Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Természetes, nagy kiterjedésű vizeken is érdemes ebben az időszakban kifejezetten nagy pontyra horgászni, hiszen a télre készülődő termetes halak ilyenkor mohón keresik a táplálékot, amely tartalékot képezhet a hosszú pihenőre.
A szénhidrátdús eledelek jó alternatívát nyújtanak, hiszen ezek mind tartalék zsírrá alakulnak. A Big River - Öreg Ponty durva szemcsés, tartalmas eledel, amelyet a Vad Ponty tökéletesen kiegészít. Ezeket vízzel kell megnedvesíteni, majd 10 percre félretenni. A pihentetés után valószínűleg a kaja tapadóképessége még nem az igazi, mert a sok kukoricaszármazék hamar kirántja a vizet az egyvelegből, így aztán rostálás előtt biztosan rá kell még nedvesíteni. A rostálást ezúttal a legnagyobb lyukbőségű szitán érdemes végezni.
A homogenizált etetőanyag tartalmasságát az 1 csomag Főtt Kukorica - Natúr annyira megnöveli, hogy a csalogatás mellett helyben tartó képessége is van ennek az összeállításnak.
A mellékelt csali a Tornado Wafter - Mangó, amely feltűnő, aromás falatot jelent még a nagyobb pontyok számára is. Sőt, ha még nagyobb csalogatóhatást szeretnénk elérni, akkor a BlendeX Serum - Vajsav & Mangó a megtöltött kosárra nyomva lehet hasznunkra.

Vadvízi pontyok eledele
1 csg Big River - Öreg Ponty
1 csg Vad Ponty
1 csg Főtt Kukorica – Natúr
plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav & Mangó
csali: Tornado Wafter - Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.