Részletek

Egy elektromos kapásjelző kiválasztása során elsődleges szempont annak megbízhatósága és műszaki tartalma. A Brenta esetében számos lenyűgöző paraméter említhető meg:
- 9 V-os elemmel működik a vevő és a jelzők egyaránt
- Hatótávolság 250 m
- 8 féle érzékenységi szint állítható be
- 4 féle hangszín
- Mágneses érzékelő rendszer
- Esőálló

Használata:
Az elemek behelyezése után hosszan nyomjuk meg az ON/OFF gombot, a készülék hangjelzéssel jelzi, ha bekapcsolt. A jelző működésre kész! Hangerőt a V gomb rövid nyomásaival állíthatunk. Hangszínt a T gombbal. 8 féle érzékenységet tudunk beállítani az S gomb segítségével. A termék éjszakai jelzőfénnyel rendelkezik, amit a V gomb kettő másodpercig történő nyomva tartásával kapcsolhatunk ki.
Menete kompatibilis minden horgászatban használt leszúróhoz, rod-podhoz, ledes swingert kapcsolhatunk hozzá. A kapásjelző tetején kialakított horgászbot nyereg, gumírozott bevonatot kapott, hogy a legmagasabb minőségű botokat se karcolhassa össze. Kivételes megbízhatósága és hosszú élettartama a kategória legjobb jelzői közé emeli.

Ez a szett tartalmaz egy igazán egyedi pikkelyes ponty párnát is, ezáltal összeállításunk kortól függetlenül, akár ajándéknak is kitűnő alternatívát jelent, bármely horgász részére!