Marttiini Superflex teflonos kés 19 cm

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
9.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A J. Marttiini Tőrgyárat 1928-ban Janne Marttiini kovácsmester alapította Rovaniemiben. Induláskor kézimunka jellemezte a gyártási fázisokat, a penge kovácsolásától az ujjvédő fényezéséig. A tőröket maga Janne mester értékesítette, kerékpárral járva az országot. Azóta már egy monopol céggé nőtte ki magát a kisvállalkozás, és a világ minden pontjára szállítják a jobbnál jobb tőröket, késeket. A halpucoló és csontozó késeket a különösen erős és éles pengékkel készítik, amelyekkel azokat a halakat is könnyedén megpucolhatjuk, amelyeknek a pikkelye nehezebben jön le. Emellett természetesen más konyhai késeket is forgalomba hoztak.

Marttiini Superflex teflonos kés
Ennek a Marttiini késnek a fogórészét kézzel faragott fenyőfából készítették, ami nagyon kényelmes fogást biztosít számára, megkönnyítve ezzel is a használójának a dolgát. Miközben nagyon igényes és szép megjelenést biztosít neki. A korrózióálló 757-es nemesacél alapanyagnak köszönhetően garantáltan hosszú időn át megtartja a tökéletes minőségét! A kést bőr tokban szállítjuk. A penge mérete 19 cm, a kés teljes hossza 31 cm.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: