CARP ACADEMY Exclusive fotel + ajándék előketartó táska

Bónuszpont jóváírás 400 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Ár: 39.990 Ft
DB
Részletek

Íme, egy igazán praktikus összeállítás, melyben egy csúcsminőségű horgászfotelt, illetve egy előketartó táskát kínálunk, kedvező áron!

CARP ACADEMY Exclusive fotel

A Carp Academy Exclusive fotel tervezése során számos zseniális megoldást alkalmaztak a készítők, melyekkel egy hihetetlenül kényelmes, praktikus, és rendkívül strapabíró fotelt alkottak. A fotel kartámasza ennél a modellnél nem maradhatott el, így karjaink kényelmesebb elhelyezését lehetővé téve megkönnyíti a pihenést. További különlegessége, hogy bordázott puha szivaccsal bélelt mind az ülőrész, mind a háttámla, ami a fotel elnevezését tükrözve valóban „exkluzív” komfortérzetet biztosít gazdájának. Ez nemcsak kényelmesebb, mint a hagyományos felület, de a nyári meleg időszakokban sokkal előnyösebb is, mert a bordázott betét jobban lélegzik, így nem fülled be a hátunk. Ezenkívül a fejtámlában is szivacs található. A háttámla egy gomb elforgatásával egyszerűen a kívánt szögbe állítható. Ez a gomb egy puha gumiborítást is kapott, melynek köszönhetően a vizes kéz sem tud megcsúszni rajta. A fotel huzata strapabíró, vízlepergető Oxford Nylon anyagból készült. Méretét tekintve igen tekintélyes, az ülőrész mérete: 52 x 52, háttámla mérete: 52 x 67 cm. Teleszkópos rendszerű lábainak talpa kiválóan alkalmazkodik a nehéz terephez, a fotel így stabilan és komfortosan áll rendelkezésünkre a legkülönbözőbb sáros, egyenetlen talajon is. Festett, masszív, acél szerkezete nagy terheléssel is megbirkózik, akár 100 kg körüli horgászok sem tudnak kárt tenni benne.

Carp Academy Előketartó táska

Ebben a felkötött előkék tárolására szolgáló táskában garantáltan nem fog összegubancolódni egyetlen megkötött horog sem. Rendezett, áttekinthető megoldást, és gyors előkecserét biztosít ez a praktikus, cipzárral ellátott táska. Két szivacstábla található a táskában, melyek mérete 26x11,5 cm.

 

Termék adatok
Méret : ülőrész mérete: 52x52, háttámla mérete: 52x67 cm
Állítható háttámla : igen
Lábak : 4 db teleszkópos
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: