Minden, ami számít: kényelem, komfort, kapások!

Minden, ami számít: kényelem, komfort, kapások!

Szeptemberi szett-összeállításunkkal a vízparti elhelyezkedés kényelmére koncentráltunk. A rod-podok megjelenésével botjaink letámasztásának minden problémája végérvényesen megszűnt. Lehetett alattunk puha, esőtől áztatott föld, kemény beton vagy akár dinnyenagyságú kövek, a nehéztüzérség felállítása nem okozott fejtörést többé. Igen ám, de a legtöbb rod-pod szállítása nem a legkényelmesebb feladatok közé tartozik, így jelenlegi szettünkben egy ultra könnyű, egyszerűen kezelhető botállvány kapott helyet, mondhatni minden kiegészítőjével.

Matt fekete alumínium rod-pod, speciális bottartó villák, elektromos kapásjelzők, swingerek és nagyméretű alu merítő szák kapott helyet a szettben

A pillesúlyú, ámde stabil állvány valóban mindennemű talajon megállja a helyét és egyszerre akár három botnak is megfelelő elhelyezést biztosít egy időben. Nemcsak a szállítás, de az állvány felállítása és beélesítése sem okozhat problémát, ugyanis minden lényeges ponton gyorsszorító csavarokkal fixálható.

Minőségi, kézre álló gyorsszorítókkal pillanatok alatt végzünk a felállítással

A szállítás során a rod-pod egyetlen elemét sem kell leszerelnünk, kialakítása révén csupán lábainak behajtását kell elvégeznünk, miután a csavarokon lazítottunk.

A lábak teljesen párhuzamosan a szár mellé állíthatók, így maximálisan helytakarékos a szerkezet pozíciója
A két láb közötti távolság - tehát lényegében az állvány hossza - könnyűszerrel állítható a csavar segítségével
A gyorsszorító csavarok betekerésével állványunk nagyon stabil lesz!

A legkényelmesebben kettő, de szükség esetén 3 bot is elhelyezhető a rod-podon. A szettben található, csavarmenettel rendelkező bottartó villák azonnali, kényelmes elhelyezést biztosítanak botjainknak. Kialakításuk révén a V alakú villák elöl helyezkednek el, az U alakúak pedig minden esetben a nyélrész támasztására szolgálnak.

Pillanatkép swingerekkel az elektromos kapásjelzők felhelyezése előtt…
Minőségi, műanyag bottartó villák találhatóak a szettben. Sokan nem fordítanak kellő figyelmet rájuk, pedig nagy szerepük van a horgászat teljes ideje alatt. Mint látható, nincs sorja vagy éles perem, ami zsinórunkat károsíthatná!
V és U alakú villák a bottest és a nyél megtámasztására

A kollekcióban található két darab elektromos kapásjelző tovább fokozza kényelmünket, és persze a fogási esélyeinket is. A mai modern kapásjelzőknek a változó finomságú, intenzitású kapások észlelésben óriási szerepük van. A rendkívül érzékeny műszerek a legapróbb húzásra és ejtésre is küldik a fény- és hangjelzést a horgász felé.

A Carp Hunter elektromos kapásjelzői minden igényt kielégítenek, hiba nélkül teszik a dolgukat. Az általuk kibocsátott hang tónusa és hangereje is könnyedén beállítható

Mint tudjuk, a legjobb digitális kapásjelző sem ér semmit megfelelő swinger nélkül. A különleges érzékenységű swingerek nagyon precízek, megbízható működésüknek köszönhetően teljesen nyugodtak lehetünk afelől, hogy a rádiós kapásjelzőnk minden mozdításra jelezni fog.

Precíz, nagy tudású swinger, melyből két darabot tartalmaz szett összeállításunk

Ha lúd, legyen kövér! Mivel végig a kényelemről és a komfortról volt szó, mostani szettünkből sem maradhatott ki egy strapabíró, ámde könnyűsége miatt egyszerű használatot biztosító alumínium merítő szák.

Hosszú nyele a legreménytelenebb szituációban is segítségünkre lesz!
Kívánom, hogy akkora pontyot fogjatok, aminek kéttenyérnyi farokúszója kifelé görbül a keretből!

Forrás: Halmos Mihály

(X)
EnergoTeam