Team Nevis táskák - Kiváló minőség, megfizethető áron a rendszerető horgászoknak

Team Nevis táskák - Kiváló minőség, megfizethető áron a rendszerető horgászoknak

A táskák piacán nehéz újat mutatni, hiszen a kínálat óriási. Megannyi formával, színnel és kialakítással találkozhattunk már. Ezért a Team Nevis táskák tervezésénél nem az volt a fő cél, hogy teljesen új formákat „találjanak fel”, sokkal inkább fontos volt, hogy praktikus, kiváló minőségű, esztétikus és megfizethető árú termékek kerüljenek az igényes, felszerelésüket féltő és azt rendezetten tároló vásárlókhoz. A Team Nevis szériában 7 táska található, melyek a lehető legmagasabb igényeket is kielégítik.

Az új Team Nevis táskák készítésénél kizárólag a legjobb minőségű anyagok kerültek felhasználásra. Az 1600D Oxford Nylon külső anyag rendkívül strapabíró és ellenáll az időjárás viszontagságainak. A felszerelések védelme érdekében minden táska vastag bélést kapott. Emellett első osztályú cipzárak kerültek a táskákra, melyek hibamentesen működnek minden körülmény között. Minden részlet gondos tervezésre és kivitelezésre utal.

Magas minőség megfizethető áron!

Team Nevis Bottartó táska, bélelt

Felszerelésünk szakszerű védelme elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú időn át használni tudjuk. A 3 részes bottáska külseje vastag szivacsbélést kapott, ezáltal garantáltan megvédi botjainkat, a párnázott vállpánt pedig kényelmes szállítást tesz lehetővé. A rekeszek között válaszfalak találhatók. Ezek megakadályozzák a botok összeverődését. A bottáskán található még egy zseb, ahova orsó nélküli botot vagy merítő nyelet lehet tenni. 3 különböző, 145, 155 és 165 cm-es hosszban készül.

Már a merevítés nélküli bélelt bottáska is kifogástalan védelmet nyújt felszerelésünknek
A bottáskán egy oldalzseb is található

Team Nevis Merev Match / Feeder bottáska, 3 részes

Az előző botzsákban is biztonságban van a felszerelés, de akinek az nem lenne elég és a durvább fizikai behatások ellen is védő botzsákot keres, annak a merev falú bottáskák jöhetnek számításba. Ez a botzsák minden körülmény között biztonságos szállítást tesz lehetővé botjaink számára. A merev botzsákban 3 felszerelt (orsóval ellátott) botot egymástól teljesen elkülönítve tudunk nagy biztonsággal tárolni, köszönhetően a 3 különálló bélelt fach-nak. Különlegessége, hogy az alján található egy kemény műanyag talp, melynek köszönhetően nem kell lefektetni a fűbe a botzsákot, hanem megállíthatjuk a saját „lábán”. Illetve, ha mégis le kell tenni és koszos lesz, ez akkor is könnyedén tisztítható. Rendkívül kényelmes szállítást tesz lehetővé a vastagon párnázott vállpánt, melynek hossza tetszés szerint állítható. A bottáska anyaga vízhatlan. 150 és 160 cm-es hosszban kerül forgalomba.

Egyre népszerűbbek a merev falú bottáskák, amelyek a durvább fizikai behatások ellen is védenek
Egyenes talajon akár a saját „lábán” is megáll
Minden Team Nevis táskát két utas cipzárral látták el

Team Nevis Match szerelékes táska

Ebben a táskában minden olyan felszerelést szállíthatunk, amely nem fér el a botzsákban vagy a ládánkban. Az etetőanyagok, a csalis vagy más nagyobb műanyag edények garantáltan el fognak férni a nagy rekeszben. Ennek mérete 60 x 30 x 35 cm. A táska elején található nyitott nagy előzsebbe tehetünk még csalizó tálcát, haltartót vagy szákfejeket is. Az oldalán található egy-egy cipzárazható zseb is, amibe a kéztörlőt, tartalék csúzlikat, kisebb dobozokat vagy bármilyen egyéb darabos horgászeszközt tárolhatunk rendezett módon. Az oldalsó rekeszek mérete 30 x 20 x 10 cm. A táska alsó része vízhatlan borítást kapott. A táska külső mérete 85 x 42 x 45 cm.

Ez a táska akkora, hogy szinte mindent elnyel
Az első részbe haltartót, szákfejet vagy akár törőszitát is tehetünk
Az oldalzsebbe a közepes méretű Carp Academy Komplett szerelékes box pont belefér (nem tartozék)
A kényelmes fogásért neoprén borítást kapott a fogantyú
A táska alsó részét vízhatlan borítással látták el

Team Nevis Csali hűtőtáska 2 db dobozzal

A rekkenő hőségben, a nagy nyári melegekben fontos, hogy hűvös helyen tartsuk a különféle csalikat és élő anyagokat. A hűtőtáska felső része teljes méretben körbe cipzárazható. Belsejét két részre lehet osztani a hozzá adott rekeszelválasztó segítségével, mely tépőzárral rögzíthető. A táskában található két doboz, melyekbe az élő csalit tehetjük. Kapacitásuk 1,5 liter. A táska mindkét oldalán található 1-1 hálós zseb. A táska alsó része vízhatlan borítást kapott. Mérete: 37 x 19 x 29 cm.

A nyári nagy melegekben jó szolgálatot tehet ez a táska
A belső rész kettéosztható

Team Nevis Keverőedény, fedeles

A vászon keverőedényeket azok a horgászok szeretik, akik nem tudnak sok felszerelést kivinni a vízpartra. A fedővel ellátott edényben a már benedvesített etetőanyag nem tud kiszáradni és kellemes vagy esetleg kellemetlen szagot árasztani (például az autóban). Jellemzője, hogy a vastag, jó minőségű anyagnak és a merevítőnek köszönhetően igen jó a tartása, megvan a megfelelő merevsége. Így még könnyebb benne az etetőanyagot keverni, illetve alkalmas víz vagy élő csali tárolására is. Átmérője: 50 cm, magassága: 17 cm.

A vászon keverőedényben a megnedvesített etetőanyag nem tud kiszáradni, miközben üresen minimális helyigénnyel bír

Team Nevis Orsótartó táska, 4 rekeszes

Négy orsó és ugyanennyi pótdob tárolására alkalmas ez a táska. Főként a kisebb méretű orsók tárolására szolgál, bár a nagyobb orsók is beleférnek, de ehhez ki kell venni a tépőzáras rekeszelválasztót. A horgászfelszerelések egyik legértékesebb és egyben legsérülékenyebb részét az orsók képezik. Éppen ezért érdemes óvni őket, erre pedig ez a keményfedelű, vízhatlan, strapabíró táska tökéletesen megfelel! Fogantyúja neoprén borítást kapott. A táska mérete: 30 x 27 x 11 cm.

Akár 4 orsót is biztonságosan tárolhatunk ebben a táskában
Belül tépőzáras rekeszelválasztók találhatók
Fogantyúja neoprén borítást kapott

Team Nevis Orsótartó táska, 1 rekeszes

Ezt a táskát arra tervezték, hogy szállítás és tárolás közben teljes védelmet nyújtson egy drága (bármilyen méretű) orsó számára. A vastagon bélelt orsótartó tok mérsékelten vízálló. A táska mérete: 21 x 7,5 x 19,5 cm.

Ez a táska egy orsó biztonságos szállítását teszi lehetővé
A legnagyobb orsó is belefér

(X)
Haldorádó Team