Rapala újdonságok a Haldorádó kínálatában

Rapala újdonságok a Haldorádó kínálatában

A Rapala cég sikertörténete 1936-ban indult útjára, amikor Lauri Rapala elkészítette legendás első wobblerét. Az azóta eltelt több mint 80 év során a horgászok tudatába mélyen beleivódott a hangzatos márkanév, nem túlzás azt állítani, hogy ha a világ bármely pontján kiejtjük a „wobbler” szót, a legtöbb embernek a Rapala fog róla eszébe jutni elsőként. A Rapala örökség azonban nem állt meg egyetlen termékcsoport gyártásánál. Napjainkban rengeteg horgászfelszerelés, kiegészítő, szerszám és egyéb eszköz áll a horgászok rendelkezésére, melyeket egytől egyig az a rendkívül magas minőségi színvonal, ízléses dizájn és maximális praktikai tulajdonságok jellemeznek, mint amiket a műcsalik esetében megszokhatott a nagyérdemű. Ebben az írásban összegyűjtöttük, mi milyen Rapala újdonságokkal bővítettük kínálatunkat.

Rapala Ultra Light Pop

Klasszikus, homorú elülső kiképzésű popper, aminek szája a szokásosnál kissé eltérő alakú - ezt a tervezők a legkisebb rántással is előcsalható pukkanó hang kedvéért alakítottak ilyenre. Az élethű megjelenést az egyedi, kiváló színkombinációk biztosítják, a felszín közelében zsákmányoló halak látványos támadásai nem maradnak el! Mozgatására a szokásos felszíni trükkök ajánlhatók. Folyamatos bevontatással is sikeres lehet, de e popper nem így kelti a legnagyobb rezonanciát. A kisebb-nagyobb rántásokkal, ritmustalan húzásokkal cifrázott bevontatás rendszerint hatékonyabb. A gyanakvó, étvágytalan rablót a sorozatos „pluttyogtatással” csalhatjuk leginkább horogra. E sorozatokban a wobblert csak 30-50 cm-es ugrásokkal vezessük, és egy-egy sorozat után hagyjuk mozdulatlanul a felszínen akár 3-4 másodpercig is. E mozgatásokat egyetlen bevontatás során is kombinálhatjuk. A wobbler testében golyók is helyet kaptak, melyekkel további hanghatás érhető el. Kiváló választás balinra, domolykóra vagy sügérre.

Ezzel a különleges popper csalival a balinokra, valamint a domolykókra horgászhatunk eredményesen. Elérhető Lime Frog (LF)…
… és az örök kedvenc Fire Tiger (FT) színváltozatban

További információ a Rapala Ultra Light Pop - LF termékünkről: ugrás az áruházba

További információ a Rapala Ultra Light Pop - FT termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Delux Falcon filézőkés

Ez a típus egy minden horgász által elérhető, kedvező árfekvésű, azonban precíziós minőségű filézőkés, ami tökéletesen éles nemesacél pengével készült. A markolata csúszásmentes fekete műanyag, amin egy ujjvédő is található. Ennek a szerepe az, hogy halpucolás közben megakadályozza, hogy a kezünk lecsússzon a markolatról, amivel egyébként fájdalmas, maradandó sérüléseket okoznánk magunknak. A Rapala Delux Falcon filézőkések további különlegessége, hogy a hozzájuk járó fekete műanyag tok alsó végén található egy beépített élező, amivel szükség esetén megélezhetjük az egyébként sem életlen pengét. Kettő méretben kapható, a kisebbik pengéjének hossza 10 cm, a kés teljes hossza pedig 22,5 cm, míg a nagyobb esetében a penge 15, a teljes méret pedig 28 cm hosszúságú.

A Rapala Delux Falcon egy kedvező árú, precíziós filézőkés, mely két méretben kerül forgalomba

További információ a Rapala Delux Falcon filézőkés kicsi termékünkről: ugrás az áruházba

További információ a Rapala Delux Falcon filézőkés nagy termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Filézőkés 100 és 150 mm pengével + késélező

A Rapala kiegészítő termékek minden kategóriában folyamatos fejlődést mutatnak köszönhetően az anyaguk javulásának és az ergonómiai szempontok figyelembevételének. A karbid élektől az új stílusú tokokig, az apróbb javításoktól a kifinomult újratervezésekig tökéletes választás lesz minden horgász számára. A filézés, pikkelyezés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A késpenge speciális felületkezelése, igényes feliratozása és kényelmes fogórésze is egyedi megjelenést biztosít ennek a nem hétköznapi filézőkésnek. A kés egy hozzá illő, nagyon szép bőr tokban kerül forgalomba, amit akár derékszíjunkra is rögzíthetünk. A késhez jár még egy élező is, mely speciálisan horgászkések élezésére használatos eszköz. A késélező középső vágatában található két darab fenőkő, ami használat során a kés pengéjének vonalát követi és a tompa, kicsorbult kés élét nagyon precízen borotvaélesre alakítja. Ezt a filézőkést 3 méretben kínáljuk. Pengéi hosszai: 10 cm és 15 cm.

Ez a prémium minőségű Rapala filézőkés 100 és 150 mm-es pengével is elérhető, valamint mindkét mérethez ajándékba jár egy praktikus késélező

További információ a Rapala Filézőkés 100 mm pengével + késélező termékünkről: ugrás az áruházba

További információ a Rapala Filézőkés 150 mm pengével + késélező termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala késélező

A Rapala minőségi kiegészítői közül nem hiányozhat egy praktikus késélező szerszám! Ez az egyszerű, ám kiváló minőségű kerámiagörgős élező eszköz bármely kés, tőr, bicska precíz élezésére megoldást kínál. Rendkívül egyszerű a használata, előzetes tapasztalatok nélkül is bárki újjávarázsolhatja kedvenc, de élét vesztett kését anélkül, hogy megvágná a kezét. Természetesen nem kell azért sem aggódni, hogy a kés polírozott felületét tönkretennénk, illetve a szakszerűtlenségből adódóan még jobban elvennénk a penge élét. Kis méretének köszönhetően kényelmesen tárolható bármilyen táskában, horgászládában vagy akár a nadrágzsebben is, ezáltal bárhol a tulajdonosa segítségére lehet!

Rendkívül praktikus, könnyen használható késélező, mellyel bárki újjávarázsolhatja kedvenc, de élét vesztett kését, bicskáját!

További információ a Rapala késélező termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala fogó és csípőfogó + kiegészítő

Ebben az összeállításban három remek Rapala termék található. Az első egy hosszú csőrű kombinált fogó, mely nagy segítségünkre lehet végszerelékek készítésekor, vagy a hal szájába keményen akadt horog eltávolításakor. A második egy oldalcsípő fogó, amivel bármilyen drótot könnyedén elvághatunk, vagy szükség szerint akár a horog szárát is. Ezekhez tartozik egy praktikus, övre akasztható tok is, mely egy ízléses, hímzett Rapala logót visel. A fogók rozsdamentes acélból készültek, nyelük pedig csúszásmentes, gumírozott bevonatot kapott, ennek köszönhetően stabilan tarthatóak vizes vagy halnyálkás kézzel is. A fogók teljes hossza 18 cm.

Remek összeállítás olyan minőségi eszközökből, amikre bármikor szükség lehet a vízparton!

További információ a Rapala fogó és csípőfogó + kiegészítő termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala fogó kulcskarikanyitóval 16 cm

A Rapala kínálatában található ez a kiváló segédeszköz, mely nem más, mint egy rozsdamentes acél fogó. Ez a kompakt méretű, praktikus szerszám sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Drótvágó élekkel, ólomnyomó vájatokkal, valamint az orr-részen speciális kulcskarikanyitóval rendelkezik, ezáltal egy normál fogó mellett egy multifunkciós eszközt kap egyetlen termékkel a tulajdonosa. A hosszú, csőrszerű fogóval könnyedén kiszabadíthatjuk a mélyre nyelt horgot a hal szájából, míg a hegyén kialakított kulcskarikanyitó résszel egyszerűen és gyorsan elvégezhetünk egy horogcserét bármilyen műcsalin. A fogó kényelmes, gumírozott nyélborítást kapott, amin garantáltan nem csúszik meg kezünk akkor sem, ha az vizes vagy halnyálkával borított.

Rozsdamentes acélból készült, praktikus szerszám a Rapalától! Sokoldalú használhatóságának köszönhetően bármikor a segítségünkre lehet!

További információ a Rapala fogó kulcskarikanyitóval 16 cm termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Fogó + filézőkés + zsinórvágó

A kiegészítő kellékek sorai közt találhatók olyan jól átgondolt szettek is, melyek a vásárlók által előszeretettel választott és használt termékeket egy csomagban, kedvezőbb áron kínálják. Ezeket a praktikus eszközöket úgy tervezték, hogy bárhol, bármilyen helyzetben segítséget nyújtsanak, és hasznos tásaik legyenek gazdájuknak. Ebben a kombóban három termék található, egy filézőkés, egy fogó és egy zsinórvágó. A kés és a fogó is egyaránt rozsdamentes acélból készült. A kés rendkívül éles és kényelmes fogású, ráadásul egy igényes, övre fűzhető tok is jár hozzá, melynek végébe élezőt is építettek. A penge hossza: 15 cm. A fogó sok helyzetben jön jól, ezért a horgászfelszerelések szinte elengedhetetlen tartozéka. A zsinórvágóval a vastagabb fonott zsinórokat is pillanatok alatt elvághatjuk, ráadásul ebbe beépítettek egy körömvágó csipeszt is. A készlet tartalmaz még egy pántot is, amin rögzíthetjük a trükkös kis szerszámokat, ezt a nyakunkba akasztva mindig magunknál tarthatjuk.

A horgászok által előszeretettel használt kiegészítők szettbe gyűjtve is elérhetők. Ez az összeállítás egy fogót, egy filéző kést, illetve egy zsinórvágót foglal magába

További információ a Rapala Fogó + Filézőkés + Zsinórvágó termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Fogó + horogfenő + zsinórvágó

A kiegészítő kellékek sorai közt találhatók olyan jól átgondolt szettek is, melyek a vásárlók által előszeretettel választott és használt termékeket egy csomagban, kedvezőbb áron kínálják. Ezeket a praktikus eszközöket úgy tervezték, hogy bárhol, bármilyen helyzetben segítséget nyújtsanak, és hasznos tásaik legyenek gazdájuknak. Ez a hármas összeállítás egy remek fogót, egy zsinórvágót, és egy horogfenőt tartalmaz. A rozsdamentes acélból készült fogó sok helyzetben jön jól, ezért a horgászfelszerelések szinte elengedhetetlen tartozéka. Még a legjobb minőségű horgok hegye is gyakran megkopik, kicsorbul, ezért alkalmanként nem árt megélezni őket. Ehhez nyújt segítséget a horogélező, mellyel tökéletesen élessé, ezáltal hatékonnyá válhat minden horgunk. A zsinórvágóval a vastagabb fonott zsinórokat is pillanatok alatt elvághatjuk, ráadásul ebbe beépítettek egy körömvágó csipeszt is. A készlet tartalmaz még egy pántot is, amin rögzíthetjük a trükkös kis szerszámokat, ezt a nyakunkba akasztva mindig magunknál tarthatjuk.

Kiváló eszközökből összeválogatott készlet, amiben egy fogó, egy horogfenő, valamint egy zsinórvágó található

További információ a Rapala Fogó + Horogfenő + Zsinórvágó termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Sportman’s 10 övtáska

Ahogy a Rapala Sportman’s széria kiváló kiegészítőitől, táskáitól megszokhattuk, ezt a terméket is maximális minőség, praktikum és esztétikum jellemzi. Ez egy univerzális, vízhatlan övtáska, amely merevítésének és vastag párnázásának köszönhetően kényelmes viseletű telepakolt állapotban is. Kézre álló, komfortos kialakításából adódóan ideális övtáska pergető horgászok számára. A műcsalis dobozoknak, kulacsnak, szerszámoknak és iratoknak egyaránt több kialakított zseb biztosít helyet. Ezek közül két oldalsó zseb tépőzárral nyitható, középen pedig egy cipzáras zseb áll rendelkezésünkre a kiegészítők tárolásához. Kifejezetten ajánlott cserkelő horgászoknak, akik kevés felszerelést visznek magukkal barangolásaik során, viszont fontos, hogy azokat rendezetten és kényelmesen tudják tárolni. A táska középső zsebén egy igényes, hímzett „Rapala Sportman’s” logó található. A táska méretei: 74 x 14 x 11 cm.

A Sportman’s széria övtáskája egy univerzális, vízhatlan táska, amely merevítésének és vastag párnázásának köszönhetően kényelmes viseletű telepakolt állapotban is

További információ a Rapala Sportman’s 10 övtáska termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Sportman’s 31 oldaltáska

Ahogy a Rapala Sportman’s széria kiváló kiegészítőitől, táskáitól megszokhattuk, ezt a terméket is maximális minőség, praktikum és esztétikum jellemzi. Ez egy univerzális, vízhatlan oldaltáska, melyben minden szükséges felszerelés könnyedén elfér. A pergető horgászatban ez rendkívül fontos szempont, hiszen minél inkább rendezetten és komfortosan vannak a közelünkben az elmaradhatatlan tartozékok, annál inkább koncentrálhatunk a hatékony horgászatra és növelhetjük eredményességünket. Ezt a táskát éppen erre a célra tervezték! Külseje erős szövet borítású, míg tágas belső részeit 100%-ig vízhatlan PVC anyaggal bélelte a gyártó. A főrekesz belsejét patentok rögzítik, ezáltal könnyedén eltávolítható, ami rendkívül megkönnyíti a táska tisztítását. A táska fontos része egy szintén tágas méretű első zseb is, amely a főrekeszhez hasonlóan cipzárral nyitható és zárható. Ebben akár plusz műcsalis dobozt, halkiemelőt, fogókat, pénztárcát vagy bármilyen személyes tárgyat biztonságosan tárolhatunk. A kényelmes szállításról egy kétoldalt csatolt állítható vállszíj, valamint az első zsebre rögzített hordozó fül gondoskodik. Kifejezetten ajánlott cserkelő horgászoknak, akik kevés felszerelést visznek magukkal barangolásaik során, viszont fontos, hogy azokat rendezetten és kényelmesen tudják tárolni. A táska középső zsebén egy igényes, hímzett „Rapala Sportman’s” logó található. A táska méretei: 40 x 30 x 21 cm.

A pergető horgászat igényeihez tervezett kényelmes, praktikus táska a Sportman’s sorozatból

További információ a Rapala Sportman’s 31 oldaltáska termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Urban táska kollekció

A Rapala egy igazán különleges, extravagáns táskakollekciót jelentetett meg a 2016-os újdonságai között, melyet természetesen mi sem hagyhattunk ki a repertoárunkból. Az „Urban” névre keresztelt széria minden tagja tükrözi a cég termékeitől megszokott, rendkívül magas minőséget. Két fő szempontot tartottak maguk előtt e termékek megalkotásakor: a maximális kényelmet és praktikumot kellett társítani az egyedi, stílusos dizájnnal, hogy e termékeket bárki kedvére viselhesse, használhassa akár a mindennapokban is. Bizton állíthatjuk, ezt tökéletesen sikerült megvalósítani!

Az Urban Sling Válltáska egy nagyszerű válltáska, melyben tökéletesen rendszerezve és biztonságban tárolhatjuk pergetés, cserkelés közben felszereléseinket, valamint személyes tárgyainkat. Anyaga strapabíró, vízálló szövet és PVC kombinációja, mely megvédi értékes felszereléseinket a szélsőséges időjárástól. A táska több funkcionális zsebbel rendelkezik, amikben műcsalis dobozokat, kiegészítőket, szerszámokat tárolhatunk szisztematikusan. A belül található, állítható elválasztót a tépőzáras rögzítési lehetőséggel szükségleteinek megfelelően igazíthatja használója, emellett található a táska elején egy extra biztonságos, merevített EVA zseb is, mely kifejezetten ajánlott sérülékeny apró tárgyak, pl. napszemüveg vagy mobiltelefon részére. A táskát nagyon kényelmes, párnázott vállpánttal szerelték, ami kellemessé teszi viseletét akár egész napos használat során is. A táska színe is igazodik az új dizájnhoz, ezért „Digi-Camo/Black” mintát kapott. A táska mérete: 40 x 28 x 14 cm.

Az Urban Sling egy nagyszerű válltáska, melyben tökéletesen rendszerezve és biztonságban tárolhatjuk pergetés, cserkelés közben felszereléseinket, valamint személyes tárgyainkat
Kényelmes viselet, melynek mellső részeibe…
… és hátsó zsebeibe egyaránt sokrétűen pakolhatjuk felszereléseinket

További információ a Rapala Urban Sling Válltáska termékünkről: ugrás az áruházba

Az Urban Hip Pack egy speciális, derékra és combra rögzíthető pergető táska, melyben tökéletesen rendszerezve és biztonságban tárolhatjuk pergetés. cserkelés közben felszereléseinket, valamint személyes tárgyainkat. Anyaga strapabíró, vízálló szövet és PVC kombinációja, mely megvédi értékes felszereléseinket a szélsőséges időjárástól. A táska több funkcionális zsebbel rendelkezik, amikben műcsalis dobozokat, kiegészítőket, szerszámokat tárolhatunk szisztematikusan. Kétoldalt egy-egy bottartó is található, illetve a táska elején egy extra biztonságos, merevített EVA zseb, mely kifejezetten ajánlott sérülékeny apró tárgyak, pl. napszemüveg vagy mobiltelefon részére. A táska színe is igazodik az új dizájnhoz, ezért „Digi-Camo/Black” mintát kapott. A táska mérete: 36 x 36 x 15 cm.

Az Urban Hip Pack egy speciális, derékra és combra rögzíthető pergető táska
Ízlésesen kialakított, tetszetős termék
A sérülékeny tárgyak tárolására egy merevített zsebet is elhelyezett rajta a gyártó

További információ a Rapala Urban Hip Pack oldaltáska termékünkről: ugrás az áruházba

Az Urban Vest Pack egy tágas horgászmellény-táska, mely remek megoldást kínál minden pergető, cserkelő horgász számára. Anyaga strapabíró, vízálló szövet és PVC kombinációja, mely megvédi értékes felszereléseinket a szélsőséges időjárástól. A mellény több funkcionális zsebbel rendelkezik, amikben rendszerező dobozokat, kiegészítőket, személyes tárgyakat tárolhatunk szisztematikusan és tökéletes biztonságban. A cipzáras zsebek mellett található a mellényen 4 db hálós zseb, valamint hátul egy rugalmas, fűzött gumikötél is, ami nagyobb kellékek, ruhadarabok tárolását is lehetővé teszi. A derékpánton két oldalsó zseb is található, melyekbe horgászbotjaink nyelét rögzíthetjük, ezáltal kényelmesen szállíthatjuk. A mellény komplett belső része háló-technológiás, puha, lélegző borítást kapott, melynek köszönhetően nem fülled be a testünk alatta, s elkerülhető a kellemetlen izzadás. Vízálló anyaga lepergeti a csapadékot, szintén vízálló alsó része pedig megvédi felszereléseinket minden külső nedvességtől. Színe is igazodik az új dizájnhoz, ezért „Digi-Camo/Black” mintát kapott.

A Vest Pack az Urban széria egy igazán különleges tagja, egy tágas horgászmellény, mely remek megoldást kínál minden mobilis megoldást kedvelő pergető és cserkelő horgász számára
Első részein apróbb kiegészítőinket és eszközeinket tárolhatjuk…
… míg a hátuljába nagyobb méretű felszerelések, műcsalis dobozok is elférnek

További információ a Rapala Urban Vest Pack termékünkről: ugrás az áruházba

A Messenger táska egy univerzális, vízhatlan horgásztáska, ami remek megoldást kínál bárkinek, aki rendezetten, egy helyen és stílusosan szeretné felszereléseit szállítani. Igen tekintélyes, 20 literes űrtartalommal rendelkezik, amiben szinte minden szükséges felszerelés elfér a pergető, cserkelő horgászatok során, vagy akár utcai viselet esetén kisebb, 14”-os laptop is. Az ideálisan elhelyezett merevítéseknek és a párnázottságának köszönhetően telepakolt állapotban is kimondottan kényelmes viseletet biztosít. Anyaga rendkívül strapabíró szövet, illetve PVC kombinációja, ezáltal nemcsak biztonságban tudhatjuk benne értékeinket, hanem könnyedén tisztíthatóvá is válik. Számos funkcionális zseb áll rendelkezésünkre, melyekben a legkülönfélébb felszereléseinket és kiegészítőinket is könnyedén tárolhatjuk. Ezek közül érdemes kiemelni az extra biztonságos, merevített EVA zsebet, mely a táska tetején található. Ez kifejezetten ajánlott sérülékeny apró tárgyak, pl. napszemüveg vagy mobiltelefon részére. Emellett több külső adapter kapott helyet a táska oldalain, melyekre szerszámok és egyéb kiegészítők rögzíthetők. Kétoldalt egy-egy bottartó zseb található, melybe stabilan beleállíthatjuk a horgászbotunkat. Szintén a táska minőségét emelik a háló-technológiás lélegző hátpanelek, melyeknek köszönhetően nem fülled be a hátunk a táska alatt, s elkerülhető a kellemetlen izzadás. A táskához tartozik egy állítható derékpánt, valamint egy állítható és párnázott vállpánt is, amik szállítását igazán kényelmessé teszik. A táska színe is igazodik az új dizájnhoz, ezért „Digi-Camo/Black” mintát kapott. A táska mérete: 36 x 29 x 18 cm.

A Messenger táska egy rendkívül komfortos kialakítású, univerzális horgásztáska, ami remek megoldást kínál bárkinek, aki rendezetten, egy helyen és stílusosan szeretné felszereléseit szállítani. Természetesen ez a típus is vízhatlan anyagból készül!

További információ a Rapala Urban Messenger táska termékünkről: ugrás az áruházba

Az Urban hátizsák egy erős, vízálló anyagból készült, 25 liter űrtartalmú horgász hátizsák, mely rövidebb és hosszabb túrákra lehet kiváló társ. Anyaga strapabíró, vízálló szövet és PVC kombinációja, mely megvédi értékes felszereléseinket a szélsőséges időjárástól. Ez a formatervezett hátizsák úgy nyitható le, akár egy tálca, ezáltal kényelmesen válogathatunk műcsalijaink közül akár állva, pergetés közben is. Könnyen állítható derékpántja stabilan tartja rajtunk a táskát, míg párnázott vállpántjai biztosítják a megfelelő kényelmet. A hátrészen található egy háló-technológiás, puha, lélegző anyagból készült, párnázott rész is, melynek köszönhetően nem fülled be a hátunk a táska alatt, s elkerülhető a kellemetlen izzadás. A hátizsák két oldalán egy-egy állítható, rugalmas, hálós zseb kapott helyet, míg a táska derékpántjára több funkcionális zseb is került, amik különféle szerszámok és kiegészítők célirányos rögzítését teszik lehetővé. Emellett található rajta egy állítható, széles első fach, valamint egy extra biztonságos, merevített EVA zseb, mely kifejezetten ajánlott sérülékeny apró tárgyak, pl. napszemüveg vagy mobiltelefon részére. A táska színe is igazodik az új dizájnhoz, ezért „Digi-Camo/Black” mintát kapott. A táska mérete 40 x 32 x 20 cm.

Az Urban hátizsák tekintélyes méretű, 25 literes űrtartalommal rendelkezik, hosszabb és rövidebb túrákra egyaránt kiváló társ lehet!
Sérülékeny és értékes tárgyaink biztonságos szállátásához ezen a táskán is helyet kapott egy merevített EVA zseb
Mindennapos használathoz is szívesen ajánljuk, tökéletesen szállítható benne akár egy notebook is

További információ a Rapala Urban hátizsák termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Hip Pack övtáska

Ezt az övtáskát az ergonómia és a praktikum jellemzi. A merevítésének és vastag párnázásának köszönhetően telepakolt állapotban is kényelmes viseletű. Tépőzárral nyitható két oldalsó zsebét úgy alakították ki, hogy egy-egy Plano 3450-es szerelékes doboz pont elférjen benne. Befelé haladva találunk még egy kulacstartót is, mely gumis szélének köszönhetően a ma kapható félliteres üvegek bármelyikével kompatibilis. Középen cipzáras zseb van segítségünkre az apróbb kiegészítők tárolásában, mellette pedig egy gumis fogótartó található. A táskával kompatibilis 3450-es Plano szerelékes dobozt tartozékként adjuk ehhez a termékhez!

Ergonómia és praktikum ihlette a Hip Pack övtáskát, amiben rengeteg hasznos kellék elfér

További információ a Rapala Hip Pack övtáska termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Magnum pergető táska

A pergető horgászat az egyetlen olyan módszer, ami a létező legnagyobb mobilitást igényli. Fontos, hogy minden olyan dolog, ami eredményességünket és komfortérzetünket szolgálja, egy helyen, praktikusan egy táskában foglaljon helyet. A Rapala cég élen jár az innovatív megoldásokban, melyek nélkül elképzelhetetlen a nyugodt horgászat. Nincs annál bosszantóbb, amikor több száz méter megtétele után ráeszmélünk, hogy egy fontos dolog a kocsinkban maradt, és vissza kell érte menni. A Rapala Magnum pergető táska remek megoldást nyújt minden helyzetre. A benne található három darab 35 x 22 cm-es twisterálló dobozban a plasztik csalik mellett rendezetten szállíthatjuk villantóinkat, wobblereinket is. A táska elején van egy 33 x 22 cm-es cipzárazható, két oldalán pedig egy-egy 19 x 22 cm-es zseb, amibe kisebb dobozt rakhatunk vagy más fontosabb tárgyakat, iratokat is akár. A táska további hasznos funkciója, hogy kulacsunkat, mobiltelefonunkat, öngyújtónkat is külön kis zsebekbe tehetjük. A mérete kellően nagy, 51 x 33 x 30 cm. Dekoratív, új, zöld-fekete színben kerül forgalomba.

Dekoratív, elegáns kialakítású és maximálisan a pergető horgászok igényeihez szabott táska a Rapala Magnum!

További információ a Rapala Magnum pergetőtáska termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Limited Series 3 in 1 Hátizsák

A Rapala limitált szériás táskái és kiegészítői egytől egyig rendkívül magas minőségű, gondos tervezőmunka végeredményeként forgalomba hozott termékek. Fontos, hogy mindegyik típus horgászok által fejlesztett, ezért garantáltan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyeknek valóban hasznát fogja venni leendő tulajdonosa a vízparton vagy bármilyen túrája során. A 3 in 1 Combo Hátizsák egy horgásztáska és egy horgászhátizsák kiváló együttese. A táska vízálló kemény aljzattal, hálós zsebekkel, levehető vállpánttal, két oldalsó rekesszel és egy elülső, tálcaszerűen lenyitható rekesszel rendelkezik. A hátizsák hálós zsebekkel, párnázott vállpánttal és esőhuzattal készül. Mindkét táska vízálló, egymáshoz cipzárral rögzíthetőek, illetve mindkettő botrögzítő pántokkal rendelkezik. A táskák hátsó része teljes egészében egy speciális háló-technológiás, vastagon párnázott, lélegző réteget kapott, amely nemcsak rendkívül kényelmessé teszi a viseletét, de általa nem fülled be a hátunk sem a táska alatt, amivel elkerülhető a kellemetlen izzadás. A horgásztáskában 2 db műcsalis doboz is található, amelyben könnyedén és rendezetten tárolhatunk különféle méretű műcsalikat, aprócikkeket. Szín: zöld-fekete. Teljes mérete: 31 x 67 x 26 cm. Hátizsák mérete: 31 x 20 x 26 cm. Oldaltáska mérete: 31x 47 x 26 cm.

A Rapala limitált szériás „3 in 1” táskája egy kiváló horgásztáska és egy horgászhátizsák együttese
Ezzel az összeállítással minden felszerelését garantáltan könnyedén és rendezetten szállíthatja a használója!

További információ a Rapala Limited Series 3 in 1 Hátizsák termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Limited Series Szerelékes nagytáska

A Rapala limitált szériás táskái és kiegészítői egytől egyig rendkívül magas minőségű, gondos tervezőmunka végeredményeként forgalomba hozott termékek. Fontos, hogy mindegyik típus horgászok által fejlesztett, ezért garantáltan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyeknek valóban hasznát fogja venni leendő tulajdonosa a vízparton vagy bármilyen túrája során. Ez egy nagyméretű, vízhatlan szerelékes táska, amiben tekintélyes méretének köszönhetően minden felszerelés számára van elegendő hely. Ezt a táskát nagy belső raktér, dupla cipzáras oldalzsebek, hálós zsebek, strapabíró, vízálló anyag és erős cipzárak, valamint elnyűhetetlen varrások jellemzik. Mindkét oldalán állítható csatos rögzítő fülek találhatók, melyek hozzájárulnak a botok kíméletes szállításához. Az erős, 100%-osan vízhatlan aljzat tartást ad a táskának, valamint megvédi tartalmát minden külső nedvességtől, sártól, sőt még a tisztítást is egyszerűbbé teszi. Mivel levehető vállpántja vastagon párnázott, telepakolt állapotában sem vágja viselője vállát, minden körülmények között kényelmesen szállítható. Szín: zöld-fekete. A táska mérete: 39 x 61 x 32 cm.

A Limited Series Szerelékes nagytáska egy nagy belső rakterű, strapabíró és vízhatlan anyagból készült táska, amiben minden felszerelés számára van elegendő hely!

További információ a Rapala Limited Series Szerelékes nagytáska termékünkről: ugrás az áruházba

Professzionális Rapala napszemüvegek

A Rapala napszemüvegek lencséinek egységes jellemzői:

  • Karcolódás elleni védelem
  • Strapabíró bevonat, mely 100%-os védelmet nyújt az UV A/B és ibolyántúli sugárzások ellen
  • A fény intenzitását kontrolláló réteg, mely blokkolja a túlzott napfény 70-90%-át
  • Polarizált réteg, mely a halakat láthatóvá teszi a vízfelszín alatt
  • Kontraszt filter, mely kiemeli a kontúrokat
  • Szilánk-ellenálló betét

Rapala Sportman's Mirror szemüveg - RVG-022E

A Rapala Vision Gear napszemüvegeknél, mint a Rapala minden termékénél, a funkcionalitás kapja az első helyet. Ezek a szemüvegek valódi optikai teljesítményt nyújtanak a horgászok számára mindenféle torzítás nélkül, s emellett teljes védelmet biztosítanak a napsugarak káros sugárzásai ellen. A termékek két fő jellemzője az egyedülállóan divatos design, valamint az innovatív anyagok felhasználása. Ezek összessége olyan napszemüvegeket eredményezett, melyeket büszkén visel majd minden horgász. Ez a szemüveg erős, masszív szerkezetű, ennek köszönhetően az esetleges ütközéseknek is ellenáll. Hihetetlen könnyű, ezáltal minden körülmények között kényelmes viseletet biztosít hordozójának. E modell tervezésébe professzionális horgászokat, illetve képzett optikai szakembereket vontak be. Polarizált lencséi 100%-os UV védelmet és tiszta éleslátást biztosítanak a víz alatti világba. A lencsék tükörbevonattal rendelkeznek, mely távol tartja a vakító fénysugarakat. További minőségjegyek a gumis szárvégek és tartópapucsok, illetve a rugalmas belső zsanérok, amik növelik a szemüveg élettartamát. Ezt a modellt ízléses, matt fekete kerettel, illetve kék tükrös bevonatú, borostyán színű lencsével tervezte a gyártó, így a maximális használati élmény mellett esztétikus kiegészítője lehet bárkinek, aki óvni szeretné a szemeit a szabadban végzett tevékenységei során. A szemüveghez ajándékba jár egy Rapala dizájnnal ellátott rugalmas nyakpánt és egy puha tok, amely egyben törlőkendőként is funkcionál.

A Sportman’s RVG-022E modellt ízléses, matt fekete kerettel, illetve kék tükrös bevonatú, borostyán színű lencsével tervezte a gyártó

További információ a Rapala Sportman's Mirror szemüveg - RVG-022E termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Sportman's Mirror szemüveg - RVG-022F

A Rapala Vision Gear napszemüvegeknél, mint a Rapala minden termékénél, a funkcionalitás kapja az első helyet. Ezek a szemüvegek valódi optikai teljesítményt nyújtanak a horgászok számára mindenféle torzítás nélkül, s emellett teljes védelmet biztosítanak a napsugarak káros sugárzásai ellen. A termékek két fő jellemzője az egyedülállóan divatos design, valamint az innovatív anyagok felhasználása. Ezek összessége olyan napszemüvegeket eredményezett, melyeket büszkén visel majd minden horgász. Ez a szemüveg erős, masszív szerkezetű, ennek köszönhetően az esetleges ütközéseknek is ellenáll. Hihetetlen könnyű, ezáltal minden körülmények között kényelmes viseletet biztosít hordozójának. E modell tervezésébe professzionális horgászokat, illetve képzett optikai szakembereket vontak be. Polarizált lencséi 100%-os UV védelmet és tiszta éleslátást biztosítanak a víz alatti világba. A lencsék tükörbevonattal rendelkeznek, mely távol tartja a vakító fénysugarakat. További minőségjegyek a gumis szárvégek és tartópapucsok, illetve a rugalmas belső zsanérok, amik növelik a szemüveg élettartamát. Ezt a modellt ízléses, borostyán kerettel, illetve zöld tükröződő bevonatú, borostyán színű lencsével tervezte a gyártó, így a maximális használati élmény mellett esztétikus kiegészítője lehet bárkinek, aki óvni szeretné a szemeit a szabadban végzett tevékenységei során. A szemüveghez ajándékba jár egy Rapala dizájnnal ellátott rugalmas nyakpánt és egy puha tok, amely egyben törlőkendőként is funkcionál.

A Sportman’s RVG-022F modell borostyán kerettel, valamint zölden tükröződő bevonatú, borostyán színű lencsével rendelkezik

További információ a Rapala Sportman's Mirror szemüveg - RVG-022F termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala Sportman's Series szemüveg - RVG-001AS

A Rapala Vision Gear napszemüvegeknél, mint a Rapala minden termékénél, a funkcionalitás kapja az első helyet. Ezek a szemüvegek valódi optikai teljesítményt nyújtanak a horgászok számára mindenféle torzítás nélkül, s emellett teljes védelmet biztosítanak a napsugarak káros sugárzásai ellen. A termékek két fő jellemzője az egyedülállóan divatos design, valamint az innovatív anyagok felhasználása. Ezek összessége olyan napszemüvegeket eredményezett, melyeket büszkén visel majd minden horgász. Ez a szemüveg erős, masszív szerkezetű, ennek köszönhetően az esetleges ütközéseknek is ellenáll. Hihetetlen könnyű, ezáltal minden körülmények között kényelmes viseletet biztosít hordozójának. E modell tervezésébe professzionális horgászokat, illetve képzett optikai szakembereket vontak be. Polarizált lencséi 100%-os UV védelmet és tiszta éleslátást biztosítanak a víz alatti világba. A lencsék tükörbevonattal rendelkeznek, mely távol tartja a vakító fénysugarakat. További minőségjegyek a gumis szárvégek és tartópapucsok, illetve a rugalmas belső zsanérok, amik növelik a szemüveg élettartamát. Ezt a modellt elegáns, matt fekete kerettel, illetve sötétszürke színű lencsével tervezte a gyártó, így a maximális használati élmény mellett esztétikus kiegészítője lehet bárkinek, aki óvni szeretné a szemeit a szabadban végzett tevékenységei során. A szemüveghez ajándékba jár egy Rapala dizájnnal ellátott rugalmas nyakpánt és egy puha tok, amely egyben törlőkendőként is funkcionál.

Ezt a modellt elegáns, matt fekete kerettel, illetve sötétszürke színű lencsével készíti a gyártó, így a maximális használati élmény mellett esztétikus kiegészítője lehet bárkinek

További információ a Rapala Sportman's Mirror szemüveg - RVG-001AS termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala horgász napszemüveg - RSGPG

A Rapala Vision Gear napszemüvegeknél, mint a Rapala minden termékénél, a funkcionalitás kapja az első helyet. Ezek a szemüvegek valódi optikai teljesítményt nyújtanak a horgászok számára mindenféle torzítás nélkül, emellett teljes védelmet biztosítanak a napsugarak káros sugárzásai ellen. A termékek két fő jellemzője az egyedülállóan divatos design, valamint az innovatív anyagok felhasználása. Ezek összessége olyan napszemüvegeket eredményezett, melyeket büszkén visel majd minden horgász. Ez a típus polikarbonát kerettel rendelkezik, ami kellemesen könnyűvé és egyben tartóssá, ellenállóvá teszi. Formatervezett, finoman ívelt görbülete nagy rugalmasságot kölcsönöz a szemüvegnek, ezáltal garantáltan hosszú távon számíthat rá a tulajdonosa. További minőségjegyek a szárakon elhelyezett tetszetős, domború Rapala logók, illetve a rugalmas belső zsanérok, amik szintén növelik a szemüveg élettartamát. Ízléses, fekete-szürke alapú terepmintás kerettel, illetve sötétszürke színű lencsével tervezte a gyártó, így a maximális használati élmény mellett esztétikus kiegészítője lehet bárkinek, aki óvni szeretné a szemeit a szabadban végzett tevékenységei során.

Az RSGPG típust fekete-szürke alapú terepmintás kerettel, illetve sötétszürke színű lencsével készíti a gyártó

További információ a Rapala horgász napszemüveg - RSGPG termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala horgász napszemüveg - RSGPB

A Rapala Vision Gear napszemüvegeknél, mint a Rapala minden termékénél, a funkcionalitás kapja az első helyet. Ezek a szemüvegek valódi optikai teljesítményt nyújtanak a horgászok számára mindenféle torzítás nélkül, emellett teljes védelmet biztosítanak a napsugarak káros sugárzásai ellen. A termékek két fő jellemzője az egyedülállóan divatos design, valamint az innovatív anyagok felhasználása. Ezek összessége olyan napszemüvegeket eredményezett, melyeket büszkén visel majd minden horgász. Ez a típus polikarbonát kerettel rendelkezik, ami kellemesen könnyűvé és egyben tartóssá, ellenállóvá teszi. Formatervezett, finoman ívelt görbülete nagy rugalmasságot kölcsönöz a szemüvegnek, ezáltal garantáltan hosszú távon számíthat rá a tulajdonosa. További minőségjegyek a szárakon elhelyezett tetszetős, domború Rapala logók, illetve a rugalmas belső zsanérok, amik szintén növelik a szemüveg élettartamát. Ízléses, terepmintás kerettel, illetve borostyán színű lencsével tervezte a gyártó, így a maximális használati élmény mellett esztétikus kiegészítője lehet bárkinek, aki óvni szeretné a szemeit a szabadban végzett tevékenységei során.

Az RSGPB modell különleges dizájnt kapott, Ízléses, terepmintás kerettel, illetve borostyán színű lencsével tervezte a gyártó

További információ a Rapala horgász napszemüveg - RSGPB termékünkről: ugrás az áruházba

Rapala horgász napszemüveg - RSGSB

A Rapala Vision Gear napszemüvegeknél, mint a Rapala minden termékénél, a funkcionalitás kapja az első helyet. Ezek a szemüvegek valódi optikai teljesítményt nyújtanak a horgászok számára mindenféle torzítás nélkül, emellett teljes védelmet biztosítanak a napsugarak káros sugárzásai ellen. A termékek két fő jellemzője az egyedülállóan divatos design, valamint az innovatív anyagok felhasználása. Ezek összessége olyan napszemüvegeket eredményezett, melyeket büszkén visel majd minden horgász. Ez a típus polikarbonát kerettel rendelkezik, ami kellemesen könnyűvé és egyben tartóssá, ellenállóvá teszi. Formatervezett, finoman ívelt görbülete nagy rugalmasságot kölcsönöz a szemüvegnek, ezáltal garantáltan hosszú távon számíthat rá a tulajdonosa. További minőségjegyek a gumis szárvégek és tartópapucsok, illetve a rugalmas belső zsanérok, amik szintén növelik a szemüveg élettartamát. Ízléses borostyán-fekete alapú terepmintás kerettel, illetve borostyán színű lencsével tervezte a gyártó, így a maximális használati élmény mellett esztétikus kiegészítője lehet bárkinek, aki óvni szeretné a szemeit a szabadban végzett tevékenységei során.

Az RSGSB napszemüveg is szemrevaló, borostyán-fekete alapú terepmintás kerettel, illetve borostyán színű lencsével kerül forgalomba

További információ a Rapala horgász napszemüveg - RSGPG termékünkről: ugrás az áruházba

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.