Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész - A rod-podok és bottartók

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész - A rod-podok és bottartók

Ha már sikerült kiválasztani és megvásárolni a felszerelésünket, azt a vízparton el is kell helyeznünk valamin, ami mindenféle időjárási körülmények között megfelelő pozícióban tartja azt a kapás érkezéséig. Erre a legjobb megoldást a különböző rod-podok, azaz bottartó állványok és extra minőségű leszúrók nyújtják helyzettől függően, melyekből most kiemelnénk néhányat, amelyek között mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelő típust, mely egyben remek ajándék is lehet horgász családtagjaink, barátaink részére.

1. CARP ACADEMY Eco Rod Pod szett 2 (KB-415)

Univerzális alap rod-pod, amelyet két hagyományos horgászbot vagy bojlis bot tárolására szolgál. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni. Ilyenek a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

2. CARP ACADEMY Profi Rod Pod szett 6 (KB-416)

Ha ezt a szettet választja, akkor egy 3 botos rod-podhoz és 3 db elektromos kapásjelzőhöz jut a legkedvezőbb áron! A szettbe tartozó 3 db Nevis Eurosignal elektromos kapásjelző rendkívül egyszerű és kedvező árú kapásjelző. Mindössze egy gomb található rajta, mely a bekapcsoló gomb. Mindegyik jelzőhöz ajándékba adunk 1-1 garnitúra elemet (3 x LR44).

Bővebb információ: ugrás az áruházba

3. CARP ACADEMY Elit Rod Pod szett (KB-392)

A szettben található Carp Academy Elit Rod Pod egyik különlegessége, hogy használható vízszintes állásban is, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor az ég felé is állítható. Ez úgy érhető el, hogy az első két rövid láb helyett 2 hosszút tehetünk be (tartozék). A lábakat 3 különböző szögben lehet rögzíteni. A szettben található 2 db Carp Academy Pulsar elektromos kapásjelző bekapcsolása a készülék alsó részén található 3 állású gomb jobbra vagy balra mozdításával történik.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

4. AMARAY Stabil Rod Pod Combo

Aki egy megbízható, stabil, univerzálisan használható, mégis kedvező árú rod-podot keres, annak kiváló választás lehet ez a kombó. Az Amaray Stabil Rod Pod 3 hagyományos horgászbot vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. A rod-podhoz egy hordtáska is jár. A szett további fontos eleme a 2 db Carp Zoom TT-1 elektromos kapásjelző. A szett a Carp Zoom S4 Swingerrel lesz teljes. A swingert egyszerű, mégis kifinomult külső jellemzi a lánc stílusának köszönhetően.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

5. CARP ACADEMY Grizzly Rod Pod

A Carp Academy egy rendkívül magas műszaki színvonalú és igényesen kivitelezett rod-podot dobott piacra Grizzly néven. A legfontosabb paraméterek egy rod-podnál a strapabírósság, illetve a stabilitás. A Grizzlynél a váz vastag, merevített alumínium szelvényekből készült, míg a csatlakozási pontokon gyorszáras, stabil kötőelemeket találunk. Méretei igen tekintélyesek, ezért rendkívül stabil annak ellenére, hogy központi lábas rod-podról beszélünk. A Grizzly különlegessége, hogy a lábak dőlésszöge egyenként állítható egy léptető gomb segítségével, ezért bármilyen helyen és szögben gond nélkül felállítható.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

6. CARP ACADEMY Leszúrható kereszttartó páros 3 botos

Manapság egyre többen használnak rod-podot, de még mindig rengeteg olyan horgász van, aki nélkülözi, hogy ne növelje ezzel is az amúgy sem kevés horgászfelszerelés súlyát és terjedelmét. Nekik ajánljuk a leszúrható kereszttartót. Olyan helyen, ahol kellően puha a talaj, ott tökéletes alternatívája lehet a rod-podnak. Állítható a távolság és a magasság is, és egyszerre 3 botot is használhatunk rajta. A kereszttartó 60 cm széles. Ez garantáltan minden horgász táskájában elfér és az ára is igen kedvező. A csomagban 2 db leszúrható kereszttartó található.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

7. RON THOMPSON Lux Pod 3 Rod

Sokoldalúan kihasználható rod-pod, amit minden olyan kezdő és haladó horgásznak ajánlunk, aki egy megfizethető, mégis remek minőségű rod-podot szeretne magának vásárolni. Az új Ron Thompson Lux Rod 3 Pod három hagyományos fenekező vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

8. PROLOGIC Tri-Sky Pod 3 Rod

A Prologic Tri-Sky Podnak az a különlegessége, hogy használható vízszintes állásban is, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor az ég felé is állítható. Ez úgy érhető el, hogy az első két rövid láb helyett 2 hosszút tehetünk be (tartozék). A lábakat 3 különböző szögben lehet rögzíteni. Anyaga alumínium cső, amelyet matt bevonattal láttak el. Az elektromos kapásjelzőket és a swingereket a Tri-Sky Podon hihetetlenül könnyedén elhelyezhetjük, nem kell a kereszttartó és a kapásjelző közé 2-3 darab gumikarikát helyezni a megfelelő irányba történő beállítás érdekében. A kereszttartó alján található csavarok segítségével pillanatok alatt rögzíteni lehet az elektromos kapásjelzőket. Minden pontját gyorszárral látták el. A kiváló minőségű hordtáskában sérülés nélkül szállítható.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

9. PROLOGIC Leszúrható kereszttartó páros 2 + 2 botos

Valószínűleg a legsokoldalúbb kétbotos készlet a piacon. Praktikus, könnyű és kompakt. Két különböző helyzetben lehet rajta elhelyezni a botokat, és a lábak eltérő hosszának köszönhetően bármilyen szögben elhelyezhetők a botok, ami nagyon fontos a nagy tavakon, nagy távolságokra való horgászat során. Használható puha és kemény talajon is egyaránt.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

10. CYGNET Grand Sniper Standard Pod

Tartósság, sokoldalúság, praktikusság. Ezek a legjellemzőbbek a Cygnet Tackle Grand Sniper bottartó állványra, amely kissé merész és különleges külsejével egyedi színfolt a jelenleg kapható rod-podok között. A rendkívül robosztus és strapabíró, mégis pillekönnyű, vékony konstrukció a legjobb minőségű alumíniumból, illetve erős műanyag elemek összeállításával készült. „Cső” vázas szerkezete pórszórt, diszkrét matt fekete felülettel rendelkezik, amely a hosszú évek tartós használata során sem fog elhasználódni.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

11. CYGNET Quicklock D/L Pod 66-114 cm

A Cygnet Tackle a Quicklock bottartó állványt a brit horgászok igényeinek figyelembevételével fejlesztette ki. A rendkívül robosztus és strapabíró, mégis pillekönnyű, vékony konstrukció a legjobb minőségű alumíniumból, illetve erős műanyag elemek összeállításával készült. Cipzárral ellátott, praktikus kialakítású fekete színű hordtáskában kapható.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

12. FOX Sky Pod 3 Rod - három botos

A Sky Pod rövid története során máris legendás hírnevet vívott ki magának a bottartó állványok közt. Nincs olyan körülmény, helyzet a vízparton, melynek során ne állíthatnánk fel gond nélkül. A lábai és a keresztrúdjai is állíthatók, és ennek köszönhetően a függőlegestől egészen a vízszintes helyzetig beállíthatjuk a Sky Podot.

Bővebb információ: ugrás az áruházba

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.