Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A CCMoore legeredetibb terméke a Liquid Sweetcorn, amely egy sűrű, és tömény, folyékony csemegekukorica kivonat. A szuperédes és krémes, világossárga színű adalék vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a pontyokat. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó Liquid Sweetcorn rendkívül gazdag rostokban, cukrokban, és keményítőben.
A szenzációs folyadék egyedi és legfőbb tulajdonsága, hogy a valódi csemegekukorica darabokon kívül, koncentrált formában tartalmazza a csemegekukorica fantasztikus ízét és illatát. A rendkívül magas vízoldékonysággal rendelkező, könnyen emészthető adalék még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is kifejti bombasztikus hatását, miközben a különböző részecskék a vízoszlop teljes magasságában impulzivitást váltanak ki a halakból.

A 7,2 pH /enyhén savas kémhatású/ értékkel rendelkező Liquid Sweetcorn széles körben felhasználható, pl bojlik, pelletek, magvak „locsolására” áztatásra, stick, method, spod mixekhez, valamint a különböző etetőanyagok teljessé tételére. A bojli készítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk!.

Madáreledeles, növényi fehérjéket tartalmazó bojli mixekből kihagyhatatlan összetevő, de a kísérletező kedvű horgászok bátran kipróbálhatják halas jellegű keverékekben is. Óriási előnye, hogy a csalikban gyorsan felszívódik, így kiválóan alkalmazható pop up-ok és más csalizó bojlik dippelésére. A PVA termékeket nem oldja. 
Adagolásának felső határa: 30ml/kg. Kiváló alternatívát kínál a Live System családhoz.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.