HALDORÁDÓ SpéciAdditive - Darált rák

Ár: 2.990 Ft
Egységár : (9.967 Ft / 1 l )
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A SpéciAdditive adalékok nem mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Japán krillFűszeres tintahal, Darált Rák, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Halolaj complex

Darált rák
Ez nem más, mint az erjesztett, rothasztott garnélarák folyékony kivonata. Rendkívül intenzív, büdös, halas illattal és sós ízzel rendelkezik. A legfőbb vonzerejét a fermentálás során feltárt, előemésztett, vízben jól és gyorsan oldódó fehérjék, aminosavak, vitaminok, sók és ásványi anyagok egyedi kombinációja adja. Étvágyfokozó tulajdonsággal is rendelkezik. Elsősorban a nyári hónapokban számíthatunk használatával kiemelkedő eredményekre.

Termék adatok
Kiszerelés : 300 ml
Ízesítés : Sós, rákos
Milyen halnak : ponty
Szín : barna
További választék
( 1.990 Ft )
(300 ml Csípős paprika)
( 1.490 Ft )
(300 ml Fokhagyma kivonat)
( 2.990 Ft )
(300 ml Édes, fűszeres)
( 2.990 Ft )
(300 ml Csípős, fűszeres)
( 1.490 Ft )
(300 ml Kukoricatej)
( 2.990 Ft )
(300 ml Édes, szúnyoglárva)
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: