Kényelem és praktikum a feederhorgászatban = Rotary Box

Kényelem és praktikum a feederhorgászatban = Rotary Box

Egy stabil, praktikus horgászláda nemcsak kényelmessé, hanem eredményesebbé is teheti horgászatainkat. Különösen igaz ez, ha versenyszerű horgászatot űz valaki, vagy egészen egyszerűen a módszere precizitást és rendezettséget igényel. A folyamatos fejlesztések eredményeként egy újabb, ehhez kapcsolódó hasznos eszközzel bővült a By Döme TEAM FEEDER termékek kínálata, melynek neve Rotary Box. Kattints az írásra és mindent megtudhatsz róla!

A By Döme TEAM FEEDER Rotary Box egy jól átgondolt, magas minőségű anyagokból készült és profi módon kivitelezett termék. A tervezése során egy egyszerű konstrukciójú, esztétikus és erős horgászláda, de főként kényelmes vízparti ülőke megalkotása volt a cél. Ez átmenetet képez a profi, rendkívül praktikus (de gyakorta kényelmetlen) horgászládák és kényelmes (de előnytelen kialakítású) feeder székek között.

A By Döme TEAM FEEDER Rotary Box egy praktikus, erős horgászláda és egy esztétikus vízparti ülőke kombinációja

Minden olyan alapvető praktikai elemmel rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy használója egy teljes értékű horgászláda élményét kapja használat közben. A láda 1 db két oldalról felnyíló, gyorszáras aprócikk tartó rekesszel (mérete: 45 x 34 cm), állítható magasságú lábakkal, illetve kényelmes, forgós, víztaszító, puha ülőfelülettel és a derekat optimális helyen megtámasztó háttámlával rendelkezik.

A láda egyik leghasznosabb eleme a két oldalról nyitható aprócikk tartó rekesz
Ebben minden hasznos eszköz és kiegészítő elfér, amire szükségünk lehet!
A könnyed kezelhetőséget segítik a csatos gyorszárak
A szerelékes rekesz felett található a speciális ülésrögzítő rendszer…
… amely lehetővé teszi, hogy a kényelmes ülőke bármely oldal felé 360 fokban elforduljon
A puha, vízálló borítású ülőfelület…
… illetve a derekat is kellemesen megtámasztó háttámla biztosítja a komfortérzetet akár egy egész napos horgászat során is!

A horgászládát tartó 4 db láb mindegyike 25 mm átmérőjű, kerek láb, melyek minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek, univerzálisan használhatóak. A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, ami kiválóan igazodik az egyenetlen talajhoz, és nem süpped bele akkor sem, ha az laza szerkezetű. A lábak rögzítése egy gumírozott fogantyúval történik, melyek műanyag betéttel szorítják meg a lábakat, s garantáltan nem sértik a festékfelületet a lábakon.

A horgászládát 4 db láb tartja, amik az egyszerű szállítás érdekében a box aljához rögzíthetők
Minden lábat egy gumírozott felületű, csúszásmentes fogantyú stabilizál
A lábak extra méretű, billenő gömbcsuklós rendszerű talpakat kaptak
Ezek remekül megállnak a laza szerkezetű vagy egyenetlen talajon is
A 25 mm-es kerek lábak minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek. Tökéletesen rögzíthető rájuk bottartó adapter…
… vagy akár egy praktikus oldaltálca

Emellett egy vastagon párnázott, lélegző anyagból készült vállpánt is tartozik a ládához, amely a felszerelés könnyed és komfortos szállításában nyújt segítséget. Ez rendkívül hasznosnak bizonyul olyan vízpartokon, ahol nem közelíthető meg közvetlenül a horgászhely autóval, így a felszerelést kézben kell behordani. A Rotary Box-ot a pántjánál fogva stabilan a vállunkra vehetjük és egyszerűen a célhelyre vihetjük anélkül, hogy a ruhánk beizzadna pánt alatt.

A Rotary Box-hoz tartozik egy praktikus vállpánt is
Ez 4 ponton, erős kapcsokkal rögzül a ládához
Vállon hordva kényelmesen szállítható a horgászláda…
… ami szétszedett, összehajtott állapotban kevés helyet foglal

Kifejezetten ajánljuk a Rotary Boxot kezdő, de akár haladó versenyhorgászoknak is (minden korosztályban!), valamint a horgászládákat kedvelő, de szűkösebb kerettel rendelkező rakós-, match- és feederhorgászok számára is kiváló, hasznos darab lehet. Ideális választás csónakos horgászok számára is, mert kis helyet foglal és 360 fokban körbeforduló ülőkéjével a horgász a csónak szinte minden szegletébe elér anélkül, hogy felkelne.

A By Döme TEAM FEEDER Rotary Box méretei:

  • Ülőfelület: 45 x 38 cm
  • Háttámla: 45 x 40 cm
  • Ülőfelület maximális magassága: 65 cm
  • Szerelékes rekesz: 45 x 34 x 3 cm
  • Lábak átmérője: 25 mm
  • Lábak magassága: 52 cm
  • Szállítási méret: 67 x 43 x 30 cm
 

Kényelem és praktikum a feederhorgászatban = Rotary Box

Írta: Döme Gábor
Fotók: Nagy Gábor, Putz Tamás, Takács Péter, Haszilló István

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.