HALDORÁDÓ Carp Dip - FermentX

Bónuszpont jóváírás 12 pont
Akciós ár :
1.245 Ft
Egységár : (8.300 Ft / 1 l )
Eredeti ár : 1245 2490 2.490 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A gyors siker titka sokszor a folyékony dipek használatában rejlik! Ha ebbe a sűrű aromába belemártjuk csalinkat a bevetés előtt közvetlenül, egy olyan ízeltes, aromás réteg alakul ki a bojli felületén, melynek nagyon kevés hal tud majd ellenállni. A PVA termékeket nem oldja, így az elkészített kis csomagokat is ízesíthetjük vele. A sűrű folyadék apró magvakkal és étvágyfokozó adalékokkal van tuningolva. Az ebbe belemártott csali a bedobás után a rárakódott sűrű massza jelentős részét magával viszi a mederfenékre, de minimális része már süllyedés közben is leoldódik, ezzel mutatva utat a vízközt mozgó halaknak a csali irányába. A fenéken fekvő, mozdulatlan csalira a finom aroma és az arról leváló, legördülő apró szemek hívják fel a halak figyelmét. Az sem véletlen, hogy gyakorta a dipbe mártott csalik kelnek el először…! Ugyanazzal a 7 nyerő ízesítéssel készülnek, mint a bojlik.
Carp Dip - FermentX
Erről a dipről büszkén állíthatjuk, hogy ez a termék gyakorlatilag egyedülálló a világon! Alapja egy tejsavas erjesztésű keverék. Elsősorban a felmelegedett (és egyre melegedő) nyári vizekben lesz hatékony. Az egyik legfogósabb csalifokozó is egyben amur horgászatához!

Jellemzők:
- A dip olyan sűrű folyékony aroma, amely a leghatásosabb csalifokozó
- A PVA hálót nem oldja, sőt késlelteti annak oldódását
- A finom, ízletes aroma mellett apró magok is fokozzák a csalogatóhatását
- Cseppmentes, könnyen zárható, nagy (belső átmérő: 32 mm) kupakkal ellátott tégelyben kapható
- 8 nyerő ízben kapható: Green Pepper / Zöld Bors, Black Squid / Fekete Tintahal, Big Fish / Nagy Hal, FermentX, Wild Tiger / Vad Tigris, Sweet Pineapple / Édes Ananász, Spicy Red Liver / Fűszeres Vörös Máj, Blue Fusion / Kék Fúzió
- Kiszerelés: 150 ml

Termék adatok
Kiszerelés : 150 ml
Ízesítés : Tejsavas
Milyen halnak : ponty, amur
Szín : sárga
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: