A tavaszi HorgászShow 2017 Haldorádó szemmel

A tavaszi HorgászShow 2017 Haldorádó szemmel

A nagybetűs horgászszezon előtti utolsó kiállítás, nagyszabású horgász rendezvény is véget ért. Leginkább a türelmetlenség jellemezte ezt az eseményt, legalábbis ami a Haldorádó látogatóit illeti. Na, nem velünk szemben voltak türelmetlenek, csupán a hosszú tél után már mindenki vágyakozik a jó időre, a vízpartra, és persze esetünkben látogatóink már alig várták, hogy megtekintsék és megvásárolhassák a 2017. évi Haldorádó újdonságokat.

A kiállítói szezon vége számomra egyet jelent a horgászszezon kezdetével. Innentől a napjaim nagy részét a vízparton, versenyeken töltöm, ám mielőtt végleg magam mögött hagyom a horgász érdekeltségű rendezvényeket, egy-két gondolat kikívánkozik belőlem. Ezek a kiállítások ugyanis minden évben egyértelművé teszik, hogy jó úton járunk. Aki valamelyik nap kilátogatott erre az eseményre, az tapasztalhatta, hogy standunkon szinte mindig volt érdeklődés. A közösségi oldalak különböző csoportjaiban tapasztalható, nyilvánvalóan provokációnak, lejáratásnak szánt megjegyzéseknek nyoma sincs ilyenkor. Ezúton ígérjük kedves vásárlóinknak, az elégedett horgászoknak, hogy ahogy eddig, ezután is ők lesznek azok, akikért dolgozni fogunk, és azt a néhány negatív, mindenkinél „hangosabban kommentelő” hangját az Önök kedvessége és elégedettségetek elnyomja, ahogy eddig is. Így aztán, 100%-ban tudunk a feladatunkra koncentrálni, vagyis olyan termékeket fejleszteni, amelyekkel a lehető legegyszerűbb módon foghatja meg mindenki álmai halát!

A frekventált időszakokban teltház volt a standunkon…
… és a színpadon is!

Lássuk hát kicsit részletesebben, mi is volt az, amiért a legtöbben ellátogattak hozzánk a hétvégén! A by Döme Team Feeder Master Carp Pro és Power Fighter feederbot család minden tagját kézbe lehetett venni, meg lehetett nézni. Sokan éltek ezzel a lehetőséggel, és közülük a legtöbben már új felszereléssel kezdik meg a 2017-es horgász szezont, hiszen a kedvezményes vásárlási lehetőséget nem hagyták ki.

Sokan kezdik új By Döme feederbottal a szezont
Egy közös fotóra mindig van idő

A By Döme Team Feeder orsók is kivétel nélkül mind megtekinthetőek voltak. Aki csak tehette, megtekergette őket. A legtöbb csodálkozó arcot még mindig a Carp Fighter modellek kézbevételekor láttam. Nyeletőfékes orsó, ennyiért? Na de a többi típusból is gazdára talált jó néhány szerkezet. A speciális igényekhez hangolt by Döme Team Feeder Long Cast bot – orsó – zsinór trió is népszerűnek bizonyult.

Ezt az összeállítást is sokan választották!

Szezon előtt nem csoda, hogy mindenki vásárolt zsinórt is. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb igényt ki tudjuk elégíteni, 7 új zsinórral léptünk piacra, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A Haldorádó és a By Döme zsinórok is népszerűek voltak

Az eredményes horgászat alappillére, hogy a végszerelék elemei mindig a lehető legjobb minőségűek legyenek, hiszen ha itt valami hiba van, akkor hamar odavész az élmény a halvesztés miatt. Legyen szó bojlis, vagy feederes technikáról, nálunk mindenki talált olyan aprócikkeket, amelyekkel fogós szerelékét elkészítheti. Természetesen nemcsak magát a terméket, de hasznos tanácsokat is kapott, aki bizonytalan volt.

Nocsak, mi ez? Csak nem előkötött, csalitüskés horog?
A Haldorádó Carp Team tagjai mindenkinek segítettek

A Haldorádó etetőanyagok, bojlik, pelletek, aromák az elmúlt években már sok ezer horgásznak szereztek örömet, ám az újdonságok mindig új lehetőségeket kínálnak. A nemrégiben megjelent 2017-es újdonságok iránt természetesen nagy volt a kereslet. Hogy melyek voltak a legépszerűbbek? Beszéljenek a képek helyettem:

A szelektív nagyhal-csalik és etetőanyagok nagyon sok „kosárban” ott voltak
Ez az a csali, amit csak rá kell akasztani a horogra, és akár kapitális pontyot is lehet vele fogni? Ez bizony a SpéciPellet!
Sisa Józsitól pénteken azt kérdezték a legtöbben, hogy melyik Method Spray lehet a nyerő már tavasszal? Józsi már csak tudja, hiszen szombaton már meg is szerezte idei első method feeder kupagyőzelmét! No, és melyik volt a nyerő íz? Az Ördögűző!
A Top Method Brutal Liver etetőanyagot többen meg is szaglászták. Csak annyit mondtak, hogy brutális!
A Hybrid Method Pelletek a kora tavaszi pontyfogás remek csalijai, nem véletlenül választották sokan az első horgászatukhoz ezeket a finom, lebegő pelleteket
A Kék Fúzió termékeket mindenki megnézte, megszaglászta
Putz Tomit a kiállítás ideje alatt lefoglalták a „kékségek” iránt érdeklődők
Haskó Tamás a Record Carp Stick Mixeket nem csak mutatta, de aki szerette volna, meg is szagolgathatta…
… és saját szemével láthatta, milyen értékes, nagyszemcsés összetevőkből állnak ezek az új csalogatóanyagok

Ahogy az már tőlünk megszokott, ezután sem „engedjük el a kezét” annak, aki vásárolt a termékeinkből. Ebben az évben is azon fogunk dolgozni, hogy filmjeinkkel, cikkeinkkel a lehető legtöbb tippet, praktikát adhassuk át a közönségünknek.

A széles bojlikínálatban nehéz eligazodni, így sokan kértek tanácsot, hogy melyik vízre melyik golyót is vigyék. Ernő saját, értékes tapasztalatait osztotta meg a nagyérdeművel, többek között a Kék Fúzió bojlikról
A nagyméretű, balanszírozott bojlik az igazi nagy halaknak való csemegék

Természetesen a legjobb „teszthorgászaink” pont Önök, akik a „saját bőrükön érzik”, hogy megérte-e megvásárolni a terméket, vagy sem? Éppen ezért közösségi oldalainkon továbbra is várjuk az élménybeszámolókat, és ha netán még kérdésük lenne bármivel kapcsolatban, állunk rendelkezésükre. Kellemes horgászatot kívánok mindenkinek az egész Haldorádó Team nevében, találkozzunk legközelebb a vízparton!

Írta: Sipos Gábor
Fotók: Putz Tamás, Sipos Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.