HorgászShow Romániában, találkozz Döme Gáborral!

HorgászShow Romániában, találkozz Döme Gáborral!

Döme Gábor neve mára egybeforrt a Haldorádóval és a feederbotos horgászattal. Szakértelme megkérdőjelezhetetlen csakúgy, mint hitelessége. Munkásságának legnagyobb elismerése, hogy a X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napokra hét országból érkeztek hozzánk vendégek azért, hogy találkozzanak többek között vele is. Nos, jó hír a Romániában élő horgásztársaknak, hogy immár nem kell ideutazniuk, hiszen a február 12-14 között Bukarestben megrendezésre kerülő Fishing & Hunting Expo pénteki és szombati napján is ott lesz Döme Gábor!

Döme Gábor a Haldorádó termékek fejlesztőjeként már olyan termékek sokaságát hozta forgalomba, amelyek rengeteg horgásznak okoztak felejthetetlen élményeket a vízparton, a nevével fémjelzett horgászbotok és orsók pedig a modern feederezők minden igényét kielégítik.

A horgászsport és a halak tisztelete a leginkább jellemző Döme Gábor munkásságára

Filmjein, írásain már nemzedékek nőttek fel, akik amellett, hogy a horgászatot megszerették, megtanulták a halakkal való kulturált bánásmódot is. Az utánpótlás-nevelés fontos dolog Gábor számára, és ezt nem rejti véka alá. Ha lehetősége van, szívesen találkozik ifjú rajongóival, hogy mindenben a segítségükre lehessen.

A horgászpalánták példaképnek tekintik Gábort, és ezt ki fejezik!
A fiatalok nevelésére, tanítására nagy gondot fordít Gábor

A hazai kiállításokon jellemző kép, hogy gyerekek és rajongók veszik körbe Döme Gábort, aki készséggel próbálja megválaszolni a hozzá intézett összes kérdést. Immár a Bukarest közelében élő rajongóknak is lehetőségük lesz egy közös fotó elkészítésére, beszélgetésre vagy egy aláírás megszerzésére.

'Szakmai tanácsok első kézből' - ez a kiállítások legnagyobb vonzereje
Egy dedikált relikvia sokat jelent a rajongóknak
Fishing & Hunting Expo Bukarestben, ahol találkozhatnak Döme Gáborral

Döme Gábor a háromnapos Bukaresti kiállítás pénteki és szombati napján (február 12-13.) lesz jelen a Mille Maistro standján, ahol többek között a teljes Haldorádó termékpaletta, az összes 2016-os újdonság is megtalálható lesz. Itt lehetőség lesz vele beszélgetni és közös képeket készíteni! Sőt nemcsak, hogy ott lesz, de azokon a napokon előadást is tart majd, melynek a címe: Haldorádó 2016. évi újdonságainak bemutatója

A budapesti horgász kiállításokon az egyik legnépszerűbb előadó szokott lenni Döme Gábor, reméljük, Bukarestben sem lesz ez másként

Az előadások pontos időpontjai:
Február 12. péntek 12:20
Február 13. szombat 14:30

A román horgászok nagyon szeretik a céltudatos pontyhorgászatot, így számukra az új etető pelletek és a Pellet Pack biztos nagy kedvenc lesz…
… csakúgy, mint a Kék Fúzió Oldódó Fluo Lebegő Pellet

Az előadások témája nem véletlen, hiszen ismét egy remélhetőleg nagyon tartalmas év előtt állunk. A 2016-ban forgalomba kerülő termékek mindegyike kipróbált csalogatóanyag, amelyek bemutatását már számtalan filmben láthatták az érdeklődők.

A The Fishing & Hunting Channel által bemutatott filmek mindegyikében arra törekszik a Haldorádó Team minden tagja, hogy az általuk kifejlesztett termékek használatát maradéktalanul bemutassák

A The Fishing & Hunting Channel révén megjelenő Haldorádó filmekben is arra törekszünk, hogy az általunk forgalomba hozott termékek mindegyikének bemutassuk a használatát.

Végül néhány szó Döme Gábortól:

„Nagyon megtisztelő számomra, hogy meghívást kaptam erre a nagyszabású bukaresti rendezvényre, ahol bemutathatom a Haldorádó 2016. évi újdonságait, és végre találkozhatok az itt élő rajongóimmal, valamint azokkal a horgászokkal, akik használják a termékeinket.”

Aki teheti, menjen el a bukaresti Fishing & Hunting Expóra és találkozzon Döme Gáborral!

Döme Gábor: „Találkozzunk Bukaresten!”
Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: