Ajándékötletek horgászoknak 1. rész - Pontyhorgászatra hangolva

Ajándékötletek horgászoknak 1. rész - Pontyhorgászatra hangolva

1 hónap múlva karácsony. A legtöbben még halogatják az ajándékok beszerzését, sőt sokan vannak közülük, akik valószínűleg még azon sem gondolkoztak el, hogy milyen ajándékot vegyenek családtagjaiknak, barátainak vagy ismerőseinek. Persze még senki nincs elkésve, de akik tanácstalanok, azoknak szeretnénk egy kis ízelítőt, tippet adni a kínálatunkból. Ebben az írásban a pontyhorgászoknak gyűjtöttünk össze ajándékötleteket.

Fontos szempont volt ezen írásban szereplő termékek kiválasztása során, hogy olyan népszerű és gyakran választott termékeket mutassunk be, amelyek ha a fa alá kerülnek mint karácsonyi ajándék, szinte biztosra vehető, hogy örömet okoznak a szerencsés horgásznak.

SHIMANO Alivio DX Specimen 390 bot Baitrunner ST 10000RA orsóval

Egy remek bojlis szettet kínálunk most különösen kedvező áron. A népszerű Alivio Specimen botok immár negyedik, DX szériáját élik meg. Az előző szériához képest még egy kicsit karcsúbb és könnyebb lett, de erejéből mit sem vesztett, emellett az ára is kedvező maradt. Fontos különbség az előző szériához képest, hogy lényegesen jobb minőségű karbon alapanyagot használtak fel. Az XT30 karbon + geoszál felhasználásával készült klasszikus bot ráadásul tetszetős megjelenésű, grafit orsótartóval, és dupla talpú Shimano SiC gyűrűsorral kerül forgalomba. A 3,9 méteres hosszhoz 3,5 Lbs tesztgörbe párosul. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik egy letisztult megjelenésű, strapabíró, de megfizethető árú bojlis botot szeretnének vásárolni. Ehhez a bothoz ideális párosítás a Baitrunner ST 10000RA. Ez az orsó olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Shimano 5 csapágyas nagy Baitrunner orsói, pedig ebben mindössze 1 golyós- és 1 tűgörgős csapágy van. Megfelel olyan árakra figyelő horgászok számára, akik nem hajlandók a teljesítmény terén a kompromisszumokra. Az ergonomikus tervezés mellett a legkorszerűbb technikai újítások jellemzik ezt az orsót. A javított szabadonfutó nyeletőfék és hátsó fék teljesítménye tökéletes. A dupla hajtókar, a rendkívül precíz belső szerkezet, a tökéletes fék és a kiváló futás emeli ezt az orsót a legjobbak közé. Nem kell többet vagyonokat költeni egy nagyteljesítményű nyeletőfékes orsóra. Lassú dobemelési rendszerének köszönhetően precíz zsinórcsévélést, valamint hosszú és pontos dobást tesz lehetővé. Zsinórtároló kapacitása: 0,35 mm / 350 m.

Népszerű termékekből összeállított, remek minőségű szett

Bővebb információ: a Shimano szettről: ugrás az áruházba

NEVIS Legend Carp

A Nevis pontyozó botjai közül kiemelkedik a Legend Carp sorozat. Az összes tulajdonsága alapján a csúcskategóriás botok közé tartozik, egyet kivéve, ez pedig az ára. Nemcsak megjelenésében, de technikai paramétereiben is felnőtt a felső kategóriához. Progresszív akciójának köszönhetően rendkívüli dobási tulajdonságokkal rendelkezik. Azonban semmit sem ér a távoli dobás, ha nem tudjuk pontosan kivitelezni. Ha egy bot akciója nem megfelelő, nem lehet vele pontosan dobni. Ezt a hibát sikerült kiküszöbölni ennél a botszériánál, minden dobás ugyanarra a helyre megy. A gyűrűk a kimondottan pontyozó botokra fejlesztett SSC típusú gyűrűk, amelyek nagy átmérő mellett is könnyűek maradnak, ezért nem rontják a bot akcióját. A gyártók gondoltak azokra is, akik a kétrészes botokat nehezen tudják szállítani ezért háromrészes verziókat is gyártottak. Szinte teljesen ugyanazokat az akciókat sikerült elérni a háromrészeseknél, mint a kétrészesek esetében, és a bottest átmérője is csekély maradt, amit eddig nehezen tudtak megoldani a háromrészes botoknál. Az ára megfizethető, hiszen ilyen minőségű botért eddig mélyen kellett a pénztárcába nyúlni.

Kapható 2…
… és 3 részes változatban is

Bővebb információ: a NEVIS Legend Carp 360 3 Lbs 2 részes botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a NEVIS Legend Carp 390 3 Lbs 3 részes botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a NEVIS Legend Carp 390 3,5 Lbs 2 részes botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a NEVIS Legend Long Cast 390 3,5 Lbs 2 részes botról: ugrás az áruházba

Carp Expert Double Tip 3 Lbs

Napjainkban egyre többen válnak univerzális horgásszá, ami nem csoda, hiszen az Interneten található információáradat révén könnyen beletanulhatunk egy-egy módszerbe, legyen szó akár bojlizásról, akár finom feeder horgászatról. Ha pörgősebb horgászatra vágyunk, akkor elő kell venni a feederbotot és a bot mellé ülve figyelhetjük a spicc minden rezdülését. Viszont ki ne vágyott volna még úgy eltöltött órákra, amikor valóban a pihenésé a főszerep és nagyobb csalival, esetleg bojlival felcsalizva, elektromos kapásjelzőt beélesítve a botoktól távolabb pihenjük ki a mindennapok rohanását. Utóbbihoz ugye bojlis bot dukál és semmiképp sem hosszába fordított feederbot és elektromos kapásjelző, valamint hozzá a kutyanyelv a víz felett, ami már csak hab a tortán. Ugye ismerős a kép? Sokan azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy komplett felszerelést vásároljanak meg mindkét ágazathoz, az ő számukra jelent kiváló alternatívát a Carp Expert Double Tip botcsalád. Szeretne egy bot áráért kettőt? Akkor válassza a Carp Expert Double botját! A szériában 3 hosszúságot találunk, a kisebb 3 méteres, a közepes 3,6 méteres, míg a leghosszabb a 3,9 méteres kivitel.

A 3 méteres változat „Junior” névre hallgat, amiből gondolhatunk akár gyerek felszerelésre is, de a bot ereje és kivitele alapján sokkal inkább a „kistestvér” jelző illik rá, látva a hosszabb változatokat is. A 3 méteres hossz ideális bottá teszi gyermekek számára, akik ezzel a mérettel könnyedén elboldogulnak, de ha megnézzük a 3 Lbs karakterisztikát, már sejthető, hogy nem „játék” felszerelésről van szó, pláne ha hozzávesszük a feeder tag Heavy kivitelét.

A család két hosszabb kivitelű tagja a 3,6 és 3,9 méteres változatok, amik igazi nagyágyúk! A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra mennünk, egy bottal is megoldunk két módszert. A bot lényege a cserélhető első tagban rejlik, ugyanis a bojlis első tagot egy mozdulattal feederesre cserélhetjük. A 3 librás botból szinte azonnal egy kemény feederbotot kapunk, amivel hatalmas távolságok is elérhetőek. Erről árulkodik az óriási átmérőjű keverőgyűrű, valamint a Heavy karakterisztika. A bot IM12-es karbonból készült, ezért ennyire karcsú és könnyű amellett, hogy a hihetetlen erejű. Ajánljuk minden olyan békéshal-horgásznak, akit egyaránt leköti a bojlizás és a feederezés.

Ez a bot feeder- és bojlis botként is használható

Bővebb információ: a Carp Expert Junior Double Tip 3 m 3 Lbs botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a Carp Expert Double Tip 3,6 m 3 Lbs botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a Carp Expert Double Tip Heavy 3,9 m 3 Lbs botról: ugrás az áruházba

PROLOGIC C.O.M. Carp 2 részes

A Prologic C.O.M. botcsalád kifejlesztésekor a mérnökök a teszthorgászokkal szoros együttműködésben arra törekedtek, hogy egy olyan bottestet fejlesszenek ki, amivel kifejezetten a kisebb méretű vizeken lehet eredményesen horgászni. Olyan vizeken, ahol nem szükséges 100 méteres vagy nagyobb dobótávolság, felesleges 3,6 méteres vagy még hosszabb, 3,9 m-es bojlis botokat használni, bőven megteszi egy rövidebb is! A lényeg a praktikusság, és hogy a halak élvezetes fárasztáshoz legyen hűséges és megbízható társunk. Nem mindenki teheti meg, hogy napokat vagy akár heteket töltsön el egyhuzamban a nagy fogást várva a hatalmas víztározókon, több száz hektáros tavakon, így egyre népszerűbbek a kisméretű horgászvizek, melyek azért nagyméretű halakban igen gazdagok. E két tényező figyelembevételével fejlesztettek egy olyan botcsaládot, amely eme igényeket 100%-osan kielégíti. A végeredmény egy ultra könnyű pontyozó bot lett, aminek akciója, hossza és érzékenysége tökéletes élményt ad a kisebb testű halak fárasztása esetén is, de a tesztek során szerzett gyakorlati tapasztalatok azt mutatták, hogy a botnak 20 kg feletti pontyok szákba terelése sem okoz problémát. A horgászt gyönyörű és feledhetetlen élményekkel gazdagíthatják egy-egy ilyen esetben, és igazából ezért megyünk el horgászni, vagy nem? A rövid - 3 méteres, vagy az alatti - pontyozó botok másik óriási előnye, hogy könnyen használhatják gyermekhorgászok is, illetve kifejezetten ajánlottak csónakos és behúzós horgászathoz is. Ekkor a botok könnyedsége, rendkívüli rugalmassága bárki számára olyan új élményeket ad, amelyre a hosszabb és merevebb botok képtelenek voltak! Elérhető 240 cm 2 lbs, 270 cm 2,5 lbs és 300 cm 2,75 lbs változatban.

Ezzel a bottal a fárasztás minden pillanata élvezetes

Bővebb információ: a PROLOGIC C.O.M. Carp 240 2,0 Lbs 2 részes botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a PROLOGIC C.O.M. Carp 270 2,5 Lbs 2 részes botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a PROLOGIC C.O.M. Carp 300 2,75 Lbs 2 részes botról: ugrás az áruházba

NEVIS Boss 60

A Boss 60 orsó nem véletlen kapta a „főnök” elnevezést. Ideális választás a távdobó feederekhez és bojlis pontyhorgászathoz. A tekintélyes méretű orsó karbon háza alatt egy közepes áttételű szerkezet lapul. A testben meglapuló 12 + 1 csapágy hihetetlen könnyed, sima futást eredményez. Nagy átmérőjű alumínium dobja nemcsak gyors zsinórbehúzást tesz lehetővé, hanem jelentős zsinórkapacitást is képvisel. A peremfutó orsók közös sajátossága, hogy figyelmetlen használat esetén a dob alá tekeredhet a zsinór. Ennek kiküszöbölésére a dob alatt egy „gubancgátló keret” van a tengelyre helyezve, amit gyakorlatilag észre sem lehet venni. A klasszikus, filclamellás fék hibátlanul működik. Széles tartományban finoman szabályozható, félkilós alaphelyzetről elkezdve három fékcsillag-fordulat alatt keményedik fel öt kilóra. Az orsót rotorfékkel látták el, mely különösen fontos tulajdonság a távdobó orsóknál. Az a szerepe, hogy nyitott felkapókarnál blokkolja a rotor elfordulását, megakadályozva ezzel a felkapókar dobás közbeni, véletlen visszacsapódását. A dobon lekerekített zsinórklipsz található, melynek köszönhetően gond nélkül alkalmazható a kiakasztott zsinórklipszes dobás. A dobperem átmérője 66 mm. Zsinórbehúzása 93 cm / hajtókar-fordulat. Zsinórtároló kapacitása: 0,30 mm / 350 m; 0,35 mm / 260 m.

Ez az orsó nem véletlen kapta a „főnök” elnevezést

Bővebb információ: a NEVIS Boss 60 orsóról: ugrás az áruházba

SPRO Incognito Pro 75

Az új Incognito Pro orsó maximálisan megfelel a modern pontyhorgászat által támasztott igényeknek. Az új széria „Saltwater resist”, azaz sós vizet (tengervizet) álló, amely még stabilabb, még tartósabb és strapabíróbb szerkezetet eredményez, így a 3 év garancia garantált! A legfőbb újítás az elődhöz képest a sósvíz-álló kivitel, de persze ezzel nem ér véget az újítások sora. Az új testben 5 db rozsdamentes csapágy, valamint az elmaradhatatlan tűgörgő kapott helyet. Aki ezt az orsót választja, nem csak azt várja el, hogy megbízható és strapabíró szerkezetet vegyen a kezébe, hanem azt is, hogy a lehető legtávolabbra tudja vele (és egy megfelelő bottal) bejuttatni a végszerelékét. Örömmel jelentjük, hogy nem fog ebben az orsóban csalódni! A csigás dobemelő rendszer tökéletes zsinórképet hoz létre, ami a távoli dobás egyik feltétele. Továbbá a nagyméretű dobátmérő és a dobperem kialakításából adódóan rendkívül könnyedén pereg le a zsinór a dobról. Emellett további fontos tulajdonság, hogy lekerekített zsinórklipsszel látták el a dobot, ami a kiakasztott zsinórklipszes horgászatnál számít igazán. Az óriási dobba egy rendkívül precízen hangolható fékrendszert építettek, amely még finomabban adagolja a zsinórt, mint elődei, ráadásul portól védett kialakítást kapott. Zsinórtároló kapacitása: 420 m / 35 mm.

Az új Incognito orsó sósvíz-álló kivitelt kapott

Bővebb információ: a SPRO Incognito Pro 75 orsóról: ugrás az áruházba

BANAX Helicon 5600NF

Ha önnek nagy távolságra, akár 350-500 méterre bevontatva kell a csaliját felkínálnia, csak kevés orsó jöhet számításba. Erre a férfias, masszív, stabil orsóra akár 480 méter 30-as vagy 360 m 35-ös damilt csévélhet. Ezt csak a legnagyobbak tudják! Az orsó verhetetlen a távdobásokban is. Hihetetlen átmérőjű, nyújtott távdobó dobjáról - melynek peremén titán bevonat található - szinte ellenállás nélkül pereg le a zsinór. Egy remek bottal párosítva nem lehet akadály a 120-150 m feletti távolságok elérése sem! Az orsó 6 csapágyas kivitelben kerül forgalomba.

Legendás orsó, mely több mint 10 éve kapható

Bővebb információ: a BANAX Helicon 5600NF orsóról: ugrás az áruházba

NEVIS Patriot Carp

A nyeletőfékes orsót kedvelő horgászoknak igazi csemege ez az orsó. Az elegáns külső nem maradhatott el, ahogy a műszaki tartalom is magas szintű. A nyújtott távdobó dob hidegen forgácsolt alumíniumból készült, azonban egy speciális, döntött peremet is kapott, ami megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor - ez nagyobb dobótávolságot eredményez. Az S-Curve zsinórfektető rendszer tökéletes zsinórképet eredményez, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. A megújult S.L.C (Safety Line Control) nyeletőfék-rendszer integrált fékállító gombot kapott, ami még egyenletesebb, akadálymentes zsinórlehúzást enged. A nyeletőfék már 1/4 karfordulatra visszavált, ezzel biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. Az orsóház üvegszál és poliamid keverékéből készül, ami tökéletesen pontos illesztéseket és rendkívül masszív szerkezetet eredményez. Az orsóban 5 + 1 csapágy kapott helyet. A fém dobon lekerekített zsinórklipsz található. Jár hozzá egy karbon pótdob is.

Elegáns pontyozó orsó, mely magas műszaki tartalommal rendelkezik

Bővebb információ: a NEVIS Patriot Carp 35 orsóról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a NEVIS Patriot Carp 40 orsóról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a NEVIS Patriot Carp 50 orsóról: ugrás az áruházba

NEVIS Espirit 60

Ez az orsó rendkívül magas műszaki színvonalat nyújt elérhető áron. A tervezés előtt figyelembe vették a horgászok igényeit - minden apró részletet és alkatrészt ehhez igazodva dolgoztak ki. Már a felhasznált alapanyagok kiválasztásánál is csak az első osztályúak jöhettek szóba, mivel a célkitűzés a strapabírás és a hosszú élettartam volt. Az orsó főtengelye nem szokványos acélból készül, mint a tömegorsóknál, hanem a 9A-13 kódjelű krómacélból, ami az egyik legkeményebb acél ötvözet. Ez garantálja a kopásmentes hosszú élettartamot, illetve hogy rendkívüli igénybevételeknek is ellenáll. Azonban hiába csinálják a legjobb anyagokból a fő alkatrészeket, ha azok kikophatnának a helyükről, hiszen úgy előbb-utóbb elkezdenének lötyögni-mozogni. Ennek kiküszöbölésére 8 rozsdamentes golyóscsapágy és 1 tűgörgő csapágy biztosítja minden fontos helyen a megfelelő alátámasztást, illetve az ilyen árkategóriájú orsóknál eddig nem tapasztalt sima futást. Az S.L.C (Safety Line Control) nyeletőfék-rendszer kiküszöbölte a nyeletőfékes orsók eddigi legnagyobb hibáját, az egyenetlen zsinóradagolást. Még a legerősebb nyeletőfék beállításnál is egyenletes zsinóradagolásra képes.

Ez az orsó nemcsak remek minőségével, hanem kedvező árával is felhívja magára a figyelmet

Bővebb információ: a NEVIS Espirit 60 orsóról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Grizzly Rod Pod

Ahogy már megszokhattuk, a Carp Academy minden évben tud újdonságot mutatni a bottartó állványok fejlesztésében amellett is, hogy az egyik legszélesebb kínálatot is ők nyújtják. A Carp Academy most egy rendkívül magas műszaki színvonalú és igényesen kivitelezett rod-podot dobott piacra Grizzly néven. A legfontosabb paraméterek egy rod-podnál a strapabírósság, illetve a stabilitás. A Grizzlynél a váz vastag merevített alumínium szelvényekből készült, míg a csatlakozási pontokon gyorszáras stabil kötőelemeket találunk. Méretei igen tekintélyesek, ezért rendkívül stabil annak ellenére, hogy központi lábas rod-podról beszélünk. 170 cm-es nyitott méretével a legnagyobbak közé tartozik. A 60 cm széles kereszttartóknak köszönhetően kényelmesen elhelyezhető 3 bot rajta nagyméretű orsókkal. A Grizzly különlegessége, hogy a lábak dőlésszöge egyenként állítható egy léptető gomb segítségével, ezért bármilyen helyen és szögben gond nélkül felállítható. A vastag, súlyos lábszerkezet alulról támasztja meg az állvány súlypontját, ezzel is növelve a stabilitást. A váz dőlésszöge egy mozdulattal állítható, ez különösen előnyös hirtelen feltámadó szél vagy épp közeli fárasztás esetén. Összeszerelése mindössze pár másodpercet vesz igénybe. Természetesen ilyen szintű rod-podhoz béléses hordozótáska is jár, amelyben szeparáltan tudjuk tárolni az egyes alkatrészeket.

Igényes kivitelű, rendkívül strapabíró, ráadásul óriási is a Grizzly Rod Pod

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Grizzly Rod Podról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Profi Rod Pod szett

Ha ezt a szettet választja, akkor egy 3 botos rod-podhoz, kettő darab elektromos kapásjelzőhöz és kettő darab swingerhez jut a legkedvezőbb áron! A Carp Academy Hi Rod Pod három hagyományos fenekező vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni. Ilyenek a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok. A rod-pod ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné. Sokan azért idegenkednek használatuktól, mert tovább növeli az egyébként sem kevés horgászeszközök számát. Ez a rod-pod szétszerelt állapotban minimális helyet foglal, akár a botzsákjában is elfér. Egyszerű kezelhetőség, könnyed használhatóság jellemzi, alig 2 perc alatt összeállítható. Anyaga erősített cső, amelyen menetes csatlakozások vannak. Minden pontját gyorszárral látták el. A szettbe tartozó 2 db Nevis Eurosignal elektromos kapásjelző rendkívül egyszerű és kedvező árú termék. Mindössze egy gomb található rajta, mely a bekapcsoló gomb. Kapás esetén a LED 20 másodpercig világít, ezzel mutatva, hogy melyik boton volt kapás. Mindegyik jelzőhöz ajándékba adunk 1-1 garnitúra elemet (3-3 db LR44). A szett a 2 db swingerrel lesz teljes.

Sokak kedvence lehet ez a szett

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Profi Rod Pod szettről: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Eco Bottartó szett

A Carp Academy Eco rod-pod egy univerzális alap rod-pod, amely két hagyományos horgászbot vagy bojlis bot tárolására szolgál. Egyszerű kezelhetőség, könnyed használhatóság jellemzi, alig 2 perc alatt összeállítható. Anyaga erősített cső, amelyen menetes csatlakozások vannak. A szettbe tartozó 2 db Carp Academy Flash elektromos kapásjelző bekapcsolása a készülék felső részén található V (volume) gomb elforgatásával történik, mely egyben a hangerő szabályozására is szolgál. A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani, hogy több kapásjelző esetén más és más hangon szólaljanak meg. Kapáskor kigyullad a LED, miközben a jelző a beállításnak megfelelő erejű hangot ad. Nem lehet eltéveszteni, hogy melyik boton volt a kapás, hiszen igen látványosan közvetíti azt felénk. A szett a kettő darab swingerrel lesz teljes.

Ideális választás azoknak, akik nem tudnak sok pénzt áldozni rod-podra

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Eco Bottartó szettről: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Trion kapásjelző készlet

Minőségi rádiós kapásjelző készlettel rukkolt elő az új pontyszezonra a Carp Academy, aminek már a kivitelezése is sejteti, hogy nem tömegáruval van dolgunk. Modern design, minőségi felületkezelés, új típusú állítógombok, futó LED-soros technológia a legfeltűnőbb külső ismertető jegyei. A komoly külsőt magas szintű technikai tartalommal töltötték meg, melyről az alábbi részletek tanúskodnak: a hangerő-, hangszín-, és érzékenységállítás, melyet vízálló nyomógombokkal oldottak meg. A jelzők húzásra és ejtésre is más tónusú hanggal jeleznek, így a halak minden mozdulatát követhetjük. A vevőegység tereptárgyaktól függő érzékelési távolsága 250 méter. A vevőegység rezgésfunkcióval is rendelkezik: ha teljesen lehalkítjuk, a mobiltelefonhoz hasonló rezgéssel jelzi a kapást. A kapásjelzők és a vevőegység további különlegessége, hogy HN752035 típusú 50MH 3,7 V-os lítium akkumulátorral rendelkeznek. Ezek az akkuk több hónapos készenléti idővel bírnak. Várható élettartamuk használattól függően 5-10 év, szükség esetén pedig az akkumulátort a forgalmazó tudja cserélni. Az akkumulátorok tölthetők hálózatról és USB-ről is. A szettet egy hordtáskában szállítjuk.

Modern design, minőségi felületkezelés, új típusú állítógombok, futó LED-soros technológia a legfeltűnőbb külső ismertető jegyei

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Trion kapásjelző 2 darabos szettről: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Trion kapásjelző készlet 3+1 darabos szettről: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Trion kapásjelző készlet 4+1 darabos szettről: ugrás az áruházba

CARP HUNTER Elektromos kapásjelző készlet

Ez a rádiós elektromos kapásjelző készlet az egyik legkedvezőbb árú a piacon. A készletet egy szivaccsal bélelt műanyag hordtáskában szállítjuk, mely megóvja a tartalmát minden időben. A benne található jelzők és a vevőegység is puha tapintású bevonatot, valamint mérsékelten vízálló kialakítást kaptak. A jelzőkön 2 db LED található, az egyik a helyzetjelző LED, a másik a kapást mutatja. Ejtésre és húzásra is más hangon szólal meg. A készüléken két gomb található, az egyik a hangerő állítására szolgál (mely egyben a ki- és bekapcsoló gomb is), a másikkal a hangszínt lehet szabályozni. A készülék alján található egy jack csatlakozás, ahova a világító swingerek dugóját lehet betenni. A központi egység hatótávolsága környezettől függően 100-120 méter. A készülék felső részén négy különböző színű (zöld, kék, piros, sárga) LED található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő LED-ek színével. A készülék rendelkezik rezgésfunkcióval is, így némára állítva a mobiltelefonhoz hasonlóan rezeg, ezzel jelzi a kapást. Az egységek 1-1 db 9 V-os elemmel működnek (nem tartozék).

Ez a rádiós elektromos kapásjelző készlet az egyik legkedvezőbb árú a piacon

Bővebb információ: a CARP HUNTER Elektromos kapásjelző készlet 2+1 szettről: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a CARP HUNTER Elektromos kapásjelző készlet 3+1 szettről: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY BA-2A Vízálló elektromos kapásjelző páros

Elege van abból, hogy a hajnali pára és szakadó eső, rendre tönkreteszi „vízálló” elektromos kapásjelzőjét? Hallott már igazi „búvár” kapásjelzőkről, de ezek ára eddig elérhetetlen volt? Nos, ha egy garantáltan vízálló, de még megfizethető, megbízható gyártótól származó kapásjelzőre vágyik, ne keressen tovább! Ez a kapásjelző páros újdonságnak számít a magyar kínálatban, hiszen nagyon kevés (és ezzel együtt kellően drága) rendelkezik csak igazán vízálló tulajdonsággal. Ez a jelző azt is túléli, ha valami véletlen folytán a vízbe esve több méter mélyre süllyed, vagy ha egy héten keresztül megállás nélkül szakad az eső. Az egész titka a különleges gumitömítés és a gumiba ágyazott elektronika. A kapásjelzőn kettő tekerőgombot talál. A „V”-vel a hangerőt (volume), a „T”-vel pedig a hangszínt (tone) tudja tetszés szerint hangolni. Kapáskor kigyullad a kapás LED, miközben a jelző a beállításnak megfelelő erejű hangot ad. Nem lehet eltéveszteni, hogy melyiken volt a kapás, hiszen igen látványosan közvetíti azt felénk. A kapásjelző - szinte hihetetlen - 20 méterig vízálló! A készülék működtetéséhez 2 db 12 V-os elem szükséges, melyet ajándékba adunk.

Ez a jelző az intenzív esőzéseket is jól bírja

Bővebb információ: a CARP ACADEMY BA-2A Vízálló elektromos kapásjelző párosról: ugrás az áruházba

NEVIS Eurosignal elektromos kapásjelző 3 db

Ebben a szettben most 3 db elektromos kapásjelzőhöz juthat hozzá verhetetlen áron! A Nevis Eurosignal elektromos kapásjelző egy rendkívül egyszerű és kedvező árú kapásjelző. Mindössze egy gomb található rajta, mely a bekapcsoló gomb. Kapás esetén a LED 20 másodpercig világít, ezzel mutatva, hogy melyik boton volt kapás. Mindegyik jelzőhöz ajándékba adunk 1-1 garnitúra elemet (3 db LR44).

3 db-os szett verhetetlen áron!

Bővebb információ: a NEVIS Eurosignal 3 db-os elektromos kapásjelző szettről: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Illuminated swinger

Ez a swinger a remek minőségén kívül a kedvező árával is magára irányítja a figyelmet. Ez egy merev karos swinger, melyen a 42 grammos súly mozgatásával növelhetjük vagy csökkenthetjük a zsinórra gyakorolt ellenállást. Főleg az ejtős kapások érzékelésében van nagy szerepe. A swinger műanyag tartórészébe beépített rugóval változtathatjuk a swinger erőhatását a zsinórra. Viharos szélben hatalmas segítséget jelent a feszesre állított swinger, gyorsan egyenesbe hozza a zsinórt. A zsinórcsiptetőt is tetszés szerint állíthatjuk, zsinórunk vastagságának megfelelően. Ezt a swingerfej alján található tekerőgombbal precízen és gyorsan megtehetjük. Így garantáltan leold bevágáskor, bármilyen vastag zsinórt is használunk! A gyártók az éjszakai horgászatokra is gondoltak. A swingerfejbe építettek egy LED-et is, mely kapás esetén világít, persze előtte csatlakoztatni kell a kapásjelzőhöz. Ezenkívül a swingerfejbe világítópatron is helyezhető.

4 különböző színben kapható

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Illuminated swingerről: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Basic Swinger

Ez egy speciális, súlyozott kapásjelző, aminek az a feladata, hogy elektromos kapásjelző használata során a zsinórt mindvégig feszesen tartsa. Ennek különösen nagy jelentősége van az ejtős kapásoknál, hiszen ekkor a laza zsinór - swinger használata nélkül - nem feszülne rá a kapásjelző görgőjére, és nem tudná azt megmozdítani. Így a kapást sem érzékelnénk! A Carp Academy swinger, egy olyan merevkaros kapásjelző, amelyen a súly tetszés szerint mozgatható, növelve vagy csökkentve ezzel a zsinórra ható feszítő erőt. Azoknak ajánljuk, akik egy remekül használható, de még megfizethető swingerre pályáznak.

A kedvező árú elektromos kapásjelzőkhöz remek választás

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Basic Swingerről: ugrás az áruházba

FOX Royale XXL sátor

A Fox a sátrak terén is maradandót alkotott, a Royale XXL sátor a felső kategóriát képviseli. Remekül bírja a legnagyobb esőzéseket is, szinte kizárt, hogy beázzon. Ezt a High Quality Nylon anyag felhasználásával érték el, így 5000 mm-es vízoszlop nyomásának is ellenáll. Ezenkívül különleges módon légáteresztő is. Tökéletes rögzítési lehetőségeinek köszönhetően a legnagyobb szélviharban is szinte mozdulatlan marad, ellenáll a legnagyobb szélrohamoknak is. A sátor felállítása kb. 5-6 percet vesz igénybe. Eredetileg a sátort 2 személyesre tervezték, de hárman is kényelmesen alhatnak benne óriási mérete miatt. Az ajtót és a mellette található két ablakot is ellátták szúnyoghálóval. A különleges kialakításnak köszönhetően a sátor jól szellőztethető. Súlya 18,5 kg. Méretei: 183 cm magas, 355 cm széles, 325 cm hosszú.

Ez a sátor remekül bírja a legnagyobb esőzéseket is, szinte kizárt, hogy beázzon

Bővebb információ: a FOX Royale XXL sátorról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Oval Dome

A Carp Academy Oval Dome sátrat azoknak ajánljuk, akik az ernyő praktikusságát nem szeretnék mellőzni, mégis szükségük van egy megbízható sátorra. Az Oval Dome sátor különlegessége, hogy egy mozdulattal nyitott sátorrá, ernyővé is alakítható. Ezt úgy érték el, hogy a sátor teljes eleje lenyitható és le is vehető. A sátor anyaga 210D PVC, mely 2000 mm / m2 vízállósággal rendelkezik, a benne található merevítő rudak pedig alumíniumból készültek. Ez a sátor ideális választás lehet 2 ember számára. Mérete: 240 x 240 x 125 cm.

Ezt a sátrat azoknak ajánljuk, akik az ernyő praktikusságát nem szeretnék mellőzni, mégis szükségük van egy megbízható sátorra

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Oval Dome sátorról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Exclusive hálózsák

Végre egy hálózsák, mely kiváló minőségű és megfizethető árú! Horgászathoz és túrához is egyaránt használható, még a nagyobb hidegekben is. A Carp Academy hálózsák legfontosabb tulajdonsága a tökéletes szigetelő képesség és az extra nagy méret! A 93 cm széles és 225 cm hosszú hálózsákban végre az átlagosnál erősebb testfelépítésű, termetesebb pontyhorgászok is kényelmesen pihenhetnek. Használata közben a belső kiképzésének köszönhetően pont akkora a hely, amekkorára valóban szükség van, nem keletkezik ezáltal feleslegesen felmelegítendő rész. A hálózsák mindkét oldalán jól záródó, erős cipzárak találhatók, amelyeken keresztül nagy hidegben sem keletkezik hőhíd, ami a hálózsák kihűlését eredményezné. A hálózsákot úgy alakították ki, hogy felülről se hűlhessen ki, ugyanis a nyak mellett a vállakat egy párna takarja. További érdekessége, hogy a kezeknek egy-egy külön cipzárazható nyílás található. A bojlis ágyhoz egy nagyon egyszerű csatos hevederrel lehet rögzíteni, ezáltal nem fog elcsúszni az éjszaka folyamán, biztosítva a kényelmes pihenést. Teljes súlya 3,8 kg. Akár legzordabb hidegben -25 Celsius fokig is nyugodtan használhatjuk ezt a különleges hálózsákot!

Horgászathoz és túrához is egyaránt használható, még a nagyobb hidegekben is

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Exclusive hálózsákról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Nylon sátras horgász ernyő 220

Az ernyő kétféle módon is remekül használható. Ha a palástot nem cipzárazza fel, akkor egy nagyméretű normál ernyőként is használhatja, amely megvéd az esőtől és az erőteljes napsütéstől. Ha nagyobb védelemre vágyik, alig 1 perc alatt helyére rakhatja az erős zipzárral a palástot. Ez az ernyő felét öleli körül. Hogy a szél ne tudja elfújni, a palást alsó részén található rögzítő fülekkel tudja a talajon rögzíteni. A hosszú teleszkópos alumínium szárral 1,9 méter magasra emelheti. A fej dőlésszöge állítható. Az ernyő külső átmérője 220 cm.

Nemcsak az esőtől, hanem a széltől és naptól is óv az ernyő

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Nylon sátras horgász ernyőről: ugrás az áruházba

NEVIS Nylon ernyő 220

Vízhatlan nylon horgászernyő, amely az esőtől, az erőteljes napsütéstől és széltől is egyaránt véd. A fej 45 fokos szögben dönthető, így nem akadályozza a horgászt dobás közben sem. Az ernyő külső átmérője 220 cm.

Különösen kedvező áron kapható

Bővebb információ: a NEVIS Nylon ernyőről: ugrás az áruházba

FOX FX Flatliner ágy

A FOX FX Flatliner ágy az egyik legnagyobb és garantáltan a legkényelmesebb bojlis ágy. Elég csupán rátekinteni, és máris látszódik, hogy ez az ágy nem egy a sok közül. Első ránézésre a „tóparti franciaágy” elnevezés jut róla eszükbe. De ez nem is csoda, hiszen 94 cm széles és 208 cm hosszú. Ez lényegesen szélesebb, mint az átlag ágyak! Tovább növeli a komfortérzetet, hogy vastagon párnázott az egész felület. Az ágykeret erős, de könnyű alumínium csővázból készült. Az ágy támláját két gumírozott tekerőgomb segítségével könnyen és gyorsan fentebb hajthatjuk, így fotelként is használhatjuk. Az ágy lábai a gyorszárak segítségével könnyen a terepviszonyoknak megfelelő helyzetbe állíthatóak, a stabilitást a csuklós, széles alapú lábak biztosítják. A lábak teleszkóposak, így az ágy maximális magassága 48 cm lehet. Ebben az ágyban a nagyobb súlyú, 130-150 kg-os horgászok sem tudnak kárt tenni. Szállítási mérete 90 x 94 x 34 cm.

Ez az ágy az egyik legnagyobb és legkényelmesebb horgászágy a piacon

Bővebb információ: a FOX FX Flatliner ágyról: ugrás az áruházba

Carp Expert 6 lábas ágy

A Carp Expert termékcsalád legújabb, 6 lábas ágya minden igényt kielégít. Fém kerete garantálja, hogy szélsőséges körülmények közt is megállja a helyét. A huzat anyaga vízálló, zöld színű, kényelmes fejpárnával. Állítható lábai és gömbcsuklós talpai mindenféle terepviszonyhoz igazíthatók. Az ágy támláját könnyen és gyorsan fentebb hajthatjuk, így fotelként is használhatjuk. Fejrészénél párnabetét található. 195 x 75 cm-es mérete kényelmes fekvést biztosít a legtöbb ember számára. Praktikus tartozéka a lábvédő huzat, mely megvédi az ágy végét a sáros lábbeli miatti elkoszolódástól. Az ágy súlya 9 kg.

Ezt az ágyat azoknak ajánljuk, akik egy kedvező árú, de kényelmes ágyat szeretnének vásárolni

Bővebb információ: a Carp Expert 6 lábas ágyról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Exclusive fotel

Ezt a fotelt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik nem elégednek meg egy hagyományos székkel, és a vízparton töltött időt kényelmesen, fotelben szeretnék végigülni. A Carp Academy Exclusive fotel kartámasza és állítható háttámlája még kényelmesebbé teszi a pihenést. További különlegessége, hogy bordázott puha szivaccsal bélelt mind az ülőrész, mind a háttámla. Ezenkívül a fejtámlában is szivacs található. Huzata strapabíró, vízlepergető Oxford Nylon anyagból készült. Az ülőrész mérete: 52 x 52 cm, a háttámla mérete: 52 x 67 cm. A háttámla egy puha gumiborítású gomb elforgatásával egyszerűen a kívánt szögbe állítható. Lábainak talpa alkalmazkodik a terephez, a fotel így stabilan és komfortosan áll rendelkezésünkre a legkülönbözőbb sáros, egyenetlen terepen is. Festett, masszív, acél szerkezete nagy terhelésnél is megbízhatónak bizonyult. 100 kg körüli horgászok sem tudnak kárt tenni benne.

Rendkívül kényelmes és strapabíró, a nagyobb súlyú horgászoknak is kiváló választás lehet

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Exclusive fotelről: ugrás az áruházba

CAPTURE Attitude Cosy karfás fotel

Strapabíró vázzal készült nagy teherbírású, kényelmes fotel, mely egyaránt hasznunkra lehet az egynapos vagy az egész hétvégés horgászatok során is. Anyaga a már jól ismert és mindenki által kedvelt gyöngyvászon, mely sokkal nehezebben kopik ki társainál. Állítható lábbal, valamint karfával rendelkezik. Ülőfelülete: 45 x 45 cm, háttámlája: 45 x 52 cm.

Ideális választás azoknak, akik a vízparton kényelmes fotelben szeretnének ülni

Bővebb információ: a CAPTURE Attitude Cosy karfás fotelről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Comfort Plusz fotel szürke-kék

A hasonló kialakítású fotelekhez képest sokkal masszívabb és kényelmesebb is, ráadásul Magyarországon készül! Strapabíróságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 130 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik. Ezt úgy érték el, hogy a váz anyaga vastagabb a szokásosnál, így nagyobb lett a terhelhetőség is, mégsem lett nehéz a fotel. A huzat anyaga is strapabíró, mindenhol vastagon párnázott, ezenfelül vízlepergető tulajdonságú is. A „karfa” magassága hátul állítható. Ülőfelület mérete: 52 x 50 cm, háttámla mérete: 60 x 50 cm. Hatalmas méretével rendkívül nagy kényelmet nyújt a vízparton.

Ez a fotel 130 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik

Bővebb információ: a HALDORÁDÓ Comfort Plusz szürke-kék fotelről: ugrás az áruházba

PROLOGIC Bojlis pontymerítő 106 cm

A Prologic Bojlis Pontymerítő igazán nagy merítőháló! Nem kell azon izgulnunk, hogy belefér-e az, amit megfogtunk, hiszen a merítő 106 cm hosszú, mélysége pedig 95 cm. Nem kell a hal alatt lavírozni, hogy valahogy minden része átcsússzon a szák peremén. Tervezése során maximálisan a hal védelmét tartották szem előtt. Nyele rugalmas karbon. A fej rendkívül masszív, fémből készült, amiről könnyedén vehetők le a karbon merevítő rudak. 180 cm hosszú csúszásmentes nyéllel rendelkezik.

Ebbe a merítőbe a legnagyobb méretű ponty is belefér

Bővebb információ: a PROLOGIC Bojlis pontymerítőről: ugrás az áruházba

NEVIS Nagypontyos Merítő szett

Ezt a szettet elsősorban a bojlis horgászoknak ajánljuk, ráadásul most különösen kedvező áron juthat hozzá. A szett legfontosabb eleme a Strong Carp szupererős merítőháló. Ez a merítő a magasabb elvárásokat is kielégíti! 2,8 méteres hosszának köszönhetően a hosszabb botokkal való horgászatnál is tökéletesen használható. A nagytestű halak biztonságos szákolását is lehetővé teszi ez az extra nagyméretű merítőháló. Hálója 80 x 85 cm-es, mely üvegszálas erősítésű merevítő rudakkal kerül forgalomba. A V alakban álló rudak szállítás során behajthatók, így szállítása nem jelenthet akadályt. A háló szövése nem túl sűrű, a felesleges vizet könnyen átengedi, ezáltal vízben nagyon jól használható. A szett másik fontos eleme a digitális mérleg. 2 dkg (20 g) osztással mér és maximális méréshatára 40 kg! Ha a kampóra akasztott céltárgynak legalább 1 másodpercig nyugalmi helyzetben kell maradnia, hogy a mérleg rögzítse és a digitális kijelzőn megjelenítse a tényleges súlyt. A nyugalmi állapotban rögzített súlyt hangjelzéssel (csippantással) jelzi a mérleg. A készülék további extra szolgáltatása, hogy a mért érték a kijelzőjéről nem tűnik el! Így nem csupán egyetlen pillanatig látható. A súlyt mindaddig megőrzi és mutatja, amíg a „tare” vagy „on/off” gombot meg nem nyomjuk. A mérleg az elemek kímélése érdekében 60 másodperc semmittevés után kikapcsolja a készüléket. A szett a pontyzsákkal lesz teljes. Ha a kifogott halat hosszabb-rövidebb ideig életben szeretné tartani és mindezt a legkíméletesebb körülmények között, akkor helyezze pontyzsákba! A közepesen sűrű szövésű, rendkívül erős hálóban megnyugszik a hal, így garantáltan életben tartható. A nyálkaréteget nem ledörzsölő speciális anyagba a bognártüske sem akadhat bele. Ráadásul fényképezés és mérlegelés után gond nélkül visszahelyezheti a halat éltető elemébe, mert biztos lehet benne, hogy zsákmánya nem sérült. Mérete: 100 x 120 cm.

Ez a szett hasznos kiegészítőket tartalmaz

Bővebb információ: a NEVIS Nagypontyos Merítő szettről: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Crocodil Pontymatrac

Azoknak ajánljuk a Carp Academy Crocodil pontymatracát, akik autóval járnak horgászni - így a minimális szállítási méret számukra nem létkérdés -, és szívükön viselik a halak sorsát (mérettől függetlenül). Ez a rendkívül igényes, masszív és különösen nagyméretű matrac több hal biztonságos fotózását, mérlegelésre történő előkészítését és ideiglenes tárolását is biztosítja. Magas, 18 cm-es pereme meggátolja a hal(ak) lecsúszását és megtartja ráöntött vizet. A peremnek köszönhetően a mérlegelés is sokkal könnyebb. Rendkívül jól elnyeli, tompítja az esetleg vergődő hal mozdulatait, amely előbb megnyugszik. Ezt segíti még a rá is tépőzározható takaró is. Mérete: 105 x 55 x 22 cm.

Igényes kivitelű, nagyméretű matrac, mely akár több hal biztonságos fényképezését is lehetővé teszi

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Crocodil Pontymatracról: ugrás az áruházba

HALABAMA Jumbo pontymatrac

Hasonlóan az előző matrachoz ez is nagyméretű, de ez nem rendelkezik magasított peremmel. A 125 x 80 cm méretű matrac több hal biztonságos fotózását, mérlegelésre történő előkészítését és ideiglenes tárolását is biztosítja. A perem bélése hungarocell golyócskákból áll, közepe szivaccsal bélelt. A matracot úgy alakították ki, hogy segítségével a halat le is mérhetjük. Kettőbe hajtva 62 x 80 cm-es méretben szállítható.

Kedvező árú pontymatrac, mely nem hiányozhat a felszerelésből

Bővebb információ: a HALABAMA Jumbo pontymatracról: ugrás az áruházba

HALABAMA Slim Pontymatrac

A Halabama Slim pontymatrac kifejezetten az „átlaghorgászoknak” készült, akiknek fontos a halakról való gondoskodás és kíméletes bánásmód. Három egyenlő részre hajtható, így szállítási hossza mindössze 34 x 72 cm, míg kiterítve 100 x 72 cm. Vékony szivacs bélése jelentősen csökkenti a várható sérülések kialakulását. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik többnyire átlagos, 3-6 kilós halakkal találkoznak.

Azoknak jó választás ez a matrac, akik „átlagos” méretű halakat fognak

Bővebb információ: a HALABAMA Slim Pontymatracról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Bélelt botzsák 1,95 m - 2 részes bojlis botoknak

Ez a profi módon elkészített, szivaccsal bélelt, rendkívül masszív és strapabíró botzsák 3 db szerelt (orsóval ellátott) és 3 db szereletlen bot kényelmes tárolását teszi lehetővé. Főként a 2 részes 3,6 méteres bojlis botokkal horgászóknak ajánljuk. A szerelt botok orsói külön-külön, egymástól elhatárolt (szivaccsal bélelt) fachokban kapnak helyet. Szállítás közben garantált, hogy nem verődnek össze. De az orsóval fel nem szerelt botoknak is van helye a bottáskában. A nagyméretű oldalzsebekbe a bojlis merítő, vagy akár a rod-pod egyes tartozékai is belehelyezhetők. A táska mérete: 195 x 32 x 25 cm.

Ebben a bottáskában garantáltan nem sérülnek meg a botok

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Bélelt botzsákról: ugrás az áruházba

PROLOGIC Commander állítható hosszúságú 1 részes bottáska

A Prologictól az elmúlt években már megszokhattuk, hogy valamennyi termékük tudatos tervezésre és valós igények kielégítésére épül. Kínálatunkba most egy 1 botos, változtatható hosszúságú botzsák került fel, ez a Commander bottáska. A Commander termékcsalád minden tagjának készítése során csúcsminőségű 600D szövetet és új bélelő anyagokat alkalmaztak, hogy még kényelmesebben használhatóvá tegyék azokat. Amikor a termékeket részletesen is szemügyre vesszük, rengeteg egyedi kialakítású és felhasználóbarát újítással találkozhatunk, mint például a vadonatúj „AIR BOX” lélegző orsótároló rekesz, amely szárazon tartja a zsinórt minden horgászat után. Az egyedi NEW GREEN szín a fekete részekkel kombinálva teljesen egyedivé és elegánssá teszi ezt a termékcsaládot. 150-215 cm-ig állítható a hossza, így a 3 méteres botoktól a 3,9 méteres botokig mindegyik belefér.

Az állítható hossznak köszönhetően szinte bármilyen méretű bot szállítható benne

Bővebb információ: a PROLOGIC Commander állítható hosszúságú 1 részes bottáskáról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Pontyozó szerelékes táska

Igényes szerelékes táska igényes feeder- és pontyspecialistáknak - röviden így lehetne jellemezni. Nagy mérete miatt sok horgászcuccot tudunk szállítani benne. Minden oldala merevített, ami rendkívüli tartást biztosít számára. A legnagyobb rekesze 45 x 30 cm, mely a nagyobb dobozokat könnyen elnyeli. A táska két oldalán található 1-1 zseb. Az egyikben 4 db dipes flakon is található, míg a másikba egyéb apróságokat helyezhetünk. Elöl is található még rajta egy zseb, melybe laposabb dolgokat lehet tenni. A táska merevített teteje szerelékes asztalként is funkcionál. A könnyű szállíthatóságot a vastagon párnázott vállpánt segíti. A táska mérete 55 x 35 x 26 cm.

Igényes szerelékes táska igényes feeder- és pontyspecialistáknak

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Pontyozó szerelékes táskáról: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Előketartó táska kicsi

A felkötött előkék tárolására szolgáló táskában garantáltan nem fog összegubancolódni egyetlen előkéje sem. Rendezett, áttekinthető megoldást, és gyors előkecserét biztosít ez a táska. Két szivacstábla található a táskában, melyek mérete 33 x 11 cm.

Rendezett, áttekinthető megoldást és gyors előkecserét biztosít

Bővebb információ: a CARP ACADEMY Előketartó táska kicsiről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölő ajándék fűrészporral

A halfüstölésnek nagy hagyományai vannak Nyugat-Európában. Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl. baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db, denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen az általunk kínált termék tartozékai. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek - fűrészpor, füstölőpor és pác só - használatával nem hétköznapi csemegét készíthetünk. Most 2 csomag fűrészport ajándékba adunk a füstölőhöz!

Remek ajándék lehet minden horgász számára

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölőről: ugrás az áruházba

CARP’R’US Sátortűzhely

Ha több napos horgászata készül, nélkülözhetetlen egy olyan tűzhely, amelyen az étel melegítésére szolgál. Praktikus és bárki számára megfizethető áron kerül forgalomba. A sátortűzhely egy mini gázpalackról üzemel. Nagyon könnyű kezelni, de ez első használatba vétel előtt, a saját érdekében olvassa el a részletes használati utasítást is! A készüléket egy kemény kofferben szállítjuk.

Praktikus és bárki számára megfizethető áron kerül forgalomba

Bővebb információ: a CARP’R’US Sátortűzhelyről: ugrás az áruházba

CAPTURE Sátorfűtés

A hideg idő ellenére mind többen járnak ősszel és télen is horgászni. Azok, akik többnapos horgászatra szánják el magukat és mindvégig a vízparton tartózkodnak, egy fűthető sátorban a legnagyobb hideget is elviselik. No de mivel fűtsünk a sátorban? Praktikus és bárki számára megfizethető áron kerül forgalomba a Capture Sátorfűtés, amely egy mini gázpalackról üzemel. Tulajdonképpen úgy kell elképzelni a szerkezetet, mint egy mini szieszta gázkályhát, csak kisebb méretben és lényegesen egyszerűbb kivitelben.

A többnapos őszi-téli horgászatok elengedhetetlen kelléke a sátorfűtés

Bővebb információ: a CAPTURE Sátorfűtésről: ugrás az áruházba

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.