Már csak 1 nap és és itt 8. Haldorádó Pontyhorgász napok!

Már csak 1 nap és és itt 8. Haldorádó Pontyhorgász napok!

Célegyenesben immár a 8. Haldorádó Pontyhorgász Napok, hiszen ezen a hétvégén nyitja meg kapuit a kiállítás és vásár Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban. Itt mindent megtalálsz majd, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos. Érdekes előadások bojlizás, feederezés, versenyhorgászat, hobbipeca témakörben! Ráadásul a helyszínen jelentős kedvezménnyel is vásárolhatsz. Itt veheted először kézbe több cég 2014-es év újdonságait!

Nyolcadik alkalommal várja a Haldorádó Pontyhorgász Napok rendezvénysorozat a pontyhorgászat szerelmeseit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban!

A 8. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2014. január 31. - február 2. (péntek, szombat, vasárnap)

A rendezvény helyszíne Kiskunhalason a Haldorádó Centrum az előadásokhoz szükséges rendezvénysátorral és külső bemutató sátrakkal

Mire számíthat az ide ellátogató?

Ha egy mondattal kellene válaszolni, akkor: mindenre, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos, de valójában még ennél is többre. Az előző években ezen a rendezvényen is színes programok, remek előadások, sok-sok akció, megannyi csali és kiegészítő várta a látogatókat. Egy biztos, 2014-ben sem lesz ez másként!

Szinte mindent megtalálsz itt, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos

Mindhárom napon érdekes programok várják a látogatókat, így akár minden nap érdemes lesz hozzánk ellátogatni! A rendezvény méltó rangját és színvonalát neves hazai horgászok és szakemberek biztosítják.

Sok cég itt mutatja be elsőként a 2014-es újdonságait, itt lehet először ezeket kézbe venni, megvásárolni, ráadásul - ami nem elhanyagolható - nagy kedvezményekkel!

A nagyközönség először itt találkozhat a Haldorádó 2014-es újdonságaival, többek között az új Carp Boilie termékekkel…

Kikkel találkozhatsz?

Az SBS Tactical Baits csapata

Ebben az éven itt lesz Kovács Zoltán, az SBS tulajdonosa és első számú horgásza, Gál József, a harsányi 27,36 kilós rekordponty kifogója és Bessenyei György teszthorgász.

Kovács Zoltánnal is találkozhatnak a horgászok, személyesen mutatja be az SBS 2014-es termékeit

Az SBS idén sem tétlenkedett, hiszen sok rekordfogás kötődik nevükhöz és számos olyan újdonság, amelyet mindenki látni akar! A cég hatalmas lépést tett a minőségi bojlis / pontyos kiegészítők forgalmazása terén.

Az SBS új, praktikus aprócikkeit…
… no és persze az új M4 bojlit is kézbe vehetik végre az érdeklődők!

Számos olyan világújdonság aprócikket teszteltek, gyártattak és hoznak 2014-ben forgalomba, amelyre minden nagyhalas horgásznak szüksége lehet. Természetesen nem maradnak új, minőségi csalik és egyéb „titkos”, eddig sehol nem látott, kizárólag itt debütáló termékek nélkül idén sem az SBS-fanok!

Gál József régóta tagja az SBS csapatnak, 2013-ban igazán szép hallal koronázta meg az évet, 27,36-os tőpontyot fogott
A fiatalok által kedvelt bojligyúrás most sem marad ki a programból

A PB Products csapata

Szalai Árpád és Borgyos Norbert évek óta elmaradhatatlan vendégei kiállításunknak. Az általuk kínált PB Products minőségi aprócikk-választék fogalom a bojlis pontyhorgászatban. Egyetlen cég sem rendelkezik annyira kifinomult, professzionális aprócikk-választékkal, mint Ők!

Már törzsvendégnek számít Szalai Árpád is, aki a PB Products hazai forgalmazója

A tökéletes végszerelékek elkészítéséhez kínált gumik, kapcsok, alkatrészek, előkezsinórok, horgok, ütközők óriási népszerűségnek örvendenek Magyarországon. A cég hazai sikerét a minőségi termékpaletta mellett annak is köszönheti, hogy folyamatosan tanítják az embereket.

Szalai Árpád a horgász eszköztár legfontosabb részében, a profi végszerelékekben fog segítséget nyújtani, valamint a PB Products speciális termékeit, újdonságait mutatja be a nagyközönségnek
Borgyos Norbi a legapróbb részletekig megmutat és elmagyaráz mindent az érdeklődőknek

Tőlük SOHA nem szégyen kérdezni! Mindig nagyon készségesen és türelmesen magyarázzák a végszerelékek összeállításának módját, azok működését. Amikor a horgász rádöbben, hogy valójában milyen egyszerű, boldogan és eredményesen fogja azokat használni! Ezen a rendezvényen, most is arra törekszik a két pontyos szakember, hogy mindenben az Ti segítségetekre legyen!!!

Nem véletlen az sem, hogy Haskó Tamás kollégánk az igazán extrém vizekre PB kínálatából választott termékeket

A Prologic csapata

A 2013-as pontyhorgász napokon debütáltak meghívott vendégként a Prologic Team tagjai, és nyugodtan mondhatjuk, hogy megérte őket meginvitálni ide, kiváló előadásokat, hasznos termékbemutatókat láthattunk tőlük, így nem volt kérdés, hogy idén is itt a helyük!

A minőségi bojlis és pergető termékeket forgalmazó cég megkapta az Okuma európai forgalmazását is, így a hazai márkaképviselet is gőzerővel készül, hogy a kibővített Okuma választék a 2014. évi újdonságokkal fűszerezve hazánkban is megjelenhessen. Az Okuma Longbow orsók majd két évtizedes európai és hazai sikere töretlen. Még egy ilyen masszív, elnyűhetetlen nyeletőfékes orsó talán nem készült a világon! Azonban az Okuma választéka ennél lényegesen több! Rendkívül sok egyedi, innovatív orsójuk van, szerteágazó a botprogramjuk és az aprócikk-választékuk is, amelyekről hazánkban szinte semmit sem tudunk. A Haldorádó Pontyhorgász Napokon Szaulik György szakmai segítségével számos, Magyarországon elsőként piacra kerülő Okuma újdonságot vehetnek kézbe majd az érdeklődők.

A legtöbb bojlis bot, amelyet a Haldorádó 2013-ban értékesített, a PROLOGIC márkanevet viselte, nem is csoda, hogy az előadások nagyon népszerűek voltak

A Prologic a 2013-as évben bombaként robbant Magyarországon. Sikerének titka, hogy olyan, a hazai horgászszokásokhoz illeszkedő termékeket kínál, amelyet bármelyik hobbi- vagy professzionális pontyhorgász maximálisan használhatónak ítél. A magas használati értékhez azonban olyan meghökkentően alacsony ár párosul, amelyet még a szerényebb pénztárcával rendelkező horgászok sem drágállottak.

Kézbe véve lehet érezni, melyik bot mire képes, a szakemberek pedig elmondják, milyen igényekhez melyik bot való

Nem titok, hogy 2013-ban a legtöbb bojlis bot, amelyet a Haldorádó értékesített, a PROLOGIC márkanevet viselte. Több ezer horgász nem téved!!! A legsikeresebb botjaik egyike a C.O.M., amely mindössze 3 méter hosszú és 2,75 Lbs karakterisztikájú. Ezzel nem lehet 100 métert dobni, de miért kellene egy átlagos kis tavon, miközben ezzel még egy kisebb méretű hal fárasztása egy kevésbé gyakorlott horgász számára is óriási élményt nyújt. Természetesen a fejlesztések itt sem álltak meg, és az új, 2014-ben forgalomba kerülő Prologic újdonságok jelentős része itt már bemutatásra kerül Varga Attila szakmai segítségével.

A Haldorádó csapata

A Haldorádó 2013 végén újabb mérföldkőhöz érkezett. Az eddig szinte kizárólag finom pontyhorgászathoz készült termékpalettája egy új, meghatározó termékcsaláddal bővül, neve Haldorádó CARP BOILIE Products. Két neves szakember nevéhez kötődik e termékek hosszas tesztelése és kifejlesztése. Ők Haskó Tamás, a Haldorádó Team Kft. főállású munkatársa, ponty-specialistája és a Haldorádó Horgászportál szakírója, valamint Nagy Csaba, a magyar pontyfogó válogatott szövetségi kapitánya és portálunk bojlis szakírója. Mindkét név garancia a szakmában! Az az alázat és elszántság, amellyel egy-egy ismeretlen vízterület felé fordulnak, mindig meghozza eredményét.

Nagy Csaba és Haskó Tamás, a Nagy pontyok nyomában című új sorozatunk két főszereplője

Az új termékekről számos írásban és videóban nagyon sok hasznos információt osztanak meg az érdeklődőkkel. Azonban munkájuk mit sem érne, ha nem törekednének arra, hogy tanítsák és segítsék is a horgásztársakat. Írásaikat, videóikat látva egyértelművé válik, hogy egy új generáció bontogatja szárnyait, amely olyan tudásanyagot tesz le a nagyközönség elé, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni! Az összes 2014-ben forgalomba kerülő Haldorádó bojlis termék itt lesz elsőként bemutatva, amelyeket akár kivételesen kedvező, bevezető áron meg is tudnak majd vásárolni.

Valamennyi Carp Boilie dobozos bojlit, illetve különleges csalizó bojlit ezen a 3 napon lehet először megvásárolni

A finomszerelékes feeder pontyhorgászat iránt érdeklődőknek is kedvezünk e három napon!

Döme Gábor, a Haldorádó tulajdonosa és első számú horgásza elképesztően eredményes évet tudhat maga mögött. A feeder-versenyeken szinte mindent megnyert idehaza, és a Dél-Afrikában ezüstérmet szerzett magyar nemzeti válogatott egyik legeredményesebb tagjaként térhetett haza.

Döme Gábor feederbotos specialistával mindhárom nap találkozhatnak a látogatók
Ha az ország egyik legeredményesebb feederhorgászával szeretnél találkozni, itt a helyed!

Nem tudjuk, hogy honnan van benne ennyi erő és kitartás, hiszen rendkívül eredményesen versenyez, rendszeresen publikál, filmjein generációk nőnek fel, folyamatosan tanítja és segíti a horgászokat, hogy még eredményesebbek legyenek. Soha egyetlen ember nem osztott még meg ennyi „horgásztitkot”, mint Ő! Eközben kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre, a jövő nemzedékre, és folyamatosan új termékek kifejlesztésén is dolgozik. Ezen új termékek teljes palettája itt kerül elsőként bemutatásra! De mégis, mik lesznek ezek? 2014-ben is számos különleges etetőanyaggal, csalival és aromával lepi meg a feederhorgászat és a gyors, hatékony pontyhorgászat híveit!

Putz Tamás feederbotos nagyhal specialista is segítségére lesz a látogatóknak

Természetesen itt lesz Sipos Gábor és Sisa József is, a Haldorádó Feeder Team másik két oszlopos tagja. Ők is mindenben azon fognak szorgoskodni, hogy hasznos tanácsokkal szolgáljanak és igazán érdekes előadásaikon számos érdekességet mutassanak be, amelyeket minden horgász hasznosítani tud. Az ő jelmondatuk is mindent elárul mentalitásukról: „Titkok nincsenek, csak eltitkolt dolgok…!”

Sipos Gábor és Sisa József a modern method feederezésről tart majd most is előadást

Akciók és árengedmények

Az egész nap folyamatosan zajló bemutatók mellett természetesen olyan egyedi akciókat és vásárlási kedvezményeket biztosítunk látogatóinknak, amelyek garantálják, hogy érdemes lesz Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba ellátogatni! Az árengedmények mértéke (termékcsoporttól függően) minimum 10%, de egyes termékeknél akár 30%-ot meghaladó mértékű is lehet! Íme, a részletes lista, hogy milyen kedvezményekre számíthatnak az ide érkezők:

HALDORÁDÓ termékek - 15-50% kedvezmény
SBS termékek - 20% kedvezmény
FOX termékek - 20% kedvezmény
SPRO termékek - 15% kedvezmény
Nevis termékek - 15% kedvezmény
Prologic termékek - 15% kedvezmény
Okuma termékek - 15% kedvezmény
PB Products termékek - 10% kedvezmény

Fontos tudnivalók
  • A Haldorádó Centrumban az árak azonosak a Haldorádó Horgászportál webáruházában feltüntetett árakkal.
  • Speciális ajánlatainkat és extra árengedményeinket csak a Haldorádó Centrumban személyesen megjelenő vásárlók vehetik igénybe!
  • A kedvezmények csak ezen a három napon (2014. 01. 31 - 02. 02. érvényesek!
  • Az akciós termékekre további árengedmény már nem vehető igénybe.

Ajándék a külföldi látogatóknak

Már az elmúlt évben is nagyon sok Ukrajnából, Szlovákiából, Romániából és Szerbiából érkező látogatója volt a rendezvénynek. Idén is számítunk külföldi horgászbarátainkra!!! Sőt, ebben az évben is kiemelt módon díjazzuk a távolról érkezőket. Az a kérésünk, hogy minden külföldi vásárlónk a pénztárnál mutassa majd fel személyigazolványát vagy útlevelét. A vásárlás összértékétől függően egy igazán értékes Haldorádó ajándékcsomaggal szeretnénk megköszönni, hogy elfáradtak hozzánk!

Souvenir to foreign visitors

Last year we had quite a lot visitor from Slovakia, Romania and Serbia participated in our programme. We rely on our foreign angler friends this year as well! Moreover, this year we have some extraordinary surprise in store to persons arriving from afar. We request every foreign costumer to show his/hers identity card or passport at the cash desk. We would like to express our thanks to them with a really precious Haldorado gift package - depending on the total value of the purchasing - for coming here to visit us.

Érdemes kivágni a Sporthorgász újságban található kupont, mert 4.990 Ft vásárlás felett a kuponnal egy doboz 2.790 Ft értékű pelletet kap a vásárló

Ajándék a hazai látogatóknak

A Sikeres Sporthorgász újság januári és februári számában megjelent hirdetésünkben egy ajándék kupon található. Ezt mindenképpen érdemes kivágni és magaddal hozni, mert máris egy doboz pellet boldog tulajdonosa lehetsz, ha vásárolsz is.

2014. 01. 31. (péntek) részletes program
10:00-10:30Döme GáborHaldorádó újdonságok 2014 - Új termékek első bemutatója
10:45-11:15Haskó Tamás, Nagy CsabaNagy pontyok nyomában c. sorozat legizgalmasabb részletei, Haldorádó bojlik bemutatása
11:30-12:00Varga AttilaA Prologic horgászbot kínálat (COM, C1, C2, C3 újdonságok bemutatása)
12:15-12:45Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product újdonságok pontyhorgászoknak
13:15-13:45Kovács ZoltánAz SBS 2014-es újdonságainak bemutatása
14:00-14:30Sipos Gábor, Sisa JózsefModern method feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek.
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

2014. 02. 01. (szombat) részletes program
9:00-9:30Döme GáborHaldorádó újdonságok 2014 - Új termékek első bemutatója
9:45-10:15Haskó Tamás, Nagy CsabaNagy pontyok nyomában c. sorozat legizgalmasabb részletei, Haldorádó bojlik bemutatása
10:30-11:00Varga AttilaA Prologic zsínórkínálat bemutatása
11:15-11:45Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product újdonságok pontyhorgászoknak
12:00-12:40Bessenyei GyörgySBS 2014-es bojligyúrás
12:55-13:25Sipos Gábor, Sisa JózsefModern method feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek.
13:40-14:10Szaulik GyörgyOkuma orsóbemutató
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

2014. 02. 02. (vasárnap) részletes program
9:00-9:30Sipos Gábor, Sisa JózsefModern method feederhorgász praktikák. Etetőanyag keverési tippek, bevált receptek.
9:45-10:15Gál JózsefAz SBS Tackle 2014-es újdonságainak bemutatása
10:30-11:00Döme GáborHaldorádó újdonságok 2014 - Új termékek első bemutatója
11:15-11:45Haskó Tamás, Nagy CsabaNagy pontyok nyomában c. sorozat legizgalmasabb részletei, Haldorádó bojlik bemutatása
12:00-12:15Haldrádó TeamAz Év fogása 2013 díjak átadása
12:45-13:15Varga AttilaAz új Prologic Mimicry thermoruha család bemutató
13:30-14:00Szalai ÁrpádProfesszionális bojlis végszerelékek - PB Product újdonságok pontyhorgászoknak
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

A táblázat innen letölthető. (xls)

Nyereménysorsolás és díjátadó

Mint ahogyan a programban is látszik, a regisztrációs lapot és "Tudás próbát" helyesen kitöltők minden nap tombolasorsoláson vesznek részt. Az igazán értékes díjak mindegyike a helyszínen jelenlévők között kerül kisorsolásra, ezeket nem postázzuk. A fődíj mindhárom napon egy PROLOGIC Polyphonic 3 + 1 kapásjelző készlet, amelynek értéke 69.990 Ft! Igen, jól értitek, mindhárom napon 1-1 nagy értékű Prologic kapásjelző szett talál gazdára, hasonlóan, mint az elmúlt évben! De emellett még számos hasznos és értékes ajándéktárgy várja a látogatókat.

Ezenkívül vasárnap adjuk át a 2013-as év legszebb fogása díjat mind a „nemes hal”, mind az „egyéb hal” kategóriában.

A tombola fődíja mindhárom napon 1-1 PROLOGIC Polyphonic 3 + 1 kapásjelző készlet, amelynek értéke 69.990 Ft!
Ha behavazódna ismét a környék, akkor is megtartjuk a rendezvényt! Szerencsére Kiskunhalas fekvéséből adódóan az autópályán, onnan az 53-as főúton (amelyet folyamatosan tisztínak) könnyen megközelíthető

Ha rossz lesz az idő?

A kiállítás idejére nehéz előre jó időt intézni. Volt már olyan év, hogy naponta 20-30-40 cm friss hó tette szinte járhatatlanná az utakat, de volt már olyan is, hogy a kiállításról rögtön át lehetett sétálni a közeli horgásztóra felavatni a felszerelést! Bármilyen is volt az idő, minden várakozást felülmúlt a látogatók száma. Vélhetően idén sem lesznek kevesebben, sőt bízunk benne, hogy még többen tisztelnek meg minket. Így ha esetleg 1 méteres hó lesz, akkor is megtartjuk a rendezvényt, ha viszont verőfényes napsütés lesz, akkor pláne! Tehát rajtunk nem múlik!!!

Nagy, fűtött rendezvénysátor várja az ide érkezőket…
… amelyben akár 100 fő is kényelmesen elfér az előadások alatt

Kényelmes körülmények az előadások megtekintéséhez, valamint a bojlis, darabos kiegészítők kézbevételéhez

Az elmúlt évek bevált gyakorlata, hogy az előadásoknak egy erre a célra rendelt, fűtött, ülőpadokkal (ülőpárnákkal) felszerelt 120 m2-es rendezvénysátor ad helyet, ami kényelmes megtekinthetőséget tesz majd lehetővé az érdeklődők számára. Ebben egyszerre minimum 100 fő tud kényelmesen helyet foglalni.

Csak így biztosítható az előadások kulturált, zavartalan lebonyolítása

A bolt mellett továbbá lesz egy 50 m2 alapterületű „bojlis sátor” a darabosabb kellékek bemutatására, továbbá egy hasonló méretű étkezősátor, ahol a híres kiskunhalasi Sóstó Csárda szakácsai biztosítják a finom meleg ételeket és italokat. Így akinek tömegiszonya van, az mindig talál olyan pontot valamelyik sátorban vagy a boltban, ahol kényelmesen tud pihenni pár percet.

A bojlis horgászathoz tartozó darabosabb kellékek, kiegészítők egy külön sátorban kapnak helyet

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!Facebook esemény

Kövessétek figyelemmel a Facebook oldalunkon is a 8. Haldorádó Pontyhorgász Napok eseményt, ahol újabb részletes infókkal jelenetkezünk folyamatosan. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, tedd magad az "Ott lesznek" emberek közé és hívd meg ismerőseid is.

(Köszönjük, hogy segíted munkánkat, kattints ide!)

Kövessétek figyelemmel az eseményt a Facebook oldalunkon is. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, tedd magad az 'Ott lesznek' emberek közé és hívd meg ismerőseid is. Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Ha felcsigáztuk az érdeklődést, ígérjük, nem kell sokáig várni, hamarosan további részletes programokkal és információkkal jelentkezünk. Addig is nézzétek meg a VII. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóját, amely betekintést nyújt a nem hétköznapi esemény legizgalmasabb perceibe!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.