Újabb darabokkal bővült a téli ruha kínálatunk

Újabb darabokkal bővült a téli ruha kínálatunk

Mindig bővítjük áruházi kínálatunkat különböző divatos ruhadarabokkal és lábbelikkel, melyek árukkal, illetve kiváló minőségükkel is felhívják magukra a figyelmet. Karácsony közeledtével pedig nem árt arra is gondolni, hogy milyen ajándékot adjunk szeretteinknek, barátainknak. Az újdonságok mellett természetesen a „régi” ruhadarabra is érdemes egy pillantást vetni, hiszen mindenki találhat közülük ajándékötletet.

Prologic Comfort Thermoruha MAX4

Egy jó thermoruhától a következők várhatók el: legyen meleg, de ne izzadjuk bele, legyen kényelmes és könnyű, valamint legyen tartós és divatos. Ezeknek az elvárásoknak maximálisan megfelel a Prologic Comfort Thermoruha MAX4. A kantáros nadrágból és kabátból álló 2 részes ruha kényelmes viseletet biztosít, ráadásul extrém hidegben is melegen tart. 100%-ig víz- és szélálló, erős varrással. Anyaga erős 210T nylon, mely magas kopásállósággal, lélegző tulajdonsággal és teljesen szigetelt (120 g/m2) gyapjú béléssel rendelkezik.

A nadrág rendkívül kényelmes viseletet nyújt használója számára. A bélelt kertésznadrág megvédi a mellkast és a hátat is. A gumírozott, csatos vállpánt hossza könnyen állítható, így mindenki a neki tetsző módon állíthatja be a méretét. Derékrésze hátulról gumírozott. A nadrágon kétoldalt 2-2 zseb található. Az egyik zsebbe oldalról, a másikba felülről lehet belenyúlni, utóbbi tépőzárral zárható. Ezekbe belefér a kesztyű vagy egyéb apróságok. Külön figyelmesség a gyártó részéről, hogy a nadrág szárát - ameddig a bakancs tart - cipzárral látták el, így könnyebb fel- és levenni a lábbelit. Természetesen, hogy a szél ne fújjon be, ellátták a lábszárat egy tépőzárral, így miután felvettük a bakancsot elegendő a tépőzárat rászorítani. A kabát, ahogy a nadrág is, kifejezetten kényelmes. Rendkívül könnyű, mégis tökéletesen véd. A cipzár két utas, így akár alulról fölfelé is nyitható. A derékrészen található zsebek - hasonlóan a nadrágéhoz - egyikébe oldalról, a másikba pedig felülről tehetjük kezünket. Ezeken kívül található még a mellrészen kívül és belül is 1-1 zseb. Ezekbe igazolványt, pénztárcát vagy akár kulcsot is tehetünk. Az ujjak végébe építettek egy bélést, mely tökéletesen simul a kézfejre. A kabáton található egy kapucni is, mely szűkíthető, ráadásul egy drótszál fut az elejében, így tetszés szerint állítható annak formája. A kapucni igény esetén lecipzárazható. -25 Celsius-fokig ajánljuk.

A Comfort Thermoruhában a legnagyobb hidegben sem fázunk

További infó: ugrás az áruházba.

Prologic Comfort Thermoruha Zöld

Ez a ruha némileg eltér az előzőtől. A legszembetűnőbb különbség a szín. Zsebei elhelyezése, méretezése, a varrások és cipzárak megegyeznek a MAX4 ruháéval, tehát ha a színt nem nézzük, kívülről gyakorlatilag egyforma a két ruha. Viszont ennek anyaga kicsit nehezebb és vastagabb, illetve hőtartó képessége minimálisan kisebb. Azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy télen fázni lehet benne, sőt…

Elegáns zöld színben is forgalomba kerül a Comfort Thermoruha

További infó: ugrás az áruházba.

SPRO Power Thermoruha

A SPRO cég által készített és forgalomba hozott Power Thermoruha az általuk kínált thermoruhák csúcsát jelenti. Elegáns megjelenésű, meleg és kényelmes viseletet biztosít minden időben. A kantáros nadrágból és kabátból álló 2 részes ruha 100%-ig víz- és szélálló, erős varrással. Anyaga erős 320T Nylon-Taslon, mely magas kopásállósággal és lélegző tulajdonsággal rendelkezik, valamint hideg időben is puha marad. Ezt a tulajdonságot főként a pergető horgászok fogják nagyra értékelni. A külső réteg 5.000 mm víznyomásnak is ellenáll, a lélegző képessége pedig 5 l / m2 / 24 óra. A külső és belső réteg közötti polyester bélésanyag 180 gramm a dzsekiben, és 160 gramm a nadrágban. A bélelt kertésznadrág megvédi a mellkast és a hátat is. A gumírozott, csatos vállpánt hossza könnyen állítható, így mindenki a neki tetsző módon állíthatja be a méretét. Derékrésze hátulról gumírozott. A nadrágon összesen 4 zseb található. Háromba oldalról, míg egybe felülről lehet belenyúlni, utóbbi tépőzárral zárható. Ezekbe belefér a kesztyű vagy egyéb apróságok. A nadrág szárát - ameddig a bakancs tart - cipzárral látták el, így könnyebb fel- és levenni a lábbelit. Természetesen, hogy a szél ne fújjon be, ellátták a lábszárat egy tépőzárral, így miután felvettük a bakancsot elegendő a tépőzárat rászorítani. A kabátban található cipzár két utas, így akár alulról fölfelé is nyitható. A kabáton szintén 4 zseb található, ebből 3 zseb kívül helyezkedik el, melyekbe oldalról lehet belenyúlni, illetve a negyedik zseb belül található, amibe felülről lehet belenyúlni. A dzseki ujjainak végén neoprén mandzsetta akadályozza meg a víz és a szél bejutását. A kabáton található egy kapucni is, mely szűkíthető, ráadásul egy műanyaggal bevont drótszál fut az elejében, így tetszés szerint állítható annak formája. A kapucni igény esetén levehető a patentos rögzítésnek köszönhetően. A dzsekin és a nadrágon is minőségi YKK zipzárak biztosítják a problémamentes működést. -25 Celsius-fokig ajánljuk.

Ez a ruha azoknak lehet remek választás, akik a legnagyobb hidegtől és legcsapadékosabb időtől sem riadnak meg, és szinte bármikor kimozdulnak a meleg szobából egy jó kis téli horgászatért. A 320T Nylon-Taslon anyag a legnagyobb hidegben is puha marad, ezen felül a lélegző képességnek köszönhetően nem tartja bent a testpárát. Ezek a tulajdonságok sokkal kényelmesebb viseletet és szabadabb mozgást eredményeznek. Különösen hasznos ez a pergető horgászoknál, akik szinte az egész horgászat alatt mozgásban vannak.

Ebben a thermoruhában garantáltan nem fogunk fázni

SPRO Team Competition thermoruha

Ez a thermoruha is a SPRO versenycsapat hivatalos ruházata. A ruházat elkészítésénél több szempontnak kellett megfelelni. Tökéletesen melegen kell tartania a mozgásban lévő (például autóból kipakoló, de már felöltözött) horgászt vagy a folyamatosan vándorló pergetőt, miközben azt is biztosítani kell, hogy az izzadság garantáltan eltávozzon a ruhából. Ugyanakkor kellően melegnek kell lennie akkor is, ha leülünk és várjuk a hidegben a kapást. A 228T és 190T típusszámú nylon-membrán és speciális bélésanyag kombinációjából létrehozott szuperkönnyű, de meleg ruha minden elvárásnak megfelel! Természetesen garantáltan vízálló is, de nemcsak vízálló, hanem rendkívül strapabíró és időtálló is. Ellenáll a kisebb mechanikai sérüléseknek (horgok, gallyak karcoló hatásainak) anélkül, hogy kiszakadna. A nyakrész rendkívül puha pamutborítást kapott, így az érzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják. Zsebekben is bővelkedik, hiszen összesen tíz zseb található rajta. Ebből kettő belső zseb, egy a cipzár és a tépőzáras perem között helyezkedik el (ez kiválóan alkalmas telefon vagy igazolvány tárolására), valamint hét zseb található kívül, ráadásul ebből kettő kézmelegítős. A derékrész és a kabát alja szűkíthető. A bélelt kapucni - ha felesleges -, akár le is cipzárazható róla. A bélelt kertésznadrág is ugyanolyan erős anyagból készült, mint a kabát. Hogy könnyű legyen felvenni, a lábszár alsó része cipzáras. Nagyméretű külső és belső zsebek teszik még komfortosabbá ezt a nadrágot.

A Team Competition thermoruha rendkívül könnyű…
… garantáltan vízálló és „lélegző”

További infó: ugrás az áruházba.

SPRO Artic Thermoruha

A holland SPRO cég két éve hozta forgalomba Artic nevű thermoruhát. A speciális, 3000 mm víz nyomásának ellenálló külső réteg alatt kombinált, 160 gramm poliészterből és 220 gramm polárból álló bélés található, ami nemcsak meleg, hanem kifejezetten kényelmes viseletet biztosít. A hosszított szabású kabátot a horgászok igényeinek figyelembevételével alakították ki, ezért nagyméretű zsebeket kapott, melyekben papírjainkat, telefonunkat könnyen elérhetően és az elázástól teljesen védve tudjuk tárolni. Mellig érő nadrágjának köszönhetően a deréktájék dupla védelmet kap, ami nem elhanyagolható az őszi-téli horgászatnál. Kapucnija is bélelt, ami ugyancsak fontos a hideg, esős időben vagy a téli havazások esetén, ráadásul ha felesleges, le is cipzárazható.

Az Artic thermoruha nagyon strapabíró…
… és természetesen meleg!

További infó: ugrás az áruházba.

CORMORAN Astro Thermo ruha

A hideg idő közeledtével most kedvező áron kínálunk egy meleg téli thermoruhát azon horgászok számára, akik a hideg beálltával is a vízparton töltik szabadidejüket. A bélelt kabát és nadrág kifejezetten kényelmes, remekül tartja a meleget. A ruházat külső felülete 190T nylon PVC bevonattal, így 100%-ig vízhatlan. Belső fele 100% poliamid, hőszigetelő anyagként pedig vastag (140 g/m2) poliésztert használtak. A hosszított szabású kabátot a horgászok igényeinek figyelembevételével alakították ki, ezért nagyméretű zsebeket kapott, melyekben papírjainkat, telefonunkat könnyen elérhetően és az elázástól teljesen védve tudjuk tárolni. Olyan cipzár került a kabátba, mely lentről fölfelé és föntről lefelé is nyitható, illetve zárható. A kabát alja összehúzható egy zsinórral, illetve az ujjak végeibe építettek egy bélést, mely tökéletesen simul a kézfejre, így a legerősebb szeles időben is jól véd. A kabáton 2 külső és 1 belső zseb található, valamint található rajta egy bélelt kapucni is, mely igény esetén lecipzárazható. A kabáthoz tartozó nadrág rendkívül kényelmes viseletet nyújt használója számára. A bélelt kertésznadrág megvédi a mellkast és a hátat is. A csatos vállpánt hossza könnyen állítható, így mindenki a neki tetsző módon állíthatja be a méretét. Ahogy a kabát, úgy a nadrág is 100%-ig vízálló. A nadrág szára cipzárral bővíthető, így a bakancs vagy csizma fel- illetve levétele könnyebb. De hogy a szél ne fújhasson be, a szárak alja tépőzárral összehúzható. A nadrágon egy patentes rész is található, amely különösen praktikus, ha sürgős „folyóügyet” kell intézni, mert nem kell a teljes ruházattól megszabadulni.

Ez a ruha megvéd a hidegtől
Más dizájnnal, de azonos tulajdonságokkal is kínál a Cormoran thermoruhát

További infó: ugrás az áruházba.

További infó: ugrás az áruházba.

NEVIS Extreme Thermoruha

Ez a thermoruha nem csak kedvező árával, de remek paramétereivel is felhívja magára a figyelmet. A kétrészes thermoruha 100%-os vízállóságot biztosít. A speciális külső réteg egy nylon szövet PVC borítással, amely bármekkora víznyomásnak ellenáll. A varrásokat PVC szalaggal hegesztették le, így a víz a varrás mellett sem tud beszivárogni. A 240 grammos műszálas bélésanyag a hidegebb időkben is megtartja a test melegét. A kapucni is bélelt, ezért a fej és nyak is megfelelő védelmet kap. A nadrág kantáros kialakítású emelt derékrésszel, ezért garantált, hogy a szél sem tud befújni a ruhánk alá. A kabát külső részén nagyméretű vízálló zsebek kaptak helyet, amelyben a szükséges dolgainkat biztonságosan tárolhatjuk.

Ez a thermoruha mindenkinek jó választás lehet

További infó: ugrás az áruházba.

CORMORAN Astro Thermo alsóruházat

Ez az alsóruha a legnagyobb hidegben is véd. Akár azt is mondhatnánk, hogy ha a megfelelő thermoruhával és köztes öltözékkel kombinálják, akkor az Északi-sarkon sem fáznának benne. Ez persze túlzás, de az fenntartás nélkül vállalható, hogy a hazánkra jellemző legnagyobb hidegekben is garantáltan melegen tartja testünket. Ez a ruha két részből áll. A kantáros nadrág és a felső együttese felsőtestünket duplán védi a hidegtől. Külső anyaga 100% nylon, a bélés 100% poliamid, a belső felület pedig 100% pamut. E különleges összetétel miatt is kényelmes, meleg viseletet biztosít minden időben.

Nem hiányozhat a ruhatárból egy jó alsóruházat

További infó: ugrás az áruházba.

EIGER Thermo alsóruházat

Az Eiger Thermo alsóruházat anyagösszetétele 100% soft poliester. Ez a szövet hihetetlenül könnyű és mégis megbízhatóan véd a hideg ellen. Ezért akkor sem fázunk benne, ha nem mozgunk, de aktívan mozogva sem izzadunk bele. A gyártó javaslata szerint -12 és +15 fok között komfortos a viselete. Ez a ruha két részből áll. A felsőrésznek az ujjvégei szűkítettek. Olyan helyzetekben lehet jó választás ez a ruha, ha már beköszöntött a hideg idő, és egy könnyű, kényelmes viseletet biztosító ruhára van szükség.

Hihetetlen könnyű, mégis megbízhatóan véd a hideg ellen

További infó: ugrás az áruházba.

BEHR IceBehr Thermo alsóruházat

A kétrészes thermo alsóruházat meleg viseletet biztosít, garantáltan kiengedi magából (kis túlzással tovább löki) az izzadságot, ha mozgás közben kimelegedett. Ez a thermo alsóruha 2 rétegű. Alsó rétege 45% műszál, a külső pedig 55% pamut. Ennek köszönhetően rendkívül jól tartja a hőt. Így akkor sem fázik benne, ha nem mozog.

A 2 rétegű kialakításnak köszönhetően jól tartja a hőt

További infó: ugrás az áruházba.

FLADEN Thermo alsóruházat

Hasonlóan az előző alsóruhához, ez is könnyű, megbízhatóan véd a hideg ellen és kényelmes viseletet biztosít. A két részből álló ruha felső részén az ujjak vége, az alsó részen pedig a derékrész és a lábak vége kapott gumírozást. Anyaga 100% poliészter.

Ezt az alsóruhát megfelelő thermoruhával kombinálva garantáltan nem fázhat

További infó: ugrás az áruházba.

SPRO Softshell dzseki

Sokan azt gondolják, hogy egy hagyományos dzseki is megfelel a horgászatra. Azonban ezeknél a kabátoknál gyorsan rájöhetünk arra, hogy a mozgás kényelmetlen benne, netán akadályoz a dobásban, esetleg a gyorsan változó időjárás miatt vagy fázunk, vagy melegünk van benne. Ráadásul, ha elered az eső, akkor még egy plusz ruhadarabot kell felvennünk, ami tovább ronthatja a komfortérzetet. Ilyenkor lehet jó választás ez a Softshell dzseki. Ebben a mozgás szabadabb lesz, mint valaha.

Szélálló és vízlepergető külső része hűvös időben megfelelő védelmet biztosít az időjárás kellemetlen elemeivel szemben. Rugalmas külső anyaga 95% poliészter és 5% spandex, bélése 100% poliészter. Ennek köszönhetően átengedi a testpárát, de megtartja a mozgás közben keletkező hőt, így rossz időjárásban is megfelelő védelmet nyújt a könnyedség érzete mellett. Ezenfelül az anyag „halkabb”, mint sok más ruha, tehát nem keletkezik erős susogó hang akkor sem, ha egymáshoz dörzsöljük a dzseki egyes részeit. A kabátra egy lecipzározható kapucni is került, aminek a karimája tetszés szerint szűkíthető. A kabáton összesen 3 cipzáras zseb kapott helyet, egy a mellrészen, illetve mindkét oldalt 1-1 található, ezek mindegyike vízálló kialakítású és puha bélésű. Külön figyelmesség a gyártó részéről, hogy a cipzár felső része a nyaknál fedve van, így az garantáltan nem csípi be a bőrt. Az ujjak végébe építettek egy gumírozott bélést, így a szél nem tud befújni ott sem. Elöl 2, hátul 1, és a kapucnin szintén 1 db logó található, az ujjakon pedig 1-1 felirat kapott helyet.

Ha egy olyan ruhadarabra vágyik, amelyik tökéletes védelmet nyújt az átmeneti időszak viszontagságai ellen, strapabíró, hosszú időn keresztül használható és kellően elegáns viseletet biztosít mind utcai használathoz, mind horgászathoz, akkor ez a dzseki a legjobb választás. Különösen ajánlott az állandó mozgásban lévő horgászoknak.

Elegáns és igényes, kellően meleg, ugyanakkor könnyű és kényelmes, ráadásul az ára is megfizethető!

További infó: ugrás az áruházba.

SAVAGE GEAR Fleece Hoodie Jacket

Kifejezetten elegáns modell, ennek megfelelően nemcsak a horgászat alatt nyújthat védelmet viselőjének, hanem hétköznapi használtra is tökéletes. Ősszel, télen és tavasszal is elengedhetetlen ruhadarab, amely 100%-os védelmet nyújt a szél ellen. A kapucni anyaga vastagított, illetve a benne lévő fűzővel összehúzható az. Kívül két praktikus zseb, valamint igényes kivitelezésű logók találhatók rajta. A polár felsőbe kétirányú cipzár került. Anyaga: 100% poliészter. Különösen ajánlott az állandó mozgásban lévő horgászoknak.

Különösen ajánlott az állandó mozgásban lévő horgászoknak

További infó: ugrás az áruházba.

PROLOGIC Born 2 Fish Hosszú ujjú póló

Ez a hosszú ujjú póló lágy, 100% pamut anyagból készült és rendkívül kényelmes viseletet biztosít. A póló elején egy Prologic ponty, hátán pedig egy Born 2 Fish felirat található. Ez a klasszikus szabású póló laza, meleg, kényelmes viselet nemcsak a horgászat során, hanem a mindennapi használatban is.

Kényelmes viselet nemcsak a horgászat során, hanem a mindennapi használatban is

További infó: ugrás az áruházba.

FLADEN Authentic terepmintás hosszú ujjú póló

Ahogy az előző póló is, ez is hosszú ujjú, 100% pamutból készült, ezen felül meleg és kényelmes viseletet biztosít. Ajánljuk minden terepmintás ruházatot kedvelő horgásznak. Kapható méretek: S-XXXL

A terepmintás ruházatot kedvelő horgászoknak ajánljuk

További infó: ugrás az áruházba.

RON THOMPSON Neoprene melles csizma

A teljesen vízhatlan, vastag (4 mm), impregnált neoprén anyagból készült melles csizma nemcsak garantáltan vízálló, hanem meleg is. Speciális hőtartó képessége révén nem hűl át, akár több órán keresztül megőrzi a testmeleget. Különösen fontos ez azok számára, akik sokat töltenek a hideg vízben. Talán meglepő, de vevőkörünk jelentős része nem a horgászok közül kerül ki. A halászati termelőszövetkezetek az őszi lehalászások során ezzel a hálás „munkaruhával” látják el dolgozóikat. Az ő megelégedettségük kellő referenciát nyúlt, ami feljogosít minket, hogy nyugodt szívvel ajánljuk minden horgász számára. A melles csizma talpa vastagabb és bordázottabb az átlagosnál, így biztonságosabban lehet a vízben közlekedni. A térdrészre egy kopásálló réteg került.

Speciális hőtartó képessége révén nem hűl át, akár több órán keresztül megőrzi a testmeleget

További infó: ugrás az áruházba.

DEMAR Hunter Pro csizma

A -50 Celsius-fokos hőmérséklet szerencsére hazánkban nem fordult még elő, de ha csak egy zord téli napra gondolunk, akkor is jól jön egy kényelmes, és meleg lábbeli, amiben könnyen mozoghatunk. A Demar Hunter Pro csizma kimondottan az ilyen embert nem kímélő, fagyos időjárási körülmények közepette is megvédi viselője lábát. Miközben amennyire csak lehet, a mozgásban sem gátolja. Vastag EVA talpának köszönhetően huzamosabb ideig állhatunk akár jégen is, garantáltan nem fog lábunk fázni benne, valamint rugalmasságának köszönhetően a leghidegebb időben sem fog a talpa bekeményedni. A csizma lehetővé teszi, hogy viselője folyamatosan mozgásban is maradhasson, a többféle strapabíró anyag felhasználásával és kombinálásával előállított felső rész révén. A műbőr, szintetikus textil, és bőr alapanyagok megfelelő helyen és kellő mennyiségben való kombinált alkalmazása révén több kilométer séta után sem fog elnehezült érzésünk lenni a csizmában, mivel annak hajlékonysága többszöröse egy bőr csizmához vagy bakancshoz képest is. A kivehető természetes gyapjúból, thermo anyagból, és szintetikus gyapjúból készült bélés, melynek sarok része erősített, olyan komfortos viselést tesz lehetővé, amit eddig csak sokkal drágább csizmák tudtak nyújtani viselőjüknek. A béléshez egy talpbetét is dukál, mely szintén gyapjú belső és thermo alsórészből áll, ami között egy hőzáró alumínium fólia található, ami szintén meggátolja a felfázás lehetőségét a legzordabb körülmények között. Valamint a betét eltávolításával még kényelmesebbé tehetjük a csizmát egy rövidebb sétához, vagy kevésbé zimankós időben való hosszabb túrákhoz. A fűzős kialakítás révén a csizma felső része bármilyen lábformához igazodni tud, és a fűző vezető gyűrűi erős fémből készültek, melyek a legmostohább használat során sem engedik károsodni sem a fűzőt, sem a fűzőt tartó részt. Valamint a csizma súlya béléssel együtt is nagyságrendekkel könnyebb a hasonló tudású hagyományos csizmák súlyától, mivel az igényes és intelligens anyagfelhasználás jelentős súlymegtakarítást tesznek lehetővé. A csizma alsó harmada 100 %-ig vízhatlan, míg a felső része pedig impregnált, tehát vízlepergető hatású, és a talp része csúszásmentes EVA alapanyagból készült.

A legnagyobb hidegben sem fogunk fázni benne

További infó: ugrás az áruházba.

PROLOGIC MAX4 Grip-Trek Bakancs

E túracipő nem véletlenül Európa egyik legkedveltebb modellje. Maga a bakancs 8 helyen van megerősítve. A Prologic megvizsgálta, melyek azok a pontok, ahol a leghamarabb adják fel a bakancsok, és ezeken a helyeken extra figyelmet fordítottak az alapanyagokra, a varrástechnikára, hogy a lehető legjobb és legstrapabíróbb terméket adják a horgászaikra. Ezenfelül a bakancs könnyített, így viselésében egyáltalán nem fárad el a horgász lába. A bordázott és rücskös talprész a jeges felületen sem csúszik meg. Gyorsösszehúzós cipőfűző, lélegző Thinsulate bélés és 100%-os vízállóság teszi teljessé. A bakancs a népszerű MAX4 színben kerül forgalomba.

Kiváló minőségű túrabakancs a Grip-Trek

További infó: ugrás az áruházba.

PROLOGIC TraX Bakancs

Egy speciális téli bakancs, melyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik a legnagyobb hidegben sem „tudnak” a meleg szobában maradni, és egy strapabíró lábbelire van szükségük. Anyaga 100% tiszta kaucsuk és valódi bőr kombinációja, ami akár a -30 Celsius-fokos hőmérsékletnek is ellenáll. A valódi gumi alsórész biztosítja a talprész extra szigetelését még a legnagyobb mínuszokban is, illetve ez akadályozza meg a talp gyors kopását. Ezenfelül talprésze durva profilú, melynek köszönhetően ezzel a csúszósabb helyeken is stabilan megállhatunk. A valódi bőr felsőrész puhaságának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. Vastag filcbélés felel a lábunk melegen tartásáért.

Melegen tartja a lábat a leghidegebb időben is

További infó: ugrás az áruházba.

Fox outdoors Tundra Step Thermobakancs

Rendkívül strapabíró, és ami nagyon fontos valóban meleg! Akik olyan bakancsra vágynak, amelyben könnyebben lehet sétálni, gyalogolni (például a folyamatosan mozgásban lévő pergetőknél különösen fontos igény ez), azoknak ideális választás lehet a Tundra Step. A bakancs alsó része 100%-os tiszta kaucsuk. Ez garantáltan vízhatlan, csúszásmentes, kiváló a flexibilitása alacsony hőmérsékleten is (nem törik, merevedik el!), abszolút deformálódás mentes, és természetes hőszigetelő képessége sem elhanyagolható. A bakancs bélése kivehető, szükség szerint külön tisztítható. Fontos megemlíteni, hogy a felső rész és a speciális bélés tökéletesen tartja a meleget, köszönhetően a 6 különböző rétegnek!

A 6 réteg összetevői és előnyei:

1. Speciális polipropilén hajszálcsöves réteg, amely elvezeti az izzadságot a lábtól.

2. Filcből készült hőcsapda, amely a bezárt levegővel hőszigetel.

3. Hővédő fóliaréteg borítás a bélés külső felületén.

4. Nyitott cellás szivacsréteg, amely növeli a kényelmet és a páraáteresztő képességet.

5. 200 gramm Thermolite csőszálas bélésréteg, amely akár -40 C fokig szigetel!

6. Poliészter szálréteg az erős és tartós használat érdekében.

A legnagyobb hidegben is tökéletesen véd

További infó: ugrás az áruházba.

CORMORAN Fűzős Thermo Bakancs

Erre a bakancsra azt is mondhatnánk, hogy 2 az 1-ben, ugyanis bélés nélkül hagyományos csizmaként is használható, míg a vastag béléssel a téli túrákon vagy a hidegebb napokon történő horgászatok alkalmával is kifogástalan komfortot biztosít. A bakancs így könnyű maradt, indokolt esetben mégis megoldható, hogy melegen tartsa lábunkat. A hosszú fűzővel nemcsak a szár teteje, hanem a bakancs teljes szára tetszés szerint szűkíthető. Teljes magassága kb. 36 cm. A bélés anyaga 100% poliészter. E lábbeli kiváló lehet azoknak, akik két terméket egy áráért szeretnének megvásárolni.

2 az 1-ben bakancs, mely használható téli bakancsként, de a bélést kivéve hagyományos csizmaként is

További infó: ugrás az áruházba.

CORMORAN Astro Thermo rövidszárú bakancs

Ennek a bakancsnak a készítésekor a következő szempontokat vették figyelembe: kitűnő minőség, megbízhatóság, kényelem és remek külső voltak az alapelvárások. Az eredmény egy olyan új horgászbakancs lett, amely a nagyon magas elvárásoknak is tökéletesen megfelel. Már első ránézésre látszik, hogy nem csak horgászatra, de hétköznapi használtra is tökéletesen megfelel. Talprésze durva profilú, mely TPR szintetikus gumiból készült, ennek köszönhetően tökéletesen csúszásmentes. Bélése meleg, vastag habszerkezetű és kényelmes, amely a mozgás során termelt minimális hőt is nagyon sokáig, veszteség nélkül (!) képes megőrizni, így -20 Celsius fokig garantáltan védi, melegen tartja a lábat. A felső része egyszerűen ápolható velúrból készült. Fűzővel a teljes bakancsszár szűkíthető. A bakancs magassága a saroknál 18 cm.

Az idei év újdonsága ez a bakancs

További infó: ugrás az áruházba.

CORMORAN Astro Thermo bakancs

Hasonló kialakítású az előző bakancshoz képest, azonban annak szerényebb árú változata. A fő szempontok természetesen ennél is az volt, hogy legyen meleg, kényelmes, és divatos is egyben, illetve legyen megfizethető árú! Az előző bakancshoz hasonlóan a talprésze durva profilú, mely TPR szintetikus gumiból készült, ennek köszönhetően tökéletesen csúszásmentes. Bélése DuPont ThermoLite, így -20 Celsius-fokig garantáltan védi, melegen tartja a lábat. A felső rész vízálló „Sponge Leather” PVC-ből készült. Fűzővel a teljes bakancsszár szűkíthető. A bakancs magassága a saroknál 19 cm.

Kényelmes, divatos és megfizethető árú is

További infó: ugrás az áruházba.

CORMORAN Astro Thermo magas szárú bakancs

Talpa azonos az Astro Thermo csizmáéval, tehát ezzel a bakanccsal sincs olyan terület, ahol ne járkálhatnánk biztonságosan. Kivehető bélése DuPont ThermoLite típusú, mely a mozgás során termelt minimális hőt is nagyon sokáig veszteség nélkül (!) képes megőrizni, így -20 Celsius-fokig garantáltan védi, melegen tartja a lábat. A Fűzős Thermo Bakancshoz hasonlóan fűzővel a teljes bakancsszár szűkíthető. Ezt a bakancsot azoknak ajánljuk, akik gyakran járnak hidegben folyóparti kövezésen, sziklás helyeken, illetve akik igen hidegben is kitartóan, akár egy helyben állva hajlandóak várni a halakat. A téli menyhalazások, csukázások megbecsült kiegészítője lehet ez a lábbeli, hiszen az eredményesség sokszor a ráfordított időn is múlik, és az átfagyott lábak mindig lerövidítik a horgászatot…

Sok horgász kedvence lehet ez a bakancs

További infó: ugrás az áruházba.

NEVIS Thermo Max téli bakancs

A hideg időben a megfelelő thermoruha használata mellett legalább ennyire fontos a helyes lábbeli kiválasztása. Ezért kínáljuk a Nevis Thermo Max téli bakancsát, mely a zord körülmények közepette is használható. A bakancs alsó része EVA-TPR anyagból készült. Ez garantáltan vízhatlan, csúszásmentes, kiváló a flexibilitása alacsony hőmérsékleten is (nem törik, merevedik el!), abszolút deformálódás mentes, és természetes hőszigetelő képessége sem elhanyagolható. Fűzővel a bakancs szára szűkíthető, megköthető. A bakancs -10 °C -ig véd.

Aki a terepszínű ruházatot kedveli, annak érdemes egy pillantást vetnie erre a bakancsra

További infó: ugrás az áruházba.

ENERGOTEAM Outdoor EVA Thermo Plusz csizma

Egy kényelmes, meleg horgászcsizma nélkülözhetetlen a horgászok öltözőszekrényéből. A hűvösebb, esős őszi időben egyre többen szeretnének az időjárásnak megfelelő lábbelit. Az Energoteam horgászcsizmája tulajdonságaiban, funkciójában a kényelem, komfort játszik jelentős szerepet, mivel a jó stabilitást, a tartást egy kellően meleg hatás ötvözi. Puha, de ugyanakkor formaváltozásra képtelen filcszerű bélésanyaga gondoskodik a lábak melegen tartásáról. Ez kivehető, így tökéletesen szellőztethető, könnyen tisztán tartható a bélésanyag és a csizma belseje is. A csizmánknak a hideg idő mellett az sem jelent akadályt, ha a vízben állva kell tartósan horgászni, vagy sekély, pl. csizmaszárig érő vízfolyáson kell áthaladnunk. A talp rugalmassága könnyen veszi fel a talaj egyenetlenségét, így mindenkor stabil helyzetben érezhetjük magunkat. A csizmát akár -20 Celsius-fokos hidegben is használhatjuk.

A csizmánknak a hideg idő mellett az sem jelent akadályt, ha a vízben állva kell tartósan horgászni

További infó: ugrás az áruházba.

ENERGOTEAM Bakancs EVA talppal fűzős

Ez a bakancs rendkívül könnyű és meleg. A gyártó ajánlata szerint akár -30 Celsius fokos hidegben is melegen tartja a lábat, ami remeknek mondható. Emellé párosul a rendkívül könnyű anyag. A bakancs speciális, úgynevezett EVA anyagból készül. Súlya negyede (560 g), mint a hagyományos PVC bakancsoké. A lábbeli könnyített alsó fele vízálló, illetve az impregnált OXFORD anyagból készült felsőrész is vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik. Emellé olyan ár párosul, mely garantáltan verhetetlen.

Hihetetlen könnyű, mégis rendkívül strapabíró és meleg

További infó: ugrás az áruházba.

DEMAR Trop2 csizma

Talán sokak számára ismeretlen a Demar márkanév, viszont aki találkozott már vele, az jól tudja, hogy termékeik kiváló minőségűek, strapabíróak, és - ami talán még fontosabb szempont, hogy - ezek mellett áraik is kedvezőek. A Trop2 csizma egy félhosszú szárral ellátott kényelmes horgász/vadász csizma. Súlya töredéke a hasonló méretű csizmákhoz képest, így a hosszú túrákra is bátran indulhatunk benne. A Demar Trop2 csizma szintetikus textil, és műbőr felhasználásával készült felső résszel rendelkezik. Talpa EVA, ami a legzordabb fagyban sem keményedik meg, és kimondottan jó hőszigetelő képességének köszönhetően hosszú ideig állhatunk vele hóban vagy akár jégen is. Kivehető, mosható, többrétegű hőszigetelő belső része szintetikus gyapjú anyagból készült. Valamint a betét eltávolításával még kényelmesebbé tehetjük a csizmát egy rövidebb sétához, vagy kevésbé zimankós időben való hosszabb túrákhoz. A csizma sajátossága, hogy széles talp és lábfej résszel készül, így a nagyobb lábmérettel rendelkezőknek is kényelmes tágas viseletet tesz lehetővé.

Rendkívül kényelmes, és a talpunk sem fázik benne

További infó: ugrás az áruházba.

DEMAR Predator EVA magasszárú csizma

Az EVA (etilén-vinil-acetát) anyag sokkal rugalmasabb a gumitól, tiszta és csillogó, kifejezetten erős, ellenáll a fáradás okozta repedéseknek, töredéke a gumi és PVC súlyának, különösen jó hőtartó képességű, jó vízállósággal rendelkezik és ellenáll az UV sugárzásnak is! A külső zöld színű és igen tartós EVA réteg teljesen vízhatlan, így ha vízbe kell lépni egy fárasztás során, akkor sem kell félni attól, hogy beázik. Fontos azonban az is, hogy ne csak nyáron, de a téli horgászatok alkalmával is használható legyen, ezért egy elasztikus szövethatású rugalmas bélés került bele. Így a gyártó ajánlása szerint -30 Celsius fokos hidegben is melegen tartja a lábat, ami remeknek mondható. A bordázott talprész csúszásmentes, egyenetlen aljzaton is jó tapadást biztosít, sík terepen pedig teljesen problémamentesen használható. A csizma szára 40 cm magas, mely kellő védelmet nyújt a térd alatti területig. Kapható méretek: 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Ez a csizma a legnagyobb hidegben is melegen tartja a lábunkat

További infó: ugrás az áruházba.

DEMAR Farmer EVA csizma

Ez a csizma - hasonlóan az előzőhöz - EVA anyagból készült, azonban alacsonyabb a szára. Anyagának köszönhetően súlya elenyésző, az átlagos méretű lábakra való mindössze 650 gramm / pár. Szinte nem is lehet érezni, hogy rajtunk van. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik a legnagyobb hidegekben is gyakran kelnek útra horgászni, vagy akár túrázni. Extra széles méretsorral rendelkezik. Kapható méretek: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48.

Extra széles méretsorral rendelkezik

További infó: ugrás az áruházba.

ENERGOTEAM Neoprene csizma

Ez a csizma kényelmes viseletet biztosít mind a kirándulók, mind a horgászok számára. A lábbeli vízálló neoprén felsőrészből, 5 milliméteres neoprén bélésből, gumírozott talpból, valamint erősített orr-részből áll. Az 5 mm vastag neoprén anyag - ami a gumival borított orr-rész alatt is folytatódik - 100%-ban vízálló. Az illesztések mentén a szárat dupla varrással és vízhatlan, erős ragasztással látták el, ez biztosítja a hosszú élettartamot. Csúszásgátló talpa vastagon bordázott, strapabíró, ezért biztonságos járást tesz lehetővé. Ez a csizma a neoprén kialakítás révén kellően könnyű, nem húzza le az ember lábát, ami a több mozgással járó horgászatok során kamatoztatható.

A csizma felső része vízálló neoprénből készült

További infó: ugrás az áruházba.

ZECC Szőrmebéléses PVC csizma

Kedvező árú csizma, amit nem csak horgászatra ajánlunk. A külső, zöld színű és igen tartós PVC teljesen vízhatlan, így ha vízbe kell lépni egy fárasztás során, akkor sem kell félni attól, hogy beázik - ez mindenképpen komoly előny az egyszerűbb bakancsokhoz képest. Fontos azonban az is, hogy a téli használatra is szánt lábbeli meleg legyen, ezért egy bundabélés is került a csizmába. A csizmaszár felső része fűzővel szűkíthető, megköthető. Kényelmes, praktikus, és ami nagyon fontos, megfizethető! A bordázott talprész csúszásmentes, egyenetlen aljzaton is jó tapadást biztosít, sík terepen pedig teljesen problémamentesen használható. A csizma bélése fix, nem vehető ki. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik a késő őszi és kora tavaszi időben szabadidejüket a vízparton töltik.

Késő őszi és kora tavaszi időben az egyik legjobb választás

További infó: ugrás az áruházba.

NEVIS Neoprén zokni

A neoprén a búvárruhák révén vált ismertté és elterjedtté. A különleges anyag nagyon jól tartja a test melegét, megvédi használóját a kihűléstől. Ebből a speciális, rugalmas anyagból készült ez a zokni is, amely így akár egy vékonyabb csizma használata mellett is megvédi lábát a zord hidegben. Két különböző fazon kerül forgalomba. A rövidebb méretű változat a csizma száránál véget ér, ezzel szemben a hosszú térdzokni nemcsak a lábfejet és a bokát, hanem a vádlit is melegen tartja.

Készül rövid…
… illetve hosszú szárú változatban is

NEVIS Neoprén zokni rövid

További infó: ugrás az áruházba.

NEVIS Neoprén zokni hosszú

További infó: ugrás az áruházba.

RON THOMPSON Neoprén zokni

Már a nevében is benne van, ez a zokni is neoprénből készült. Anyagvastagsága 2 mm, szárhossza 24 cm. Ideális választás bakancsokhoz.

Ideális választás bakancsokhoz

További infó: ugrás az áruházba.

EIGER Vastag magas szárú zokni

Ez a zokni nagyon jól tartja a test melegét és megvédi használóját a kihűléstől. A kötött anyag egy vékonyabb csizma használata mellett is megvédi lábát a zord hidegben. A hosszú térdzokni nemcsak a lábfejet és a bokát, hanem a vádlit is melegen tartja.

A hosszú térdzokni nemcsak a lábfejet és a bokát, hanem a vádlit is melegen tartja

További infó: ugrás az áruházba.

EIGER Fülvédős téli sapka

Kellemes meleg viselet, ami garantáltan megvédi a legzordabb téli hidegben is használóját. A sapka belseje puha és nagyon meleg! A külső orkánborítás megakadályozza, hogy a szél átfújjon rajta. Enyhébb napokon felhajtott fülvédővel is hordhatjuk. Anyaga 100% poliészter.

A legzordabb téli hidegben is melegen tartja fejünket

További infó: ugrás az áruházba.

PROLOGIC Born 2 Fish kötött sapka

Ez a sapka, ahogy az előzőek is, jól véd a hideg ellen. Nemcsak vízparton, de a hétköznapok során is jó szolgálatot tehet ez a kiváló minőségű, praktikus és tetszetős ruhadarab. Anyaga 100% akril.

Elegáns és meleg, ráadásul az ára is kedvező

További infó: ugrás az áruházba.

SAVAGE GEAR Kötött sapka

Hasonlóan az előző sapkához, ez is 100% akrilból készült és jól véd a hideg ellen. Kényelmes viselet és divatos kialakítás jellemzi. Nem csak horgászoknak ajánljuk.

Kényelmes és divatos kialakítású

További infó: ugrás az áruházba.

SAVAGE GEAR Beanie kötött sapka szürke

A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. Ez egy elegáns és nagyon meleg téli sapka. Ebben garantáltan nem fog fázni a feje! Előnye a hagyományos téli sapkákhoz képest, hogy egy napellenzővel is ellátták. Hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmas! Anyaga 100% akril.

A kevéssé gyűrődő akrilszálakból készült sapka kiváló téli viselet a mindennapokban is

További infó: ugrás az áruházba.

DAIWA Team nyakmelegítő

Ötletes és nagyon hasznos holmi ez a thermo nyakmelegítő. Ha folyamatos mozgásban vagyunk, a klasszikusnak mondható sál elcsúszhat a nyakról, és ha így elveszíti a funkcióját, akkor a nyak szabadon marad, ami hőveszteséghez, fázáshoz, végső soron megfázáshoz vezethet. A Daiwa nyakmelegítőjével ez nem fordulhat elő, hiszen ez egy vízálló, szélálló és nagy páraáteresztő-képességű (lélegző) ruhadarab! Egyetlen - univerzális - méretben kapható. Horgászoknak, vadászoknak és túrázóknak is egyaránt ajánljuk.

Garantáltan védi a nyakat

További infó: ugrás az áruházba.

DAIWA Team thermosapka

Ahogy a Team elnevezés is mutatja, a Daiwa csapat tagjai is ilyen thermosapkát viselnek, ami annyit jelent, hogy a legzordabb próbákat is kiállta. Rendkívül igényes megjelenést biztosít, emellett a dupla rétegből kialakított szerkezetének köszönhetően nem fúj át rajta a szél, így az igazán hideg időben is garantáltan megvédi fejünket. Anyaga kívül és belül is 100% poliészter. Tökéletes választás lehet a nyakmelegítő mellé.

A dupla rétegnek köszönhetően hideg időben is garantáltan megvédi fejünket

További infó: ugrás az áruházba.

SAVAGE GEAR Balaclava maszk

Többféle módon viselhető koponyás arc maszk! Kényelmes, 93% poliészter és 7% spandex szövet. A szemek kivételével a teljes arcot védi és melegen tartja. Az arcvédőt lehúzva a teljes arc szabaddá tehető, de ha a helyzet úgy kívánja, a felső részét hátrahúzva nyakvédőként is használhatjuk. Viselhető bukósisak alatt is.

Viselhető bukósisak alatt is

További infó: ugrás az áruházba.

EIGER Thinsulate Balaclava maszk

Thinsulate anyagból készült meleg, kényelmes balaclava arcvédő maszk, melyet horgászoknak és vadászok is javaslunk. A zord időjárásban sem fog fázni fejünk. A téli csónakos horgászok arcát jól védi a hideg menetszélben. Különlegessége, hogy kifordítható, így használhatjuk zöld és fehér színben is.

Különlegessége, hogy kifordítható, így használhatjuk zöld és fehér színben is

További infó: ugrás az áruházba.

EIGER Kötött téli sapka

A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. Az Eiger Kötött téli sapka egy elegáns és nagyon meleg, amelynek anyaga 100% akril. Ebben garantáltan nem fog fázni a feje! Hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmas!

Kapható barnás…
… és szürke-fekete színben is

További infó: ugrás az áruházba.

PROLOGIC MAX4 baseballsapka

E sapka különleges anyaga biztosítja a megfelelő szellőzést, ami az őszi, kora tavaszi, valamint az enyhébb téli napokon jöhet jól. A fejmérethez tetszés szerint állítható. Rendkívül kényelmes viseletet biztosít, miközben a manapság oly népszerű MAX4 mintázattal kerül forgalomba.

Népszerű MAX4 mintázattal kerül forgalomba

További infó: ugrás az áruházba.

PROLOGIC Born 2 Fish baseball sapka

A legmagasabb elvárásoknak megfelelő horgász baseballsapka. A hálós szellőző anyaga az őszi, kora tavaszi és az enyhébb téli napokon jöhet jól. Nemcsak horgászat során, hanem a mindennapi viseletre is alkalmas. Állítható méretű, New Green színben, elegáns PROLOGIC emblémával hímezve, nagyméretű „Born 2 Fish” felirattal díszítve.

A legmagasabb elvárásoknak megfelelő horgász baseballsapka

További infó: ugrás az áruházba.

SAVAGE GEAR Evil baseballsapka

Ez a sapka hasonló az előzőhöz, ez is megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Kényelmes, párnázott belső peremmel és fejméret állító pánttal látták el.

Kifogástalan horgász baseballsapka a különleges színkombinációk kedvelőinek

További infó: ugrás az áruházba.

NEVIS Neoprén kesztyű

Ez a kesztyű - hasonlóan az előzőhöz - neoprénből készült és az ujjai is lehajthatók. A vékonyabb kesztyűnél a középső, a mutató- és hüvelykujj vége, míg a vastagabbnál csak az utóbbi kettő hajtható le. Az ujjvégek egy-egy tépőzáras koronghoz rögzíthetők. A vékonyabb kesztyű vastagsága 2 mm, míg a vastagabbé 3 mm. Olyan horgászoknak ajánljuk ezeket a kesztyűket, akik kedvező áron szeretnének vásárolni meleg kézvédőt.

A praktikus kesztyű nem gátol horgászat közben sem, miközben megvédi és melegen tartja kezünket
A vastagabb kesztyű anyaga teljes egészében neoprénből készült, a tenyérrész pedig gumiborítást kapott

NEVIS Vékony neoprén kesztyű

További infó: ugrás az áruházba.

NEVIS Vastag neoprén kesztyű

További infó: ugrás az áruházba.

FLADEN Neoprén kesztyű

Ez a kesztyű - mint ahogy az előző kettő is - neoprénből készült és 3 ujja is lehajtható. Az ujjvégek egy-egy tépőzáras koronghoz rögzíthetők. A tenyér felőli rész teljes egészében gumírozott, így mindent stabilan tudunk benne fogni.

A tenyérrész gumiborítást kapott

További infó: ugrás az áruházba.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.