A XXIII. FeHoVa-ra készülünk!

A XXIII. FeHoVa-ra készülünk!

Immár 23. alkalommal kerül megrendezésre a Fegyver, Horgász és Vadász Kiállítás Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban. Február 18-21-ig természetesen a Haldorádó is képviselteti magát a legnagyobb hazai horgászkiállításon. Alig több mint egy hete volt az eddigi legsikeresebb Haldorádó Pontyhorgász Napok. Nagyon sokan látogattak el Kiskunhalasra és ismerkedtek meg személyesen a csapat tagjaival, valamint a 2016-os újdonságokkal. Akik ezt kihagyták, de szeretnének az új termékeinkkel vagy a csapat népszerű és közvetlen horgászaival megismerkedni, azokat várjuk szeretettel a FeHoVa-n. Lássuk, mivel is készülünk!

A tavaszi kiállításokon már érezhető a szezonkezdés keltette izgalom. Mindenki várja már az első horgászatokat, kapásokat. Ahhoz, hogy felkészülten lehessen nekivágni már az első túráknak, érdemes beszerezni a nélkülözhetetlen termékeket. Erre jók ezek a rendezvények, hiszen itt nemcsak magát a csalit vagy etetőanyagot lehet megtekinteni, hanem annak kitalálójával, fejlesztőjével is lehetőség van találkozni.

A kiállításokon mindenkire jut idő!
Nincs is nagyobb öröm annál, mint amikor az elégedett horgászok megosztják velünk élményeiket

A Haldorádó abban a szerencsés helyzetben van, hogy számos olyan neves szakembert tudhat a sorai közt, akik önmagukban is remek horgászok, ám mint tudjuk, egységben az erő! A csapat minden tagjának tudása, rutinja horgászattal szemben tanúsított alázata testesül meg azokban a termékekben, amelyek végül a nagyközönség elé kerülnek. Hogy kikkel lehet találkozni a Haldorádó standon? Íme:

Döme Gábor nevét az is ismeri, aki eddig csak futólag találkozott a horgászattal. Kétségkívül a hazai horgászat egyik legnépszerűbb alakja és a feeder technika úttörője. Mind az általa kifejlesztett csalogatóanyagok, mind pedig a nevével fémjelzett horgászcikkek több évtizednyi aktív horgászat eredményei. Amivel kiemelkedik a népszerű horgászok közül, hogy tudását készséggel adja tovább mindenkinek, és nagy figyelmet fordít a fiatalok nevelésére. Február 20-án, szombaton Gábor előadást is tart a horgász színpadon 11:30-tól, amelyben részletesen is bemutatja a 2016-os Haldorádó újdonságokat.

Döme Gábor a hazai horgászat egyik legismertebb képviselője. Legyen szó a világ nagy tavairól, folyóiról vagy egy kis tóról, több évtizedes rutinjának köszönhetően mindenhol feltalálja magát, és akár ilyen szép halakat segít partra
Közvetlenségének és segítőkészségének köszönhetően tőle első kézből lehet fogós tippeket kapni
Szombaton előadást is tart

A Haldorádó Carp Team tagjai is jelen lesznek mind a négy napon. Haskó Tamás és Kerekes Ernő számtalan filmben mutatták már be nagyhal-fogó tudományukat, így nevük nem ismeretlen a pontyhorgászat iránt érdeklődők számára. Mindkét fiú készséggel várja a rajongókat és a bojlis horgászat iránt érdeklődőket.

A Haskó Tamás - Kerekes Ernő duó éjjel-nappal áll a horgászok és a nagy pontyok rendelkezésére
A 2016-ban megjelent nagyhalas termékek iránt érdeklődők tőlük mindent megtudhatnak az újdonságokról

A Haldorádó Feeder Team tagjaiként Sipos Gábor és Putz Tamás azokat várja, akik a rezgőspicces módszer szerelmesei. Gábor már jó néhány filmben mutatta meg kedvenc módszereit és termékeit. Legyen szó versenyszerű feederezésről, intenzív pontyfogásról, vagy céltudatos amurhorgászatról, hozzá bármikor fordulhatnak!

Aki a kora tavaszi finomszerelékes pontyfogás iránt érdeklődik, forduljon bátran Sipos Gáborhoz!
Gábor fogásai meggyőzőek :)

Tamás írásaival már régóta találkozhattak a Haldorádó horgászportál rendszeres olvasói, és tavaly év végén már filmben is lehetősége volt bemutatni nagyponty-fogó tudományát. Akiket érdekel, hogyan lehet kiválogatni az adott tó legnagyobb halait feeder technikával, bátran forduljon hozzá!

Putz Tamás megszállottan keresi az adott tó legnagyobb pontyait, amihez hatékony megoldást is kínál az érdeklődőknek!

A Haldorádó Team tagjai közül még jó néhányan jelen lesznek a négynapos kiállításon, akik mind szakavatott horgászok, úgyhogy bármelyikükkel érdemes néhány szót váltani. Érdemes arról is néhány szót szólni, hogy melyek azok a 2016-os Haldorádó újdonságok, amelyeket itt már meg lehet tekinteni, és meg is lehet vásárolni. A céltudatos nagyponty-horgászat hatékony csalogatóanyagaival kezdve a sort az első a Spicy Red Liver, azaz Fűszeres Vörös Máj ízesítésű termékekkel.

A Fűszeres Vörös Máj ízvilág immár mindenki számára elérhető! Ellenállhatatlan új csali család, kifejezetten a szelektív nagyponty-horgászathoz

Ebben az új, különleges ízben az összes általunk kínált nagyhalas bojli, dip, paszta és Carp Syrup is megtalálható. Az utóbbi sűrű, folyékony aroma a többi, eddig megismert ízben is ott lesz nálunk a FeHoVa-n.

Az idei év másik nagyhalas Haldorádó újdonsága a Carp Syrup!

A tavalyi év kétségkívül legnépszerűbb és a 2015-ös FeHoVa-n is leginkább keresett termékünk a SpéciCorn volt. Ennek a lebegő, ízesített gumikukoricának immár megtalálható lesz a standunkon a megnövelt Mega változata és a SpéciTiger is. Az ízesített műanyag csalik teljes sora elérhető lesz, így természetesen a SpéciMaggot mind a hat ízváltozata is.

A megnövelt méretű Spéci termékek mindegyike megszaglászható lesz a FeHoVa-n
A SpéciMaggot a kora tavaszi horgászatok favoritja lehet

Etetőanyagok terén is hozott újdonságokat az idei év a Haldorádó Palettáján. A Fluo Energy termékek tavaly debütáltak és hamar a feederes horgászok kedvencévé váltak. 2016-ra két új változattal bővült a család, ezek a Chilis Tintahal és a Fekete Erő. Utóbbi a kora tavaszi horgászatok hatékony etetőanyaga, így akik már az első pecára készülnek, azoknak ezt ajánljuk figyelmébe! Ahogy a kezdeti 4, úgy az új 2 íz is megtalálható Micro Method Feed Pellet, Fluo Energy és Fluo Essencia formájában is.

Kiváló csalogatóanyagok az első kora tavaszi horgászatokhoz

Az új etetőanyagok sora még egy új taggal bővült, amely nem más, mint a FermentX Tejsavas Ananász. Az amúgy is népszerű FermentX család ezzel az új ízzel valószínűleg még több horgásznak okoz majd örömet csakúgy, mint a FermentX Oldódó Pelletek, amelyek összes tagja kint lesz a FeHoVa-n.

A FermentX pelletek már bevetésre várnak

A 2016. év talán legnagyobb durranása feederes palettánkon a Oldódó Fluo Lebegő Pellet - Kék Fúzió. Már a Haldorádó Pontyhorgász Napokon is az eladási statisztika éllovasa volt, amelyet a webes rendelésekben is elhódított, így nem véletlen, hogy a TOP 10-es listánk első helyén van immár második hete!

A Kék Fúzió Pellet rövid időn belül a legkeresettebb Haldorádó újdonság lett!

A céltudatos nagyhalas feederpecások előszeretettel használnak etetésre is pelleteket, így ezen a téren is van 2016-os újdonságunk. A Pellet Pack - Fekete Tintahal is már kint lesz a FeHoVa-n csakúgy, mint a Micro Pelleteink új fajtái, a Chilis Tintahal és a FermentX.

A tudatos választás eredménye!

A tavalyi őszi kiállításokon már megismerkedhetett a nagyérdemű a modern, kukorica alapú csalogatóanyaginkkal, a Gold Corn Creammel (GCC) és a Hidegen Sajtolt Kukoricacsíra Pellettel. Előbbi legújabb, Vörös Démon ízesítésű változata először itt fog nagy kiállításon bemutatkozni.

A kukoricacsíra alapú csalogatóanyagok legújabb tagja is megtalálható lesz a standunkon

A vízparton töltött idő kellemes eltöltésére készített kiegészítőink már régóta állnak a horgászok szolgálatára, mégis minden évben megpróbálunk további kényelmi eszközöket bemutatni, hiszen mindig a tökéletesre törekszünk. Legyen szó a HardBlue bottáskáról, ernyőinkről, nagy szerelékes táskánkról vagy a végszerelékek hatékonyságát növelő aprócikkekről, biztos, hogy a lehető legjobb minőséget kínáljuk. A FeHoVa-n is széles kínálattal várjuk azokat, akiknek a részletek is fontosak.

Kiegészítőink magas minősége a legelszántabb pecásokat is meggyőzte

Biztos, hogy kint lesz a FeHoVa-n, a Team Feeder botcsalád két legújabb tagja, a Master Carp Long Cast és a Super Sensitive. Sőt itt lesz a By Döme - Team Feeder Carp Fighter LCS orsócsalád is. Ez csupán egy a 4 tagot számláló új orsók közül, de ez legalább már kézbe vehető lesz, és kedvezményes áron meg is lehet vásárolni. Ráadásul a termékek fejlesztőjétől, Döme Gábortól kaphatnak felvilágosítást az újdonságokkal kapcsolatban.

A Team Feeder Super Sensitive bot a tavaszi finomszerelékes horgászatok hatékony eszköze is kézbe vehető lesz a hétvégén
Sőt itt lesz a By Döme - Team Feeder Carp Fighter LCS orsócsalád is, és kedvezményes áron lehet megvásárolni

Hogy mivel várjuk még a Haldorádó standon az érdeklődőket? Akik ellátogattak a XXIII. FeHoVa-ra, azok tudják, hogy a csapat minden tagja megpróbál időt szakítani a látogatókra és egy közvetlen beszélgetés keretein belül segíteni azt, aki bizonytalan a választás terén. Nagyon fontosak számunkra a vásárlóink visszajelzései a termékeinkkel kapcsolatban, így a kiállítások számunkra amolyan fórumként is szolgálnak, ahol igyekszünk mindenkit meghallgatni.

Végül, de nem utolsósorban, a kilátogatók részére kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk, amely mértéke 10%!.

Mi mindenkit barátként üdvözlünk
Nemcsak a választásban, de a termékek használatában is segítünk

A február 18-tól 21-ig tartó FeHoVa kétségkívül a legnagyobb hazai horgász „megmozdulás”, amely érdekes és tartalmas programokat kínál mindenkinek, aki érdeklődik a szabadidős programok iránt. A Haldorádó csapata szeretettel várja az érdeklődőket!

Mi, a Haldorádó Team ismert (vagy kevésbé ismert) tagjai a következő hétvégén azon dolgozunk, hogy mindenben a segítségükre legyünk! Ha a kiállításon jár, mindenképpen látogasson meg minket, várjuk szeretettel!
Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: