Alias : pecilaci
Név : Szabó László
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1961-12-05
Lakhely : Dunaalmás
Kedvenc horgászmódszerei : hagyományos fenekező, match
Kedvenc vízterületei : Duna, Bakodi tó, Mocsai horgásztavak
Legnagyobb halai : ponty 6 kg, süllő 2 kg,amur 11 kg, szilvaorrú keszeg 1,8 kg
Mióta horgászik : 1968 óta

Szerző írásai

A fergeteges dunai verseny… III. HALDORÁDÓ FOLYÓVÍZI HORGÁSZTALÁLKOZÓ - DUNAALMÁS KUPA

Szabó László 2010-08-13 07:00:00
Nem gondoltam volna egy-két héttel ezelőtt az izzadságcseppeket törölgetve a homlokomról, hogy ennek a kánikulának még rossz vége is lehet. Hát lett, ráadásul megint pont a versenyre babrált ki velünk a természet. Sajnos ez a mostanában megrendezett versenyek többségére igaz, de engem ez mit sem vígasztalt. Teljes kapacitással üzemelt már a gombócgyár, kinyitotta kapuit rétesfalva is, a logisztikai központ szerverei pedig rendre lefagytak a túlterheléstől. Innen már nem lehet megállni, vágjunk hát bele, lesz, ami lesz!

III. Haldorádó Folyóvízi Horgásztalálkozó, Dunaalmás - versenykiírás

Szabó László 2010-07-06 07:00:00
Megint eltelt egy év, kinek gyorsabban, kinek lassabban. Ezalatt volt idő elmélázni az elmúlt találkozók történésein, vagy éppen tervet szőni, szervezkedni ezek megismétlésére. Akik részt vettek már az előző rendezvényeken, tapasztalhatták, hogy egy verseny sem múlt el eseménytelenül, a folyóvízi peca mindig tartogat meglepetéseket. Mi azonban nemcsak meglepetésekkel, hanem ismét egy jó hangulatú rendezvénnyel szeretnénk megörvendeztetni a kedves közönséget. Lássunk hát neki harmadszor is a dunai halak becserkészésének, az „Öreg Hölgy” meghódításának egy baráti körben megtartott verseny keretében!

A Duna kegyelméből… II. HALDORÁDÓ FOLYÓVÍZI HORGÁSZTALÁLKOZÓ - DUNAALMÁS KUPA

Szabó László 2009-07-22 07:00:00
„Kellett nekem újra belefogni!”, motoszkált a fejemben a találkozó előtt egy hónappal, amikor hiába néztem a napi vízállást, előrejelzést, időjárási térképeket. Mindenütt árvizet, esőt és felhőket láttam, az árvízkapuk hetek óta zárva voltak, a hegy felől nem tudott elfolyni a csapadék, katasztrófavédőkkel volt tele a falu. Hát persze, hogy kellett! Semmi pénzért nem mondtam volna le erről a találkozóról! Lássuk, miért is?!

II. Haldorádó Folyóvízi Horgásztalálkozó - versenykiírás

Szabó László 2009-06-18 19:47:00
Talán nem lepődtök meg azon, hogy ismét közeledik a Haldorádó Folyóvízi Horgásztalálkozó Dunaalmás Kupa idei versenye. Aki itt volt tavaly, már tudja, hogy nem könnyen mondunk le a jó hangulatról, aki nem, annak most lehetősége lesz ezt megtapasztalni. Az idén még több különlegességet kínálunk a résztvevőknek, de legyen ez egyelőre meglepetés!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.