Hasznos ajándék horgászoknak: Horgászkönyvek és vicces táblák

Hasznos ajándék horgászoknak: Horgászkönyvek és vicces táblák

Még mindig van jó néhány nap karácsonyig. Aki eddig tanácstalan volt, még semmiről sem késett le, hiszen időben beszerezheti az ajándékokat horgász ismerőseinek. Ezzel az írással azoknak szeretnénk ötleteket adni, akik kevés pénzből frappáns horgász ajándékot szeretnének adni szeretteiknek.

Varga Ervin - Kezdő fogások

Manapság is a nagyon kedvelt hobbik közé tartozik a pecázás. Sorozatunk - Menjünk pecázni! - első kötete elsősorban a kezdő horgászoknak szól, akiknek hasznos segítséget nyújt az, hogy milyen felszereléssel induljanak, milyen horgászmódszereket ajánlatos kipróbálni, valamint milyen szerelék szükséges a békés és a ragadozó halak horgászatához.

Ezt a könyvet kezdőknek ajánljuk

További infó: ugrás az áruházba.

Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések

A Menjünk pecázni! második kötete a csomózási technikák világába kalauzol el bennünket. Tízféle csomózással, kötéssel ismerkedhetünk meg, hogy még sikeresebb lehessen a horgászat. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnek pecázni és az eredményes horgászat érdekében több technikát is szívesen elsajátítanának.

Praktikus csomók és kötések találhatók a könyvben, amelyek nélkülözhetetlenek a horgászat alapjainak elsajátításához

További infó: ugrás az áruházba.

Darabos Tamás Zoltán - Műcsalival ragadozó halra

A Menjünk pecázni! harmadik kötete a ragadozó halakról ad hasznos információkat a horgászok számára. Számos műcsalit mutat be, amelyek segítségével könnyebben kifoghatjuk a ragadozó halakat. Megismerkedhetünk néhány Magyarországon legtöbbet előforduló ragadozó hallal is, amelyeknek felismerését képek és részletes rajzok segítik.

Számos műcsalit mutat be részletesen a könyv

További infó: ugrás az áruházba.

Darabos Tamás Zoltán - A csuka horgászata

Ebben a könyvben a csuka horgászatáról olvashatunk fontos információkat. Megtudhatjuk, hogy milyen felszerelések kellenek a csuka kifogásához, hogyan kell fárasztani és kiemelni, valamint néhány profi praktikára is szert tehetünk.

Célkeresztben a csuka

További infó: ugrás az áruházba.

Pocsai Krisztián - Őszi pecázás

Ebből a könyvből az őszi pecázás rejtelmeivel és helyes módszereivel ismerkedhetünk meg. Megtudhatjuk, hogy mikor köszönt be az őszi horgászat időszaka, hogyan viselkednek ebben az évszakban a halak, hogyan érdemes folyó-, illetve állóvízen horgászni ebben az időszakban, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Számos praktikus tanáccsal szolgál a lehűlő vizekben való horgászatokhoz

További infó: ugrás az áruházba.

Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak

Ebből a könyvből a műcsalis horgászat különböző módszereit ismerhetjük meg. Megtudhatjuk, hogy mi a pergetés előnye, milyen szerelékeket érdemes használni a ragadozó halak horgászatára, hogyan kell használni a villantókat, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Kezdő pergető horgászok számára kötelező olvasmány

További infó: ugrás az áruházba.

Nagy Róbert - Feederbotos horgászat

Ebből a könyvből megismerhetjük a feederbotok tulajdonságait. Megtudhatjuk, hogy mire jó ez a bot, hogyan szereljük fel a különböző halak horgászatára, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

A feederbotos horgászat praktikáiba tekinthetünk be e könyv segítségével

További infó: ugrás az áruházba.

Stefan Seuß - Harcsa, az édesvízi óriás

Az életük végéig növekvő halak között a harcsa az a faj, aminél ez gigantikus méreteket eredményezhet: egyre gyakrabban akadnak horogra 250 centiméteres és 100 kg-os példányok. Még szép, hogy Ön is szeretne egyet! Ehhez ad tippeket és tanácsokat a harcsahorgászat specialistája, Stefan Seuß.

A modern harcsahorgászat legjobb módszereit tartalmazza ez könyv

További infó: ugrás az áruházba.

Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat

Ez az alapmű valóban több mint egy tanácsadó könyv, mivel a szerző utánozhatatlan módon vezet végig bennünket a kapásjelzők, rod-podok és „hóemberek” világán. Néhányszor ugyan majd magunkon is jót mulatunk, mégis jó néhány feledhetetlen tanáccsal gazdagodunk.

A modern pontyhorgász módszerek igazi enciklopédiája

További infó: ugrás az áruházba.

Florian Läufer - Nagy horgászkönyv

A kezdő horgászok gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy hogyan is viselkedjenek a vízparton. Hová dobjam a csalimat? Melyik technikával és melyik szerelékkel tudok legközelebb jutni a kifogni kívánt halhoz? Olyan kérdések ezek, amelyekre a Nagy horgászkönyv könnyen érhető válaszokat ad. Ez a könyv minden horgásznak segít, hogy sikert érjen el a kedvenc időtöltése során.

Kezdő és haladó horgászoknak ajánlott kötelező olvasmány!

További infó: ugrás az áruházba.

Bujáki Géza Nagypontyhorgászatom

Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át a részletes mondanivalóját. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széles körű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasása után, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre és az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat.

Ez a könyv a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget!

További infó: ugrás az áruházba.

Vicces táblák

Számtalan témában, így természetesen horgászatra vonatkozóan is gyártanak olyan fatáblákat, melyek „bölcs” és vicces feliratokat tartalmaznak. Nagyon sokan kedvelik ezeket a táblákat, büszkén akasztják ki otthonuk vagy irodájuk falára. Horgász témájú táblák közül most négyet vettünk fel kínálatunkba. Karácsonyra ez különösen jó ajándék lehet.

A felirat utal rá, hogy kiknek ajánljuk

További infó: ugrás az áruházba.

Kalandvágyó horgászok kedvenc szlogenje

További infó: ugrás az áruházba.

A törvénytisztelő horgászoknak ajánljuk :)

További infó: ugrás az áruházba.

Ezt minden boldog horgásznak ki kell tennie a falára!

További infó: ugrás az áruházba.