Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER versenyláda kiegészítők használat közben!

Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER versenyláda kiegészítők használat közben!

A Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER termékek már így is nagyon széles szortimentben állnak a horgászok rendelkezésére, és most egy újabb szegmens is lefedésre került. Ez nem más, mint a versenyláda kiegészítők termékcsoportja. Ezekkel a hasznos adapterekkel bármilyen láda, szék, Rotary Box vagy más kerek lábú ülőalkalmatosság saját stílusunkra szabható! Ebben az írásban és filmben ezek alkalmazási lehetőségeit mutatom be.

A Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER termékek már így is nagyon széles szortimentben állnak a horgászok rendelkezésére, és most egy újabb szegmens is lefedésre került. Ez nem más, mint a versenyláda kiegészítők termékcsoportja. E horgászláda kiegészítőket 36 mm-es lábra optimalizáltuk, de jár hozzájuk 30, illetve 25 mm-es szűkítő betét is, így nemcsak versenyládákra, hanem székekre, régi típusú ládákra is felhelyezhetők! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”.

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box lábrács + 2 db láb

Mióta a megújult By Döme TEAM FEEDER Rotary Box megjelent a kínálatban, folyamatosan érkeztek a vásárlói megkeresések, hogy jó lenne, ha méretben kompatibilis lábrács is beszerezhető lenne hozzá. Immár megérkezett!
A TEAM FEEDER Rotary Box lábrács lábszélessége azonos a Rotary Box-al (61 cm), így pontosan passzol hozzá. Természetesen 36 mm – es lábakra lehet felrögzíteni, két nagyon erős szorítópofával. A lábrácshoz 2 db 36 mm-es teleszkópos láb jár, amelyek segítségével egyenetlen talajon is stabilan lehet vízszintbe állítani az ülőalkalmatosságot.
A termék rozsdamentes anyagból készült, így akkor sem lesz baja, ha vízbe kell felállítani. A lábrács felülete 59 X 43 cm, így kényelmes még a magasabb horgásztársak számára is.

A TEAM FEEDER Rotary Box lábrács lábszélessége azonos a Rotary Box-al (61 cm), így pontosan passzol hozzá

By Döme TEAM FEEDER Profi nagy oldaltálca

Egyre többen horgásznak versenyládáról, vagy különböző ülőkékről (Rotary Box), melyek adapterekkel egészíthetők ki, szabhatók saját igényekhez. Immár a TEAM FEEDER kínálatában is megtalálhatók praktikus kiegészítők.

Egy versenyláda sokféle adapterrel felszerelhető, de ami fix, hogy etetőtálcára mindenképp szükség van! A TEAM FEEDER Profi nagy oldaltálca a legmagasabb igényeknek is megfelel. Erős, strapabíró kivitel, melynek élettartama örök élet + 1 év! Természetesen rozsdamentes anyagból készült, így az eső sem tesz kárt benne, és tisztíthatósága is könnyebb!
A tálca 36 mm-es lábakra rögzíthető. Bármilyen ládához ideális, mert a lábakat befogó rész távolsága szabadon állítható. Mérete 80x50 cm, így bőven elfér rajta minden, amire egy versenyzőnek csak szüksége lehet.

A rögzítő pontokkal szembeni oldalon található még egy szorító pofa, melybe egy maximum 30 mm vastag lábat lehet rögzíteni (nem tartozék), így stabilizálva a tálcát és eloszlatva a terhelést. Amennyiben erre nincs szükség, akár ernyő, vagy csalizóernyő szárát is bele lehet rögzíteni.

A TEAM FEEDER Profi nagy oldaltálca a legmagasabb igényeknek is megfelel.

By Döme TEAM FEEDER Profi nagy árnyékoló tálcához

A TEAM FEEDER Profi nagy oldaltálca kiegészítője ez az árnyékoló, amely mind minőségben, mind design-ban, mind méretben passzol a tálcához. Nagyon praktikus, hiszen védi a csalinkat a napsütéstől, és az esőtől. Kialakításának köszönhetően szabadon fel, és lehúzható. Masszív kerete még az erős szélnek is ellenáll!
Az árnyékoló nagyon szép, királykék szövetből készült, melyet egy By Döme TEAM FEEDER logó díszít. Rögzítése a tálcára nagyon könnyű, pillanatok alatt elvégezhető.

A TEAM FEEDER Profi nagy oldaltálca kiegészítője ez az árnyékoló, amely mind minőségben, mind design-ban, mind méretben passzol a tálcához

By Döme TEAM FEEDER Feeder kar rövid és hosszú

Egy jó feeder kar elengedhetetlen rezgőspicces horgászatnál. Mindenképp olyat érdemes választani, amely teleszkóposan állítható, így jó lehet a rövidebb, és hosszabb távdobó botokhoz egyaránt.
A By Döme TEAM FEEDER Feeder kar rövid adaptert két ponton lehet a láda lábához rögzíteni, így különösen stabil kivitel. Állítható dőlésszöge alkalmassá teszi álló, vagy folyóvízi használatra egyaránt. Alapjáraton 50 cm hosszúságú, de teleszkóposan állítható, egészen 90 cm-ig. A nagyobb változat alap mérete 95 cm, mely 150 cm-ig növelhető. Vége hajlított, és szabvány menetes foglalattal ellátott, így bármilyen bottartó fej ráhelyezhető.

A By Döme TEAM FEEDER Feeder kar két méretben érhető el

By Döme TEAM FEEDER Feeder kar Tele 50-95 cm

Egy jó feeder kar elengedhetetlen rezgőspicces horgászatnál. Mindenképp olyat érdemes választani, amely teleszkóposan állítható, így jó lehet a rövidebb, és hosszabb távdobó botokhoz egyaránt.
A By Döme TEAM FEEDER Feeder kar hosszú adaptert egy ponton lehet a láda lábához rögzíteni. Állítható dőlésszöge alkalmassá teszi álló, vagy folyóvízi használatra egyaránt. Alapjáraton 50 cm hosszúságú, de teleszkóposan állítható, egészen 95 cm-ig. Vége hajlított, és szabvány menetes foglalattal ellátott, így bármilyen bottartó fej ráhelyezhető.

Teleszkóposan állítható, így jó lehet a rövidebb, és hosszabb távdobó botokhoz egyaránt

By Döme TEAM FEEDER Hajlított kar 20 és 30 cm

Ez a multifunkciós hajlított kar sokoldalúan használható, ugyanis a végén egy szabvány menetes foglalat van, amelybe számos kiegészítő csatlakoztatható. Használható ez az adapter száktartónak, vagy akár rakós botos horgászatoknál a tulipánhoz, vagy hálóhoz. Ez a kiegészítő szétszedhető, ami annyit tesz, hogy a lábra ráhelyezve, nem kell többet mozgatni, ugyanis a fejrész leszedhető. Mindössze egy marokcsavar be, és kitekerésével lehet levenni, és feltenni a kart. Hossza 20 és 30 cm.

Ez a multifunkciós hajlított kar sokoldalúan használható, ugyanis a végén egy szabvány menetes foglalat van, amelybe számos kiegészítő csatlakoztatható

By Döme TEAM FEEDER Hajlított kar EVA 40 cm

A By Döme TEAM FEEDER hajlított kar EVA 40 cm egy puha bevonattal készült „pipa”, mely akár bottartóként is funkcionálhat, de ideális merítőhálóhoz, vagy egyéb olyan eszközhöz, amelynek eddig nem volt helye a ládánkon! Hossza 40 cm.

A By Döme TEAM FEEDER hajlított kar EVA 40 cm egy puha bevonattal készült „pipa

By Döme TEAM FEEDER Ernyőtartó kar 35 cm

Az ernyőtartó kar is a ládakiegészítők kötelező darabja, ugyanis az eső, és a napsütés ellen védő ernyő gyakran kerül felállításra a láda fölé. A By Döme TEAM FEEDER ernyőtartó kar 35 cm fix hosszúságú, egy ponton rögzítendő változat. Ideális csaliernyőkhöz!

Az ernyőtartó kar is a ládakiegészítők kötelező darabja, íme, a szimpla 35 cm-es változat

By Döme TEAM FEEDER Ernyőtartó kar dupla 35-50 cm

Az ernyőtartó kar is a ládakiegészítők kötelező darabja, ugyanis az eső, és a napsütés ellen védő ernyő gyakran kerül felállításra a láda fölé. A By Döme TEAM FEEDER ernyőtartó kar dupla 35-50 cm állítható hosszúságú, így más kiegészítőkhöz alkalmazkodva is fel tudjuk a segítségével ernyőnket állítani. Dupla rögzítésű kivitel, így nagyon stabil!

A By Döme TEAM FEEDER ernyőtartó kar dupla 35-50 cm állítható hosszúságú, így más kiegészítőkhöz alkalmazkodva is fel tudjuk a segítségével ernyőnket állítani

By Döme TEAM FEEDER Bottartó kar EVA 50 cm

A By Döme TEAM FEEDER Bottartó kar EVA 50 cm a tartalék botok tárolásában lehet hasznos segédeszköz, de akár első, vagy hátsó bottartóként is funkcionálhat. „Fűrészfogas” kialakítású, 7 botnyél tehető rá, méghozzá úgy, hogy a szél ne tudja azokat onnan kirántani, így alkalmas akár könnyű Top Set-ek, vagy spiccbotok tárolására is.

Fűrészfogas kialakítású, 7 botnyél tehető rá, méghozzá úgy, hogy a szél ne tudja azokat onnan kirántani, így alkalmas akár könnyű Top Set-ek, vagy spiccbotok tárolására is

By Döme TEAM FEEDER Hármas bottartó

A TEAM FEEDER hármas bottartó egy újfajta stílusú kiegészítő, amely a tartalék botok tárolását szolgálja. Előnye, hogy mindössze egy helyen kell rögzíteni, és így is stabil tartást biztosít a botoknak. Működése egyszerű, a csövekbe mindössze bele kell dugni a botok nyelét, és már kész is a tartalék horgászeszköz biztonságba helyezésének művelete.
A bottartó dőlésszöge egy tárcsa segítségével állítható, így könnyedén elhelyezhetjük a botokat úgy, hogy azok ne legyenek útban dobásnál, vagy fárasztásnál.

TEAM FEEDER hármas bottartó egy újfajta stílusú kiegészítő, amely a tartalék botok tárolását szolgálja

By Döme TEAM FEEDER Kézmosó tál kerettel

A By Döme TEAM FEEDER Kézmosó tál kerettel megkönnyíti a horgászat közben kézre rakódó szennyeződések eltávolítását. Az ergonomikus marokcsavar segítségével lehet fixálni az adaptert, amelynek keretébe kell a kézmosó tálat belehelyezni.

A By Döme TEAM FEEDER Kézmosó tál kerettel megkönnyíti a horgászat közben kézre rakódó szennyeződések eltávolítását

By Döme TEAM FEEDER Száktartó kar rövid és hosszú

Ez a kar kifejezetten a haltartó háló optimális helyzetben történő rögzítését szolgálja. Az adapter szabványmenetes foglalattal ellátott szár része kivehető, így mérlegeléskor nem kell az egész kiegészítőt a lábról leszedni, elegendő a kiegészítő marokcsavart meglazítani, és kihúzni a kart. Hossza 5 cm és 20 cm.

A By Döme TEAM FEEDER Száktartó kar elérhető egy rövid...
...és egy hosszú változatban is
Versenyládákra, Rotary Boxra és moduláris, kerek lábbal ellátott székekre, fotelekre is felhelyezhetők a Haldorádó láda kiegészítők
A kiegészítőket 36 mm-es lábra optimalizáltuk, de jár hozzájuk 30, illetve 25 mm-es szűkítő betét is
A szűkítő betéteket úgy kell a perselybe helyezni, hogy a szorítópofa akadálymentesen tudjon a lábra ráfogni

Az adapterek legfontosabb tulajdonsága a QR, azaz „quick release”, ami a gyors „szabadulást”, a villámgyors kioldást biztosítja. Lényegében nem kell az adaptereket minden alkalommal a lábra feltenni, majd onnan lerángatni. Elegendő csupán a fejrészt a kívánt helyen rögzíteni, majd a gyorscsatlakozót kipattintva az adapter törzse (érdemi része) abból könnyedén kivehető. A felhelyezés is ugyanilyen gyors és egyszerű, csak a lábrészen található csonkba kell betolni az adapter szárát, majd a gyorscsatlakozóval rögzíteni azt. Mindez biztonságos szállítást, rendkívül gyors és praktikus használatbavételt biztosít!

A QR technológia lényege, hogy a lábhoz csatlakozó modulról egy mozdulattal le lehet venni a kiegészítő fejrészét, és ugyanilyen gyorsan rá is lehet helyezni
Egy ilyen csattal lehet a Quick Release rendszert nyitni és zárni
Minden kiegészítő kényelmes marokcsavarral szorítható rá a ládára

QR Multi Fitting
A QR Multi Fitting egy gyorscsatlakozó, amely azt a célt szolgálja, hogy a haltartót egy mozdulattal le lehessen venni a láda lábáról, így a mérlegelés folyamatát jelentősen meg lehet gyorsítani. A kiegészítő rögzítését egy marokcsavarral lehet gyorsan és stabilan megoldani. A gyorscsatlakozó egy szabvány méretű menettel ellátott „csonkkal” rögzül az adapterhez, és ezt egy egyszerű szorítóval lehet fixálni.

A QR Multi Fitting egy gyorscsatlakozó, amely azt a célt szolgálja, hogy a haltartót egy mozdulattal le lehessen venni a láda lábáról
Szabvány menettel rendelkezik, így bármilyen haltartó rárögzíthető
A haltartó egy mozdulattal kiszabadítható

QR Accessory Arm Straight
Ez egy egyenes száktartó kar, mely gyorscsatlakozóval rendelkezik, aminek köszönhetően a haltartót egy mozdulattal le lehet venni a láda lábáról, így a mérlegelés folyamatát jelentősen meg lehet gyorsítani. A szár végében szabványmenetes csatlakozó található, így tulajdonképpen bármilyen haltartó rögzítésére megfelelő. Egy marokcsavar segítségével lehet fixálni. 10 és 20 cm-es hosszban kapható.

Az Accessory Arm Straight elérhető 10 és 20 cm-es hosszban
Mindkét kar szabvány menettel rendelkezik, a végükön egy szárnyas kontraanya segíti a stabil rögzítést

QR Accessory Arm Curved
Ez egy hajlított száktartó kar, mely gyorscsatlakozóval rendelkezik, aminek köszönhetően a haltartót egy mozdulattal le lehet venni a láda lábáról, így a mérlegelés folyamatát jelentősen meg lehet gyorsítani. A szár végében szabványmenetes csatlakozó található, így tulajdonképpen bármilyen haltartó rögzítésére megfelelő. Ez az adapter egyébként tökéletesen alkalmas hátsó bottartók, illetve más kiegészítők rögzítésére is. Egy marokcsavar segítségével lehet fixálni. 15 és 25 cm-es hosszban kapható.

Az Accessory Arm Curved, azaz hajlított kar elérhető 15 és 25 centiméteres hosszban
Ahogy az egyenes karnál, úgy ennél is a szár teljes egészében kivehető
A hajlított karra akár hátsó bottartó is felhelyezhető

QR Feeder Rod Rest
A QR Feeder Rod Rest egy feederbot tartó adapter, amelyet akár első, akár hátsó tartóként is lehet alkalmazni. Redőzött felülete stabilan tartja a botot. A kar végét úgy alakítottuk ki, hogy heves kapás estén a botot a hal ne tudja a vízbe rántani. Marokcsavarral lehet fixálni. Gyorscsatlakozóval rendelkezik, így egy pillanat alatt feltehető és levehető. Elérhető 20 és 30 cm-es változatban.

A QR Feeder Rod Rest egy feederbot tartó adapter, amelyet akár első, akár hátsó tartóként is lehet alkalmazni. Elérhető 20, és 30 cm-es hosszban
Puha, redőzött EVA bevonatot kapott ez az adapter
Kitűnő alternatíva, ha merítőhálót tartó karra van szükség

QR EVA Star Arm Curved (1 and 2 Head)
Ez egy hajlított adapter, más néven „pipa”, amely EVA bevonatú, így nem tesz kárt a botban sem, ha azt véletlenül hozzáütjük. Tökéletesen megfelel hátsó bottartónak, esetleg merítőhálót tartó karnak. Igazából a felhasználási lehetőségei igen szélesek, mivel a végén egy szabvány menet van, amelybe bármilyen kiegészítő betekerhető. A lábra az ergonomikus marokcsavar segítségével lehet fixálni. Ahogy a többi Haldorádó QR adapter, ez is gyorscsatlakozóval rendelkezik, így egy mozdulattal szétszedhető és összerakható. Elérhető 25, illetve 35 cm-es hosszban, valamint „kétszarvú” változatban is. Utóbbi 35 cm hosszú, és mindkét csatlakozója szabvány menettel van ellátva.

Az EVA Star Arm Curved EVA bevonatos egy vagy két szarvval ellátott hajlított kar
EVA bevonata miatt nem tesz kárt akkor sem, ha hozzáverődik a bot, merítő nyél vagy a top szett

QR EVA Pro Arm Curved 35 cm (2 Head)
Hasonlóan az előző adapterhez, ez is széleskörűen alkalmazható. Akár hátsó bottartónak, akár első bottartónak használjuk, biztonságban van a botunk, mert a puha EVA bevonat meggátolja, hogy véletlen hozzáverődések miatt kár keletkezzen a bottestben. A kar két „szarvval” rendelkezik, amelyek végében szabvány csatlakozó található. Ezekbe bármilyen bottartó fej vagy más kiegészítő rögzíthető. Marokcsavarral lehet fixálni. Gyorscsatlakozóval rendelkezik, így egy pillanat alatt feltehető és levehető.

Szintén két szarvval van ellátva a QR EVA Pro Arm Curved, amelynek az EVA bevonata nem redőzött
Ezek a hajlított karok a QR rendszer segítségével tőből leszedhetők a rögzítő részről, így könnyen szállíthatók

QR EVA Star Rod Rest U
Ez egy széleskörűen használható „U” alakú bottartó adapter. Feederezésnél akár hátsó bottartóként is bevethető, de rakós bot tartóként is jól funkcionál. Ez utóbbi esetben az első lábra úgy kell egyet elhelyezni, hogy belefeküdjön a bot, a hátsó lábra pedig egy másik darabot úgy, hogy felülről megakassza a botot. Így egy mozdulattal kivehető és letehető a hosszú bot. EVA bevonatot kapott ez az adapter, így nem állhat fenn az a veszély, hogy kárt tesz az értékes felszerelésben. Marokcsavarral lehet fixálni. Gyorscsatlakozóval rendelkezik, így egy pillanat alatt feltehető és levehető.

Ez az „U” alakú bottartó adapter használható első, hátsó bottartónak, de akár oldalsó bottartónak is
Akármilyen botot is teszünk bele, az biztos, hogy a puha EVA bevonat nem karcolja össze
Ha oldalsó bottartónak használjuk, mindenképp párban érdemes beszerezni
Akár rakós bot tartóként is funkcionálhat a QR EVA Star Rod Rest U

QR Feeder Arm Curved
Ez egy 1 ponton rögzíthető feeder kar, melynek a dőlésszöge is állítható. Természetesen teleszkópos (80 + 80 cm), így a bot hosszának megfelelően lehet állítani. A feeder kar vége hajlított, a végén pedig egy gyorscsatlakozó található. Ez utóbbi szabvány menettel rendelkezik, így bármilyen bottartó fej beletekerhető. Nagyon stabil ez a bottartó kar, legyen szó állóvízi vagy akár folyóvízi pecáról, mindig stabil és biztonságos helyet biztosít horgászbotunknak.

A Feed Arm Curved egy olyan feeder kar, amely egy ponton rögzíthető
Hossza teleszkóposan állítható
A kar dőlésszöge szintén állítható, így bármilyen terepviszonyok mellett használhatjuk
Folyóvízen hasznos, ha a feederbotunk spiccét magasra tudjuk emelni. Ezzel a karral ennek sincs akadálya!
A kar hajlított vége szabvány menettel rendelkezik, így bármilyen bottartó fejet beletekerhetünk
A QR csatlakozó segítségével a bottartó fej egy mozdulattal levehető a feeder karról

Rod Attachment Arm
Ez egy hátsó bottartó, amelynek magassága állítható, így bármilyen pózban is üljünk a ládán, tudjuk úgy pozícionálni a bot nyelét, hogy kézre álljon bevágásnál. Marokcsavarral lehet fixálni. A bottartó kar végén gyorscsatlakozó található, így egy pillanat alatt összerakható és szétszedhető.

Az Extension Tele Arm egy állítható hátsó bottartó adapter, amelynek nemcsak a hossza, de a magassága is növelhető
A lábhoz csatlakozó részen lévő nyílásba kell a bottartó szárat belehelyezni
A szár segítségével olyan magasra állíthatjuk a hátsó bottartót, ami nekünk kényelmes
Természetesen a szabvány menetbe bármilyen fejet be lehet csavarni, majd használat után a gyorscsatlakozó révén egy mozdulattal levenni
A feeder kar és a hátsó bottartó segítségével úgy tudjuk pozícionálni feederbotunkat, hogy az a lehető legjobban kézre essen

QR Extension Tele Arm
Ez egy állítható hátsó bottartó adapter, amelynek nemcsak a hossza, de a magassága is növelhető, így bármilyen pózban is üljünk, tudjuk úgy állítani, hogy feederbotunk nyele kézre essen. Egy marokcsavar segítségével lehet fixálni. A teleszkópos kar végén egy gyorscsatlakozó található, így egy mozdulattal szét lehet szedni az adaptert. E gyorscsatlakozóba lehet beleilleszteni a szintén egy marokcsavarral fixálható függőleges kart, amelynek magassága állítható. Ennek végén is egy gyorscsatlakozó található, amelybe bármilyen bottartó fejet könnyedén bele lehet illeszteni. Hossza: 35-52 cm.

A QR Extension Tele Arm egy állítható hátsó bottartó adapter, amelynek nemcsak a hossza, de a magassága is növelhető
A kar hossza teleszkóposan állítható
A függőlegesen álló rúd lehetővé teszi, hogy a hátsó bottartó magasságát is variálhassuk
A szabvány menetes „csonk” egy mozdulattal betehető és kivehető
A QR rendszer lehetővé teszi, hogy az egész kart egyetlen mozdulattal levehessük a helyéről

QR Rod Rest Set
Ez a szett a tartalék botok biztonságos tárolását szolgálja. A kar teleszkópos, így a botok hosszától függően lehet állítani a két top szett tartó fej távolságát. A bottartót a láda lábára kell rögzíteni, majd fixálni a marokcsavar segítségével. Dőlésszöge is állítható attól függően, hogyan szeretnénk tartalék botjainkat tárolni, illetve milyen lehetőségeket kínálnak a terepviszonyok. A szett tartalmazza a két, gyorscsatlakozóval rögzíthető top szett tartót is, valamint egy táskát is, amelyben az egész pakkot kényelmesen és biztonságosan lehet szállítani.

A QR Rod Rest Set egy praktikus táskában kerül forgalomba
A szett tartalmazza magát az állvány részt, valamint két bottartó fejet
A kar hossza teleszkóposan állítható, míg dőlésszöge a fűrészfogas tárcsa segítségével módosítható
A karon található szarvak végén elhelyezkedő menetbe kell a bottartó fejeket beletekerni
A fejek önmagukban is dönthetők
Elég egyszer betekerni a bottartókat, hiszen utána a gyorscsatlakozóval már gyorsan betehetők, és kivehetők
Stabil állvány a tartalék botok számára
Két vagy akár három tartalék bot is ráhelyezhető

QR Bowl Frame + Round Bowl 25 cm
Ez egy kézmosó tál és annak tartó adaptere. A marokcsavar segítségével lehet fixálni az adaptert. A tálat tartó karimát a gyorscsatlakozó segítségével lehet felrögzíteni és egy másodperc alatt levenni. Jó szolgálatot tehet, ha horgászat közben kezet szeretnénk mosni, de nem szeretnénk hajolgatni. A kézmosó tálka 3 literes, átmérője 25 cm.

A QR Bowl Frame + Round Bowl egy kézmosó tál és annak tartó adaptere
A tartó adapter természetesen QR rendszerű
Praktikus, ha nem kell lehajolni a kézmosáshoz

Star Arm Rest és Star Rod Rest Curved
A Star Arm Rest egy profi első bottartó fej, amely match- és feederbotos horgászatok során lehet remek kiegészítő. Vastag, puha anyagának köszönhetően nem tesz kárt a vékony, finom botokban sem. Redős kivitele stabilan tartja a botot, míg a normál és a hajlított végén is egy-egy labdaszerű, vastagított rész van. A hajlított kivitelezés miatt a hal nem tudja lerántani a botot még heves kapás esetén sem. Szabvány csatlakozóval rendelkezik, így mindenféle feeder karra vagy leszúró karóra felhelyezhető.
A Star Rod Rest Curved egyaránt alkalmas első és hátsó bottartónak. Vastag, puha anyagának köszönhetően nem tesz kárt a vékony, finom botokban sem. Redős kivitele stabilan tartja a botot, míg a végein egy-egy labdaszerű vastagított rész van, amelyeknek köszönhetően a hal nem tudja lerántani a botot még heves kapás esetén sem. Szabvány csatlakozóval rendelkezik, így mindenféle feeder karra vagy leszúró karóra felhelyezhető.

A Star Arm Rest és a Star Rod Rest Curved EVA bevonatos bottartó fejek
Természetesen szabvány méretű csavarral rendelkeznek, így bármilyen feeder karhoz, tripodhoz vagy leszúró karóhoz csatlakoztathatók
A puha, labdaszerű vég megakadályozza, hogy a botot a hal heves kapás esetén berántsa a vízbe

Inox Umbrella Drill 60 cm
Ez a segédeszköz nagyon hasznos olyan helyen, ahol a talaj nagyon kemény. Segítségével bármilyen talajba leszúrhatjuk ernyőnket. A hozzá adott rudat keresztbe beletesszük, majd körkörös mozdulatokkal lefelé nyomva pillanatok alatt a földbe tekerhetjük a menetes heggyel rendelkező ernyőtartót. 60 cm hosszú, ezáltal az ernyő stabilan fog állni. Anyaga rozsdamentes fém.

Az Inox Umbrella Drill segítségével bármilyen talajba leszúrhatjuk ernyőnket
Menetes vége bármilyen talajba beletekerhető
Ez a kis kar segíti az ernyőtartó beletekerését a földbe
A tartó pont akkora, hogy az ernyő tartozékaként kapható leszúró beleilleszkedik, és egy szárnyas csavarral rögzíthető benne
Stabil tartást biztosít a napernyőnek
A Haldorádó kiegészítők kínálata nagyon széles, így mindenki személyre szabhatja a horgászállását

Írta: Sipos Gábor
Fotók: Putz Tamás
Videó: Putz Tamás, Takács Péter

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.