Modern pergető bot újdonságok a Nevistől

Modern pergető bot újdonságok a Nevistől

Javában zajlik a ragadozóhalas szezon, sok pergető horgász ilyenkor a legaktívabb, mi pedig vásárlóink visszajelzéseiből igyekszünk leszűrni azokat a tapasztalatokat, melyek segítenek a folyamatosan változó igényeihez igazodni! Boltunk statisztikája egyértelműen rávilágít többek között a mai írásunk témájára, miszerint a nevesebb pergető márkák termékei mellett egyre többen szavaznak bizalmat a Nevis horgászbotoknak is, sőt kifejezetten keresik is e gyártó újdonságait. Minek köszönhető, hogy ezek a pergető pálcák képesek felvenni a versenyt híressé vált társaikkal, és milyen fejlesztésekkel készült a cég a 2017/18-as évre? Az írásból kiderül!

Nagy „titokról” nem igazán beszélhetünk a Nevis botok esetében, hiszen sikerük titka azon az egyszerű összefüggésen alapszik, hogy a Nevis képes minőségi termékeket gyártani s azok mellé kedvező árat társítani! Szintén nagyon fontos, hogy mindazok az eszközök, melyek tőlük kikerülnek, tudatos tervezés eredményei, amik a magyar horgászok szokásaihoz idomulnak. Ehhez elengedhetetlen a gyártói, fejlesztői tapasztalat, amit a cégnek évtizedes múltja során bőven volt alkalma magába szívni. Legújabb vívmányaik kapcsán három modern pergető bot újdonságot szeretnénk bemutatni, amikről úgy sejtjük, hamarosan sok rablóhalas horgász kedvelt darabjaivá válnak.

Nevis Reflexx Spin széria
A könnyű pergetés egyre népszerűbb műfajjá válik hazánkban, egyre több horgász ismeri fel az ebben rejlő kiváló lehetőségeket. Noha ez a technika rendkívüli eredményes lehet, gyönyörű halakhoz segítheti hozzá horgászokat, a hatékonyságához speciális botok is szükségesek, mivel a csalik súlya jóval kisebb a megszokottnál. Ezeket a műcsalikat kell a lehetőségekhez képest messzire eldobni, majd finoman prezentálni a ragadozók számára. Ehhez tökéletes alternatívákat kínál a Nevis Reflexx névre keresztelt szériája, mely a cég kínálatának jelenlegi csúcskategóriáját képviseli! Egy olyan bottest megalkotása volt a cél, amely hajszálpontos dobási tulajdonságai mellett bevágáskor és fárasztáskor a maximumot hozza ki magából. Ezt az akciót az IM12 NANO Carbon technológiának köszönhetően tudták elérni. A bevágáskor az ultragyors spiccrész azonnal reagál, viszont a megakasztott hal súlya alatt a bottest fantasztikusan viselkedik, szinte önmaga fárasztja ki a halat. Ezekkel a botokkal nem kell tartanunk a halelvesztéstől a fárasztás során. A botok súlya, valamint a nyélrész kialakítása is gondos figyelmet kapott, így akár egész napos horgászat során is kényelmes fogást biztosít bármelyik méret.

A Nevis Reflexx névre keresztelt szériája a cég kínálatának jelenlegi csúcskategóriáját képviseli. Erről árulkodik, hogy minden bot egy exkluzív, műbőr borítású, cipzáras merev tokban kerül forgalomba!
Ez a botcsalád 6 tagot számlál
Egytől egyig hihetetlenül jól eltalált, ultra érzékeny akciójú pálcák
A Reflexx botok ultra gyors spicce bevágáskor azonnal reagál, műcsalink apróbb mozdulatát is közvetíti
Könnyű, kecses, távdobú gyűrűsor került a bottestre, ami nemcsak esztétikus, de abban is segít, hogy az aprócska csalik is messzire repüljenek!
Modern orsótartó a jól bevált stabil, csavaros megoldással
Gyönyörű, letisztult, igényes dizájn
A nyél végén kényelmes neoprén fogantyú található
Az IM12 NANO Carbon technológiának köszönhetően nemcsak a botok akciója lett tökéletes, de megjelenésük is karcsú, elegáns lett…
… ez a súlyukban is megmutatkozik…
A Reflexx Spin botokat nyugodt szívvel ajánljuk akár a tapasztaltabb pergető horgászoknak is, illetve bárkinek, aki igazán kivételes minőségű, tökéletesre hangolt botot szeretne!

A Nevis Reflexx Spin botok az alábbi méretekben érhetők el:

 • Nevis Reflexx Spin 210L: ugrás az áruházba
 • Nevis Reflexx Spin 210ML: ugrás az áruházba
 • Nevis Reflexx Spin 210M: ugrás az áruházba
 • Nevis Reflexx Spin 240L: ugrás az áruházba
 • Nevis Reflexx Spin 240ML: ugrás az áruházba
 • Nevis Reflexx Spin 240M: ugrás az áruházba

 • Nevis Progressor Spin széria
  A modern műcsalis horgászathoz, azon belül is a finom Light és Medium pergetéshez tökéletesen kidolgozott botokra van szükség! Elsődlegesen fontos, hogy a bottest olyan karakterrel rendelkezzen, ami képes a csekély súlyú csalikat is pontosan és távolra repíteni, illetve fárasztáskor is a magfelelő a maximumot hozza ki magából. Nem jó az sem, ha túl rugalmas, lagymatag a pálca, de az is kerülendő, ha túlságosan merev. Nos, a Nevis Progressor Spin széria kiváló példa arra, hogy kedvező áron is lehet olyan botot alkotni, ami megfelelő mértékben ötvözi mindezt! Ezekkel a botokkal nem kell tartanunk a halelvesztéstől, mert a fárasztás során a menekülő hal minden mozdulatát érezni fogjuk!

  Íme, az 5 méretből álló Progressor Spin széria
  Ezeket a finom botokat elsősorban a Light és Medium pergetéshez készítik
  Anyaguk magas minőségű IM-10 karbon…
  … ami szemrevalóan karcsú, megjelenést…
  … valamint kellemesen kis súlyt kölcsönöz a botoknak, így hosszas használat mellett sem fárad el tőlük az ember keze!
  Erősített SiC gyűrűk kaptak helyet a botokon
  Precíz, igényes gyűrűsor, ami mégsem társul magas árkategóriával!
  Nyélbe simuló, praktikus orsótartó, amiben garantáltan nem fog lötyögni az orsó
  Finom kis fogórészt szereltek a botok nyelére, ami bevontatás közben alig észrevehetően bújik meg az ember alkarja alatt, de egy lendületes dobáshoz is megfelelő fogást biztosít
  Bármely finomabb stílust kedvelő pergető horgász kezes és hű társra találhat a Progressor botok között

  A Nevis Progressor Spin botok az alábbi méretekben érhetők el:

 • Nevis Progressor Spin 210ML: ugrás az áruházba
 • Nevis Progressor Spin 230M: ugrás az áruházba
 • Nevis Progressor Spin 230MH: ugrás az áruházba
 • Nevis Progressor Spin 250ML: ugrás az áruházba
 • Nevis Progressor Spin 250M: ugrás az áruházba

 • Nevis Fullback Spin széria
  Szintén a Nevis legigényesebb és legjobb minőségű pálcái közül vonultat fel megnyerő darabokat a Fullback Spin széria. Ezek a botok első látásra is kitűnnek a hétköznapi normák közül, mivel nagyon szép, osztott nyeles kialakításúak. Minden nyél esetében a csupasz bottest, a minőségi parafa és a neoprén kombinációja találkozik. A botok átmérője hihetetlen kicsi, ennek ellenére karakterük nem túl puha, sőt komoly erőtartalékok jellemzik a különböző méreteket. Legyen szó bármelyik típusról, egyszerre található meg benne az a kellemes összhang, amivel egy jó pergető bot visszaadja a műcsalink legapróbb mozgását is, emellett elég gerinces ahhoz, hogy tökéletesen tudjuk kontrollálni vele a menekülő halat fárasztáskor.

  A szemrevaló Fullback Spin széria 6 különböző tagot kínál a horgászoknak
  Nagyon szép, elegáns orsótartó került a botokra, gyöngyházfényű műanyag és EVA harmóniájával
  Nem kevésbé igényes a parafa nyélvég sem, egy szolid Nevis logós végdugóval
  Hasznos kiegészítő apróság a horogbeakasztó fül, mely nem hiányozhat a Fullback botokról
  Természetesen itt sem spóroltak a részleteken, ennek megfelelően erősített SiC gyűrűk kaptak helyet a bottesten
  Dupla fém talpas spicc gyűrű
  A minőségi karbon alapanyag biztosítja a tökéletes akciót
  Átmérőjük hihetetlen kicsi, ennek ellenére a karakterük nem túl puha, sőt komoly erőtartalékok jellemzik a különböző méreteket
  Használatukat jelentősen élvezhetőbbé teszi, hogy csekély súlyúak
  A Fullback botok teljesítményében sem a módszerrel ismerkedő, sem a gyakorlottabb pergető horgászok sem fognak csalódni!

  A Nevis Fullback Spin botok az alábbi méretekben érhetők el:

 • Nevis Fullback Spin 180ML: ugrás az áruházba
 • Nevis Fullback Spin 210ML: ugrás az áruházba
 • Nevis Fullback Spin 210M: ugrás az áruházba
 • Nevis Fullback Spin 240M: ugrás az áruházba
 • Nevis Fullback Spin 240H: ugrás az áruházba
 • Nevis Fullback Spin 270H: ugrás az áruházba
 •  

  Különleges akció a készlet erejéig!
  Az akció keretein belül minden áruházunk kínálatában szereplő Nevis pergető bothoz, így az írásban bemutatott újdonságokhoz is (mérettől és típustól függetlenül) egy csomag Nevis gumihalat adunk ajándékba!

  Többre vagy kíváncsi? Tekintsd meg az alábbi videót, melyben a Nevis mindhárom új bottípusa, még látványosabb bemutatásra kerül:

   

   

  * Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

  10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.