2015. november 13-15. - VII. Magyarországi PontyShow - A fejlődés töretlen

2015. november 13-15. - VII. Magyarországi PontyShow - A fejlődés töretlen

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő bemutatók, neves pontyhorgászok szerte a világból - érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a hetedik PontyShow!

A helyszín ezúttal is - immáron harmadik esztendeje - a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz, ahol soha ennyi cég és ennyi attrakció nem várta még a látogatókat.

A hetvenkét kiállító száznál is több márkát és egy rakás újdonságot vonultat fel a háromnapos rendezvényen. Jelen lesz a Fox, a Trakker, a Gardner, a Prologic, a Nash, a CC Moore, a Korda, a Solar, a Wychwood, a SPRO, a Taska és a Daiwa is. De a nagyok mellett az ugyancsak népszerű régiós brandek, illetve kisebb-nagyobb hazai manufaktúrák, felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó európai vállalkozások is felvonulnak, mint például az Imperial Baits, a CarpZoom, a Haldorádó, az Anaconda, a Keen Carp, a Zadravec Baits, az LK Baits, az SBS, a Stég Product, a Nikl Baits, a Big Carp, a King Baits, a Master Baits.

A Pontycentrum idén is 375 négyzetméteres gigantikus standdal érkezik, ahol prémim kategóriás márkákkal találkozhatunk. Itt lesz a Trakker, Gardner, CC Moore, Cygnet, Aqua, Reuben Heaton, valamint az ATT. A bevált termékek mellett jó pár újdonsággal is találkozhatunk…
… például itt debütál a Gardner új, szuperkönnyű karbon dobócsöve…
… de a CC Moore legújabb csalicsaládjából a Tuna Liquid kivonatot is megvizsgálhatjuk közelebbről
A Fox 200 négyzetméteres gyári standja is bővelkedik majd sok érdekességben, és természetesen a legújabb termékek is itt lesznek. Íme, két remek darab:
Royale Cook Tent Station - az univerzális főzősátor
R-Series Camo Bedchairs - a legújabb 6 lábas Camo ágy
A Korda is bővelkedik majd idei újításokban: szemügyre vehetjük a Chod rig tartójukat…
… az új swingereket…
… de a rendkívül népszerű cipőkből is választhatunk

A fejlődés, bővülés feltétele, hogy évről évre egyre több kiállítóval gazdagodjon a Show, és nincs ez másként idén sem:

A Horgász-Zóna teljes palettával mutatja be a Bait-Tech arzenálját, valamint a legendás 30 Plus és Middy márkákat sem kell már hiányolnunk. Az új csalisainkról pedig elmondható, hogy a Sticky Baits, a Northern Baits, a Nature Baits, a BigBoilie, valamint az itt debütáló Balaton Baits szinte egy komplett szekciót tesznek ki.

Keep The Spirit, vagyis „Őrizd a szellemet” - a pontyos kalandfilm DVD-n magyar nyelvű felirattal a PontyShow-n debütál!
A Taska cég az egyre bővülő termékpalettájának teljes egészével felvonul
Az S-Carp csapata a fedélzeten - újdonságokkal és a jól megszokott kiváló minőséggel az A-14-es standon

A Decathlon beerősít - idén 120 négyzetméteren vonul fel a francia sportóriás! Ők elsősorban a sajátmárkás Caperlan pontyos termékek széles választékát hozzák, de jó pár különleges akcióval is készülnek, például rendkívül kedvező áron fogják árulni a Minn Kota elektromos csónakmotorokat.

A sátrak, ágyak, székek, botok és orsók, valamint egyéb felszerelések kavalkádja közepette több márka testközelből is megismerteti majd a modern pontyhorgászatban egyre népszerűbb etetőhajóit.

Egyedi fejlesztésű bóják, tapogató és talajmintavevő szerkezetek is színesítik a kínálatot, a Rod Building arénában pedig a legendás Free Spirit botokat is kézbe vehetik a látogatók.

Akit nem szédít meg a termékek bőségének zavara a forgalmazók között, az még mindig elveszhet a programokban - garancia erre a sok híres pontyhorgász és a bemutatók a céges standokon:

A kordás fiúk idén is itt lesznek, mindhárom napon járni fog a kezük folyamatosan, népszerű kötéseket, fogós csalizási trükköket mutatnak majd be.

A Korda csapatból egész napos bemutatót tart a standon Neil Spooner…
… és Szalma József

A Carpmaniánál Marc Voosen különleges horogélezési technikáját leshetjük meg közvetlen közelről, sőt még közelebbről, hiszen egy speciális mikroszkóp teszi látványosabbá a végeredményeket.

Marc Voosen horogélezését testközelből megfigyelhetjük…
… és nagyítója alatt vizsgálhatjuk a gyárilag kapható és a megfent hegy közötti különbséget

Az Imperial Baits standon maga Max Nollert várja hétvégén a látogatókat - rajongói bizonyára nem hagyják ki ezt az alkalmat -, de a Northern Baits nagyágyúi sem maradnak ám otthon - Frank Warwick és Henrik Hansen által betekintést nyerhetünk a csalikészítés fortélyaiba.

Az Imperial Baits kapitánya, Max Nollert várja a látogatókat hétvégén a B-27-es standon
A Northern Baits idén először vesz részt a kiállításon, és örömhír, hogy…
… a cég két nagyágyúja, Frank Warwick és Henrik Hansen is itt lesz

Martin Lockey - hogy a hírességek sora tovább folytatódjon -, a Solar cég atyja is tiszteletét teszi a kiállításon; szombaton biztosan találkozhatnak vele a cég pódiumán.

A nagy nevek közül a Solar cég atyja, Martin Lockey szombaton ott lesz a céges pódiumon
A Duplakukac horgászbolt idén is fantasztikus akciókkal készül, mindenképpen érdemes lesz meglátogatni a standjukat!
A Keen Carp standon rengeteg pontyosságot megtudhatunk
Radarok, GPS-ek, csónakmotorok és gumicsónakok nagy választékával vár mindenkit a Maritime hajósbolt
Aki a PontyShow-n fizet elő 2016. évre a Pontyvilág magazinra mindössze 5.400 Ft-ért, az a 12 lapszám mellé 10.000 Ft értékben vihet haza ajándékot: 2 kg 20 mm-es Zadravec Baits Chili & Tuna bojlit, 1 doboz Zadravec Baits Chili & Tuna vegyes pop-upot, valamint 1 doboz Zadravec Baits 20 mm-es Chili & Tuna Balanced (könyített) horogcsalit

Nem akármilyen nevek és márkák emelik tehát ismét a PontyShow fényét, és teszik jelenlétükkel egyre hangsúlyosabbá európai mércével is. Mindezt úgy, hogy már önmagában a hazai gyártók és forgalmazók standjain is látványosságok sokasága várja az érdeklődőket, akik belekóstolhatnak természetesen a legújabb „pontymágnesekbe”, kaphatnak fogós szerelékeket, illetve kipróbálhatják a legújabb technikai vívmányokat, botokat, orsókat és egyéb felszereléseket.

Aki elég bátorságot és harcedzettséget érez magában, próbára teheti fárasztási képességeit is: a két felállított szimulátor egyikén erősebb cájggal a felnőttek viaskodhatnak jókora - képzeletbeli - halakkal, a másikon pedig a fiatalok kapnak ízelítőt a küzdelem izgalmából.

És ha már az ifjúságot invitáljuk, a Pontysuli szombat-vasárnapi izgalmas programjait is hadd ajánljuk figyelmükbe.

A nagyszínpadon nemzetközi szaktekintélyek…
… és hazai hírességek előadásait nézhetjük meg
A Pontysuliban érdekes és hasznos előadások lesznek szombaton és vasárnap
Két szimulátoron csatázhatunk álmaink pontyával: a felnőttek erősebb cájggal…
… a gyerekek pedig gyengébb felszereléssel kapnak némi ízelítőt a küzdelem izgalmából
Mindkét szimulátoron Sonik botokkal és orsókkal fáraszthatunk
Minden belépőjegy mellé ingyenes tombolaszelvény jár, mellyel részt vehetünk a naponta kétszeri sorsoláson
A megváltott belépőjegyhez minden látogató két csomag Mustad horgot választhat 2.180 Ft értékben (a készlet erejéig)!
A pénteki, illetve a szombati napok tombola fődíja: Monster Fishing MF-213 V1 3+1-es elektromos kapásjelző szett 47.000 Ft értékben
A vasárnapi tombolasorsolások fődíja: Nash Titan Globetrotter kétszemélyes sátor 130.000 Ft értékben
Az autóval érkezők részére a parkolás ingyenes lesz az Albertirsai úton és a főbejárat melletti parkolóban egyaránt. De tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetjük a Hungexpo-t: érdemes az Örs Vezér teréről a BKK 100-as buszjáratát választani, mely pénteken (nov. 13.) 09-17 óra között negyedóránként, szombaton (nov. 14.) és vasárnap (nov. 15.) 08-20 óra között félóránként közlekedik

A standok pontos elhelyezkedését az innen letölthető térkép alapján mindenki könnyen megismerheti.

Nincs PontyShow akciók nélkül, ez már egyfajta tradíció. Így aztán a legtöbb kiállító idén is kedvezményekkel, valamint árengedménnyel szeretne vásárlói kedvében járni. Tehát ha eljön, csak nyerni fog. Méghozzá duplán, ugyanis a megváltott belépőjegyhez két csomag Mustad horog választható 2.180 Ft értékben, emellett díjmentes a részvétel az aznapi két tombolasorsoláson. Ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok és persze halak…

Igazi show lesz ez az idei PontyShow!

Nyitva tartás

November 13. (péntek): 09-18 óráig
November 14. (szombat): 09-18 óráig
November 15. (vasárnap): 09-17 óráig

Belépőjegy: 1.990 Ft
Családi belépőjegy (2 felnőtt és gyerekek): 2.990 Ft
14 év alattiaknak ingyenes!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.