Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész - Elektromos kapásjelzők minden helyzetre 2017-ben is!

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész - Elektromos kapásjelzők minden helyzetre 2017-ben is!

Ha napokat töltünk a vízparton, fontos a megfelelő minőségű elektromos kapásjelző, amely akkor is felügyeli szerelékeinket, amikor figyelmünk nem a felszerelésre összpontosul. Erre kizárólag olyan típusok alkalmasak, amelyekben száz százalékig megbízhatunk. Ezeket gyűjtöttük össze most egy csokorba, amik egyben remek karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak szeretteink részére.

CARP ACADEMY Detect 2 + 1 kapásjelző szett

Minőségi rádiós kapásjelző készlettel rukkolt elő az új pontyszezonra a Carp Academy, aminek már a kivitelezése is sejteti, hogy nem tömegáruval van dolgunk. Modern design, minőségi felületkezelés, új típusú állítógombok, jól látható, nagyméretű jelző LED-ek a legfeltűnőbb külső ismertetőjegyei. A komoly külsőt magas szintű technikai tartalommal töltötték meg, melyről az alábbi részletek tanúskodnak: a hangerő-, hangszín- és érzékenységállítás, melyet vízálló, gumírozott nyomógombokkal oldották meg, melyekbe beépítették az éjszakai energiatakarékos jelzőfényt is. A szett tereptárgyaktól függő érzékelési távolsága akár 250 méter is lehet. A jelzők és a vevőegység egyaránt 1-1 db 9 V-os elemmel működik (nem tartozék).

A Detect kedvező árával hívja fel magára a pontyhorgászok figyelmét

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Sensor WDX 3 + 1 rádiós kapásjelző szett

Minőségi rádiós kapásjelző készlettel rukkolt elő az új pontyszezonra a Carp Academy, aminek már a kivitelezése is sejteti, hogy nem tömegáruval van dolgunk. Modern design, minőségi felületkezelés, új típusú állítógombok, jól látható, nagyméretű jelző LED-ek a legfeltűnőbb külső ismertetőjegyei. A komoly külsőt magas szintű technikai tartalommal töltötték meg, melyről az alábbi részletek tanúskodnak: a hangerő-, hangszín- és érzékenységállítás, melyet vízálló, gumírozott nyomógombokkal oldották meg, melyekbe beépítették az éjszakai energiatakarékos jelzőfényt is. A jelzők húzásra és ejtésre is más tónusú hanggal jeleznek, így a halak minden mozdulatát követhetjük. A 433 MHz frekvencián működő szett tereptárgyaktól függő érzékelési távolsága 150-300 méter. A vevőegység rezgésfunkcióval is rendelkezik: ha teljesen lehalkítjuk, a mobiltelefonhoz hasonló rezgéssel jelzi a kapást. A beépített automata elemtöltöttség-mérő szintén fontos kiegészítő lehet a hosszabb horgásztúrákra indulóknál.

A Sensor WDX már évek óta jól teljesít, sok horgász használja megelégedéssel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HY-TEC Kapásjelző szett 3 + 1 darabos

Ezt az elektromos kapásjelző szettet azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik egy elérhető árú, de egyben kiváló minőségű felszereléssel szeretnének horgászni. Ez a Hy-Tec jelző szett már a megjelenésében is precizitást és komolyságot sugall azok számára, akik kézbe veszik.

Igényes dobozban kerül forgalomba
Ezt a vevőt könnyedén zsebre tehetjük, mérete nem fog zavarni minket
Futurisztikus formavilága figyelemre méltó
A szett három jelzőt és egy vevő egységet tartalmaz

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Hatodik érzék elektromos kapásjelző szett 3 + 1 darabos

A „Hatodik érzék” elektromos kapásjelző szett egy három plusz egy darabos csomag. Digitális elektronikával készült, nagyon megbízható. Energiatakarékos, így sokáig, működik elemcsere nélkül. Gumírozott bevonatú, esőálló. Extra vékony, elegáns kivitelezésű jelző. Állítható a hangmagasság, az érzékenység és a hangtónus. Ejtésre és húzásra is más-más hangjelzést ad ki. Kapcsolható éjszakai jelzőfénnyel rendelkezik, így sötétben is biztonságos a használata, nem kell „vakon” kerülgetni. Acél zsinórvezető görgője nem rozsdásodik. Némítás és rezgő funkciója segítségével a szomszédok zavarása nélkül is jelzi a kapást. Automata hangolása egyszerűvé teszi használatba vételét. Elemigény: 3 x 2 db AAA; 1 db 9 V.

A Carp Zoom felső kategóriás összeállítása
A vevőt könnyedén nadrágra is csíptethetjük

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Carp Expert Elektromos kapásjelző szett díszdobozban 3

Az Energoteam újabb nagyszerű ajándékötlettel kedveskedik azoknak, akik horgászok számára keresnek megfelelő meglepetést. Ráadásul ezt a szettet díszcsomagolásban szállítjuk. A szett legfontosabb eleme a 3 db Carp Expert Elektromos kapásjelző. Rendkívül elegáns, letisztult, ízléses forma és a remek műszaki jellemzők teszik igazán vonzóvá ezt a készüléket.

A Carp Expert karácsonyi szuper összeállítása

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Pulsar kapásjelző szett

Ebben a szettben most különösen kedvező áron juthat hozzá 3 + 1-es kapásjelző készlethez, 3 db swingerhez, valamint egy különösen fogós Haldorádó csalihoz! A rádiós kapásjelző készlet 3 db elektromos kapásjelzőből, egy vezeték nélküli vevőkészülékből és egy biztonságos, szivaccsal bélelt műanyag hordtáskából áll.

A Pulsar szett három jelzőt egy vevőegységet, valamint három swingert és egy csalizó bojlit is tartalmaz

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Polyphonic V2 VTSW 3 + 1 kapásjelző szett

A Prologic Polyphonic kapásjelzők méltán vívták ki az igényes felszereléseket kedvelő bojlis pontyhorgászok elismerését. A sok évig sikeres első konstrukció után bemutatjuk e híres kapásjelző továbbfejlesztett változatát. Az új típus 8 polifonikus és 5 standard hangjelzéssel, illetve erős éjszakai megvilágítással rendelkezik.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC SMX WTS 4 + 1 kapásjelző

A rendkívül kompakt, új SMX kapásjelzők minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amire a modern pontyhorgászoknak szükségük lehet - és még többel is! Extra kompakt és elegáns forma, normál AAA 1,5 V-os elemekkel működik. Teljesen vízálló, az SMW kapásjelzőnél használt megvilágított oldalsó rögzítő tüskék továbbfejlesztett változatával, azzal a lényeges különbséggel, hogy az SMX rögzítő tüskéi teleszkóposak, így még kompaktabbak, szélesebb körben alkalmazhatók és biztonságosabban tárolhatók.

Az SMX már a közép-felső kategóriát képviseli

Bővebb információ: ugrás az áruházba

FOX Micron MXr+ kapásjelző szett 2 botos

A Micron Digital család kétségkívül a FOX jelzők egyik legnépszerűbb szériája. Az idei évben azonban a FOX egy merész húzásra szánta el magát: engedve a horgászok kérésének az M szériát ellátta beépített rádiós rendszerrel és hozzá természetesen a rádiós vevőkészülékkel. Az új család az „r+” megjelölést kapta.

Az Mxr+ szettet azoknak a horgászoknak ajánljuk, aki nem akarnak kompromisszumot kötni
A 2 + 1 összeállítás a legtöbb pontyhorgász igényeit kielégíti
A jelzőhöz egy speciális védőburkolat is tartozik

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ATT Tackle ATTs Underlit Wheel Green - kapásjelző

Az ATTs a világ első „csendes”, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál. Kizárólag az ATT Deluxe Receivel vevő- és egyben irányítóegységgel használható, tehát minden beállítás a vezeték nélküli vevőegységen lehetséges, amely biztosítja a vibrációs (rezgő) funkciót is. A kapásjelzőt olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton „üvölt” a bottartó állványon elhelyezett jelzőjük. Az egyszerű, ultra könnyű és rendkívül kompakt ATTs méreténél fogva a jelenlegi piacon kapható legkisebb elektromos jelző.

A csúcskategóriát az ATT Tackle jelzői képviselik
A néma jelző egy új irányvonalat mutat a pontyhorgászoknak

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ATT Tackle ATTx Deluxe Receiver - extra vevő ATT-hez

A Deluxe Receiver egy teljesen új mércét állít fel a jelenlegi piacon kapható vezeték nélküli távjelző vevőegységekkel szemben. Olyan technológiai újításokat és megoldásokat tartalmaz, amelyek szinte teljesen egyedülállóak. Az új vevő a speciális beépített antenna segítségével extra tartományban, 1000 méterről is jelez, ha érdeklődő érkezett a bevetett készségre. Az extrém távolság természetesen nemcsak a sík terepen, hanem a különböző domborzati viszonyok mellett is érvényesül.

Az ATT Tackle jelző vevő- és irányító egysége: minden funkciót erről kapcsolhatunk
A vevőegység is nagyon kecses, zsebben sem foglal túl nagy helyet
A pánt segítségével nyakba akasztva is hordhatjuk

Bővebb információ: ugrás az áruházba