Ha számít a minőség és a kényelem!

Ha számít a minőség és a kényelem!

A kényelem - némi túlzással - minden pénzt megér… pláne azután, hogy az ember egy horgásztúra alatt néhány éjszakát összekucorodva fekszik egy kis horgászszékben vagy kocsija ledöntött ülésén. De az sincs sokkal jobb helyzetben, aki a többnapos horgászat alatt egy polifoamra helyezett hálózsákban tölti az éjszakákat. Ez fokozottan igazzá válik, ha csak lejtős helyre lehet parkolni, és emiatt folyamatosan lecsúszik az ideiglenes „ágyról”, vagy ha a talaj mindenütt hepehupás, és emiatt lehetetlen kényelmes pozícióban aludni. Emellett az „egyszerű” hokedlit is érdemes lehet lecserélni egy kényelmes pontyozó fotelre. Nézzük, mit tartogat nekünk a FOX!

Szinte nincs olyan horgász, aki ne hallott volna már a FOX-ról, azonban már kevesebben vannak olyanok, akik használnak is ilyen termékeket. Ennek talán az lehet az oka, hogy e termékek ára némileg magasabb az átlagosnál, viszont azt sokan már „elfelejtik”, hogy minőségben messze meghaladja azokat. És ha azt figyelembe vesszük, hogy helyes használat mellett sok-sok évig lehet hű társunk egy sátor, ágy vagy egy fotel, akkor már nem is tűnik annyira drágának, sőt…

FOX Royale XXL sátor

A Royale XXL sátor a felső kategóriát képviseli. Remekül bírja a legnagyobb esőzéseket is, szinte lehetetlen, hogy beázzon. Ezt a High Quality Nylon anyag felhasználásával érték el, így 5000 mm-es vízoszlop nyomásának is ellenáll. Ezenkívül különleges módon légáteresztő is. Tökéletes rögzítési lehetőségeinek köszönhetően a legnagyobb szélviharban is szinte mozdulatlan marad, ellenáll a legnagyobb szélrohamoknak is. A sátor felállítása kb. 5-6 percet vesz igénybe. Eredetileg 2 személyesre tervezték, de hárman is kényelmesen alhatnak benne óriási mérete miatt. Az ajtót és a mellette található két ablakot is ellátták szúnyoghálóval. Különleges kialakításnak köszönhetően a sátor jól szellőztethető. Súlya 18,5 kg. Méretei: 183 cm magas, 355 cm széles, 325 cm hosszú.

A FOX adatai szerint ez a legnagyobb darabszámban értékesített sátruk
Az ajtót és a mellette található két ablakot is ellátták szúnyoghálóval
A sátort eredetileg két személyesre tervezték, de akár hárman is alhatnak benne

Bővebb információ a FOX XXL sátorról: ugrás az áruházba

FOX Royale XXL sátorborítás

Ez a termék nem más, mint a Royale XXL sátor külső borítása. A borító lényege, hogy télen, a nagy hidegekben kívülről rátehetjük a sátorra, így egy dupla réteget kapunk, amely sokkal jobban tartja a meleget és kevésbé engedi be a hideget, mintha csak önállóan a sátrat használnánk. De természetesen nyáron is használható, ekkor kevésbé melegszik fel a sátor a borító használatával. Anyaga High Quality Nylon, mely megegyezik a sátoréval, tehát ez sem ázik be semmilyen esőzésnél.

Ez a borítás a Royale XXL sátorhoz készült

Bővebb információ a FOX XXL sátorborításról: ugrás az áruházba

FOX Royale XXL sátor Euro

Megbízhatóság, praktikusság, kényelem és csúcsminőség szavak lehetnének a legfontosabb jellemzői ennek a sátornak. A Royale XXL Euro sátor a - Fox adatai alapján - legnagyobb darabszámban értékesített Royal XXL sátor továbbfejlesztett változata. Az új XXL Euro tartalmaz egy belső hálót, valamint egy beépített sátorlapot. Ennek a plusz szigetelő rétegnek az a feladata, hogy a feljavított szigeteléssel fokozza a kényelmet: bent tartja a meleget téli időszakban, illetve segít kinn tartani a meleget - megőrizve a hűvöset belül - a nyári tűzforró napokon. Természetesen a kupolához a sátorlapot erősített cipzárak rögzítik, így az kivehető tisztítás céljából vagy olyan víznél, ahol azt tilos használni. Ez a sátor számos olyan prémium funkcióval büszkélkedhet, ami valóban vonzóvá teszi a felhasználói számára. Ez a sátor tényleg nem ázhat be, 5000 mm-es vízoszlop nyomásának is ellenáll! Ezenkívül különleges módon légáteresztő is. Tökéletes rögzítési lehetőségeinek köszönhetően a legnagyobb szélviharban is szinte mozdulatlan marad, ellenáll a legnagyobb szélrohamoknak is.

Legfontosabb jellemzői:

 • Hálós szellőzők hátul
 • Hálós panelek az ajtón és az oldalsó ablakokon
 • Belső hálós tároló zsebek
 • Teljes fém keret támogatás
 • Első megtámasztó rudazat
 • Állítható oldalpántok
 • Megerősített bejárati rész, hogy a rovarok és rágcsálók se tudjanak bejutni, valamint ez segít megőrizni az ajtó alakját
 • Nagy teherbírású sátorlap
 • Nagyméretű hordtáska
 • Merev alumínium rúd szerkezet
 • High Quality Nylon anyag - 5000 mm-es víznyomásig
 • Mérete: 325 x 355 x 183 cm

Ez a Royale XXL sátor továbbfejlesztett változata
Jól látszik a képen, hogy ez a sátor hatalmas

Bővebb információ a FOX XXL Euro sátorról: ugrás az áruházba

FOX Royale félsátor

Ha egy rendkívül gyorsan felállítható, kiváló minőségű, nagyméretű félsátorra vágyik, ne keressen tovább! Kényelmesen beülhet vagy befeküdhet alá, dacolva az időjárás viszontagságaival. Nagy mérete miatt akár 3-4 ember is befér alá fotellel, mindamellett még a táskáknak, csomagoknak is van hely alatta. Ággyal viszont csak 1 embernek nyújt tökéletes komfortot. A félsátor felállítása rendkívül egyszerű és gyors, hiszen csak ki kell nyitni, mint egy ernyőt, majd a talajon rögzíteni a hozzá adott leszúrókkal. Mérete: 127 cm magas, 268 cm széles, 240 cm hosszú.

Nagy mérete miatt akár 3-4 ember is befér alá fotellel

Bővebb információ a FOX Royale félsátorról: ugrás az áruházba

FOX FX Flatliner ágy

Az FX Flatliner ágy az egyik legnagyobb és garantáltan a legkényelmesebb bojlis ágy. Elég csupán rátekinteni, máris látszódik, hogy ez az ágy nem egy a sok közül! Első ránézésre a „tóparti franciaágy” elnevezés jut róla eszükbe. De ez nem is csoda, hiszen 94 cm széles és 208 cm hosszú. Ez lényegesen szélesebb, mint az átlag ágyak! Tovább növeli a komfortérzetet, hogy teljes felülete vastagon párnázott. Az ágykeret erős, de könnyű alumíniumcső vázból készült. Az ágy támláját két tekerőgomb segítségével könnyen és gyorsan feljebb hajthatjuk, így fotelként is használhatjuk. A két tekerőgomb gumírozott. Az ágy lábai a gyorszárak segítségével könnyen a terepviszonyoknak megfelelő helyzetbe állíthatóak, a stabilitást a csuklós, nagy felületű tappancsok biztosítják. A lábak teleszkóposak, így az ágy maximális magassága 48 cm lehet. Ebben az ágyban a nagy súlyú, 130-150 kg-os horgászok sem tudnak kárt tenni. Szállítási mérete 90 x 94 x 34 cm.

Első ránézésre a „tóparti franciaágy” elnevezés jut róla eszükbe
A gumírozott fogantyú…
… a kényelem kedvéért lehajtható
A láb hossza egy mozdulattal állítható

Bővebb információ a FOX FX Flatliner ágyról: ugrás az áruházba

FOX FX Flatliner Kingsize ágy

Ez az ágy hasonló az előzőhöz, de annak „királyi méretű” változata. A kapható horgászágyak között ez a legnagyobb, így nem véletlenül kapta ezt a nevet. Természetesen emellett rendkívül kényelmes is. 102 cm széles, és 214 cm hosszú, maximális magassága 54 cm lehet. Szállítási mérete 102 x 100 x 36 cm.

A kapható horgászágyak között ez a legnagyobb
A gumik segítségével…
… feszíteni lehet a matracot tartó huzaton
Ez az ágy valóban királyi méretű
Ebben a legnagyobb horgász is garantáltan kényelmesen pihenhet

Bővebb információ a FOX FX Flatliner Kingsize ágyról: ugrás az áruházba

FOX Royale ágy

Ez az ágy a hosszabb bojlis túrákon résztvevő horgászoknak készült. Egy éjszakát még lehet, hogy kibírunk a földön vagy egy matracon kuporogva, de többnapos horgászathoz nélkülözhetetlen egy kényelmes és kellően nagy ágy. A 208 x 84 cm fekvőfelületű ágy az erős alátámasztásnak és a 6 erős lábnak köszönhetően jól bírja a nagy igénybevételt. Lábai könnyen a terepviszonyoknak megfelelő helyzetbe állíthatóak, a stabilitást a nagy felületű tappancsok biztosítják. A lábak teleszkóposak, egyszerűen állíthatóak. A fogantyúk puha tapintású borítást kaptak. Az ágy vastagon párnázott. Erre az ágyra a termetesebbek is bátran ráfeküdhetnek vagy ráülhetnek, hiszen rendkívül masszív felépítésű. A gyártó nem kevesebb, mint 160 kg-os terhelhetőséget adott meg! Az ágy kapható eggyel nagyobb méretben is, annak mérete: 208 x 98 cm.

Ez az ágy rendkívül strapabíró, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a gyártó 160 kg-os terhelhetőséget adott meg!

Bővebb információ a FOX Royale ágyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a FOX Royale XL ágyról: ugrás az áruházba

FOX FX Super Deluxe Fotel

Ezt a fotelt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik nem elégednek meg egy hagyományos székkel, és a vízparton töltött időt kényelmesen fotelben szeretnék végigülni. Az FX Super Deluxe Fotel kartámasza és állítható háttámlája még kényelmesebbé teszi a pihenést. További különlegessége, hogy bordázott puha szivaccsal bélelt mind az ülőrész, mind a háttámla, ezenkívül a fejtámla külön párnázott. Huzata strapabíró, vízlepergető Oxford Nylon anyagból készült. Ülőfelülete és háttámlája kellően nagy ahhoz, hogy a nagyobb testméretű emberek is kényelmesen ülhessenek benne. A háttámla egy gomb elforgatásával egyszerűen a kívánt szögbe állítható. A gomb puha gumiborítást is kapott. Lábainak talpa alkalmazkodik a terephez, a fotel így stabilan és komfortosan áll rendelkezésünkre a legkülönbözőbb sáros, egyenetlen terepen is. Festett, masszív acél szerkezete nagy terhelésnél is megbízhatónak bizonyult.

Ez a fotel garantáltan kényelmes
A fejrész a párnázottsága egyedülálló
A háttámla dőlésszöge puha tapintású gumírozott gombbal állítható

Bővebb információ a FOX FX Super Deluxe fotelről: ugrás az áruházba

FOX Adjusta Level Accessory Fotel

Ez a fotel extrém stabil és erős acélkerettel rendelkezik. Egyik különlegessége, hogy az első lábakra - a versenyládákhoz hasonlóan - különböző kiegészítőket lehet rögzíteni. A lábak átmérője 25 mm. Ez akkor hasznos különösen, ha mindent a kezünk közelében szeretnénk tartani. A hátsó lábak teleszkóposan is állíthatók, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor le is lehet hajtani, így a lejtős terepen is kényelmesen használható. A rugalmas huzat kényelmes és tartós, háti része a fejnél duplán párnázott, így még komfortosabb. A háttámla fix, dőlésszöge nem állítható. A székhez egy vállpánt is csatlakoztatható (tartozék).

Ez a fotel extrém stabil és erős acélkerettel rendelkezik
A hátsó lábak lehajtásával is használható a fotel
Az első lábra különböző kiegészítőket tehetünk (a képen látható kiegészítők nem a fotel tartozékai!)

Bővebb információ a FOX Adjusta Level Accessory fotelről: ugrás az áruházba

FOX FX Combo Fotel

A FOX újdonsága az FX Combo Fotel, melynél nem szokványos megoldást alkalmaztak a lábnál. Az első, ami szembetűnik, hogy hátul „nincsenek” lábak. A széket három különböző módon használhatjuk:

 1. Hagyományos ágyra tehető fotel.
 2. Sátorajtóban használható fotel. Az új, nagyméretű sátraknál elsődleges szempont, hogy az ágyat minél messzebb lehessen tenni az ajtótól. Amennyiben csak üldögélni szeretne és nézni a vizet, a keresztbe tett szék nem ideális. Az állítható hátsó lábnak köszönhetően simán csak az ágy külső felére támasztva a széket közelebb kerülhetünk az ajtóhoz. Így védve maradhatunk az időjárás viszontagságaitól, miközben jobb kilátásunk nyílik az előttünk elterülő vízfelületre.
 3. Alacsony székként önmagában is használhatjuk.

A váz extrém stabil és erős acélkerettel rendelkezik. A rugalmas huzat kényelmes és tartós, háti része a fejnél duplán párnázott, így még komfortosabb. A szék súlya 5,5 kg.

Ez a fotel nem szokványos vázszerkezettel rendelkezik
Rá lehet tenni a teljes ágyra is…
… de ha a helyzet úgy kívánja, akkor az ágy szélén is rögzíthető

Bővebb információ a FOX FX Combo fotelről: ugrás az áruházba

FOX Adjusta Level fotel

Ennek a fotelnek az egyik különlegessége, hogy a lábak nem a szokványos módon - teleszkóposan - állíthatók, hanem le lehet őket hajtani, így lejtős terepen is kényelmesen használható. A huzat kényelmes és tartós, a fejnél duplán párnázott, így még kényelmesebb. A székhez egy vállpánt is csatlakoztatható (tartozék). A stabilitást mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a gyártó 160 kg terhelhetőséget adott meg! A szék súlya mindössze 4,1 kg. Ülőfelülete és háttámlája is 50 x 50 cm.

Ez a fotel a termetesebb horgászoknak is jó választás lehet

Bővebb információ a FOX Adjusta Level fotelről: ugrás az áruházba

FOX Warrior XL karfás fotel

A Warrior XL karfás fotel a FOX teljesen új ágy és szék kínálatának egyik tagja. Rendkívül stabil modell, ráadásul karfával is rendelkezik. A párnázott huzat - a FOX-tól elvárható módon - kényelmes és tartós, a fejrész duplán párnázott. A fotel minden lába teleszkóposan állítható, így az egyenetlen terepen is megfelelően kényelmes beállítást lehet kialakítani. A háttámla állítható, mégpedig oly módon, hogy a karfát felemelve előre vagy hátra tolva változik a háttámla dőlése is. Az ülőfelület mérete: 38 x 55 cm, háttámla mérete: 63 x 55 cm.

Népszerű modell, melynél a háttámla dőlésszöge is állítható

Bővebb információ a FOX Warrior XL karfás fotelről: ugrás az áruházba

FOX Warrior karfás fotel

Ez a fotel az előzőnek némileg szerényebb kivitelű változata. A fotel első két lába teleszkóposan állítható, talpai pedig nagyméretűek, így az egyenetlen terepen is megfelelően kényelmes beállítást lehet kialakítani. Az ülőfelület mérete: 40 x 49 cm, háttámla mérete: 63 x 49 cm.

Ebben a fotelben kényelmesen telnek a vízparti órák

Bővebb információ a FOX Warrior karfás fotelről: ugrás az áruházba

FOX Warrior Compact karfás fotel

A végére marad a legszerényebb kivitelű modell, de ez nem jelenti azt, hogy kényelmetlen lenne, sőt… Ennél a fotelnél is az első két láb állítható teleszkóposan. Nem elhanyagolható szempont a fotel csekély szállítási mérete sem, mivel mindössze 73 x 60 x 10 cm-es helyet foglal összecsukva, súlya 4,7 kg. Az ülőfelület mérete: 48 x 38 cm, háttámla mérete: 48 x 50 cm.

Ez a modell kis szállítási mérettel rendelkezik

Bővebb információ a FOX Warrior Compact karfás fotelről: ugrás az áruházba

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.