NEVIS Dupla Pontyozó szett 2 (KB-442)

Bónuszpont jóváírás 199 pont
Akciós ár :
19.900 Ft
Eredeti ár : 19900 23800 23.800 Ft
DB
Részletek

Ez a Dupla Pontyozó Szett kimondottan a céltudatos pontyhorgászoknak készült! Kiemelt figyelmet fordítottunk a bot és az orsó megfelelő összhangjára, amely így nagy segítséget nyújt az adott technikával ismerkedő, bizonytalan horgászoknak is.

A szettben található 2 db Compact Carp 3 részes, 3,6 m hosszú horgászbot tesztgörbéje 3 Lbs. Dobósúlya 60-120 gramm. Kiváló a fenekező horgászathoz. A bot anyaga erős, de rendkívül rugalmas carbon kompozit, amely nagy keménységű SIC gyűrűkkel van szerelve. A hosszú bot különösen előnyös parti horgászatok során, amikor nagy távolságra kell a végszereléket bedobni. Szétszedett állapotban minimális helyet foglal, így szállítása sem okoz különösebb problémát. A három egyenlő tagból álló bot mindössze 126 cm helyet igényel.
Ideális párosítás a botokhoz a 2 db Nevis Avanger XT 5000 orsó, mely a kezdő pontyhorgászok számára ideális választás. Két nagyméretű golyóscsapágy felel a rázkódásmentes futásért. Az elsőfék nagyméretű filc és acél lamellákkal van szerelve, ezért egyenletes fékbeállítást tesz lehetővé. A megbízhatóan kapcsolható nyeletőfék gyors átváltást tesz lehetővé a normál és nyeletőfékes üzemmód között.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: