VIII. Magyarországi PontyShow - Közép-Európa legnagyobb pontyos eseménye

VIII. Magyarországi PontyShow - Közép-Európa legnagyobb pontyos eseménye

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves pontyhorgászok szerte a világból - érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a nyolcadik PontyShow!

A helyszín ezúttal is - immáron negyedik esztendeje - a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz. Az óriási érdeklődés szokás szerint nem csak a látogatók felől tapasztalható, hiszen már szeptember közepére elfogytak a pavilonban a standok, melyeken a hetven kiállító száznegyvennél is több márkával vonul majd fel.

A legnagyobb pontyos cégek idén is eljönnek a Budapesti Show-ra, 300 négyzetméteren mutatja be termékeit és újdonságait a Fox, közel 400 négyzetméteres gigantikus standdal érkezik a Trakker, Gardner, CC Moore, Aqua, Reuben Heaton, Cygnet, ATT márkákat forgalmazó Pontycentrum csapat, de a Prologic, Okuma és Mustad hazai képviselete is beerősít, minden eddiginél nagyobb területen mutatják meg a népszerű pontyos termékeiket. A Nash Hungary is nagyot durrant idén, impozáns megjelenéssel készülnek. Teljes termékválasztékát bemutatja még a SPRO, JRC, Solar, Taska, TF Gear, Kryston, Anaconda, Trabucco, K-Karp, Mack2, és még sokan mások…

A legnagyobb márkák…
… egy helyen - és hatalmas akciók szinte mindenhol

Standterkep.pdf

A legnagyobbak mellett a legnépszerűbb régiós brandek, illetve kisebb-nagyobb hazai manufaktúrák, felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó európai vállalkozások is jelen lesznek, mint például a Carp Academy, Nevis, Carp Zoom, Haldorádó, Imperial Baits, Zadravec Baits, Nikl, SBS, Manta, Dovit, King Baits, és még hosszasan sorolhatnánk…

Az Anaconda minden évben rendkívül színvonalasan jelenik meg a kiállításon
A Prologic még nagyobb területtel érkezik
CC Moore - fantasztikus felhozatal a torony tövében
A Master Baits egyre sikeresebb Magyarországon is
SPRO, Gamakatsu, Nevis, Carp Academy - bővülő termékkínálat, szuper minőségben
Az Imperial legénysége idén is kitesz magáért, annyi bizonyos
Zadravecék minden eddiginél nagyobb standdal és óriási arzenállal érkeznek
A Keen Carp minden helyzetre kínál megoldást

Idén is jó pár új kiállítóval gazdagodik a népes tábor: első alkalommal vesz részt a rendezvényen a kivételes minőségéről híres angol horgászruházatával a NAVITAS. A Trabucco és K-Karp hazai forgalmazóját is örömmel üdvözöljük a PontyShow-n. A Czero Fishing Team is felvonultatja egyre bővülő termékpalettáját. Egyenesen Olaszországból érkezik a Rolly Carp, mely remek minőségű bojligyártó gépeit mutatja be a magyar közönségnek. A Fishing Time csapata élethű trófeákkal dobja fel a hangulatot. A Drennan és ESP forgalmazója is jelen lesz. Most először lép a PontyShow nagyközönsége elé a Carpstore áruház, ami a LucX és a Saber forgalmazója. Örömmel jelentjük, hogy debütáló csaligyártókból is színes lesz a felhozatal, a Meus Baits, Eventus boilies, Abiotic Carp, Profi Csali, Imothep Baits, MG Carp, XTRA Carp csalikat érdemes lesz végigszaglászni.

A Navitas teljes ruhakínálata először a PontyShow-n!
Meus Baits - különleges csalik Lengyelországból
A Rolly Carp elhozza Magyarországra a bojligyártó gépeit

A Decathlon pontyos vonala is egyre jelentősebb, idén 160 négyzetméteren vonul fel a francia sportóriás. Ők elsősorban a sajátmárkás Caperlan pontyos termékek széles választékát hozzák, és jó pár különleges akcióval is készülnek, köztük egy egyedi Minn Kota szett kedvezménnyel.

A sátrak, ágyak, székek, botok és orsók, valamint egyéb felszerelések kavalkádja közepette testközelből is megismerkedhetnek majd a modern pontyhorgászatban egyre népszerűbb etetőhajókkal. A Delta standon érdemes lesz elidőzni és megvizsgálni az elnyűhetetlen kishajókat. Egyedi fejlesztésű bóják, tapogató és talajmintavevő szerkezetek is színesítik a kínálatot. A Rod Building arénában pedig a legendás Free Spirit botokat is kézbe vehetik a látogatók.

A Decathlon stand még nagyobb lesz, és a kínálat is még színesebb
A sokat bizonyított Sportcarp csalikról műhelytitkokat is elárulnak a fiúk
Az elnyűhetetlen Delta etetőhajók az A-14-es standon
Bombasztikus Pontyvilág magazin előfizetői akció a B-10-es standon! 6.600 Ft-os éves előfizetés mellé 10.000 Ft értékű csalicsomag, aki a PontyShow-n fizet elő
Gumicsónakokból is válogathatunk - remek Bark és Kolibri csónakok széles választékban, melyek kiállítási kedvezménnyel természetesen meg is vásárolhatók
A Trinexus hajósboltot az A-16-os standon találjuk - csónakok, motorok, radarok, GPS-ek, és…
… a partról dobható Deeper radar is a polcon lesz…
… mellyel a telefonunkon remek felbontású mederképet láthatunk
A Korda legújabb kellékeiből kötnek majd…
… fogós szerelékeket a srácok az A-25-ös standon
A Fox is elhozza legújabb fejlesztéseit - 12000 FS nyeletőfékes orsó…
… pontyozóknak megálmodott bakancs…
… és egy különleges ólom, mellyel aljzatmintát is vehetünk - a B-13-as giga standot nem szabad kihagyni!
A Wychwood jövő évi újdonsága már látható lesz a Duplakukac horgászbolt B-16-os standján - kapásjelzők kihúzható villákkal és tökéletesre hangolt rendszerrel
A Nash bemutatja a jövő év csaliszenzációját, a The Key Cray MC bojliját, melyet mindenki kedvére szaglászhat, ízlelhet, de megvásárolni még nem lehet a kiállításon
Újdonság a Northern Baits konyhájából - kékkagylós bojli, természetes alapanyagokból!
Balaton Baits a B-19-es standon…
… újdonságokból itt sem lesz hiány, ennyit garantálhatunk
A Gardner új horogcsaládja a Cover Dark - még hegyesebb, még élesebb, még erősebb
Már megvásárolhatók lesznek a Döme Gábor nevével fémjelzett új, 2017-es Team Feeder Power Fighter feederbotok…
… és a „by Döme” Team Feeder orsók is!

Akit nem szédít meg a termékek bőségének zavara a forgalmazók között, az még mindig elveszhet a programokban - garancia erre a sok híres pontyhorgász.

A nagyszínpadon egymást érik majd a színvonalas előadások, de a standokon is egész napos bemutatók szórakoztatják a közönséget. A kordás fiúk idén is itt lesznek, mindhárom napon járni fog a kezük folyamatosan, népszerű kötéseket, fogós csalizási trükköket mutatnak majd be.

Egy élő legenda, Steve Briggs is vendége lesz az idei PontyShow-nak, sőt a 2016-os WCC győztes Karel Nikl is tiszteletét teszi, mindketten előadást is tartanak a nagyszínpadon, a nap további részében pedig a céges standokon találkozhat velük a nagyérdemű. De itt lesz még Neil Spooner, Szalma József, Fabio Gerratana és Ardy Veltkamp is.

Nem akármilyen nevek és márkák emelik tehát ismét a PontyShow fényét és teszik jelenlétükkel egyre hangsúlyosabbá európai mércével is. Mindezt úgy, hogy már önmagában a hazai gyártók és forgalmazók standjain is látványosságok sokasága várja az érdeklődőket, akik belekóstolhatnak természetesen a legújabb „pontymágnesekbe”, kaphatnak fogós szerelékeket, illetve kipróbálhatják a legújabb technikai vívmányokat, botokat, orsókat és egyéb felszereléseket.

Sztárvendég: Steve Briggs, a legendás angol pontyozó - szombaton és vasárnap előadást is tart a nagyszínpadon, a köztes időben pedig a Nash B-5-ös standján találkozhatnak majd a sokat látott halemberrel
Karel Nikl, a 2016-os WCC győztese is a PontyShow vendége lesz…
… szombaton 13:30-tól előadást tart a nagyszínpadon, de az A-28-as standon egész nap szeretettel várja a látogatókat
Fabio Gerratana is itt lesz - az Olasz pontymágus lenyűgöző előadással készül, szombaton 12 órától érdemes lesz a színpad elé ülni
Neil Spooner és Szalma József egész napos bemutatóval kápráztatja el a nagyérdeműt a Korda standján
Döme Gábor előadását mindig óriási érdeklődés kíséri - a feederguru szombaton 14:15-kor lép színpadra, ezt ne hagyja ki!
A standokon testközelből leshetjük el a csalizási fortélyokat
Céldobó bemutató és megmérettetés, először a PontyShow-n - érdekes és izgalmas program kicsiknek és nagyoknak
A szimulátorokon idén Free Spirit botokkal fáraszthatjuk ki álmaink halát
Idei újítás a PontyShow termékdíj is - a cégek az idei és a jövő évi újdonságaikból a leginnovatívabb fejlesztéseket vonultatják fel, és természetesen a közönség is szavazhat majd
Nincs PontyShow tombola nélkül…
… a sorsolásokon mindig hatalmas a tömeg, hiszen rendkívül értékesek a nyeremények

Az évről évre - immár nyolcadszor - megrendezett PontyShow történetét mindvégig a fejlődés jellemezte, de az idei kiállítás az eddigieknél is nagyobb lépes lesz technikailag, valamint az ismeretterjesztés és a szórakozás terén:

A színpadon immár nagyméretű tévén élvezhetjük az előadások képi megjelenését, illetve illusztrációit, a szünetekben pedig az érdekes és nemkülönben izgalmas pontyos filmeket. Úgyszintén első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy egy óriási akváriumban pontyok sokaságát, köztük fenséges, kapitális példányokat figyelhessünk meg egészen közelről. Szintén most debütál a casting-pálya, ahol a 14-szeres világbajnok Varga György tart bemutatót -, és ahol természetesen a közönségből is próbára tehetik magukat a vállalkozó kedvűek.

Az idei PontyShow sem maradhat szimulátorok nélkül, így azok a felnőttek és gyerekek, akik a vásárlás és nézelődés közben kiadós csatákra vágynak, két fárasztógépen küzdhetnek meg álmaik virtuális halával.

Mindezek mellett a belépőjegyek ára az elmúlt évekhez képest nem változik, sőt minden eddiginél értékesebb ajándékot vihetnek haza a látogatók!

Tippek az ajándék csalikhoz…
… Bujáki Gézától itt érhetők el: www.pontyshow.hu/?page=tips

Az autóval érkezők részére a parkolás ingyenes lesz az Albertirsai úton és a főbejárat melletti parkolóban egyaránt. De tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetjük a Hungexpót: érdemes az Örs vezér teréről a BKK 100-as buszjáratát választani, mely pénteken (nov. 11.) 09-17 óra között negyedóránként, szombaton (nov. 12.) és vasárnap (nov. 13.) 08-20 óra között félóránként közlekedik (a Hungexpo főbejáratánál kell majd leszállni).

Értékes ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok, felszerelések… és persze halak! Ősszel a PontyShow lesz a legpontyosabb horgászesemény - ki ne hagyja!

Bővebb információ: www.pontyshow.hu

Forrás: PontyShow Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.