A horgászok egyik kedvelt célpontja az Örspusztai Horgászcentrumunk, itt lehetőség van megszállni is. Az apartmanok fürdőszobával felszereltek, konyha is található mindegyikben, így a megfogott zsákmány azonnal elkészíthető. Jó idő esetén kültéri főzőhely is várja az önjelölt szakácsokat, a gyereknek pedig egy kis játszóteret alakítottunk ki, hogy jól érezzék magukat.


Térkép betöltése…
HORGÁSZCENTRUM APARTMANHÁZ ÖRSPUSZTA
Cím Horgászcentrum apartmanok
Cím: 7018 Sárbogárd Örspuszta
Tel: +36 25/470-495, Tel: +36 30/ 3 806 522
e-mail: aranyhorog @ aranyponty.hu
Szálláshely típusa Vendégház
Szobák száma
A 6 szobás Apartman épület mindegyik szállásegysége zuhanyfülkés, illetve kis konyhával is rendelkezik. kivéve a 8-as (egyszemélyes) szobát, melyben nincs konyha. A Szolgáltató épületben további két szoba található. 
A szálláshelyek összesen 20db fix ágyat tartalmaznak. Az épületekben radiátoros központi fűtés van.
Bővebb tájékoztató itt olvasható:
Felszereltség Fűtés
Szolgáltatások (5 km-re a szállástól) étterem
wellness részleg
halászati múzeum
Horgász lehetőségek Örspusztai horgászcentrum
Nádor csatorna
A fogott hal elkészíthető-e a háznál Igen - mérlegelés és a hal kifizetése után!
Nyelvtudás angol, német
Parkolási lehetőség Van.
Üdülési csekk Elfogadjuk, a lehetőségekről érdeklődjön a kollegáknál
Háziállat Igen, a gazda felelősségvállalásával.
Ár Szezon függvényében 8 300 - 8 900 Ft/szoba/éj
A teljes árlista itt érhető el:
Foglalás Cím: 7018 Sárbogárd, ÖrspusztaTel: +36 30 264 2528Fax: +36 25/509-191e-mail: turizmus@retimajor.hu
Központunk Házirendje Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy a szállást a következők alapján szíveskedjenek igénybe venni:Szállás elfoglalása: érkezés napján 14 órától 19 óráigKésőbbi időpont esetén, kérjük, tájékoztassák kollégáinkat az alábbi telefonszámon:+3630 264 2528Szállás elhagyása: távozás napján 10 óráigA kulcsok átvétele és a regisztráció, illetve további információ a Halászcsárdában történik.Szállás lemondást csak írásban (e-mai, fax, postai levél) fogadhatunk el!Egyéni foglalás esetén az érkezés előtt 3 nappal a lemondás a szoba ár 30 %-os megfizetésével érvényes, 1 nappal a lemondás a szoba ár 50 %-os megfizetésével érvényes, az érkezés napján történő lemondás a szoba ár 100 %-os megfizetésével érvényes.Csoportos foglalás esetén az érkezés előtt 10 nappal a lemondás díjmentes, az érkezés előtt 5 nappal a lemondás a szoba árak 30 %-os megfizetésével érvényes, az érkezés előtt 3 nappal a lemondás a szoba árak 50 %-os megfizetésével érvényes, az érkezés előtt 1 nappal a lemondás a szoba árak 100 %-os megfizetésével érvényes.(telefon, e-mail cím)
Horgászati lehetőség Örspusztai Horgászcentrum - bővebb tájékoztató ITTNádor csatorna - bővebb tájékoztató ITT