ZECK Treble Hook Tube

Bónuszpont jóváírás 10 pont
Ár: 990 Ft
DB
Részletek

A német eredetű ZECK márkanév égisze alatt hosszú évek óta kaphatók és folyamatosan jelennek meg az újabb, kiváló minőségű, harcsahorgászathoz fejlesztett termékek. Ezek a horgászfelszerelések mind-mind az ismert harcsás, Carsten Zeck nevével fémjelezve kerülnek a felhasználó közönség elé, ami már önmagában is garancia arra, hogy amit végül a horgász a kezébe vehet, az hosszasan tesztelt, kompromisszumokat mellőző, megbízható eszköz. A harcsa horgászatában talán ez a legfontosabb jelző, legyen szó egy egyszerű forgóról, vagy épp magáról a botról! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja a felszerelésünk gyenge pontját - már ha van -, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy számos izgalmas ZECK újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, íme ezek közül a Hook Tube-ot!

Ez egy igazán praktikus kiegészítő, amely elsősorban kötésvédőként funkcionál. Használata igazán egyszerű, mindössze le kell vágni belőle egy általunk megfelelőnek vélt méretű darabkát, majd azt a szerelékünk készítése sroán, a hármas horogra ráhúzni, úgy, hogy elfedje a kötést. Biztonságosabbá, tartósabbá és esztétikusabbá is teszi az összeállítást.

- 50 cm hosszú
- Külső átmérő: 8 mm, belső átmérő: 5 mm

Termék adatok
Méret : 50 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: