Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!

A kesztyű és a sapka vásárlásánál sokan nemcsak a funkcionalitást, hanem a divatosságot is figyelembe veszik, hogy e ruhadarabok ne csak horgászat alkalmával, de a hétköznapokon is jó szolgálatot tegyenek. Ennek megfelelően kínálatunkban bárki megtalálhatja a neki tetsző kiegészítőt.

NEVIS Neoprén kesztyű
Sok mozgással (pl. pergetés) járó horgászatokhoz való ez a kesztyűtípus. A 2,5 mm-es neoprén anyag szabadon engedi mozogni ujjainkat, mégis elegendően melegen tart. Ha vízbe kell nyúlnunk, vagy meg kell fogni a halat, akkor sincs gond, ugyanis a neoprén anyag nem szívja be a vizet. Ha mégis használnunk kell csupasz ujjainkat, a felhajtható kesztyűujjakon kidugva ezt könnyedén megtehetjük. A kesztyű tenyérrésze csúszásgátló bevonatot kapott, ezért könnyen kézben tarthatóak a kifogott halak a horogkiakasztás idejére.

Meleg neoprén kesztyű, mely anyagának köszönhetően egyáltalán nem szív vizet magába
Felhajtható kesztyűujjai ideálissá teszik a horgászok számára

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Polár kesztyű
Könnyű, meleg, lehajtható ujjú polár kesztyű, mely lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek ujjaink, visszahajtva viszont kényelmes meleget biztosít az ujjbegyeknek is. A tenyérrészen erősített, csúszásgátló betét van, a csuklónál lévő gumírozással kényelmesen, rugalmasan záródik.

Puha, meleg, terepszínű dizájnnal ellátott téli kesztyű
Komplett ujjrésze fel- és lehajtható, ami lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek az ujjaink

Bővebb információ: ugrás az áruházba

FOX Rage kesztyű
Üvegszál, szilikon és spandex anyagokból készült különleges pergető kesztyű. Ragadozóhalak stabil megfogását, vízből való biztonságos kiemelését segíti. Tökéletesen simul a kézhez, a csuklónál gumírozott tépőzár segítségével rögzíthető. Anyagösszetételéből adódóan stabil, biztos, csúszásmentes fogást biztosít, miközben a hal testét borító nyálkaréteg is sértetlen marad. Ezt a kesztyűt azoknak a pergető horgászoknak ajánljuk, akik egy tökéletes védelmet nyújtó, ugyanakkor tetszetős, divatos kesztyűt szeretnének vásárolni.

Üvegszál, szilikon és spandex anyagokból készült különleges pergető kesztyű, mely a ragadozóhalak stabil megfogását, vízből való biztonságos kiemelését segíti
Igényes, minőségi kesztyű, a Fox kínálatából!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NEVIS Neoprene zokni hosszú
A neoprén a búvárruhák révén vált ismertté és elterjedtté. A különleges anyag nagyon jól tartja a test melegét, megvédi használóját a kihűléstől. Ebből a speciális, rugalmas anyagból készült ez a zokni is, amely így akár egy vékonyabb csizma használata mellett is megvédi lábát a zord hidegben. Két különböző fazon kerül forgalomba. A rövidebb méretű változat a csizma száránál véget ér, ezzel szemben a hosszú térdzokni nemcsak a lábfejet és a bokát, hanem a vádlit is melegen tartja.

A Nevis Neoprén hosszú zokni az egész lábszárat melegen tartja

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Neo-Therm zokni MAX5
A Prologic Max5 Neo-Therm zoknit magas nyúlású, vastag neoprén anyagból készítik, így egyszerre rendelkezik kiváló hőtartó képességgel és remek strapabírósággal. Szintén e célokat szolgálják a ragasztott és elvarrt varrások is. Talpán csúszásgátló réteg található, ami az extra biztonságot és a kényelmet hivatott segíteni. Polár bélésének köszönhetően extra meleg és kényelmes. Kitűnően szigetel. Tetszetős, élethű terepmintás dizájnnal kerül forgalomba.

Akik kedvelik a terepszínű ruházatot, azoknak is jó választás lehet a Prologic Neoprén zoknija

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Trakker Beanie Zöld kötött sapka
Az OC Beanie a Trakker Products őszi/téli újdonsága, amely egy hagyományos és klasszikus stílusú, kissé visszafogott, de még is igazán szemet gyönyörködtető, divatos megjelenésű kötött téli sapka. A szuper meleg, és rendkívül kényelmes viseletet biztosító, kiváló minőségű fejfedő a vonzó és egyedi, úgynevezett Dark Olive színben kerül forgalomba. Az első részén elhelyezésre került egy diszkrét szövött címke is, a már jól ismert Trakker felirattal és emblémával. 100% Acrylic, puha, kötött anyagból készült. Nem csak horgászathoz, hanem a hétköznapok során, utcai viseltre is tökéletesen használható. A minden fejmérethez ideális téli sapka a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.

A Trakker Beanie Zöld kötött sapka, szuper meleg, és rendkívül kényelmes viseletet biztosító, kiváló minőségű fejfedő a vonzó és egyedi, úgynevezett Dark Olive színben kerül forgalomba

Bővebb információ: ugrás az áruházba

SAVAGE GEAR Beanie sapka szürke
A Savage Gear Beanie sapka egy kötött, napellenzővel kombinált, vagány fejfedő, mely kellemes meleget biztosít a hűvös napokra, s egyben divatos megjelenést is, ezért utcai, hétköznapi viseletként is nyugodt szívvel ajánljuk! Puha, kétrétegű, 100% akril anyagát egy extra meleg belső réteggel kombinálták, így akkor sem fog benne megfázni a fejünk, ha egész nap a szabadban tartózkodunk, miközben a halakat keressük! Simlédere védelmet nyújt a napsütés, eső és szél ellen is.

A pergető horgászok legújabb kedvence a Savage Gear Beanie sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

STRATEGY Kötött Simléderes sapka
A Strategy kötött téli sapka elegáns és nagyon meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ez a speciális, 100% poliészter borításnak, illetve 100% akril bélésnek köszönhető. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem, és nem fog fázni benne a feje! A sapka a pontyhorgászok által legjobban kedvelt olívzöld színben készül. Egyszerű, ám elegáns bordázott-kötött dizájn jellemzi, illetve ezen a modellen helyet kapott egy divatos, vagány simléder is, ami hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmassá teszi.

Szintén elegáns és meleg ruhadarab a simléderes kötött Strategy sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Kötött téli sapka fekete és sötétkék
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Kötött téli sapka elegáns és nagyon meleg, amelynek anyaga 100% akril. Ebben garantáltan nem fog fázni a feje! A sapka elején egy igényes Haldorádó hímzés található. Hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmas! Két színben kerül forgalomba.

A Haldorádó Kötött téli sapkákban garantáltan nem fázik az ember feje! Elérhető fekete színben…
… és egy igényes sötétkék változatban is!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Bővebb információ: ugrás az áruházba