A CRALUSSO 2009. évi újdonságaiMegajándékozzuk egy üvegszál száras balsafa úszóval, amennyiben…

A CRALUSSO 2009. évi újdonságaiMegajándékozzuk egy üvegszál száras balsafa úszóval, amennyiben…

Amint beköszönt a tavasz, olvad a jég és megjelennek az első napsugarak, és vele együtt jelennek meg a horgászok is a vízparton. A téli bezártságban jobb híján felszereléseiket rendezhetik, készíthetik a következő időszakra. A horgászcikk gyártók az előző szezonban fejlesztett és tesztelt újdonságok megjelenését szintén tavaszra időzítik. Az úszófejlesztésben élenjáró Cralusso sem tétlenkedett, ismét iránymutató, hasznos és praktikus újdonságokkal jelentkezik 2009-ben. Lássuk, melyek ezek!

A cég dinamikus fejlődését sikeres fejlesztéseinek, felhasználóbarát megoldásainak köszönheti. Az új termékek egyszerűbb használatot, eredményesebb horgászatot biztosítanak a piacon lévő versenytársaikhoz képest. A 2009-es újdonságok közt bemutatunk egy új generációs Slider úszót, a már versenykörülmények között is tesztelt és nyert Shark lapos úszót, a már régóta várt Cralusso balsafa úszókat, valamint hasznos kiegészítőiket.

ZÉRÓ SLIDER

A csali mozdulatlan felkínálására az egyik legeredményesebb úszós módszer a Slider (csúszó úszó), amikor is a zsinóron helyezzük el az úszó terhelésének a nagy részét vagy egészét. Eredményességére a velencei világbajnokság hívta fel ismét a figyelmet, de elterjedését a kissé nehézkes használat gátolta.

A fent említett probléma megoldására fejlesztette ki a Cralusso az új generációs Zéró Slidert, mely az újításoknak köszönhetően, könnyebb használatot és jobb repülést biztosít! Egy ötletes megoldásnak köszönhetően a speciális úszófej dobáskor rögzíti, máskor szabadon engedi csúszni az úszót a zsinóron
Dobás előtt a speciális úszófej és a Cralusso központos hasított gömbólma eltartja az úszót a zsinórtól!
Repülés közben a Zéró fejében kialakított ferde lyuk a megoldás lényege! Dobáskor Z alakban tartja a zsinórt, így rögzíti az úszó helyzetét, mely az ólommal együtt remekül repül és a hagyományos úszókhoz hasonlóan dobható
Vízbe érve a Zéró fejében megváltozik a zsinór iránya…
… és a súly szabadon a mélybe tud csúszni!
A Zéró Slider - ahogy neve is utal rá - 0 gramm beépített súllyal…
… és egy speciális, levehető fejjel rendelkezik

A Zéró Slider - mint azt neve is mutatja - 0 gramm beépített súllyal és egy speciális, levehető fejjel rendelkezik, így szállításnál, vagy úszócserénél a szerelék megbontása nélkül levehetjük, illetve cserélhetjük úszónkat. Fontos a működés szempontjából, hogy a zsinór befűzését a levehető fejen található nyíl irányába végezzük! Az úszó 2 db plusz antennával és tartalék fejjel csomagolva kapható.

A test anyaga a már sokat bizonyított poliuretán. A jól bevált speciális műanyag szár még akkor sem görbül el, ha a napon felejtjük az úszónkat.

A minőség iránt elkötelezett Cralusso 1 év garanciát vállal poliuretán úszóira!

A Zéró Sliderben is élvezhetjük a Cralusso sikeres fejlesztésének előnyeit: a poliuretán test megbízhatóságát, az antenna-beállítást segítő kalibrációs megoldást…
… és a Cralusso sokoldalúan változtatható, cserélhető antennarendszerét

SHARK

A Shark kifejlesztésében hazai és külföldi élversenyzők is részt vettek, igényeiket és elvárásaikat a legmesszebbmenőkig figyelembe véve született meg egy sokoldalúan használható, jól vezethető, érzékeny, szép formájú úszó.

Egy vadonatúj megoldásnak köszönhetően két antennapozícióval rendelkezik. Attól függően választhatjuk meg az úszó és az antenna dőlésszögét, hogy erősen visszatartott, közepesen vagy enyhén lassított csalivezetést alkalmazunk. Az antennák alatti elvékonyított rész az emelős kapások látványos jelzésében segít.

Az egyes antennapozíciót használhatjuk közepesen vagy erősen visszatartott szerelékhez
A kettes antennapozíciót használhatjuk enyhén lassított úszóvezetéshez. Shark tesztúszóink versenykörülmények között is bizonyítottak, 2008-ban Ambrus Tibor magyar bajnoki címet, Papp József US Opent nyert Shark úszót is használva!

A Cralusso a 2009-es évben tovább bővítette termékskáláját, melynek eredményeként megjelennek balsafa úszóink, melyek között megtalálhatók a különféle horgászmódszerekhez legjobban megfelelő típusok. Választhatunk fém, üvegszál vagy karbon szárral készültek és a különféle testformák, illetve műanyag, bambusz, üvegszál, levegős, vagy akár cserélhető antennatípussal ellátott modellek közül.

A Cralusso új balsafa úszói a hétköznapi pecától a versenyhorgászatig minden módszerhez kínálnak megoldást
Cralusso az aprócikkek területén is kiszélesítette választékát: minőségi kiegészítők, melyek nélkülözhetetlenek a sikeres horgászathoz
A Cralusso forgókapcsok valódi teszteken mentek keresztül!

A Cralusso forgókapcsok valódi teszteken mentek keresztül, így a horgászat közben nem érheti vásárlóinkat meglepetés! Mérési eredményeinket (súly, szakítószilárdság) a csomagoláson is feltüntetjük, ezzel segítjük a horgászokat a választásban.

Várjuk az érdeklődőket a tavaszi horgászkiállításokon, ahol bemutatókkal és egy különleges akcióval lepjük meg vásárlóinkat!

Megajándékozzuk egy üvegszál száras balsafa úszóval, amennyiben egy Cralusso testes waggler úszót vásárol nálunk a tavaszi horgászkiállításokon!

Vissza nem térő alkalom! Használja ki Ön is!

(X)
Králik Károly

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.