HALDORÁDÓ SpéciAdditive - Kukoricatej

Ár: 1.490 Ft
Egységár : (4.967 Ft / 1 l )
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A SpéciAdditive adalékok nem mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Japán krill, Fűszeres tintahal, Darált Rák, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Halolaj komplex


 

Termék adatok
Kiszerelés : 300 ml
Ízesítés : Kukoricatej
Milyen halnak : ponty
Szín : sárga
További választék
( 1.990 Ft )
(300 ml Csípős paprika)
( 2.990 Ft )
(300 ml Sós, rákos)
( 1.490 Ft )
(300 ml Fokhagyma kivonat)
( 2.990 Ft )
(300 ml Édes, fűszeres)
( 2.990 Ft )
(300 ml Csípős, fűszeres)
( 2.990 Ft )
(300 ml Édes, szúnyoglárva)
Kapcsolódó fogások
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: