HALDORÁDÓ SpéciAdditive - Darált rák

Ár: 2.990 Ft
Egységár : (9.967 Ft / 1 l )
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A SpéciAdditive adalékok nem mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is. 2019-től a meglévő adalékok (Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj és  Japán krill) mellett újabb 4 került forgalomba: Fűszeres tintahal, Darált Rák, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj.
 

Darált rák

Ez nem más, mint az erjesztett, rothasztott garnélarák folyékony kivonata. Rendkívül intenzív, büdös, halas illattal és sós ízzel rendelkezik. A legfőbb vonzerejét a fermentálás során feltárt, előemésztett, vízben jól és gyorsan oldódó fehérjék, aminosavak, vitaminok, sók és ásványi anyagok egyedi kombinációja adja. Étvágyfokozó tulajdonsággal is rendelkezik. Elsősorban a nyári hónapokban számíthatunk használatával kiemelkedő eredményekre.

Termék adatok
Kiszerelés : 300 ml
Ízesítés : Sós, rákos
Milyen halnak : ponty
Szín : barna
További választék
( 1.990 Ft )
(300 ml Csípős paprika)
( 1.490 Ft )
(300 ml Fokhagyma kivonat)
( 2.990 Ft )
(300 ml Édes, fűszeres)
( 2.990 Ft )
(300 ml Csípős, fűszeres)
( 1.490 Ft )
(300 ml Kukoricatej)
( 2.990 Ft )
(300 ml Édes, szúnyoglárva)
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: