Halfotózás egyszerűen, egyedül!

Halfotózás egyszerűen, egyedül!

Azon horgászok számára, akik szabadidejüket szeretik magányosan tölteni a vízparton, nagyon nehéz dolog a megfogott példányok horgásszal együtt történő lefényképezése, megörökítése. És ez a jelenség nem csak a pontyhorgászokat érinti, gondoljunk csak bele, mennyi időt és energiát vesz igénybe, akár egy-egy szebb szürkeharcsa megfogása is, aminek fotója egy örök emlék lehet, ha el tudjuk készíteni azt a megfelelő minőségben. A Gardner Tackle ehhez is fejlesztett három új, nagyon praktikus terméket, amelyet most szeretnék kicsit közelebbről is bemutatni.

A Gardner által gyártott praktikus eszközöknek köszönhetően egyedül is tudunk kiváló képeket készíteni. Máris megmutatom, hogyan!

Gardner Menetkonvertáló adapter fényképezőgéphez

A Camera Adaptor egy olyan ötletes menetkonvertáló segédeszköz a Gardner Tackle kínálatában, amelynek segítségével a leszúrókhoz tökéletesen csatlakoztatható a fényképezőgép vagy a kamera. Az adapter ideális választás azok számára, akik önállóan szeretnék magukat egy-egy szebb hallal megörökíteni. A praktikus kiegészítő kiváló minőségű, korrózióálló anyagok felhasználásával készült. Minden típusú leszúróhoz, fényképezőgéphez, kamerához kompatibilis. Előnyös tulajdonsága, hogy tartalmaz egy biztonsági alátétet is, amely minden esetben védi a drága fotóeszközök menetcsatlakozását. Méreténél fogva elfér a szerelékes doboz legkisebb rekeszében is. Tökéletes választás tripodhoz és leszúróhoz egyaránt.

A menetkonvertáló egy nagyon egyszerű és praktikus segédeszköz az önálló fotózáshoz
Az eredeti angol gyártás garantálja a menetek hosszú életét
A vastagabb oldal illeszkedik a horgászatban használt eszközök menetéhez, a másik oldal pedig a fényképezőgépekhez
Én vastagabb, masszív leszúróval használom

Gardner Fotó és kamera beállító adapter

A Camera Angle egy olyan praktikus kiegészítő a Gardner Tackle termékpalettáján, amely tulajdonképpen a Camera Adaptor továbbfejlesztéséből született meg. Az innovatív adapter segítségével bármilyen szögben beállítható és 360°-os szögben elfordítható a kamera vagy a fényképezőgép. Az egyszerűen használható Camera Angle segítségével minden esetben tökéletes képek készíthetők. A menetkonvertáló ideális választás azok számára, akik önállóan szeretnék magukat egy-egy szebb hallal megörökíteni. A praktikus kiegészítő kiváló minőségű, korrózióálló anyagok felhasználásával készült. Minden típusú leszúróhoz, fényképezőgéphez, kamerához kompatibilis. Előnyös tulajdonsága, hogy tartalmaz egy biztonsági alátét is, amely minden esetben védi a drága fotóeszközök menetcsatlakozását. A T-szorítónak köszönhetően stabilan és elmozdulástól mentesen rögzíthetők nagyobb fényképezőgépek és kamerák is. Kialakításánál fogva egy életre szóló minőséget képvisel. Fekete pórszórt felülettel rendelkezik, amely garantálja a hosszú élettartamot. Korrózióállósága garantált. Eredeti, hamisíthatatlan angol gyártás!

Ez az adapter minden olyan horgásznak nagy segítség lesz, aki magányosan járja a vízpartokat
A gömbcsuklós megoldás kiszélesíti a termék felhasználhatóságát
Itt is az egyik oldala illeszkedik a leszúrók és tripodok menetéhez, a másik oldal pedig a fényképezőgéphez
Ezzel a kis segédeszközzel könnyedén dönthetjük biztonságosan a fényképezőgépünket a megfelelő képszög eléréséig

Gardner Fotó és kamera beállító adapter extra erős

Ez valójában nem más, mint a Gardner Fotó és kamera beállító adapter továbbgondolt változata, ami már a nagyobb súlyú gépeket, illetve kisebb kamerákat is biztosan tartja. Szintén gömbcsuklós megoldásról van szó, viszont itt már kapott egy erős, masszív szorító csavart is, hogy a kiválasztott képszöget biztosan meg is tartsa a készülékünk.

Ez adapter a kamera beállító adapter extra erős változata, ami már nagyobb gépek és kamerák rögzítését is lehetővé teszi
Természetesen ennek az adapternek is minőségi, angol gyártású menete van
Az alátétnek köszönhetően stabilizálható az eszköz a meneten
Itt is gömbcsuklóval oldotta meg a gyártó a szabad mozgást
Erős, masszív rögzítő csavar gondoskodik a kiválasztott pont megtartásáról
Először a leszúrón rögzítem, aztán jöhet a gép is
Biztosan tartja a gépet, ahogyan kell
Időzítő funkció segítségével örökítem meg ezt a téli fogást…
… és a végeredmény

Írta: Haskó Tamás
Fotók: Nagy Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.