Mepps műcsalik a Haldorádó kínálatában

Mepps műcsalik a Haldorádó kínálatában

A legtöbb műcsali gyártó megelégszik a csalihalak megjelenésének vizuális modellezésével. Ezzel szemben a Mepps műcsalik élethűen szimulálják a kishalak mozgással kibocsátott vibrációs jeleit is. A hihetetlen tapasztalattal rendelkező Mepps már 70 éve készít műcsalikat, így mára elérte azt, hogy kizárólag osztályon felüli minőségű termékekkel lép piacra. A Haldorádó kínálatában immár több modell is megtalálható, amelyek nagy segítségére lesznek azoknak a hazai pergető horgászoknak, akik minőségre vágynak!

Mepps Aglia
A Mepps Aglia körforgó villantó egy eredeti francia klasszikus, mely a típus egyik abszolút úttörője. Világszerte fogtak és a mai napig fognak ezekkel csodálatos halakat a horgászok. Rendkívül népszerű, mivel a legtöbb édesvízi halfaj kedveli. Ehhez illeszkedve hatalmas szín- és méretválasztékban kapható, hogy a legkisebbtől a legnagyobb ragadozó halakra egyaránt megtalálhassuk a legmegfelelőbbet. Az arany és ezüst színváltozat 4-es és 5-ös méretekben, míg a „piros-fehér-ezüst” és a „Tiger-arany” változatok 7-es méretben kapható.

Mepps Aglia - Arany
Mepps Aglia - Ezüst
Mepps Aglia - Piros/fehér/ezüst
Mepps Aglia - Tiger/arany

Mepps Aglia-e
A Mepps különleges, 2017-es, új sorozata az Aglia-e, amelynek minden típusa metál fényezést kapott, valamint a hármashorog tövén egy gumigolyó is helyet kapott. Ebből a típusból két színváltozat érhető el a kínálatunkban, a piros és a citromsárga. Mindkét változat 4-es és 5-ös méretekben áll rendelkezésre.

Mepps Aglia-e - Piros
Mepps Aglia-e - Citromsárga

Mepps Aglia Fluo
A Mepps Aglia Fluo az egyik legelterjedtebb típus a termékpalettán. Különlegessége, hogy a felületét olyan fénygyűjtő, fluoreszkáló bevonattal látták el, amely még vonzóbbá és fogósabbá teszik a műcsalit. Így az UV sugarak által stimulált Fluo villantók nagyon jól látszanak mélyebb, zavaros vizekben is, ahova már nem jut le a fény. Továbbá verhetetlennek bizonyult éjszakai süllőzés és harcsázások alkalmával. Javasolt süllő, csuka vagy harcsa horgászatához. Kínálatunkban Fluo fehér és Fluo piros színekben, 4-es és 5-ös méretekben szerepel.

Mepps Aglia Fluo - Fehér
Mepps Aglia Fluo - Piros

Mepps Aglia Furia - Tricolor
A Furia-Tricolor különlegességnek számít az Aglia szortimenten belül, ugyanis olyan színekben pompázik, amely nagyon feltűnő a ragadozó halak számára, mégsem kelt gyanút bennük! Ez az összhatás még kiegészül az Aglia műcsalik különleges rezonanciájával, így amelyik rablóhal erre felfigyel, garantáltan meg akarja szerezni! 5-ös méretben található meg a kínálatunkban.

Mepps Aglia Furia - Tricolor

Mepps Black Fury - Chartreuse fekete
A Black Fury körforgó villantó használata tökéletes megoldás a hegyi patakokban és folyókban, ahol fantasztikusan működik élénk vibrációja, illetve a fekete-sárga színkombinációja. A csendesebb vizekben és a tavakban szintén jól használható, ugyanis erős és kifejezetten szabálytalan a mozgása, mely csábítóan hat a ragadozókra, hiszen a riadt csalihal mozgására emlékeztet. 3-as méretben kapható.

Mepps Black Fury - Chartreuse fekete

Mepps Long Cast
A Mepps Long Cast villantók lényegesen nehezebbek a hasonló nagyságú egyéb villantóknál. A műcsalik formája, a test és a kanál íve e megnövelt súlynak megfelelően lett kialakítva, így tökéletes az egyensúlyuk. Ez elsősorban az átlagosnál hosszabb, pontosabb dobásokat, gyorsabb merülést, valamint célirányosabb csalivezetést teszi lehetővé. Hogyan? Ez a típus a választott vízmélységben mozog, nem tör a felszín felé. Javasolt süllő, csuka és harcsa horgászatához. A kínáltunkban a „Tiger” színkombináció található meg.

Mepps Long Cast - Tiger

Mepps Lusox Fluo
A Mepps Lusox egy cserélhető ólomfejes villantó, amely rendkívül lassan is vontatható, mégis végig fenntartja erős vibrációját. Elsősorban csuka horgászatára lett kifejlesztve. A villantóhoz jár egy excentrikus ólom is, ami megakadályozza a zsinórunk csavarodását. További előnye, hogy csekély súlya miatt akár 10 cm-es vízben is tökéletesen használható. Fogósságát tovább növeli a horgon található hatalmas, színes bojt. Kínálatunkban 2-es méretben kapható „arany/citromsárga” és „ezüst/piros” színekben.

Mepps Lusox Fluo - Arany/citromsárga
Mepps Lusox Fluo - Ezüst/piros

Mepps Winner
A Winner egy speciális, súly nélkül készült modell, amit kifejezetten felszíni horgászatra szánt a gyártó, mivel kialakítása révén kitűnően vezethető a vízinövényekkel teli területeken is. A műcsali visszahúzását a vízre érkezés pillanatában célszerű elkezdeni. A leghatékonyabb csalivezetéshez a bot spiccét meg kell emelni és kis rántásokkal bele-bele mozdítani. Ezzel egy különleges, ugrándozó mozgás prezentálható a rablóhalaknak. A villantó végére szerelt élénkpiros bojt fokozza a vizuális hatást. Az "ezüst" színváltozat 4-es, míg az „arany" 5-ös méretben kapható.

Mepps Winner - Ezüst
Mepps Winner - Arany

Mepps Syclops
A Mepps Syclops a cég legkeresettebb támolygó kanala. Elsősorban csukázáshoz gyártották, de a kisebb modellek kiválóak balin horgászatához is. Hosszúkás, fűzfalevél formájának köszönhetően óriási dobásokat érhetünk el vele, így azokat a helyeket is becserkészhetjük, amelyek más villantókkal elérhetetlenek. A kanál felületére fénygyűjtő, fluoreszkáló festéket vittek fel, így egy borongós őszi napon is kellően feltűnő, még a zavaros, mély vizekben is. Optimális bevontatási mélysége 1-2 méter, de magasra tartott spiccel sekélyebb vízben is kényelmesen használhatjuk a Syclops bármely darabját. Alternatív hullámmozgással, csapkodással és oldalsó kitérésekkel pontosan úgy úszik, mint egy sérült kishal. 1-es méretben kapható ezüst/piros, citromsárga és „tiger” színváltozatokban. 

Mepps Syclops - Ezüst/piros
Mepps Syclops - Citromsárga
Mepps Syclops – Tiger
* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.