Magic Maggot újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

Magic Maggot újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

„Köztudott, hogy a csontit szeretik a halak. Ezért ez van minden termékünkben!” – ez olvasható a Magic Maggot termékek gyártói bemutatkozójában. Az állítást nehéz lenne megcáfolni, hisz a csontkukac nagyon régóta alapvető csalogatóanyagnak számít az eredményes békéshal-horgászat során. Nos, ezt a naturális, hagyományos élő anyagot ötvözték egy jó adag kreativitással és a modern gyártástechnológiával, amiből egyedülállóan különleges végeredmények születtek. Ismerjétek meg ezeket!

Minden Magic Maggot etetőanyagban a színtiszta, naturális szárított csontit és annak lisztjét használják, ami a vízben oldódva a benne lévő fehérjével és aminosavakkal fejt ki csalogató hatást a halakra. Gondosan ügyeltek minden keverék összetételekor az oldódásra és a tapadásra.

Magic Maggot Stinky Method Mix
A Stinky Method Mix a Magic Maggot márkacsalád zászlóshajója. A „Stinky”, avagy Büdös nevet a felbontás után érezhető, erősen csontilisztes és hallisztes szagáról kapta. Ez a csontiliszt tartalmával egyedülálló, kifejezetten magas beltartalmú termék, aminek intenzív csalogatóhatása van a halak számára. Minden körülmények között ajánljuk, de elsősorban jól telepített és túlhorgászott vizeken, főként a „Method” technika alkalmazásával mutatja meg, hogy mit tud. Más method mixekhez hasonlóan óvatosan és fokozatosan adagoljuk a vizet a megfelelő állag eléréséhez. A Stinky Mix különlegessége, hogy nem tartalmaz semmilyen hozzáadott színező- vagy illatanyagot, teljesen természetes alapanyagokból készül.
Termékadatok:
Szemcseméret: finom
Kiszerelés: 750 g
Íz / Szín: csonti / barna

A Stinky Method Mix a Magic Maggot márkacsalád zászlóshajója
Barna színű, erősen csonti- és hallisztes etetőanyag, kifejezetten method technikához fejlesztve

Magic Maggot Sweet Mix
A „Sweet Mix” a Magic Maggot márkacsalád 2018-as újdonsága. Az egész világon egyedülálló, magas csontiliszt tartalmú method mix, mely a „Sweet”, avagy ÉDES nevet a felbontás után érezhető édeskés, süteményre emlékeztető illatáról kapta. A gyártó egy olyan method mixet akart létrehozni, ami alapvetően eltér a Stinky Mixtől és azokra a szituációkra nyújt megoldást, amikor a jóllakott halak egy kis „desszertre” vágynak. Míg a Stinky Mix elsősorban állati eredetű fehérjék és csontiliszt kombinációjából készült, a Sweet Mix növényi eredetű fehérjék és csontiliszt megfelelő arányú „házasításából” született. Más method mixekhez hasonlóan óvatosan és fokozatosan adagoljuk a vizet a megfelelő állag eléréséhez.
Termékadatok:
Szemcseméret: közepesen durva
Kiszerelés: 750 g
Íz / Szín: édes / barna

A Sweet Mix, vagyis „édes keverék” nevét a felbontás után érezhető édeskés, süteményre emlékeztető illatáról kapta
Az egész világon egyedülálló, magas csontiliszt tartalmú method mix, mely semmilyen hozzáadott színező- vagy illatanyagot nem tartalmaz

Magic Maggot Basic Mix
A Basic Mix egy magas beltartalmú, több horgászatai módszerhez is felhasználható komplex etetőanyag. Tervezésénél törekedtek arra, hogy könnyen keverhető legyen és az etetőkosárból optimális sebességgel bontson. Nagy mennyiségben tartalmaz csontilisztet, ami különösen erős csalogató hatással bír a halakra. A termék 100%-ban természetes anyagokból készült. Ajánljuk telepített tavakra és vadvizekre egyaránt!
Elérhető ízek: ananász, eper, mandula
Termékadatok:
Szemcseméret: közepesen durva
Kiszerelés: 1 kg
Íz / Szín: Ananász / sárgásbarna, Eper / vörösesbarna, Mandula / zöldesbarna

Három különböző tagot számlál a Magic Maggot Basic Mix etetőanyag család
A közepesen durva szemcseméretű ananászos változat sárga színnel rendelkezik
Állagában azonos az epres ízesítés is, viszont ennek vörösesbarna a színe
Igazi különlegesség a mandulás csontis Basic Mix, ennek színe zöldesbarna

Magic Maggot Etető pellet
A 6 mm-es etető pelletek magas beltartalmú, csontilisztet tartalmazó termékek, melyek háromféle ízben (halas-mandulás, epres és ananászos) kerülnek forgalomba. A tervezésnél ügyeltek az optimális oldódásra és az egyenletes formára, hogy könnyen csúzlizható legyen. A termék 100%-ban természetes anyagokból készült, mert a Magic Maggot termékek gyártói továbbra is a környezettudatos horgászat támogatói. Ajánljuk telepített tavakra és vadvizekre egyaránt, fenekező és úszós horgászathoz!
Termékadatok:
Szemcseméret: 6 mm
Kiszerelés: 1 kg
Íz / Szín: Ananász / sárga, eper / piros, Hal-Mandula / zöld

A Magic Maggot etető pelletek háromféle ízben (halas-mandulás, epres és ananászos) kerültek forgalomba
Íme, a sárga színű, kellemesen gyümölcsös, ananászos változat
Szintén a gyümölcsös vonalat képviseli a piros színű, epres íz
Finom mandulás íz és illat társul a zöld színű etető pellethez

Magic Maggot Pop Up csonti
Elképesztő felhajtóerejű, valódi csontiból, egyedi szárítási technológiával készített csali, ami képes teljes előkehosszban megemelni kisebb szem csemegekukoricát, 2-3 élő csontit vagy pelletet. Fontos, hogy a felhasználás előtt legalább 10-15 percet áztassuk be, hogy a bőre annyira felpuhuljon, hogy ne törjön el a tűzéskor. A lágyításhoz használható dip, aroma vagy bármilyen folyadék, ebben csak fantáziánk szab határt.
Termékadatok:
Mennyiség: 20-25 db
Íz / Szín: natúr csontkukac

Elképesztő felhajtóerejű, valódi csontiból, egyedi szárítási technológiával készített csali
Rengeteg felhasználási lehetőséget kínál

Magic Maggot Csonti befőtt
Nagyon hosszú kísérletezgetés és kutatómunka végén olyan terméket sikerült alkotni, amit a világon még senki más nem tudott csinálni. Élő csonti lett aromásítva és konzerválva!
A Csonti Befőtt külső állaga olyan, mintha műcsali lenne, de széttörve szinte kirobban a belseje, aminek a halak nem tudnak ellenállni. Akár horogra tűzve, akár önállóan vagy etetőanyaghoz keverve juttatható be a vízbe. Ez a csonti nem fogja szétrúgni az etetőanyagot, nem fog méterekre elmászni az etetés helyétől és még az iszapba se fúrja be magát. Bontatlan csomagolásban 1 évig garantáltan megőrzi állagát és aromáját.
Termékadatok:
Elérhető kiszerelés: 30 és 170 gramm
Elérhető ízek: ananász, eper, mandula, méz, fokhagyma
Íz / Szín: Ananász / sárga, Eper / piros, Fokhagyma / zöld, Mandula / zöld, Méz / sárga

Egyedülálló különlegesség, az élő csontkukac aromásításával és konzerválásával készülő csonti befőtt! Elérhető 30…
… valamint 170 grammos kiszerelésben. Mindkét típus 5 különböző ízben áll a horgászok rendelkezésére

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.