Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA wobblerek kínálata világviszonylatban már-már átláthatatlan méretet ölt. Nagyon nehéz ebből kitűnni, valamitől különlegeset alkotni. Nagy fába vágta a fejszét a Hungarian Fishing Lure (HFL) csapata, amikor úgy döntöttek, hogy összeraknak egy olyan wobbler szortimentet, ami adott helyezetekre kínál jó megoldásokat. Nem az volt a céljuk, hogy „feltalálják a meleg vizet”, hanem az, hogy a sok-sok ezer féle wobbler testből kiválogassák azokat, amelyek a hazai vizeken valóban jól tudnak működni.

Ráadásul nem elégedtek meg ennyivel, hanem professzionális festő műhelyükben olyan színkombinációkat alkottak, amelyek nemcsak a horgász szemének tetszetősek, hanem - ami sokkal fontosabb- a ragadozók is roppant jól reagálnak rá!

A kezdeti tanuló évek után, amikor is csak a maguk igényeinek kiszolgálása volt cél, eljött az idő arra, hogy kilépjenek a hazai horgászok elé, bemutatva a wobbler kínálatukat! Fontos szempont volt a tervezés során, hogy nem engednek a minőségből! Valamennyi wobblertest a legmagasabb minőségű festési technológiával nyeri el végső színét, melyekre záró rétegként speciális lakk réteg kerül. Emellett „kulcsfontosságú” az, hogy a wobbler egyéb elemei is megfeleljenek az elvárásaiknak: black nickel kulcskarikák, valamint a BKK felső kategóriás hármashorgai biztosítják azt, hogy a legjobb eséllyel tereljük szákba a megakasztott ragadozót.

Ezek után azt gondolná az ember, hogy egy újabb irreális árú wobblert kínálnak a horgászoknak… akkor most nézzen a wobbler árára! Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen kedvező áron az ember bátrabban mer wobblerhez nyúlni egy-egy kövezés szélén, mert nem fél attól, hogy egy vagyont veszít, ha véletlenül beakadna. Bízunk benne, hogy a ragadozók is ugyanígy meg fognak lepődni, a prédának vélt műcsali végén…


A Tiny Pencil egy WTD, azaz Walk-the-dog típusú felszíni wobbler. Mit is jelent ez? A wobblernek nincs terelő lapja, emellett nagyon nagy felhajtó erővel rendelkezik, ezeknek köszönhetően felszínen történő horgászatra alkalmas. Használata roppant egyszerű, lassú visszavontatás közben, csuklóból apró rántásokat kell végezni a botunk spiccén. Ennek köszönhetően a wobblerünk megugrik felén, közben kitér balra, illetve jobbra. Ilyen meg-meg ugró mozgással közeledik felénk. Tökéletes csali akadós terep feletti horgászatra, legyen az növényes, vagy épp kövezés felett. Szélcsendes, vagy minimálisan hullámzó vízfelszín nyerő csalija. Szenzációs élmény, amikor a visszaléptetett wobblert betámadja alulról a balin, hiszen ez a fő célhala ennek a műcsalinak. Emellett számos ragadozó halunk fennakadhat rajta csuka, sügér, domolykó, stb.

Típus: Topwater WTD – felszíni wobbler
Méret: 68 mm
Súly: 7,6 g
Horog: #10 delta hegyű

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.