PontyShow 2018 Haldorádó szemmel

PontyShow 2018 Haldorádó szemmel

Az elmúlt hétvégén immár 10. alkalommal került megrendezésre a PontyShow. Az évek alatt ez a kiállítás folyamatosan bővült, ebben az évben ismét rekordszámú kiállítóval és természetesen rekordszámú látogatóval is büszkélkedhet. Ami további újdonságként szolgált, hogy most a rendezvény gerincét képező PontyShow mellett Pergető Parádéra és a Feeder Fesztiválra volt osztva a kiállítótér. Természetesen a Haldorádó az utóbbi szekcióban kapott helyet. Ebben a beszámolóban megpróbálom visszaadni a Show legfontosabb és legemlékezetesebb pillanatait.

Évekkel ezelőtt ez az őszi kiállítás amolyan év végi szakmai szemleként szolgált, azonban mára ez teljesen megváltozott. A pontyhorgászat szezonjának kitolódása rányomta a bélyegét erre a rendezvényre is. Szinte nem volt olyan látogató a standunkon, aki a felszerelések mellett ne érdeklődött volna a hideg vízi pontyhorgászat iránt. Sokan az itt megvásárolt új botokkal, orsókkal már másnap horgászatot terveztek.

Furcsa, hogy egy késő őszi kiállításon még mindenki a másnapi vagy jövő heti horgászatot tervezi

Minden hasonló kiállításon megtapasztaljuk, hogy a method módszer mekkora dominanciával bír a rezgőspicces technikák között. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy e módszer eszközei, kiegészítői, csalogató anyagai és csalijai kerültek legtöbbször a látogatók kezébe.

A method módszerhez kifejlesztett horgászeszközök voltak a legkeresettebbek

A kiegészítő programok és a kedvezményes vásárlási lehetőségek mellett a horgászkiállítások legnagyobb vonzereje, hogy minden újdonságot kézbe lehet venni. Kevés olyan stand volt, ahol annyi frissen bemutatott termékkel találkozhattak az érdeklődők, mint nálunk. Ezek közül is kiemelkedő figyelmet kaptak a nemrég debütált By Döme TEAM FEEDER Pro Method Feeder botok, melyek már megjelenésükkel is magukra vonták a szakértők figyelmét, ám kézbe véve értették meg a legtöbben, hogy miért is kapott helyet a bot nevében a „method” szó.

A „fehér botok” sok kézben megfordultak

A legnagyobb „sláger” azonban nem ez a botcsalád volt, hanem azok az orsók, amelyek még eddig sehol nem voltak megvásárolhatók, megtekinthetők. A By Döme TEAM FEEDER Fine Carp 5000-es és 6000-es modellek, valamint az előbb említett botcsaládhoz készített By Döme TEAM FEEDER Pro Method 5000-es, valamint 6000-es orsók minden várakozást felülmúló sikert arattak mind a látogatók, mind a PontyShow termékdíj zsűrije közt. A Fine Carp orsó ugyanis alig egynapos pályafutása alatt máris megnyerte a kiállítás legjobb feeder orsó díját!

A By Döme TF Pro Method Feeder és Fine Carp orsók kézbe vételére és megvásárlására a PontyShow-n volt először lehetőség
A PontyShow termékdíj legjobb orsója díját a Fine Carp nyerte!

Természetesen az ilyen rendezvények nemcsak a termékekről és a vásárlásról szólnak, hanem a személyes találkozásokról is. A Haldorádó standon olyan sikeres és ismert horgászok voltak megtalálhatóak, mint talán sehol máshol a pavilonban. A minket ismerő és a munkásságunkat elismerő, termékeinket eredményesen használó horgászok százaival sikerült ebben a három napban személyes kapcsolatot is teremteni. A ilyen események emiatt (is) fontosak!

Nagyon sok Haldorádó Standard pontymatrac talált gazdára a PontyShow ideje alatt, melyek zöme olyanokhoz került, akiknek eddig nem volt hasonló halkímélő eszköze
Igyekeztünk mindenkire időt szakítani
Döme Gábor Feeder Pódiumon tartott előadásai ideje alatt mindig megtelt a „környék”
Sok olyan kedves, régi ismerős látogatott meg minket, akik sok mindenben tudnak azonosulni a Haldorádó értékrendjével
Haskó Tomi bojlis szakmai körökben elismert személy, így természetes, hogy a nagyszínpadon tartott „bojlis kerekasztal beszélgetésen” is helyet kapott
Döme Gábor dunai pontyhorgászatról tartott előadása alatt egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a PontyShow nagyszínpada előtt

Íme, néhány pillanatkép a PontyShow-ról:

A CSL Tuning aromák fogyása alapján sokan mennek pontyozni a következő napokban, hetekben
Csapatunk nem nagy, de mindenki elismert szakember a maga területén
Ezek az etetőanyagok és csalik a lehűlt vizekben is hatékonyak
Akik kifejezetten nagy pontyra horgásznak, azok is találtak maguknak megfelelő csalikat, aromákat
Horgászbarátaink egészen különleges ajándékokkal is megleptek minket!
Hihetetlen érzés, hogy milyen sokan tekintik munkásságunkat példának. Köszönjük a bizalmat!
A májas-csípős ízvilág rövid idő alatt a pontyhorgászok kedvencévé vált
Nem titok, hogy a BlendeX Pop Up volt idén a legnagyobb számban eladott csalink
Az új orsókban még a legalaposabb szemrevételezők sem találtak hibát
Standunkon természetesen a bojlis, nagyhalas termékeink is megtalálhatóak voltak
A ragadozóhalas szezont sokan a Prixi aromák megvásárlásával kezdték
A kiállítások nagy vonzereje, hogy mindent meg lehet nézni közelről!
A Feeder Pódiumon tartott előadások után még hosszú percekig záporoztak a kérdések Döme Gáborhoz
Az utánpótlás biztosított, már csak megfelelő példával kell nekik szolgálni!

Fotók: Putz Tamás, Sipos Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.