HALDORÁDÓ SpéciAdditive - Fűszeres Tintahal

Ár: 2.990 Ft
Egységár : (9.967 Ft / 1 l )
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A SpéciAdditive adalékok nem mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Japán krillFűszeres tintahal, Darált Rák, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Halolaj complex

Fűszeres Tintahal

Ez egy olyan folyadék, amely tintahal kivonatot tartalmaz. Gazdag forrása a magas minőségű aminosavaknak, melyet egy csipetnyi fűszerrel és Robin Reddel tettünk még különlegesebbé, így egy egyedi, markáns, fűszeres-halas ízű csalogatóanyagot kaptunk. Egész évben eredményesen használható.
 

Termék adatok
Kiszerelés : 300 ml
Ízesítés : Édes, fűszeres
Milyen halnak : ponty
Szín : barna
További választék
( 1.990 Ft )
(300 ml Csípős paprika)
( 2.990 Ft )
(300 ml Sós, rákos)
( 1.490 Ft )
(300 ml Fokhagyma kivonat)
( 2.990 Ft )
(300 ml Csípős, fűszeres)
( 1.490 Ft )
(300 ml Kukoricatej)
( 2.990 Ft )
(300 ml Édes, szúnyoglárva)
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: