Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!

A kesztyű és a sapka vásárlásánál sokan nemcsak a funkcionalitást, hanem a divatosságot is figyelembe veszik, hogy e ruhadarabok ne csak horgászat alkalmával, de a hétköznapokon is jó szolgálatot tegyenek. Ennek megfelelően kínálatunkban bárki megtalálhatja a neki tetsző kiegészítőt.

NORFIN Magnet kesztyű
A Norfin márka speciálisan a horgászok, vadászok és túrázók ruházatára szakosodott. A Norfinra jellemző, hogy mindig a legújabb és legmodernebb anyagok felhasználásával készít professzionális termékeket. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és a horgászoktól szerzett tapasztalatokra, ezeket felhasználják az új termékek készítésénél és mindig a leginnovatívabb gyártókkal dolgoznak együtt. A Norfin jelmondata az „ULTIMATE PROTECTION”, mely annyit tesz, hogy a Norfin termékek használói a lehető legnagyobb biztonságban vannak esőben, szélben, hóban, és hőségben is egyaránt.

Az Magnet egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz. A kesztyűn található egy mágnessel rögzíthető, felhajtható rész, amely lehajtva elfedi az ujjakat. Szükség szerint, ez könnyedén le és felcsatolható, így szabaddá válnak az ujjvégek, így könnyűvé téve a fogást, és a precíziós mozgást.

Egy kiváló minőségű, szélálló, kellemesen meleg, poliészter anyagból készült kesztyű, őszi/téli horgászatokhoz

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Aurora kesztyű
Az Aurora egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz. A kesztyűn található egy felhajtható rész, amely lehajtva elfedi az ujjakat. Szükség szerint, ez könnyedén le és felcsatolható, így szabaddá válnak az ujjvégek, így könnyűvé téve a fogást, és a precíziós mozgást.

Az Aurora egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz
Komplett ujjrésze fel- és lehajtható, ami lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek az ujjaink

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Nordic Merino Heavy T3P zokni
A Nordic Merino Heavy T3P zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is. A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele a láb. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését.
Anyaga: 40% merinó gyapjú, 40% akril, 17% nylon, 3% elasztán.

A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele az ember lába, ráadásul még csúszásmentes talpbevonatot is kapott!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Geoff Anderson TechnicalMerino Dri-release beanie sapka
Dri-release az újrahasznosított poliészter és a természetes merinó gyapjú egyedi keveréke. A Dri-release technológia felgyorsítja a száradás folyamatát azzal, hogy „kinyomja” magából a verejtéket az anyag szabad levegővel érintkező oldalára. Ez a hozzáadott gyorsító hatás az úgynevezett FreshGuard® rendszer, mely nem utolsósorban drasztikus szagmegelőző hatással is bír. Ezenfelül a sapka felületét úgy alakították ki, hogy a szellőzést gyorsabban biztosítsa a tökéletes „mikroklíma” megélése érdekében.

Általánosságban a TechnicalMerinóról

A Geoff Anderson innovatív TechnicalMerino anyagkeveréke kellemes hőérzetet, száraz bőrfelületet, friss és komfortos érzetet nyújt még nagyobb aktivitású „outdoor” tevékenységek esetén is. Mivel a cég nem használ kemikáliákat az eredmények eléréséhez, termékeik teljesítménye idővel sem fog változni, hiszen nincs mit kimosni az anyagból. A tökéletes egyensúly a hidrofób (víztaszító) és hidrofil (vizet megkötni képes) szálakból alkotott anyagban lehetővé teszi, hogy az izzadság lehető leggyorsabban összegyűljön, majd lendületesen távozzon az anyagból a levegőbe. Élvezd a gyapjú természetes és felső kategóriás tulajdonságait, a hozzáadott újrahasznosítható szintetikus részek pedig gondoskodnak a teljes termék strapabíróságáról! A minőséget garantálják a Woolmark®, Oeko-Tex® és ISO 9001 tanúsítványok.

A Geoff Anderson innovatív TechnicalMerino anyagkeveréke kellemes hőérzetet, száraz bőrfelületet, friss és komfortos érzetet nyújt még nagyobb aktivitású „outdoor” tevékenységek esetén is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

SAVAGE GEAR Beanie sapka szürke
A Savage Gear Beanie sapka egy kötött, napellenzővel kombinált, vagány fejfedő, mely kellemes meleget biztosít a hűvös napokra, s egyben divatos megjelenést is, ezért utcai, hétköznapi viseletként is nyugodt szívvel ajánljuk! Puha, kétrétegű, 100% akril anyagát egy extra meleg belső réteggel kombinálták, így akkor sem fog benne megfázni a fejünk, ha egész nap a szabadban tartózkodunk, miközben a halakat keressük! Simlédere védelmet nyújt a napsütés, eső és szél ellen is.

A pergető horgászok legújabb kedvence a Savage Gear Beanie sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

STRATEGY Kötött Simléderes sapka
A Strategy kötött téli sapka elegáns és nagyon meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ez a speciális, 100% poliészter borításnak, illetve 100% akril bélésnek köszönhető. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem, és nem fog fázni benne a feje! A sapka a pontyhorgászok által legjobban kedvelt olívzöld színben készül. Egyszerű, ám elegáns bordázott-kötött dizájn jellemzi, illetve ezen a modellen helyet kapott egy divatos, vagány simléder is, ami hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmassá teszi.

Szintén elegáns és meleg ruhadarab a simléderes kötött Strategy sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Kötött téli sapka ÚJ
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Kötött Téli sapka ÚJ praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet. 100% Polyacrylból készült. A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben kerül forgalomba. Klasszikus utcai viselet, de vízparton is megállja a helyét.

Ebben a Haldorádó Kötött téli sapkákban garantáltan nem fázik az ember feje!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Téli sapka simlis fekete és zöld
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Téli sapka praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ez a speciális 100% Polyacryl borításnak, illetve 100% acril bélésnek köszönhető. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem és nem fog fázni benne a feje senkinek! A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben, valamint kettő színben kerül forgalomba. Az egyik a fekete, a másik pedig  a pontyhorgászok által legjobban kedvelt olívzöld szín. Egyszerű, ám elegáns kialakítás jellemzi, illetve ezen a modellen helyet kapott egy divatos, vagány simléder is, ami hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmassá teszi.

Vagány és nagyon kellemes, meleg viselet, melynek anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.