HALDORÁDÓ Record Carp Stick Mix - Kék Fúzió

Ár: 1.390 Ft
Egységár : (1.738 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A Haldorádó Record Carp Stick Mixek nagy gonddal válogatott, a legjobb alapanyagok felhasználásával készültek, amelyek egyesével beazonosíthatóak, mert látszódnak. A szemcseméretet is úgy lett meghatározva, hogy azok éppen ideálisak legyenek, azaz sem túl nagy, sem túl kicsik, de minden változat tökéletesen passzoljon az adott ízvilághoz. Ahogy a többi bojlis termékeink, úgy ez is minden ízben elérhető lesz, tehát 8 féle Stick Mixből lehet válogatni. A zacskót kézbe véve és kibontva egy darabos szemcsézetű, száraz anyaggal találkozunk, amely már így, ebben az állapotában is jól süllyed, hiszen előkezelt összetevőkből áll. Így szárazon azonnal a vízbe helyezhető, nem kell semmilyen aromát, semmilyen folyadékot hozzá tenni. Ennek az a fő lényege, hogy a PVA hálót garantáltan nem fogja oldani, hiszen nem adtunk hozzá vizet, viszont szinte a teljes mennyiség a fenéken elsüllyed, így a csali közvetlen közelében fog maradni, ahol felkelti a halak figyelmét! Legnépszerűbb felhasználási módja a PVA hálóba való töltés. Legyen szó feeder, vagy akár bojlis nagy ponty horgászról, talál magának megfelelőt a családon belül, ami sok szép halhoz fogja hozzásegíteni használóját!

A Kék Fúzió változat kukorica alapú stick mix, a paletta legegyedibb tagja. Erős gyümölcsös, nagyon fanyar ízű aromát kapott, amely semmihez sem hasonlítható! További jellegzetessége ennek a terméknek a kék színe, amely se nem túl hivalkodó, se nem túl diszkrét, létjogosultságát mégis komoly fogások bizonyítják.

Termék adatok
Szemcsem. : durva
Kiszerelés : 800 g
Íz / Szín : gyümölcsös / kék
További választék
( 1.390 Ft )
(durva 800 g édes ananász / sárga)
( 1.690 Ft )
(durva 800 g halas / fekete)
( 1.790 Ft )
(durva 800 g vörös / májas)
( 1.390 Ft )
(durva 800 g titkos pontycsemege / vöröses)
Kapcsolódó írások
A stick mix ereje
Rokolya Péter 2019-03-15
Praktikák lehűlő időszakra
Erdélyi Tamás 2018-12-21
Stick mix method
Borbiró Ádám 2017-05-02
Haldorádó új termékek 2017
Döme Gábor 2017-01-23
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: