NASH Siren R3 bemutató

NASH Siren R3 bemutató

Az elektromos kapásjelzők nagy segítségünkre vannak. Használatukkal kényelmesebbé tettük horgászatainkat, így mindig van „valaki, aki figyel a botokra”. A boltok polcain rengeteg kapásjelzővel találkozhatunk, melyek közül mindig is nehéz lesz megtalálni a számunkra megfelelőt. A Nash Siren R3 az egyik legújabb kapásjelző, melynek a legfontosabb tulajdonságait mutatom most be Önöknek.

Siren R3 - egyszerűen tökéletes

Milyen elvárásaink is vannak egy kapásjelzővel kapcsolatban? A legfontosabb az, hogy mindig biztosan működve jelezze a zsinórunk legapróbb rezdülését is, így segítve minket a horgászatunk eredményességében. A téves jelzések viszont többnapos horgászat során sok kellemetlenséget tudnak okozni.

Siren R3 - fejlettség és dizájn tökéletes összhangban

A Nash Siren R3 új szintre emeli a kapások jelzését. A legfontosabb újítás, hogy mikrochipes érzékelő technológiájának köszönhetően kiküszöböli a téves jelzéseket, és csak a tényleges kapásokat fogjuk érzékelni. A Siren R3 mikrochipje a zsinór mozgásának sebességváltozására alapozva ad jelzést. Vannak elektromos kapásjelzők, amelyek tökéletesen működnek, de csak ha nem használunk láncos swingert, nem stégen horgászunk, illetve nincs nagy szél. E korlátokat az R3 jelzővel elfelejthetjük. Az új technológia olyan szintre emelte a kapásjelzést, hogy mostantól abszolút megbízhatunk a jelzőnkben. Nem ad le téves jelzéseket akkor sem, ha például feltámad a szél, vagy ha egy uszadék belesodródik a zsinórunkba.

A legzordabb időjárásban is tökéletesen működik

A kapásjelzőkkel szemben fontos követelmény az is, hogy a változatos időjárási körülményeknek is ellenálljanak. A Siren R3 esetében ez sem okozhat gondot, ugyanis ez a jelző 100%-ban vízálló! Nagy jelenősége van ennek, mivel nemcsak a levegőből lecsapódó párának áll ellen, hanem ha egy hetes horgásztúra alatt folyamatosan esik az eső, akkor is megbízhatóan működik. Arról nem is beszélve, ha véletlenül beleesik a tóba, akkor sem lesz semmi baja.

A gumírozott Snag Bar nemcsak védi, de a helyén is tartja a botot

Innovatív formavilága mellett a praktikusság is fő szempont volt a tervezése során. A jelző felső részén egy pár beépített Snag Bar kapott helyet, melynek akkor van nagy jelentősége, ha nem egyenes irányban horgászunk, bátran horgászhatunk akár 90 fokos szögben is, mert a Snag Bar megakadályozza, hogy a botunkat a halunk kihúzza a jelzőnkből. Külön opcióként rendelhető víztiszta Snag Bar is, melybe akár folyamatosan világító Fluoro Isotope patront is tehetünk.

Siren R3 - éjszakai fények

Ami abszolút újdonságnak számít, hogy a jelzőn egy beépített optikai kimenet is található. Ha ide csatlakoztatjuk az optikai szállal felszerelt Nash Optics swingerünket, akkor a jelző kapás esetén saját színével megvilágítja a swingert is. Az optikai kimenetben található LED ki- és bekapcsolható, ezáltal a nappali órákban feleslegesen nem terheljük az elemet.

Siren R3 - kecsesség és erő a legjobb párosítás

Az Siren R3 dizájnos, kecses testén megtalálható a Nash logó is, mely a nagyteljesítményű hangszóró borításán kapott helyet. Összesen két gombbal rendelkezik a jelző, ezek segítségével állíthatjuk a hangerőt négyféle erősségben. Állíthatjuk a hangszínt ötféle változatban, illetve az érzékenységet is háromféle módon. A swingervilágítást is ezekkel a gombokkal tudjuk ki- és bekapcsolni. Praktikus egygombos némítási funkcióval van ellátva a jelző, hogy ne zavarjunk senkit, amikor a botot a helyére tesszük és a swingereket állítjuk be. A beépített zsinórvédelemnek köszönhetően nem kell aggódnunk a hirtelen kirohanós kapások miatt sem.

Siren R3 távjelző - letisztult vonalak

A Siren R3 távjelzője is kiemelkedik a hasonló termékek közül, mivel ez akár 400 méterig jelezhet. Természetesen ez a táv nem minden estben garantálható, hisz a jelző és a vevő közti akadályok jelerősség-csökkentő hatásával is számolnunk kell. Amit mindenképpen el kell mondanunk még, energiafogyasztása is egyedülállóan alacsony!

A nagyteljesítményű hangszórót védi a legendás Nash Logó

A vevőn is tudjuk állítani a hangerőt és az érzékenységet, a fej egységen beállított hangszín viszont automatikusan átáll a vevő egységen. A rezgő, illetve némítási funkciók mellett a swingervilágítás és az utolsó kapás memóriajelzése is egyedivé teszi az R3-at! Emellett a variálható LED színek és a lopásvédelmi riasztófunkció is újdonságnak számít.

A legrutinosabb halak sem tudják átverni

Jelenlegi tapasztalataim alapján azt tudom mondani, aki ezt a jelzőt választja, nem fog csalódni benne, és ugye azt a tényt se felejtsük el, hogy a Nash az Nash! Immáron 30 éve a piacon!

Siren R3 - bevetésen
* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.