A XII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

A XII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

Lassan ismét eltelik egy év, és bár még a tél derekán járunk, örömmel adjuk hírül, hogy „Nálunk már tavaszodik!”. Nem véletlenül hangzik el újra ez a nyitószlogen, hiszen közeledünk a legújabb Haldorádó Pontyhorgász Napokhoz! A pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyos érdekeltségű rendezvény jelenthet. Természetesen a tradíció 2018-ban sem fog megszakadni, s immár XII. alkalommal rendezzük meg évnyitó rendezvényünket! Egyet biztosan ígérhetünk, ezúttal is érdemes lesz velünk tartani!

A Haldorádó márkanév mostanra egybeforrt a pontyozó technikákhoz fejlesztett minőségi etetőanyagok, csalik és kellékek fogalmával. Ráadásul pont 10 évvel ezelőtt, 2008-ban indult útjára a Haldorádó termékek sikertörténete. melyek akkor mindössze 4, míg mára több mint 800 különböző termékben testesülnek meg. Minden elfogultságtól mentesen állítható az is, hogy ez az esemény meghatározó szerepet vívott ki magának a horgászkiállítások, nyílt napok között, s mára hazánk egyik legkedveltebb, legdinamikusabban fejlődő horgászorientált rendezvényévé vált, így tökéletesen testhezálló mindenkinek, akit érdekelnek a pontyozással kapcsolatos legfrissebb újdonságok, vagy csak egyszerűen szeretne kimozdulni a szürke téli hétköznapokból és horgászok között lenni. Mindhárom napon nyitott kapukat talál az, aki ellátogat a kiskunhalasi Haldorádó Centrumba. Hogy mikor is?

A XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2018. február 2-3-4. (péntek, szombat, vasárnap)

A 2018-as év sem kezdődhet el Haldorádó Pontyhorgász Napok nélkül! Ha érdekelnek a pontyozással kapcsolatos legfrissebb újdonságok, vagy csak egyszerűen unod már a telet és szívesen kimozdulnál, hogy horgászok között lehess, köztünk a helyed Neked is!

Ezen a hétvégén a Haldorádó Centrum egy nyüzsgő, kedves arcokkal teli pontyhorgász övezetté változik. A megszokott módon ezúttal is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden rendelkezésünkre álló négyzetmétert a látogatók szolgálatára fordítsunk. A bolt csupán egy lesz a sok helyszín közül! Itt a nap minden percében zajlik az élet, azonban az események egy része a fűtött rendezvénysátorban történik majd, ahol a szakmai előadások, beszámolók mellett több, kellemes meleget adó fűtőberendezés is emeli a pontyozók hőérzetét. Ezen a három napon egyaránt bőven lesz alkalom a nagyponty horgászatra szakosodott pontyvadászokkal konzultálni, valamint a finomszerelékes vonalon a legismertebb és legjobb horgászok is az érdeklődők rendelkezésére állnak!

A külső rendezvénysátorban, a bolt mellett párhuzamosan folynak az események, folyamatosan színvonalas szakmai előadásokat tekinthetnek meg látogatóink, ráadásul kellemes melegben élvezhetik azokat!

Az utóbbi évek alatt elengedhetetlen kellékké vált a kitelepített bojlis sátor, ahol a pontyhorgászat darabosabb kiegészítőit lehet megszemlélni és természetesen kipróbálni. Ez kiváló lehetőség azok számára, akik már a kiállítás előtt szemeztek egy horgászfotellel vagy bármilyen más felszereléssel, de nem voltak biztosak benne, hogy valóban a kiszemelt típus a számukra legmegfelelőbb. Nos, itt garantáltan eloszlik minden kétely, hiszen mindenki saját maga foghatja kézbe leendő felszerelését és győződhet meg annak rátermettségéről! Szintén a rendezvény közkedvelt pontja a bőséges kínálattal rendelkező büfé. Aki esetleg átfázna a bojlis cuccok tanulmányozása során, annak a Sóstó Csárda kitelepülése nyújthat enyhülést. Itt van minden, ami szem-szájnak ingere. Különböző meleg egytálételek mellett forró italok is kaphatóak lesznek!

Szintén közkedvelt a külső helyszínek közt a bojlis sátor, ahol a pontyhorgászat darabosabb kiegészítői találhatóak
Itt kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló lehetőség nyílik a horgászfelszerelések megtekintésére és kipróbálására
Természetesen ezúttal is jó hangulatra, kedves kiszolgálásra…
… illetve finom ételekre, italokra számíthat, aki betér a Sóstó Csárda büféjébe!

Minden nap végén lesz a nagy valószínűség szerint legjobban várt esemény, a tombolasorsolás. Azok között, akik egész nap nálunk vendégeskednek, egy kis tudáspróbával egybekötve kisorsolunk számos ajándékot, és végül a nagy értékű fődíj is gazdára talál!

A tombolasorsolás rendszerint a nap fénypontja
Ez nem véletlen, hiszen itt értékes ajándékok találnak gazdára. Hogy melyek lesznek ezek? Hamarosan kiderül!

Az előző évekhez hasonlóan 2018-ban is számos ismert és elismert márkával találkozhatnak a látogatók. A kiállítótérben minden igényt kielégítő horgászcikk választékkal várjuk vendégeinket, illetve itt lehetőség nyílik a termékek megtekintésére, kipróbálására és az eladók, hozzáértők szaktanácsainak meghallgatására. Sőt, a jövő évi újdonságokról (botok, orsók, csalik stb.) is itt értesülhet először a pontyozó társadalom! A felszereléseket, kiegészítőket, csalikat ezúttal is jelentős kedvezményekkel lehet majd megvásárolni, miközben ismét neves hazai szakértők adnak majd választ a felmerülő gyakorlati kérdésekre.
Mint már említettük, a Haldorádó márkanév egy ideje etalonnak számít a szakmában, de nincs ezzel másképp azok neve sem, akik a termékek mögött állnak. A csapat első embere, a Haldorádó Team Kft. tulajdonosa Döme Gábor, aki a feederbotos pontyhorgászat hazai ikonja. Az a rengeteg innováció, amely az ő fejéből kipattant, gyökeresen változtatta meg a finomszerelékes pontyhorgászatot!

Gábor élete a horgászat, megszállottan keresi a tökéleteset! Nap, mint nap komoly erőfeszítéseket tesz termékeink fejlődéséért, legyenek bármilyen zordak a körülmények, vagy legyen bármilyen messze egy horgászhely, ahol újabb ismeretekkel gyarapodhat, Őt nem állítják meg!

Kevés olyan ember létezik, aki nála hitelesebben tudna képet adni a feederbotos horgászat különböző szekcióinak praktikáiról, mesterfogásairól. Gábor szinte a Föld minden részén próbára tette már tudását, melyek során a legextrémebb körülményekkel megbirkózva is gyönyörű fogásokat ért el. Rendkívül értékes tapasztalatait nem csak készséggel osztja meg a horgászokkal, de át is ülteti őket a Haldorádó termékekbe. Irányelve, hogy a kísérletezés soha nem állhat meg, hiszen a számtalan vízparton töltött nap mindig új gondolatokat ébreszt, amelyek megvalósítása csupán idő kérése! Hogy milyen ötletek testesülnek meg új termékekben, új horgászbotokban 2018-ban? A válaszra ezen az eseményen fény derül!

Eredményei magukért beszélnek, számtalan gyönyörű hal díszíti fotóalbumát

Sipos Gábor a Haldorádó Feeder Team tagja és 2015-től már főállásban segíti a termékek fejlesztését. Gábor a feederbotos horgászat minden formájáért rajong, ezáltal az álló- és folyóvízi módszerek minden területén széleskörű ismeretekkel rendelkezik. Kiváló versenyeredményei és új ötletei nyomán olyan termékek láttak már napvilágot, mint a Fluo Essencia, illetve számos Spéci termék, melyek a methodos horgászatban mára szinte mindennapossá váltak. Horgásztudása és ötletei mellett közvetlensége és szakmai alázata az, ami miatt mára a csapat nélkülözhetetlen tagjává vált. Előadásai mellett minden nap áll az érdeklődők szolgálatára.

Sipos Gábor kiváló versenyeredményei megsüvegelendőek, azonban a különféle pontyos feeder technikákban is remekel!

Csapatunk másik neves feederes tagja nem más, mint Putz Tamás, akinek nevéhez a Haldorádó paletta egyik abszolút sikerterméke, a Kék Fúzió fűződik. Tamás a nagyhalas feederhorgászat specialistája és a 2016-os évtől szintén cégünk főállású munkatársa, ezáltal minden nap az dolgozik, hogy még jobb, még hatékonyabb Haldorádó újdonságok lássanak napvilágot. Ilyen lesz például a fermentált Kék Fúzió csalogatóanyagok sora, amiket ezen a rendezvényen lehet majd először kézbe venni, megszaglászni, illetve használatukkal kapcsolatban a fejlesztőjüktől lehet informálódni.

A célzottan nagyhalas feederhorgászat kedvelői Putz Tamástól kaphatnak értékes praktikákat
A feederes termékvonal sok-sok izgalmas újdonsággal bővül a 2018-as évben
Hála a folyamatos fejlesztő munkának, a jövő különleges csalikat is tartogat! De hol a csali? Pont ott, ahol lennie kell! :)
A Tejsavas Kék Fúzió termékek rendkívül biztató eredményeket hoztak, méltó folytatásai lesznek a neves palettának!

A feederes vonalból már kaphattatok ízelítőt, de nem szabad megfeledkezni a céltudatos nagyhal-fogás iránt érdeklődőkről sem. Nos, ők sem maradnak kedvencek nélkül! A „Nagy Pontyok Nyomában” sorozat kiváló horgászai, s egyben a Haldorádó Carp Team oszlopos tagjai, Haskó Tamás és Kerekes Ernő mindhárom napon érdekes előadásokkal örvendeztetik meg a jelenlévőket. Kettejük neve immár garancia a nagy pontyos termékek minőségére! Számtalan horgászfilm és rengeteg kapitális hal koronázza munkásságukat, amivel sok-sok néző kedvenceivé váltak. A Pontyhorgász Napok specialitása, hogy népszerű horgászaink elvegyülnek a látogatók közt, úgyhogy bárki, bármikor cserélhet tapasztalatot a képernyőről már ismerős fiúkkal.

Haskó Tamás, cégünk egyik legrégibb munkatársa, s egyben a nagyhalas program vezetője
Szintén a Carp Team bojlis szaktekintélye Kerekes Ernő, aki hasznos tapasztalataival, ötleteivel és jeles eredményeivel időről időre hozzájárul a fejlődéshez

A nagyhalas paletta 2018-as újdonságainak fejlesztése gőzerővel zajlott az eltelt év során, azonban a várható termékeket mindvégig szándékosan homály fedte. Ezt a leplet még nem is szeretnénk teljesen lerántani, ám azt mindenkinek ígérhetjük, hogy számos bomba újdonsággal készülünk! Ezek megvásárlására először február 2-3-4-én nyílik lehetőség.

Kurrens újdonságokból garantáljuk, hogy nem lesz hiány azok számára sem, akik a nagyhalas technikákat részesítik előnyben!

Természetesen ezúttal is mindent megteszünk, hogy minél színesebb, változatosabb és tartalmasabb programokat biztosítsunk a látogatóknak. Már megszokhatták, hogy a Haldorádó Pontyhorgász Napok színvonalát meghívott vendégek is emelik, akik előadásokat is tartanak mindhárom napon. Nos, ez most sem lesz másként, hiszen ismét vendégünk lesz Pontycentrum csapata! A hazai bojlis pontyhorgász szféra ikonikus alakjai alkotják ezt a remek társaságot, akiket egytől egyig megkérdőjelezhetetlen profizmus jellemez, s ami tán a legfontosabb, mindannyijukat tetőtől talpig átjárja a pontyhorgászat és a természet szeretete! Nem kisebb nevekkel találkozhatnak, mint Bordás József, Czifra Antal, Folytyik Zoltán, Hadnagy Sándor és Pataki Gergely. Ezek a fiúk különféle érdekes témakörű előadásokkal örvendeztetik majd meg az embereket mindhárom napon. Olyan népszerű márkákat fognak bemutatni, mint a CC Moore, Trakker és Gardner.

A Pontycentrum csapata ismét megtisztel minket jelenlétével, köztük nem kisebb nevekkel találkozhatnak, mint Bordás József, Hadnagy Sándor és Czifra Antal
Pataki Gergely megszállott országjáró pontyhorgász, mindig szívesen osztja meg hasznos praktikáit, melyekkel bárki növelheti eredményességét!

Minden évben megpróbálunk új kiállítókat lecsalogatni Kiskunhalasra, így a legújabb rendezvényünk sem telik el új arcok, s egyben újabb kiváló pontyhorgászok nélkül! Többek között a Haldorádó Centrumban köszönhetjük a Balatoni Nonprofit Halgazdálkodási Zrt. vezérigazgatóját, Szári Zsoltot, valamint a cég hivatalos csapatát, a Balatoni Halgazdálkodás Teamet. Ez a remek brigád olyan nagyszerű horgászokkal gazdagítja majd sorainkat, akik áthatóan ismerik a magyar tengert, annak évszakokhoz igazodó sajátosságait, kihívásait és pontosan tudják, mi a titka az ottani eredményes pontyhorgászatnak! Mindazoknak, akik a Balaton valamely pontjára tervezgetnek túrát a jövőben, értékes szakmai segítséget kínál Tulipán Tibor, Banelli Gergő és Erdős Márk!

A Haldorádó Centrumban köszönhetjük majd a Balatoni Halgazdálkodás Teamet
Tulipán Tibor és csapattársai értékes szakmai segítséget nyújtanak bárkinek, aki a magyar tengeren készül nagy pontyokra horgászni!

Aligha találni olyan horgászt hazánkban, aki ne ismerné a Shimano felszereléseket akár hírből, akár személyes tapasztalat útján. Miért? A neves japán cég kiválóságai több évtizede jelen vannak a magyar horgászpiacon, a termékeihez pedig kétségkívül egyedülállón magas színvonal, precizitás és használati érték társul! E remek eszközök népszerűsége a mai napig töretlen, sok ezer elégedett horgász pedig nem téved! Kínálatunkat egészen a kezdetektől gyarapítják a különféle árkategóriát képviselő Shimano botok, orsók és egyéb kiegészítők, 2018-ban pedig jelentősen kibővítjük a márka áruházi repertoárját! Februárban már sok-sok újdonságot vehetnek kézbe az érdeklődők, amik a XII. Pontyhorgász Napokon nagyszabású akciókkal lesznek megvásárolhatók! Hogy ezek között még könnyebb legyen eligazodni és választani, szakértő munkatársaink folyamatos segítségére is számíthatnak a kiállítás látogatói!

2018-ban jelentősen kibővül a Shimano termékek repertoárja áruházunkban, sok újdonság pedig a XII. Pontyhorgász Napokon lesz elérhető elsőként, ráadásul komoly akciókkal!


E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758
A belépés díjtalan!
Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Ennek érdekében a rendezvényen való részvétel ezúttal is teljesen ingyenes!
Facebook esemény
Kövessétek figyelemmel a Haldorádó Pontyhorgász Napok önálló Facebook-oldalát, ahol újabb részletes infókkal jelenetkezünk folyamatosan. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, lájkold az oldalt és hívd meg ismerőseid is!

Érdemes figyelemmel kísérni az esemény Facebook-oldalát is, mert itt minden nap találkozhattok hasznos új információkkal!

Haldorádó Pontyhorgász Napok Facebook-oldal

Azok számára, akik nem csak egy napra érkeznek!
Az elmúlt években már megtapasztaltuk, hogy sokan 2-3 napot is Kiskunhalason töltenek, tehát az egész hétvégét a rendezvénynek szánják. Ők minden előadást megtekintenek, minden előadóval elbeszélgetnek és olyan mennyiségű információt, tudásanyagot, tippet gyűjtenek össze, amely óriási segítséget adhat a következő szezon megalapozásában. Ja, és mindezt ingyen! Pont ezért nagyon kényesen ügyelünk arra, hogy mindhárom napon más és más témáról szóljanak az előadások, hogy mindhárom napon újat tudjunk adni. 

Kiskunhalas nevezetességei és alternatív programok, a család többi tagjának!
Azok az látogatók, akik már voltak városunkban, megtapasztalhatták, hogy Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város. Érdemes akár a család több tagját is Kiskunhalasra hozni. Amíg apuka a Haldorádó Centrumban időz, addig a család több tagja sem unatkozik. A következő beharangozóban részletes kiegészítő programokkal és kiskunhalasi nevezetességek listájával szolgálunk.

Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város, ahol nem csak a horgászok találhatnak érdekességeket és remek programokat!

Megbízható szálláshelyek Kiskunhalason:

Sóstó Csárda és Motel: http://www.sostocsarda.hu/

Csipke Hotel: http://www.csipkehotel.hu/

Penny Motel: http://www.motelpenny.hu/

Betti Motel: http://www.bettimotel.hu/

Hamarosan újabb, még részletesebb információkkal jelentkezünk!

Ha felcsigáztuk az érdeklődést, ígérjük, nem kell sokáig várni, hamarosan további részletes programokkal és információkkal jelentkezünk. Addig is nézzétek meg a XI. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóit! Íme, az első nap momentumai:

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.