Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!

A kesztyű és a sapka vásárlásánál sokan nemcsak a funkcionalitást, hanem a divatosságot is figyelembe veszik, hogy e ruhadarabok ne csak horgászat alkalmával, de a hétköznapokon is jó szolgálatot tegyenek. Ennek megfelelően kínálatunkban bárki megtalálhatja a neki tetsző kiegészítőt.

NEVIS Neoprén kesztyű
Sok mozgással (pl. pergetés) járó horgászatokhoz való ez a kesztyűtípus. A 2,5 mm-es neoprén anyag szabadon engedi mozogni ujjainkat, mégis elegendően melegen tart. Ha vízbe kell nyúlnunk, vagy meg kell fogni a halat, akkor sincs gond, ugyanis a neoprén anyag nem szívja be a vizet. Ha mégis használnunk kell csupasz ujjainkat, a felhajtható kesztyűujjakon kidugva ezt könnyedén megtehetjük. A kesztyű tenyérrésze csúszásgátló bevonatot kapott, ezért könnyen kézben tarthatóak a kifogott halak a horogkiakasztás idejére.

Meleg neoprén kesztyű, mely anyagának köszönhetően egyáltalán nem szív vizet magába
Felhajtható kesztyűujjai ideálissá teszik a horgászok számára

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Polár kesztyű
Könnyű, meleg, lehajtható ujjú polár kesztyű, mely lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek ujjaink, visszahajtva viszont kényelmes meleget biztosít az ujjbegyeknek is. A tenyérrészen erősített, csúszásgátló betét van, a csuklónál lévő gumírozással kényelmesen, rugalmasan záródik.

Puha, meleg, terepszínű dizájnnal ellátott téli kesztyű
Komplett ujjrésze fel- és lehajtható, ami lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek az ujjaink

Bővebb információ: ugrás az áruházba

EIGER Kesztyű félujjas
Meleg és kényelmes kesztyű Thinsulate béléssel. Az ujjak végei szabadok, így csalizás és horogszabadítás alatt sem kell megszabadulni az egész kesztyűtől.

Ez az Eiger kesztyű kellemes meleget ad a kéznek, de az ujjvégek folyamatosan szabadok benne, így tökéletes választás, pl. pergető horgászathoz

Bővebb információ: ugrás az áruházba

EIGER Kötött Thinsulate kesztyű fekete
Aki télen is horgászik, jól tudja, hogy egy kellemes meleget adó, könnyű, puha kesztyű elengedhetetlen tartozéka a hideg hónapok viseletének. Kezeink épségének megóvása és a hidegtől való védelme épp olyan fontos, mint bármely más testrészünké! Az Eiger Kötött Thinsulate kesztyű használatával garantáltan nem éri hideg a kezünket, s jó közérzettel tölthetjük el időnket a vízparton akár a legzordabb körülmények között is. A kesztyű külső, kötött akril fonál borítása alatt speciális Thinsulate réteg bújik meg, mellyel vastagon bélelték a kesztyű teljes részét. A csuklórész rugalmas, gumis kialakítást kapott, aminek köszönhetően remekül simul a csuklóhoz, ezáltal megakadályozza, hogy a hideg felülről behatolhasson. Ráadásul mivel ez a rész duplán vett, igény szerint felhajtható a felső réteg, így extra hosszú szárral viselhető, az alkar jelentős részét is elfedő kesztyűvé alakítható. Több különböző méretben kapható, melyek közt bárki megtalálhatja a számára megfelelő méretet. Egyszerű, elegáns fekete színű változat, szívesen ajánljuk bármilyen hidegben végzett szabadtéri tevékenységhez vagy hétköznapi utcai használathoz!

Az Eiger Kötött Thinsulate kesztyű használatával garantáltan nem éri hideg a kezünket, s jó közérzettel tölthetjük el időnket a vízparton

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NEVIS Neoprene zokni hosszú
A neoprén a búvárruhák révén vált ismertté és elterjedtté. A különleges anyag nagyon jól tartja a test melegét, megvédi használóját a kihűléstől. Ebből a speciális, rugalmas anyagból készült ez a zokni is, amely így akár egy vékonyabb csizma használata mellett is megvédi lábát a zord hidegben. Két különböző fazon kerül forgalomba. A rövidebb méretű változat a csizma száránál véget ér, ezzel szemben a hosszú térdzokni nemcsak a lábfejet és a bokát, hanem a vádlit is melegen tartja.

A Nevis Neoprén hosszú zokni az egész lábszárat melegen tartja

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Neo-Therm zokni MAX5
A Prologic Max5 Neo-Therm zoknit magas nyúlású, vastag neoprén anyagból készítik, így egyszerre rendelkezik kiváló hőtartó képességgel és remek strapabírósággal. Szintén e célokat szolgálják a ragasztott és elvarrt varrások is. Talpán csúszásgátló réteg található, ami az extra biztonságot és a kényelmet hivatott segíteni. Polár bélésének köszönhetően extra meleg és kényelmes. Kitűnően szigetel. Tetszetős, élethű terepmintás dizájnnal kerül forgalomba.

Akik kedvelik a terepszínű ruházatot, azoknak is jó választás lehet a Prologic Neoprén zoknija

Bővebb információ: ugrás az áruházba

SAVAGE GEAR Beanie sapka szürke
A Savage Gear Beanie sapka egy kötött, napellenzővel kombinált, vagány fejfedő, mely kellemes meleget biztosít a hűvös napokra, s egyben divatos megjelenést is, ezért utcai, hétköznapi viseletként is nyugodt szívvel ajánljuk! Puha, kétrétegű, 100% akril anyagát egy extra meleg belső réteggel kombinálták, így akkor sem fog benne megfázni a fejünk, ha egész nap a szabadban tartózkodunk, miközben a halakat keressük! Simlédere védelmet nyújt a napsütés, eső és szél ellen is.

A pergető horgászok legújabb kedvence a Savage Gear Beanie sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

STRATEGY Kötött Simléderes sapka
A Strategy kötött téli sapka elegáns és nagyon meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ez a speciális, 100% poliészter borításnak, illetve 100% akril bélésnek köszönhető. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem, és nem fog fázni benne a feje! A sapka a pontyhorgászok által legjobban kedvelt olívzöld színben készül. Egyszerű, ám elegáns bordázott-kötött dizájn jellemzi, illetve ezen a modellen helyet kapott egy divatos, vagány simléder is, ami hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmassá teszi.

Szintén elegáns és meleg ruhadarab a simléderes kötött Strategy sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Kötött téli sapka fekete és sötétkék
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Kötött téli sapka elegáns és nagyon meleg, amelynek anyaga 100% akril. Ebben garantáltan nem fog fázni a feje! A sapka elején egy igényes Haldorádó hímzés található. Hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmas! Két színben kerül forgalomba.

A Haldorádó Kötött téli sapkákban garantáltan nem fázik az ember feje! Elérhető fekete színben…
… és egy igényes sötétkék változatban is!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: