Bemutatjuk a legnépszerűbb körforgó villantóinkat

Bemutatjuk a legnépszerűbb körforgó villantóinkat

A pergető szezonnak érdemes felkészülten nekivágni, hiszen ha a vízparton szembesülünk azzal, hogy nincs a készletünkben az a csali, ami aznap fogós lehet, akkor a horgászatra szánt időt a bosszankodás fogja kitölteni. Az alábbi írásban azokat a körforgó villantókat mutatjuk be, amelyek a legnépszerűbbek a kínálatunkban, így biztos, hogy a legfelkészültebb pergetők táskájában már ott lapulnak. Érdemes hát beszerezni őket!

Cormoran Bullet
A Cormoran Bullet körforgó villantó széria webáruházunk egyik legsokoldalúbb, legváltozatosabb műcsali kínálatát testesíti meg. Sokféle méretben állnak a horgászok rendelkezésére, ezáltal a finomabb, lágyabb stílusokat kedvelők és akár a kapitális ragadozóhalakra dobálók is megtalálhatják a számításukat a Bullet villantók közt válogatva. Színezetük, mintázatuk szintén széles skálán mozog, így például a naturális, természetes jellegű csalik és az élénk, már-már rikító darabok egyaránt jelen vannak. Mindegyik típusról elmondható, hogy robosztus, erős acéltengellyel és karcsú, különösen könnyű levéllel készül. Ez már a legkisebb mozdításra, pöccintésre is forogni kezd, ami az igen lassan vezetett csaliknál is rendkívül impulzív hatású, még az öreg rablókra is! Tűhegyes, kerek ívű hármashoroggal szerelve, kerülnek csomagolásra. A kisebb méreteket balin, sügér, domolykó és pisztráng horgászatához javasoljuk, míg a nagyobbak elsősorban a csukák és süllők hatékony műcsalijai.

Cormoran Bullet – arany

A Bullet körforgók közül két mintázatot lehet kiemelni, amelyek a legtöbb szituációban fogósnak bizonyulnak. Az egyik az arany, amely rendkívül feltűnő színével még a zavarosabb vizekben is felhívja magára a ragadozóhalak figyelmét. A másik az ezüst piros pöttyös bojtos, amely szintén népszerű.

Cormoran Bullet – ezüst piros pöttyös bojtos

DAM Effzett Shallow Runner Tandem 8 g – Narancs
Az EFFZETT® Shallow Runner-nek az extra körforgó ad egy extra dimenziót! Ezeknek a körforgóknak majdnem kétszeres a rezgésszáma és sokkal többet csillan, mint egy szimpla körforgó, ezért sokkal előbb felhívja magára a ragadozók figyelmét, főleg a csukáét. Több népszerű színben is elérhető, de a hazai, zavaros állóvizekben a narancsszín az, amelyik a legfeltűnőbb. Ezzel a körforgóval garantált a fogás!

DAM Effzett Shallow Runner Tandem – Narancs

Mepps Long Cast 5 – Tiger
Már több mint 70 éve, hogy elkészültek az első Mepps villantók. A világ elsőszámú villantó gyártó cége ez idő alatt olyan tapasztalatra tett szert, hogy mára csakis osztályon felüli minőségű műcsalikat dob piacra. A Mepps Long Cast villantók lényegesen nehezebbek a hasonló nagyságú egyéb körforgóknál. A műcsalik formáját és a levél ívét e megnövelt súlynak megfelelően alakították ki, így tökéletes az egyensúlyuk. Ez elsősorban az átlagosnál hosszabb, pontosabb dobásokat, gyorsabb merülést, valamint célirányosabb csalivezetést tesz lehetővé. Hogyan? Ez a típus a választott vízmélységben mozog, nem tör a felszín felé. Javasolt süllő, csuka és harcsa horgászatához. A Tiger színű változat az egyik legfeltűnőbb és legfogósabb modell.

Mepps Long Cast 5 – Tiger

Mepps Winner 5 – Arany
A Mepps Winner egy speciális, súly nélkül készült modell, amit kifejezetten felszíni horgászatra szánt a gyártó, mivel kialakítása révén kitűnően vezethető a vízi növényekkel teli területeken is. A műcsali visszahúzását a vízre érkezés pillanatában célszerű elkezdeni. A leghatékonyabb csalivezetéshez a bot spiccét meg kell emelni és kis rántásokkal bele-bele mozdítani. Ezzel egy különleges, ugrándozó mozgás prezentálható a rablóhalaknak. A villantó végére szerelt élénkpiros bojt fokozza a vizuális hatást.

Mepps Winner 5 – Arany

Rapala Blue Fox Vibrax Fluorescent BFF4 SFR
A Fluorescent villantó családot a klasszikus vibrax felépítés és az extrém, fluo árnyalatokban gazdag színkombinációk jellemzik. Ezek a látványos színek mind a testen, mind a kanálon egyaránt megtalálhatók. Mozgásban és felépítésben teljesen megegyezik a klasszikus Original Vibrax körforgóval. A BFF4 SFR típusú változat 4-es méretű, 10 grammos, ezüstszínű kanállal és piros „harang” résszel van ellátva.

Rapala Blue Fox Vibrax Fluorescent BFF4 SFR

RUBLEX Ondex No. 6 9 g ONR
A Rublex Ondex körforgó villantó egy klasszikus „joker csali” a pergető csukahorgászok kelléktárában! Kis tömegű kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmas a köves, akadókkal teli helyeken való horgászatra. A csekély súlyú forgó lemez a legapróbb mozdítás hatására is bebillen, átfordul, amit különösen hatásos szokott lenni olyankor, amikor az ragadozók óvatosabban táplálkoznak. A horogra helyezett piros pompon további vizuális ingert jelent, ami a ragadozó halak figyelmét még könnyebben, illetve még távolabbról felkelti. A villantó tengelye 100%-ig rozsdamentes, valamint a felső része is úgy van visszahajtva, hogy kellően nagy legyen a teherbírása.

RUBLEX Ondex No. 6 9 g ONR
Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: