Carp Expert Karácsonyi Indicator szett + Ajándék pikkelyes ponty párna

Bónuszpont jóváírás 200 pont
Akciós ár :
19.990 Ft
Eredeti ár : 19990 25480 25.480 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. Az újdonságokat kedvelőkre is gondolva készült el a Bite Indicator szett, amivel könnyedén élvezhetőek az elektromos kapásjelzők adta előnyök, mindezt egybeépítve egy nyeletőfékes szerkezetű orsóval. Praktikum és innováció egy eszközben.
A Carp Expert Bite Indicator különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik! Az erőforrás 1 db A23-as elem. (nem tartozéka az orsónak) Nincs szükség tovább külön elektromos kapásjelzőre! Az orsó maga egy klasszikus kivitelű nyeletőfékes orsó, amelynek a masszív grafit házában kapott helyet a meghajtás. Az orsóra fém hajtókar és fém dob került. A pótdob anyaga grafit. A fém dobon masszív fém kör klipsz található, a pótdobon a hagyományos műanyag háromszög.
A dob átmérője 60 mm, magassága 25 mm. A dob alatt található műanyag szoknya tovább növeli a kivitel hasznosságát, mégpedig azért, mert megakadályozza a zsinór beugrását a dob alá. Ez távoli dobásoknál hatalmas előny, nagyon sok bosszúságtól tud megkímélni ez a hasznos kiegészítő.
A szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy újdonságokkal felvértezett nyeletőfékes orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:
- Carp Expert Bite Indicator beépített elektromos kapásjelzős nyeletőfékes orsó
- Ajándék 60 cm-es Pikkelyes ponty párna

Termék adatok
Méret : 60
Csapágy (db) : 7
Áttétel : 4.7:1
Tömeg (g) : 475
Pótdob (db) : 1
Orsóház anyaga : carbon
Fékrendszer : elsőfék + hátsó nyeletőfék
Dob anyaga : fém
Pótdob anyaga : carbon
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: