Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Az Aquasweet a CCMoore&Co olyan egyedülálló, hő stabil édesítőszere, amelyet az angol cég csali technikusai fejlesztettek ki. (tehát más cégek termékei között nem található meg) A rendkívül hatásfokkal rendelkező, 100% tisztaságú tömény folyékony adalék, a Thaumatin (természetes édesítő) és még három másik, gondosan kiválogatott édesítőszer keverékéből született meg. A négy adalék együtteséből egy olyan komplex attraktort sikerült a CC Moore-nak megalkotnia, amely már a tesztelések időszakában is kimagasló eredményeket produkált. Más édesítőszerekkel szemben az erősen koncentrált és kiváló vízoldékonysággal rendelkező intenzív Aquasweet jóval hosszabb ideig a csalikban marad, ezért azok csalogatóhatását is jelentős módon megnöveli. Egy hihetetlenül édes és krémes jellegű hosszan tartó ízhatást biztosít. Bizonyítottan táplálkozási ingert vált ki a halakból. Legfontosabb tulajdonsága, hogy nincs keserű mellék és utóíze, így a pontyokban nem vált ki negatív érzetet. Kiváló alternatívát kínál az amur horgászatához is. Horogcsalik, pop up bojlik főzésénél is teljes százalékban a csalikban marad. A nagy nyomás alá kitett vizeken, és a hosszú távú horgászatoknál is sikeresen alkalmazhatjuk. Édes, gyümölcsös, krémes csalikból egyszerűen kihagyhatatlan, de természetesen bármely íz és illatvilággal is sikeresen használható. Horogcsalik készítésénél minden esetén keverjük el az aromával vagy az olajjal, és így tegyük hozzá a felvert tojásokhoz. Lebegő bojlik készítésénél is igencsak hasznos lehet, tojásonként 1 ml adagolási mennyiségben, amely egy igen elképesztő vonzó hatást eredményezhet. Minden esetben tartsa be a gyártó által meghatározott értéket!

Figyelem! Édesítő koncentrátum kizárólag csak horogcsalik (pop up-ok, csali imitációk, horogra szánt főtt magvak, stb) utólagos íz hatásának fokozására, illetve ezek elkészítésekor használható. A gyártó által ajánlott maximális adagolás, horogcsalik készítésekor 1 ml / tojás.

Tipp: Ha a horog csalikat Aquasweet-ben áztatjuk, azokat az édesítőszer megkeményíti, így jobban ellenállnak majd a nemkívánatos halak rohamának!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.