Bojligyúrás közösen az SBS csapattal!

Bojligyúrás közösen az SBS csapattal!

Az SBS cég nevéhez méltó módon ismét egy egyedi kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmeteket, melynek ti magatok is részesei lehettek, ha a szerencse is mellettetek áll! Azonkívül, hogy néhány szerencsés horgásznak rendkívüli élményben lehet része, még értékes ajándékokban is részesülhetnek. Ha kellően felcsigáztalak benneteket és szeretnétek további részleteket is megtudni, akkor mihamarabb kattintsatok az írásra!

Ismét szeretném nektek bemutatni több kisfilmen keresztül - a tavalyi bojligyúrás nagy sikerén felbuzdulva - a 2009. évi rendkívüli újdonságainkat. Önmagában már ez is nagy durranás lesz, hiszen én már jól tudom, miről fog szólni, de ez még nem egyedi kezdeményezés.

A jó minőségű bojli elkészítése és a bojlizás egyre több embert érdekel

Attól válik azzá, hogy a bemutatók fő sztárja nem én leszek, hanem teret hagyva a szerencsés nyerteseknek - részenként egynek - együtt fogjuk a kamerán keresztül az érdeklődő pontyhorgászoknak bemutatni a garantáltan legfrissebb, 2009-es SBS praktikákat. Nem kell semmilyen színészi vagy szakirányú vénával rendelkezni a jelentkezőknek. Sőt, örülnék, ha olyan személy lenne a nyertes a „bojligyúrás kezdőknek” rész forgatásához, aki ez idáig keveset vagy egyáltalán nem használta még az elkészítéshez szükséges eszközöket.

Garantálom, hogy segítségemmel a legtöbb hasznos információhoz juthattok

Azon a megtiszteltetésen kívül, hogy a szerencsés nyertesek elsőként, személyesen tanulhatják meg és mutathatják be az érdeklődő nagyközönség számára az újdonságokat, lehetőségük nyílik, hogy egy rövid interjút is készítsenek velem - melyet szintén bemutatunk -, amiben bármely horgászattal kapcsolatos kérdésekre örömmel válaszolok. Ha esetleg ez még nem lenne elég, akkor elárulom, hogy a bemutató után a szerencsés nyertes az összes, segítségével bemutatott és frissen elkészített csalit hiánytalanul elviheti, sőt ezt további ajándék SBS termékekkel egészítjük ki.

A következő bojlikészítések során már nem így, egyedül fogok a kamera elé állni

Lássuk, milyen követelményeknek kell megfelelni, és mit kell tenned, hogy te lehess az egyik szerencsés nyertes:

Az egyetlen követelmény, hogy vállalnod kell a leutazást Nyíregyházára (a forgatás helyszínére), és szabaddá kell tenned magad a kiválasztott epizód leforgatásának fél napjára, melyek a következők:

1. forgatás: 2008. december 13. szombat, délelőtt

  • Bojligyúrás kezdőknek: ez egy kezdőknek szánt, rendkívül egyszerű tavaszi bojli recept elkészítésének bemutatása, apró trükkökkel, praktikákkal.

2. forgatás: 2008. december 13. szombat, délután

  • Bojligyúrás haladóknak: ez egy haladóknak szánt recept elkészítése, egyedi praktikákkal, hatékony tárolási mód bemutatásával.

3. forgatás: 2008. december 14. vasárnap, délelőtt

  • Bojligyúrás profiknak: egy professzionális recept alapján elkészülő különleges horogcsali, mely hatalmas segítséget nyújt a nagyhalak horgászatánál.

4. forgatás: 2008. december 14. vasárnap, délután

  • Amurbojli gyúrása: az egyik leghatékonyabb, eddig titkos recept alapján készülő különleges amurcsali, továbbá egy eddig még soha nem látott etetési módszer bemutatása.

A sztár helyettem TE leszel!

Fel kell iratkoznod a cikk alján található táblázatba. Ezt 2008. november 24. 7:00 és november 30. 24:00 óra között bármikor megteheted a www.haldorado.hu vagy a www.sbsbojli.hu oldalon.

Minden segítséget megkaptok, hogy közösen a legjobb bojlit készíthessük el

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy egy horgász kizárólag egy forgatási időpontra iratkozhat fel! Minden epizódhoz egy-egy (összesen 4 db) nyertest sorsolunk ki, és összesen 2 db tartalék személyt, aki - egy esetleges sajnálatos lemondásnak köszönhetően - a hiányzó helyébe lép! Minden további kérdésre, készséggel állunk rendelkezésetekre a cikkhez tartozó hozzászólásokban vagy e-mailben az info@sbsbojli.hu címen. A szerencsés nyertesek névsorát 2008. december 1-én hozzuk nyilvánosságra az íráshoz kapcsolódó fórumhozzászólásban, és az érintetteket e-mailben is értesítjük minden további teendőről. Sok szerencsét kívánok minden érdeklődőnek, jelentkezőnek!

Kattints ide: jelentkezem az SBS bojligyúrásra

Kovács Zoltán
www.sbsbojli.hu

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.