CUDA Marlin Spike zsebkés

Bónuszpont jóváírás 80 pont
Akciós ár :
7.990 Ft
Eredeti ár : 7990 11990 11.990 Ft
DB
Részletek

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű titánium- és alumínium-ötvözeteket, illetve német rozsdamentes acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

A Cuda Marlin Spike egy praktikus zsebkés, beépített csomóbontóval. A horgászat során nagy hasznát vehetjük a csomóbontó funkciónak, hiszen a hajó, vagy csónak, melyből éppen horgászunk kötéllel, vagy madzaggal van kikötve. Ennek gyors és biztonságos kioldását szolgálja a Marlin Spike. Mivel tud többet, mint más kések? Íme, a válasz, pontról-pontra!

Titánium erősítés
A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

Fogazottság
Bizonyos anyagok elvágásához szükségünk van fűrészfogas pengére. Ezt felismerve a Cuda nem csak sík pengés termékeket gyárt. Ennél a terméknél találkozhatunk sík és recés pengével is.

Speciális Cuda markolat
A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Páratlan minőség és időtállóság? CUDA!

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: