A FeHoVa sikertermékei 2016-ban

A FeHoVa sikertermékei 2016-ban

Ismét eltelt egy kiállítás, méghozzá a tavaszi idény előtti egyik legjelentősebb rendezvény, a 23. FeHoVa. Hétvégén a pavilonba beszűrődő napfény sok mindenkit a vízpartra csalogatott, és amint a közösségi oldalakon láttam, voltak, akik a hétvége egyik napját már horgászattal töltötték. Azonban a négynapos kiállítás bőven hagyott időt arra, hogy mindenki ellátogathasson az újdonságok megtekintésének, és a szükséges horgászcikkek beszerzésének reményében.

Már a X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napokon is érezhető volt a közönség újdonságok iránti érdeklődése. Ennek egyik oka az, hogy olyan innovatív termékeket sikerült idén is a szortimentünkbe illeszteni, amelyek izgalmas horgászatok lehetőségeivel kecsegtetnek. E termékek mindegyikét olyan részletességgel mutattuk be, amely a hazai horgász szakmában példa nélküli. Legyen szó botról, orsóról, csalogatóanyagokról vagy csalikról, mi nem kínálunk zsákbamacskát. Olyan egyszerűen használható termékeket azonban igen, amelyek fogósságáról hamar megbizonyosodnak azok, akik bizalmat szavaznak nekik.

Mind a négy nap nagy volt az érdeklődés standunknál
A személyes találkozók nagy fontosak számunkra
Döme Gábor szombati előadásának nagy sikere volt

Az ilyen nagy rendezvényeken első kézből kapunk visszajelzést, hiszen szemtől szemben találkozunk azokkal, akik használják termékeinket. Ezek a beszélgetések mindig új erővel töltenek fel minket és lendületet adnak a további munkánkhoz, hiszen az elégedett horgászok öröme az, ami értelmet ad a munkánknak!

Standunkon jókedvű, fiatal szakértőktől és…
… tapasztalt, veterán bajnoktól egyaránt lehetett kérdezni

Gondolom, nem meglepő, hogy a legtöbben olyan csalogatóanyagok iránt érdeklődtek, amelyek már kora tavasszal is eredményesek lehetnek. A finomszerelékes feeder technikát űzők a Fluo Enery Fekete Erő termékcsalád tagjaiba fektették bizalmukat, és sokan ezt választották az első horgászatokhoz, amelyet a Method Flat Feeder Mini kosárba töltve juttatnak majd be. Ehhez a módszerhez a horogra vagy a csalitüskére egyértelműen a SpéciMaggot valamelyik ízesített változatát szánták, és amint egyik vásárlónk vasárnapi fogása is bizonyítja, nem döntöttek rosszul!

A Fekete Erő termékcsaláddal gyorsan megfoghatók az idei első halak
Tapasztalt horgászok választása
A SpéciMaggot ízei elnyerték a vásárlók…
… és a halak tetszését is! (Lengyel László horgászbarátunk vasárnapi fogása!)

A céltudatos pontyozás hívei elsősorban a pellet csalijaink iránt érdeklődtek. Legnépszerűbbek az Oldódó Fluo Lebegő Pellet család tagjai voltak, amelyek közül is a 2016. évi újdonságunk, a Kék Fúzió vitte a prímet. Aki beleszippantott és megérezte intenzív és kellemes aromáját, azonnal meg is vásárolta ezt a csalit.

Putz Tamás, a Kék Fúzió fejlesztője készséggel állta az érdeklődők „rohamát”
Ez aztán a mély, gyümölcsös illat, amely a horgászok orrának is tetszik, de ami ennél fontosabb, hogy a halakat sem hagyja hidegen!

Bár még kicsit korai az erjesztett csalogatóanyagok használata, már sokan beszerezték az új FermentX Tejsavas Ananász etetőanyagot és a hozzá tartozó Oldódó Pelletet. Ez utóbbit már tavasszal is jó eséllyel lehet használni, főleg akkor, ha a sok apróhal miatt egy keményebb, szelektáló „falatra” van szükség.

Farkas Szabolcs pontyspecialista kezében a FermentX Tejsavas Ananász etetőanyag és pellet

Ha már a „szelektív” horgásztatról van szó, érdemelnek néhány szót a nagyméretű „műcsalijaink” is. A SpéciCorn Mega és a SpéciTiger nagy felhajtóerejének, méretének és masszív kivitelének köszönhetően ellenálló az apró halakkal szemben, így használata a nagytestű halak horgászatánál kerülhet szóba. A 12 ízváltozatból mindenki talált magának megfelelőt.

A SpéciCorn Mega és a SpéciTiger 6-6 ízben várta az érdeklődőket
Kerekes Ernő kedvenc ízeit mutatja

A bojlis horgászat szerelmeseinek is volt újdonság bőven, hiszen a Fűszeres Vörös Máj család mind a 11 tagja megnézhető, megszagolható, sőt megkóstolható volt. Nem véletlen, hogy voltak, akik kihasználva a kedvezményes vásárlás lehetőségét, nagy mennyiségben vettek ezekből a fűszeres csalikból.

A Fűszeres Vörös Máj ízesítésű termékekre sokan kíváncsiak voltak
Voltak, akik Haskó Tamástól érdeklődtek…
… és voltak, akik meg is szaglászták a bojlikat

Új, nagyhalas arománk, a Carp Syrup is népszerű volt a hétvégén. A 7 ízben forgalomba kerülő ízesítőanyag már a tavaszi túrák során is kedvezően befolyásolhatja a horgászat sikerét.

Haskó Tamás mutatja két kedvenc ízesítésű Carp Syrupját
Voltak, akik komolyan gondolták a „nagybevásárlást”

A csalogatóanyagok és csalik mellett a Haldorádó kiegészítők is nagy népszerűségnek örvendenek. Mind az aprócikkek, mind pedig a darabosabb kiegészítők iránt nagy volt az érdeklődés. Az új Haldorádó Method Flat Mini a tavaszi pecák során lehet jó választás. Ami biztos, hogy jó néhány horgásztársunk kezdi úgy a szezont, hogy botjait HardBlue bottáskában fogja a vízpartra szállítani, ugyanis ezek a kemény fedeles bottokok egyre keresettebbek!

A hatékony végszerelékek minden elemét megtalálhatták nálunk
Választékban nem volt hiány
A Haldorádó fedeles vödrök még mindig nagyon keresettek

Talán nem meglepő, hogy az orsó állványról legtöbbször leemelt orsó az új By Döme Team Feeder Carp Fighter LCS volt. Kedvező ára és elegáns megjelenése miatt azonnal magára vonta a nézelődők figyelmét, azonban kézbe véve nem sokat gondolkodtak azon, megvegyék, vagy sem! A legtöbben mindjárt párban vásárolták meg ezeket az új orsókat.

Az új Carp Fighter orsók nemcsak jók, hanem elegánsak és szépek is!
Ez nem gyerekjáték, de akár egy kisgyermek kezében is hatékony szerszám lehet
A legtöbben párban vitték a Carp Fighter orsókat
Íme, egy fiatalember, aki minden téren a jó választások híve!

Botok tekintetében is nagy volt az érdeklődés. A Team Feeder botok mindegyike bizonyította már megbízhatóságát. Ezek nagy része már kézbe vehető volt korábbi alkalmakkor is, ám az új Super Sensitive, még csak most volt nagy kiállításon. Sokan várták már a lehetőséget, hogy kézbe vehessék ezt a prémium minőségű Light botot. A lágy spicc és a gerinces bottest harmóniája meglepte azokat, akik egy „libegős pálcára” számítottak. Mindenesetre, akik megvásárolták ezt a botot, élvezettel fogják majd első pontyukat szákba terelni ezzel, az biztos!

A Team Feeder botok immár igazán széleskörű palettával bírnak
A Super Sensitive az igazi finomszerelékes pecások választása
Sisa Józsi minden botot szakértői szemmel nézett át, mielőtt átnyújtotta új tulajdonosának
Felemelő érzés fiatal rajongókkal találkozni!

Standunkon ismét helyet kapott a Sarudi Matula Gyerek Horgásztábor pulpitusa, ahol Kücsön Gyula egy rögtönzött horgászmúzeumot is berendezett. Érdekes „műkincseket” lehetett itt megnézni.

A Matula Horgásztábor nagyon népszerű a gyerekek közt
Rögtönzött kiállítás a régi horgászeszközökből

Akiknek nem volt idejük kilátogatni az idei FeHoVa-ra, ne csüggedjenek. Március 18-21. közt a Syma csarnokban megrendezésre kerülő Tavaszi HorgászShow-n még lesz lehetőségük beszerezni a szezonkezdethez nélkülözhetetlen horgászcikkeket, amelyen természetesen a Haldorádó Team minden jeles képviselője, szakértője a helyszínen lesz, hogy segíthessen az érdeklődőknek.

Írta: Sipos Gábor
Képek: Sipos Gábor, Lengyel László

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: