Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA SpéciAdditive adalékok nem csak mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Halolaj komplex, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Mangó kivonat, Folyékony Sajt, Epres Joghurt, Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva

SpéciAdditive - Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
2024-től került forgalomba a Csípős Barack és a Melasz Tüzes Szilva. Közös tulajdonságuk, rettentően csípnek, a chilipaprika kivonatnak köszönhetően. Az alap ízük kellemesen édes, nagyon vonzó a pontyok és amurok számára.
Mindkettőt főtt tigrismogyorók ízesítése során használtuk a leghatékonyabban. A megfőtt, lassan hűlő magvakra ráöntve, összekeverve, szinte ráolvadnak a magokra. Vízbe kerülve olyan íz és aromafelhő jön így létre, amely sokkal fogósabbá teszi azokat. Nyári csatornahorgászatok során verhetetlen ez a két adalék! 

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.