FISHUP és Savage Gear új műcsalik a kínálatunkban

FISHUP és Savage Gear új műcsalik a kínálatunkban

Törekszünk arra, hogy kínálatunkban azok is megtalálják a horgászathoz szükséges eszközöket, kiegészítőket, csalikat, akik különlegességekre vágynak. Ebben az összeállításban olyan műcsalik kerültek bele, amelyek közt megtalálható normál, megszokott „gumi”, és olyan speciális kivitel is, amely a halak természetes táplálékának élethű imitációja. Ha szeretnél izgalmas pergető horgászatokat, mindenképp nézz szét a kínálatunkban.

FISHUP csalik

Tanta 4 – 5 cm
Ez a különleges, féregformájú plasztik csali extra lágy anyagának és élethű formájának, valamint vibrációjának köszönhetően egy igazi halmágnes, mely garantáltan felkelti a ragadozóhalak figyelmét. Ukrán versenyzők és teszthorgászok több évig fejlesztették komoly eredményekkel és sikerekkel ezeket a termékeket, mielőtt végre piacra kerültek volna az európai üzletekben.
Minden csali speciális enzimeket és aromákat, valamint különféle sókat tartalmaz, ezzel téve még csalogatóbbá a Fishup termékeket.
4 cm-es méretben megtalálható színváltozatok: Green Pumpkin Seed, Light Olive, Motor Oil Pepper, Orange Pumpkin Black, White Hot Chartreuse.
5 cm-es méretben megtalálható színváltozatok: Bubble Gum, Caramel Green & Black, Hot Orange, Lox Green & Black, Pearl.

Fishup Tanta 4-5 cm

Real Craw 4 cm
Ez a különleges, rákot imitáló plasztik csali extra lágy anyagának és élethű formájának, valamint vibrációjának köszönhetően egy extrém, de nagyon fogós csali, mely garantáltan felkelti a ragadozóhalak figyelmét. Profi pergető versenyzők és teszthorgászok évekig fejlesztették komoly eredményekkel és sikerekkel ezeket a termékeket, mielőtt végre piacra kerültek volna az európai üzletekben.
Minden csali speciális enzimeket és aromákat, valamint különféle sókat tartalmaz, ezzel téve még csalogatóbbá a Fishup termékeket.
Jelen pillanatban 4 cm-es méretben, három változatban érhető el a kínálatban: Caramel Green & Black, Flo Chartreuse Green, Lox Green & Black

Fishup Real Craw 4 cm

Wizzy 4 cm
A Wizzy plasztik csalik is extra lágy anyagúak. Élethű formájú és különleges vibrációjú csali, mely garantáltan felkelti a ragadozóhalak figyelmét. Ukrán pergető versenyzők és professzionális teszthorgászok évekig fejlesztették komoly eredményekkel és megkérdőjelezhetetlen sikerekkel ezeket a termékeket, mielőtt végre piacra kerültek volna az európai üzletekben. Minden csali speciális enzimeket és aromákat, valamint különféle sókat tartalmaz, ezzel téve még csalogatóbbá a Fishup termékeket.
A Fishup Wizzy 4 cm-es méretben érhető el a kínálatban, a következő színváltozatokban: Motor Oil Pepper, Green Pumpkin Seed, Green Pumpkin / Red & Black.

Fishup Wizzy 4 cm

Savage Gear csalik

3D Armor Tube Sinking 14 cm
A Savage Gear mindig is élen járt a különleges, egyedi műcsalik megalkotásában. Egyik igazán különleges újdonsága a 3D Armor Tube Sinking, mely 3D-s szkenneléssel készült csaliimitáció. Anyaga sózott, és illatanyagot áraszt magából. Ez az imitáció többféle felkínálást tesz lehetővé, így használható Wacky, EWG Rig, Drop Shot, Carolina-, vagy akár Texas-rigen is.
Kétféle változatban található meg a kínálatban: Baby Bass és Green Pumpkin

Savage Gear 3D Armor Tube Sinking 14 cm

3D TPE Mayfly Nymph 5 cm
A Savage Gear mindig is élen járt a különleges, egyedi műcsalik megalkotásában. Egyik igazán kurrens újdonsága a 3D TPE Mayfly Nymph, amely egy valódi kérészlárva 3D-s szkennelésével készült csaliimitáció. 
Kis mérete ellenére hihetetlenül finoman és precízen kialakított részletekkel rendelkezik! A TPE (termoplasztikus elasztomer) egy egyedi, lágy, mégis szívós anyag, amely maximálisan természetes érzetet kelt a halakban. Ha a hal ráharap erre a csalira, nem köpi ki, mert úgy érzi, valódi táplálékot kapott el! Ez az anyag emellett nagyon ellenálló és rugalmas, illetve könnyű is, így a csali legyező és UL pergető felszereléssel is tökéletesen használható!
Ez a műcsali fantasztikus módon imitál egy kérészlárvát! Élethű mozgása a süllyedés közben rezgő, mozgó lábaiban elevenedik meg, míg a pöccintésekre (twitch) csapkodó farkával reagál látványosan. Ez az attitűd és a hozzá társuló természetes színek a legóvatosabb pisztrángot, domolykót, sügért, feketesügért is becsapják, nagyon jól működik álló- és folyóvízben egyaránt. Egy fontos tanács: ne tároljuk a TPE műcsalikat PVC anyagú műcsalikkal! A TPE anyagnak memóriája van, így a deformálódás elkerülése érdekében célszerű a csalit az eredeti csomagolásában vagy tágas rekeszben tárolni!
Kínálatunkban Brown Glitter és Red színváltozatokban található meg.

Savage Gear 3D TPE Mayfly Nymph 5 cm - Red

4D Craw Floating 7,5 cm - Red Craw
A Savage Gear mindig is élen járt a különleges, egyedi műcsalik megalkotásában. Egyik igazán különleges újdonsága a 4D Craw, egy rák 3D-s szkennelésével készült csaliimitáció, melynek anyaga sózott, és illatanyagot áraszt magából.
Hihetetlenül finoman és precízen kialakított részletekkel rendelkezik, és rendkívül valósághűen mozog. Lebegő PVC-műanyagból készült, amely lehetővé teszi, hogy egy haldokló rák védekező testtartását vegye fel, amely agresszív táplálkozási reakciót vált ki a ragadozókból. A Savage Gear 4D Craw nemcsak hihetetlenül élethűen néz ki, hanem rendkívül sokoldalú is. Az élethű színekben kapható Savage Gear 4D Craw a leginkább élethű puha testű rák, amelyet valaha készítettek.

Savage Gear 4D Craw Floating 7,5 cm - Red Craw

4D Herring Shad 11 cm
Ez a remek műcsali hihetetlen fogósságát a szuper részletes Photo Chrome nyomtatással készült mintázattal és a kapásra ingerlő illattal éri el! A részletek hihetetlenek és annyira élethűek, hogy a ragadozóknak még nehezebb ellenállniuk nekik! Mindegyik színkombináció egyedileg tesztelt és a hozzáadott DNS illat még legnehezebb körülmények közt is a szükséges pluszt jelentheti! 
A 4D Herring Shad számos továbbfejlesztett tulajdonsággal rendelkezik. Az enyhén szélesebb fejrész jobban tartja a jighorgot és a dugóhúzós rögzítőket. A lágy, festett szemek nem eshetnek ki, továbbá a farokban egy üvegcsörgő elhelyezésére szolgáló üreg található. A szájban egy kis csatornát alakítottak ki a horog megvezetésére. A karcsú heringforma verető, billegő akcióval, tökéletes Photo Chrome mintázattal és kapásra ingerlő illattal még hatékonyabbá tesz egy hihetetlen jó csalit!
Elérhető Firetiger és Golden Ambulance színváltozatokban.

Tulajdonságok

 • 4D Photo Chrome nyomtatott minta
 • kapásra ingerlő illat
 • üvegcsörgő elhelyezésre szolgáló üreg a farokban
 • lágy szemek
 • horogvezető csatorna a szájban
 • verető, billegő akció
 

Savage Gear 4D Herring Shad 11 cm - Firetiger

4D Real Eel Sinking 20 cm - Golden Ambulance PHP
Csuka- és harcsapergetésére kifejlesztett gumi angolna horoggal felszerelve a Savage Gear kínálatából. Életszerű mozgása, a vízben keltett rezonanciája ellenállhatatlan a ragadozó halak számára. Használatakor szinte felforr a víz az angolna vezetése körül. Meglepő módon kisebb csukák is hasonlóan agresszíven ragadják el a vízről az angolnákat. A csali vezetésekor az angolna farokrésze a twisterekre jellemzően pörgő mozgást végez. Élethűen kidolgozott szemek jellemzik. Erős illata van, ennek köszönhetően még hatásosabb!
Tulajdonságok

 • csukamágnes
 • 3D szemek
 • élethű kidolgozás
 • hossz: 20 cm
 • súly: 38 gramm
 • Tournament J-Hook horoggal
 

Savage Gear 4D Real Eel Sinking 20 cm - Golden Ambulance PHP

Cannibal Shad 8-10 cm
A Savage Gear Cannibal Shad a magas profilja miatt nem az utóbbi évek worm formájú gumi divatját követi. Az anyagválasztása és a kiválóan tervezett formája miatt a korongja már lassú bevontatásnál is jól mozog, ezért állóvízen átlag feletti teljesítményre képes.
Ahol a ragadozók a magasabb profilú táplálékhalakat fogyasztják, pl. bodorkát, dévért, vörösszárnyút, ott a Cannibal biztosan a legjobb csalik egyike lesz! Kiváló mozgásának köszönhetően remekül alkalmazható balin, csuka, sügér és süllő horgászatához!
A kínálatban 8 és 10 cm-es méretekben és a következő színváltozatokban található meg:
Red Head, Classic Roach, Burbot Firetiger, Golden Ambulance, Firetiger, Blue Pearl

Savage Gear Cannibal Shad 8-10 cm – Red Head

3D Reaction Crayfish 9,1 cm - Red N Black
A Savage Gear mindig is élen járt a különleges, egyedi műcsalik megalkotásában. Egyik igazán különleges újdonsága a 3D Reaction Crayfish, mely 3D-s szkenneléssel készült csaliimitáció. Egy valódi rák mozgásának, menekülési viselkedésének figyelmes tanulmányozása után a Savage Gear egy olyan rákutánzatot alkotott, amelynek kinézete és mozgása annyira hasonlít a valódi rákéhoz, amennyire csak lehetséges. A legóvatosabb ragadozóhalak számára is ellenállhatatlan. 
A levegővel töltött ollók nemcsak a test elején rögzített csali esetén kölcsönöznek természetes víz alatti mozgást a ráknak, hanem stand-up jigfejjel szerelve védekező tartást vesz fel és a legkisebb mozdítás, vízáramlat hatására is apró mozdulatokat végez. A levegővel telt, üreges fejrész miatt a csali úszik a vízen, úgyhogy egy súlyozott, rejtett horoggal is bedobhatjuk a sűrű hínármezőbe, töklevelesbe, majd mikor a nyílt vízhez ér, lassan, csábítóan süllyedni hagyhatjuk a kapászónába ugyanúgy, mintha valódi, élő rák lenne. A felnagyított csápok további másodlagos mozgást biztosítanak a csalinak. Jóddal, sóval és rákaromával dúsított lágy PVC anyagból készül.

Savage Gear 3D Reaction Crayfish 9,1 cm - Red N Black

Craft Shad 8,8 cm - Clear Water Mix és Dark Water Mix
A Craft Shad nagy, realisztikus szemeibe nézve azt hinné az ember, hogy egy valódi küszt lát. A csalit ez a hal ihlette, emellett aprólékos kidolgozás, hosszú, elkeskenyedő faroknyél és T-farok jellemzi, amely élénk, kis amplitúdójú veretést produkál bevontatás és süllyedés közben is. A csali vékony teste tökéletessé teszi a nagy mélységben vagy erős sodrásban való felkínáláshoz. A kéziszerszámos készítés, a kézműves részletek és a festés új mércét állít a plasztik csalik gyártásában.
Kétféle válogatásban kapható. A Clear Water Mix tiszta vizekre való színváltozatokból áll, míg a Dark Water Mix az élénkebb színkombinációjú darabokból lett összeállítva.

Tulajdonságok

 • Puha szemek
 • Vékony testprofil
 • T-farok
 • Kézműves készítés és festés
 • Hossz: 8,8 cm
 • Tömeg: 4,2 gr
 • Kiszerelés: 5 db
 

Savage Gear Craft Shad 8,8 cm - Clear Water Mix
Savage Gear Craft Shad 8,8 cm - Dark Water Mix

Rib Worm Kit
Műcsali szett a Savage Gear kínálatában. A szettnek a képen látható összes műcsali és kiegészítő (60 db) része. Nagyon fogós színek és méretek jellemzik. Bármely pergető horgász számára ideális választás lehet.

Csomag tartalma:

 • 15-15 db plasztik csali 9 és 10,5 cm-es méretben, 5 különböző színben
 • 2-2 db bullet súly (2 g, 3 g, 5 g, 7 g)
 • 4-4 db gyöngy (piros és fekete)
 • 6 db forgókapocs
 • 1-1 csomag bullet stopper (két méretben)
 • 3-3 db EWG offset horog (3/0 és 5/0)
 

Savage Gear Rib Worm Kit
A Rib Worm Kit tartalma

DaBush Spinnerbait Sinking
A Savage Gear DaBush SpinnerBait Sinking egy különleges felépítésű, süllyedő műcsali. Ez a kialakítás szuper intenzív, „beteges” látszatot keltő akciót és rezgést kölcsönöz a csalinak bevontatáskor. A dupla körforgó remek örvényeket és impulzusokat kelt, a japán gyártmányú szilikon szoknyát hihetetlenül csábító módon kelti életre! A hajlékony kar kiváló akasztási hatékonyságot és pulzáló mozgást biztosít. Az ólomfejet 3X erősségű jighoroggal szerelték, valamint külsejét részletes 3D-s kidolgozás jellemzi. Egy további segédhorog került a jighorogra a biztos akadás érdekében. 
Elsősorban csuka, sügér és feketesügér horgászatához ajánlott.
Elérhető színek: Red Head Silver és White Silver

Savage Gear DaBush Spinnerbait Sinking - Red Head Silver

Gravity Twitch Suspending 8,3 cm
Elképesztő új színek a szuper hatékony Gravity Twitch csali családból! A csúszó vasmaggal rendelkező különleges kialakításnak köszönhetően ezzel a csalival nagyon messzire és pontosan lehet dobni. Bevontatás közben csörgő hangot ad ki, ami fokozza a ragadozó halak érdeklődését. A csali tökéletesen utánozza a csalihalak mozgását és imitálja a menekülő kishalat. Amikor megállítjuk, a csali szabadon lebeg, e pillanatban a ragadozók gyakran megtámadják. Remek csalétek sügérnek, csukának, süllőnek és pisztrángnak.
Kétféle változatban érhető el a kínálatban: Hot Crayfish és Lemond Back Flash

Tulajdonságok:

 • Élethű részletek
 • Lebegő (suspending) kivitel
 • Kiváló távdobási tulajdonság jellemzi
 • Beépített csörgő
 • SGY 1X BN hármas horog
 • Robusztus, rozsdamentes acél kulcskarikák
 • Merülési mélység: 0,6-1,3 méter
 • Hossz: 8,3 cm
 • Súly: 10 gramm
 

Savage Gear Gravity Twitch Suspending 8,3 cm - Hot Crayfis

Nails Micro Spoon Kit Sinking
Élethű támolygó villantó készlet, melynek darabjait apró részletességgel tökéletesre tervezték, hogy a finnyás pisztrángokból is támadási ingert váltson ki.

Tulajdonságok

 • valódi ezüst- és rézbevonat
 • kézzel festett
 • kovácsolt rozsdamentes acél
 • japán Treble horoggal szerelve
 • 10 darab kanál, 5 különböző színben, 2 méretben
 

Savage Gear Nails Micro Spoon Kit Sinking

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.