CRALUSSO Black Eagle 12 g

Ár: 2.290 Ft
DB
Részletek

Az új Black Eagle, egy még könnyebben kezelhető, sokoldalúan használható horgászúszó, mely sok horgásznak fogja elnyerni tetszését. Az elegáns megjelenésű Balck Eagle úszót azoknak a horgászoknak készítették, akik szeretik a hagyományos waggler úszós megoldásokat, de nem akarnak lemondani a Cralusso fejlesztések előnyeiről, mint például a kalibrációs rendszer. Az adapter antenna rendszernek köszönhetően, immár több mint 25 féle antenna közül használhatunk az úszókhoz. A cserélhető, polikarbonát műanyag szárak közel 10 éve bizonyítják minőségüket.
Ennél a típusnál az úszó testén kívül helyezték el az összes önsúlyt, így megváltozott a súlypontja, mely rövidebb szárral is jó repülési tulajdonságokkal rendelkezik. További előnye, hogy szükség esetén, több ólom kerülhet a zsinórra, mint az előző változatoknál. A Cralusso waggler úszók egy rendszert alkotnak, a szárak, testek, antennák egymás közt szabadon cserélhetők.

Tipp:
Szükség esetén a Black Eagle úszót is pár másodperc alatt átalakíthatjuk, akár dartos wagglerként, pellet úszóként használhatjuk. A lamellákat levéve, nagy mennyiségű ólmot tehetünk a zsinórra, ezzel is csökkentve, az áramlatok zavaró hatását. Az úszót 2 db cserélhető antennával szállítjuk, de bármely Cralusso antennával kompatibilis.

Termék adatok
Méret (g) : 12
Antennák (db) : 2
Test anyaga : poliuretán
Szár anyaga : speciális műanyag cső
Súly levehető : igen
Antenna cserélhető : igen
Világítócső ráhelyezhető : igen
További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: